Találatok a következő kifejezésre: Ha a merevedésem van akkor mi (9 db)

Ha a strandon merevedésem van akkor mi a teendő? Ez normális?

Legjobb válasz: Másképp meg, próbáld meg elrejteni, vagy ilyesmi, menj be fürödni, várd meg amíg elmúlik.. sokat nem tehetsz, de szerintem ez vhol természetes. Mellesleg, nézzük a reakciókat. A nõket beindítja szerintem, a férfiak nem csodálkoznak... max. az idõsebb korosztály dühöng, dehát az nagyjából édes mindegy, mindig van vmi bajuk. :) Szóval annyira nem gáz szerintem.. izgi ;)

Másképp meg, próbáld meg elrejteni, vagy ilyesmi, menj be fürödni, várd meg amíg elmúlik.. sokat nem tehetsz, de szerintem ez vhol természetes. Mellesleg, nézzük a reakciókat. A nõket beindítja szerintem, a férfiak nem csodálkoznak... max. az idõsebb korosztály dühöng, dehát az nagyjából édes mindegy, mindig van vmi bajuk. :) Szóval annyira nem gáz szerintem.. izgi ;)
Tavaj ugyen ez volt a problémám a strandon. XD Bár én akkor nem zavartattam magam. XD Jó nagy boxert kell fölvenni. Ha meg vízben vagy és föláll, akkor várd meg amíg lecsillapodik mielõtt kijössz.
De mitõl? :) Mindentõl? Lány vagyok, bocsi.. de .. hát nem tudom.. törülközõ ilyesmi.. próbáld kevésbé látványosabbá tenni, vagy gondolj vmi nagyon visszataszítóra ha vészhelyzet van... :)
Akkor ne ülj sokáig egy helyben.. :FF Nem egy megoldhatatlan probléma, és mondom, a csajok beindulnak tõle, a férfiak szinte észre sem veszik, max egy kicsit röhögnek :F
Szerintem ne vegyél akkor fecskét :) Ha tudod magadról, h ez gyakran elõfordul..
A kérdező hozzászólása: Mert elég ciki amikor többiekkel vagyok a strandon és feláll. :S és nem tudom hogy a többieknek is van ilyen problémájuk?
verd ki elõtte!
A kérdező hozzászólása: Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki mekkora baromságot tud mondani. Értelmes tanácsokat várnék.
Ma strandon velem is elõfordult ez XD barátnõmmel poénra vettük a figurát szval semmi gond nem volt belõle és még ciki sem volt, sõt jót nevettünk :D nyugi nem lesz semmi gáz csak annyi hogy tényleg maradj a vízben amíg nem javul a helyzet:D
Hideg zuhany?:D jobbat nem tudok:)
csatlakozom az elõttem szólóhoz, ha kicsit hidegebb a víz nekem "le szokott konyulni"
A legjobb ha a homokba dugod, az legalább jo meleg.
Arra való a napernyõ, hogy elegánsan eltakard vele.
hát szerintem az hülyeség hogy a lányok begerjednek tõle - inkább kiröhögnek :D de nyugi nem gáz a dolog -minden fiúval elõfordul!!! Célszerû a fürdõnadrág alá venni egy boxert vagy valamit az segít!!! Ha így is feláll akkor tényleg maradj a vízben amíg nem javul a helyzet!!!
vagy elég drasztikus ugyan, de ha nagyon feláll akkor kicsit szorítsd el a kezeddel, így kimegy belõle a vér és lelankad, kicsit fájhat, na meg persze boxert hordj.
A kérdező hozzászólása: Korrekt :D
A kérdező hozzászólása: Milyen szemét az élet. Másnak az a baja, hogy kicsi meg hogy nem akar állni. az enyém meg túl virgonc xD
A kérdező hozzászólása: Általában, ha sokáig ülök egy helyben.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nekem kicsit ciki, hogy ha pl. ülök a strandnál a büfébe és dudorodik a gatyámból a péniszem :D És haa van valami akármi akkor nem merek felállni mert hát az hülyén veszi ki magát ha úgy járkálok hogy derékmagasságban ott dudorodik a mûszer
Az én barátomnak is gyakran van merevedése a strandon, régebben nagyon szégyellte de megbeszéltük a dolgot és azóta már kevésbé jön zavarba. Egyébként mindegy, hogy fecske vagy boxer mert mindkettõben látszik, talán fecskében kicsit jobban is ezért én inkább ezt szeretem.XD

Mivel jár az ha merevedési zavaraim vannak és ha a párommal vagyok akkor nagyon nehezen akar felállni akkor mi van?

Legjobb válasz: Akkor neked kell megkeresni a probléma okát.Az elsõ lépés,hogy eldöntöd,mentális,vagy fizikai a baj oka.Utána pedig megoldod.

Akkor neked kell megkeresni a probléma okát.Az elsõ lépés, hogy eldöntöd, mentális, vagy fizikai a baj oka.Utána pedig megoldod.
Menj (vagy menjetek) el urológushoz. Õ kizárja vizsgálatokkal, hogy fizikai oka lehet e a merevedési zavarnak. Ha van fizikai oka (érelzáródás, érszûkület, magas vérnyomás, cukorbetegség, mittudomén) akkor azt kezelik. Ha nincs testi ok, akkor meg kell keresni a lelki okokat és legyõzni õket. Szerintem vond bele a barátnõdet is, mert ez kettõtök ügye. Na meg együtt könnyebben lehet legyõzni.
Szia ! Az is gond lehet, ha nem vonzódsz eléggé a barátnõdhöz, vagy valami zavar benne. Egyet tudok javasolni, a tartós meztelenség nem izgató, tehát öltözzetek vissza hamar, aztán vetkõztesd le újra. Valamint az is jó, ha õ is segítõkész, tehát a kezével ingerel folyamatosan.

Ha merevedésem van akkor feszül a fitymafékem eléggé rendesen. Ezzel mit lehet tenni?

nem nagyon akarok még orvoshoz fordulni

Legjobb válasz: Ha nagyon feszül,akkor nem lehet a dokit kikerülni . Ettõl ne félj.

Ha nagyon feszül, akkor nem lehet a dokit kikerülni . Ettõl ne félj.
A kérdező hozzászólása: de mit csinál vele a doki??
Hali! ÿ Átvágja/kivágja, esetleg leégeti. Hogy hogyan? > Szikével, > elektrokauterrel, vagy... > lézerrel. Mind3 esetén a beavatkozás elõtt kapsz érzéstelenítõ injekciót a fütyi köré és a makkba a fékhez. Akik átestek rajta, azt mondják, változó a fájdalomérzet, uakkor mindegyik kibírta eddig még. (Ki kellett... do.Ob) Elõbbi kettõ esetén utána belevarrva a fitymába és a makkba összefogatja a sebet, hogy ne nyíljon szét, utóbbinál nincsenek varratok. Van egy 4. alternatíva is, azt azonban itthon nem végzik, mert a magyar orvostudomány sokmindent túlkomplikál, mint kéne. Ez a fékalávarrás! Itt elég csak érzéstelenítõ spray-t ill. krémet összedolgozni, majd rákenni az egészet az egész pénisz fejének egészére (beleértve a fék alatti barlangot is a hártyás részig), ezután -- ha már az érzéstelenítés hat -- a fék alatti hártyát átvarrni sebészeti varrattal vagy vmi damilszerû anyaggal, ami elõtte sterilizálva lett, és megszorítani. Így a fék mindössze 1 héten belül elhal, majd átszakad, a varrat meg kiesik. Ki lett próbálva, -- én is kipróbáltam már -- valóban mûxik, ez személyes tapasztalat. Csak hát ilyet a dokik sajna nem csinálnak... :-T Egy életkort amúgy elárulsz? :-) ÿ Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: 15vagyok
Oké. Mondom, ... a le7õségeidet fent leírtam. Ha bármiben tudok még segíteni neked, kérdésed van, írd meg bátran és bizalommal, akár itt, akár >>priviben! ;-) Üdv: EE
Szia! Mindenképp menj dokihoz! Nekem EE33 által felsorolt lehetõségek közül a második módszerrel csinálták (elektroaukter). Ambuláns beavatkozás, tehát egybõl mehetsz haza és még varratszedésre sem kell visszamenni, mert olyan varratokat használnak, amik a gyógyulási folyamat során maguktól kiesnek. Pár hét alatt begyógyul és csak egy vékony csík emlékeztet majd a fékre. Csak arra ügyelj, hogy ez idõ alatt ne érjenek szexuális ingerek, mert az bizony fájdalmas lehet és a seb is felszakadhat.
A kérdező hozzászólása: azaz azalat az idõ alatt ne nagyon álljon??
Igen, pont erre gondoltam. Ja és amit elfelejtettem: lehetõleg "felcsapva" kell hordani (persze bekötözve), a laza boxer kerülendõ. Én amúgy semmi fájdalmat nem éreztem.

Ha a páromnak szex előtt nincs előnedve, de rendes merevedése van, akkor ez mit jelent? Nem kíván már?

Régen mindig volt el?nedve is rendesen.De van rendes merevedése, és minden alkalommal eljut az orgazmusig is. Mert ha feláll, akkor az a jele h kíván, de akkor hogy van ez az el?nedves dolog? L19, párom 29

Legjobb válasz: keress egy fiatalabb farkat...

keress egy fiatalabb farkat...
az elõnedv nem jelent semmit, ez férfiaknál nem úgy mûködik, mint a nõknél. van merevedése? van. akkor mi a probléma? :)
Ez mért fontos ? Nekem van bõven de én 24 vagyok (nem mintha korhoz lenne kötve).
Ez alkati dolog, nem jelent semmit, abból a szempontból, hogy kíván -e ... és korhoz sem kötött! 38/F
Lehet, hogy nem iszik eleget. A megfelelõ folyadékbevitelre nem árt figyelni, és nem csak emiatt.
Nem minidg van.Valóban izgalmi fokot jelent. Ha valaki állatira nagyon izgat, új élmény, akkor szinte patakzik a farkam a kéjnedvtõl, de ha már unódik, akkor azért megússza az ember szárazon. A merevedés az meg olyan, hogy én egy teáskannára is képes lennék felállítani, annyira nem nagy ügy, elsüllni is el lehet, fõleg ha elmében már nem is az aktuális partneremmel vagyok, hanem az újonnan meglátott másik lánnyal lélekben. Szóval elképzelhetõ , hogy unódó kategoria lettél.
Hosszabb ideig lehetne játszani vele elõtte, és akkor úgy lesz, mint korábban. Bizonyára már megszokott partnerek vagytok, és ez a dolog már nem újdonság. Ez nem a szerelem hiánya, de az ember a biztos dolgok miatt kevésbé izgul, mint a bizonytalan miatt.
A tini gyerekek, akik nem tudják, hogy melyik pillanatban lesznek fenéken billentve, csöpögnek össze-vissza. A felnõtteknél már elkülönül a szexualitás az élet más fontos dolgaitól.

16 éves vagyok! Miért van az hogy ha egy lánnyál csókolózom és merevedésem van akkor a péniszem tiszta nedves lesz? Mit lehet ellne tenni?

Legjobb válasz: Elõváladéknak hívják. "Megtisztítja" az utat a spermának. Sokat nem tehetsz ellene majd miután párszor dugtál már nem fog ez lenni

Elõváladéknak hívják. "Megtisztítja" az utat a spermának. Sokat nem tehetsz ellene majd miután párszor dugtál már nem fog ez lenni
Semmit!Dolgoznak a hormonok!:) 20/L
Elõ váladéknak hívják. Ne higgy az elõttem szólónak, ha nagyon felizgulsz, és nagyon élvezed pl a szopást mindíg fog jönni. De ne aggódj miatta, mert jó íze van, és a csajnak is egy plusz öröm, hogy érzi nagyon jól esik neked amit csinál. Ez egy nagyon természetes dolog, ne feszengj miatta.
Nem lehet és nem is kell ellene semmit tenni! Örülj neki, hogy így van. A barátnõdnél meg a szerelem nedvei jelen- hetnek meg. Érdemes és élvezetes lenne errõl egy kicsit elbeszélgetni! Idõnként meg kell beszélni a szexuális éle- teteket! Kinek mi a jó, mi az amin változtatni szeretne, szépen, kultúráltan beszélgetni róla! Utána valószínûleg jobb lesz. A barátnõd biztos örülne annak, amirõl itt írtál. Mert akkor ez azt jelenti, hogy nagy hatással van rád, tehát szereted! Aki közömbös, attól nem állna fel. Még valamit. Amit tapasztalsz, az lehet elõváladék és lehet sperma, ez nagyobb mennyiségû. És orgazmus kíséri. Rendesen elélvezel csókolózás közben?
A kérdező hozzászólása: nem.dehogy...
A kérdező hozzászólása: amúgy aki kozombos volt, ott is ugyanez volt a helyzet..

15/F, a péniszemen a bőrt ernyedt állapotban teljesen hátra tudom huzni, de mikor merevedésem van akkor a bőr nem megy magától hátra (kézel pedig hátrabirom húzni-csak ha elengedem akor visszahuzódik) Ez gond? Miért wan ez?

A péniszem mérete14cm és lefelé görbül! Gond? 15-16éves fiuk véleményét kérem(wagyis a farok leirást + segitséget) de azért LÁNYOK IS SEGITHETNEK!

Legjobb válasz: nem tudom miért van de nekem ha áll akkor lejön a fitymám.. talán a makkod kicsi azér húzódik vissza..fitymaszûkület nme hiszem hogy lehet, az Isten igy áldott meg:) de nem tuti szóval nem kell parázni.. nekem am felfele áll.

nem tudom miért van de nekem ha áll akkor lejön a fitymám.. talán a makkod kicsi azér húzódik vissza..fitymaszûkület nme hiszem hogy lehet, az Isten igy áldott meg:) de nem tuti szóval nem kell parázni.. nekem am felfele áll.
örülj neki, hogy görbe, a lányok azt szeretik!
A kérdező hozzászólása: És az hogy görbe azzal mi wan?
Nekem is ez a problémám, ernyedt állapotban fel tudom húzni de ha áll akkor alig, ill. nem meg vissza magától. Nekem meg túl nagy a makkom, lehet azért?
Ezzel tod mié nincs baj?:D (azzal, hogy visszahúzódik) Azért, mert ez azt jelenti, hogy a bõr arányban több, mint a farkad. Magyarul még nõni fog ezerrel.:) Nekem is ilyen volt úgy két éve, komolyan, most(16 vagyok) meg pont fordítva, ha áll, nem tudom "ráhúzni", mindig "kint van a makk":D
ez nemigaz, énmár bõven láttam görbefarkú pornószínészeket is. az egész elkonyult neki balra v jobbra.
A kérdező hozzászólása: Igen de a pornofilmekben mindig csak egyenes farku embereket látunk! Annyira enyenest hogy egészen a hasára hajlik!
nincs mindenkinek egyenes pénisze, sokaknak görbe. nincs ezzel semmi. nincs neked semmi bajod :D
A kérdező hozzászólása: Igen hátrabirom de mié megy vissza-mé nem mered hátul?
igaza van, ha hátratudod húzni a makk alá, akkor semmi baja.
ha hátra bírod húzni a makk pereme alá, akkor nincs vele gondod
Ezzel tudod miért nincs baj? :D Mert ha több a bõr arnyban, mint amennyi maga a fa*kad, akkor azt jelenti még nõni fog:D két éve nekem is ilyen volt (most 16 vagyok), de most pont fordítva van, állandóan a makk "alatt" van, ha áll:D Jó lesz az:)
gumi le, védekezzetek máshogy. (pl pharmatex termékekkel)
nekünk ugyanez volt. és kiderült hogy a párom allergiás valamilyen anyagra ami a gumin van. lehet nálatok is ez a gond. most már tabit szedek és no gumi.
hát lehet még az is hogy a párod nem szereti a gumit mert olyan érzés neki mintha "zokniban fürdene" és ezért egyszerûen nem megy neki gumiban. használjatok tabit.

Két hete kezdődött, ha merevedésem van és a péniszemet megdöntöm a hasfalam felé akkor fájni kezd alul a tövénél és végignyilal az egész péniszemen. Mi tehendő?

Ráadásként nem rendszeres de a vizelések 50%-ánál a kisdolog elvégzése után is csíp a pisi! Keresgéltem már a betegségek között mint pl. : a kankó, triper, szifilisz. Stb. , de nem hasonlít szerintem egyikre se. Mi a tehend? vagy nekem az is jó ha valaki elárulja melyen jelleg? szakrendelésre mennyek el?

Legjobb válasz: felkeresed az urológusodat és majd lesz megoldás....prosztataprobléma szerintem vagy húgyúti fertõzés...nem mellesleg a kankó, tripper, szifilisz nagyon jól megelõzhetõ óvszer használatával

felkeresed az urológusodat és majd lesz megoldás....prosztataprobléma szerintem vagy húgyúti fertõzés...nem mellesleg a kankó, tripper, szifilisz nagyon jól megelõzhetõ óvszer használatával
Urológus segít. Ne vár vele sokáig, irány az sztk.
Hát ne döntögesd a hasfalad felé. Nekem is fáj pl a kezem, ha kétszer körül akarom magam körül csavarni, ezért nem is csavarom.

Mit tennétek, ebben a helyzetben? : Kétoldali heresorvadás, ha van merevedés, akkor ott lent kellemetlen feszítő érzés van. A nap 24 órájában zavarna. Nem tudnál aludni sem. Nemi vágy nincs.

Gondolom a nagyokosok, hülyeséget írnak majd.

Legjobb válasz: Megfelelö szakorvost felkeresni, semmi más megoldás nincs. Ott tudnak segiteni, megfelelö kezelést javasolni, illetve pszichológiai segitséget adni.

Megfelelö szakorvost felkeresni, semmi más megoldás nincs. Ott tudnak segiteni, megfelelö kezelést javasolni, illetve pszichológiai segitséget adni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
hûha sperma fagyiba ha még van, hereszövet szintén aztán ha aludni sem tudsz, és nulla a nemi vágyad, és egyébként is sorvadnak a golyóid, akkor már azoknak mindegy szabadulj meg tõlük :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!