Találatok a következő kifejezésre: Ha a merevedésem van akkor (24 db)

Ha merevedésem van akkor a fitymának hátra kell húzódnia? Mert nekem merevedéskor nem megy hátra de hátra bírom húzni és nem fáj. És ez az óvszeres közösülést akadályozza?

16/F

Legjobb válasz: A fityma nem "szabványméret", annak a nagysága is változó lehet, mint a faroké. Van, akinek kisebb rajta a bõr, és magától hátrahúzódik, ha feláll, van, akinek nem. Van olyan is, akinek túl sok a bõr rajta, azon mûtéti úton tudnak változtatni, ha zavarja az illetõt. Nálad nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha simán hátra bírod húzni, amikor kell, akkor nincs gáz, óvszeres szexet sem fogja akadályozni.

A fityma nem "szabványméret", annak a nagysága is változó lehet, mint a faroké. Van, akinek kisebb rajta a bõr, és magától hátrahúzódik, ha feláll, van, akinek nem. Van olyan is, akinek túl sok a bõr rajta, azon mûtéti úton tudnak változtatni, ha zavarja az illetõt. Nálad nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha simán hátra bírod húzni, amikor kell, akkor nincs gáz, óvszeres szexet sem fogja akadályozni.
A kérdező hozzászólása: Az óvszeresnél arra gondoltam hogy úgy is lehet-e hogy nem-e húzom hátra a bõrt ?
Elsõ kérdésre válaszolva.: nem baj Óvszer:ki lehet próbálni úgy is. Egyrészt meg kell vele szenvedni hogy sikerüljön, másrészt nem egy nagy élmény. Ahogy felteszed hátra fog csúszni, de elõtte is hátra húzhatod mielõtt felteszed. Óvszer nélkül simán hátra fog csúszni.
Ja és menj és vegyél óvszert. Próbáld ki. Másrészrõl legalább nem a csaj elõtt bénazol.
nem kell automatikusan tágítsd szorgosan
Magától nem kell hátrahúzodnia, viszont ha kicsit úgy érzed amikor hátra húzod mereven, hogy feszül, vagy fáj a fitymád, akkor este meleg vízben ezentúl húzkod hátra a fitymád és ezzel tudod tornáztatni, akkor lesz hatásos ha már merev a péniszed és úgy húzod többször hátra a fitymád.
Nem, NEM KELL automatikusan lecsúsznia a fitymának mereven. ELÉG, ha teljesen le tudod húzni a makkról. Ha ez nem megy, azt okozhatja fitymaszûkület vagy rövid fitymafék is, vagy a kettõ együtt.
De hogy kell .Majd bejáródik , és akkor más könnyeben megy .

Mivel jár az ha merevedési zavaraim vannak és ha a párommal vagyok akkor nagyon nehezen akar felállni akkor mi van?

Legjobb válasz: Akkor neked kell megkeresni a probléma okát.Az elsõ lépés,hogy eldöntöd,mentális,vagy fizikai a baj oka.Utána pedig megoldod.

Akkor neked kell megkeresni a probléma okát.Az elsõ lépés, hogy eldöntöd, mentális, vagy fizikai a baj oka.Utána pedig megoldod.
Menj (vagy menjetek) el urológushoz. Õ kizárja vizsgálatokkal, hogy fizikai oka lehet e a merevedési zavarnak. Ha van fizikai oka (érelzáródás, érszûkület, magas vérnyomás, cukorbetegség, mittudomén) akkor azt kezelik. Ha nincs testi ok, akkor meg kell keresni a lelki okokat és legyõzni õket. Szerintem vond bele a barátnõdet is, mert ez kettõtök ügye. Na meg együtt könnyebben lehet legyõzni.
Szia ! Az is gond lehet, ha nem vonzódsz eléggé a barátnõdhöz, vagy valami zavar benne. Egyet tudok javasolni, a tartós meztelenség nem izgató, tehát öltözzetek vissza hamar, aztán vetkõztesd le újra. Valamint az is jó, ha õ is segítõkész, tehát a kezével ingerel folyamatosan.

Ha a páromnak szex előtt nincs előnedve, de rendes merevedése van, akkor ez mit jelent? Nem kíván már?

Régen mindig volt el?nedve is rendesen.De van rendes merevedése, és minden alkalommal eljut az orgazmusig is. Mert ha feláll, akkor az a jele h kíván, de akkor hogy van ez az el?nedves dolog? L19, párom 29

Legjobb válasz: keress egy fiatalabb farkat...

keress egy fiatalabb farkat...
az elõnedv nem jelent semmit, ez férfiaknál nem úgy mûködik, mint a nõknél. van merevedése? van. akkor mi a probléma? :)
Ez mért fontos ? Nekem van bõven de én 24 vagyok (nem mintha korhoz lenne kötve).
Ez alkati dolog, nem jelent semmit, abból a szempontból, hogy kíván -e ... és korhoz sem kötött! 38/F
Lehet, hogy nem iszik eleget. A megfelelõ folyadékbevitelre nem árt figyelni, és nem csak emiatt.
Nem minidg van.Valóban izgalmi fokot jelent. Ha valaki állatira nagyon izgat, új élmény, akkor szinte patakzik a farkam a kéjnedvtõl, de ha már unódik, akkor azért megússza az ember szárazon. A merevedés az meg olyan, hogy én egy teáskannára is képes lennék felállítani, annyira nem nagy ügy, elsüllni is el lehet, fõleg ha elmében már nem is az aktuális partneremmel vagyok, hanem az újonnan meglátott másik lánnyal lélekben. Szóval elképzelhetõ , hogy unódó kategoria lettél.
Hosszabb ideig lehetne játszani vele elõtte, és akkor úgy lesz, mint korábban. Bizonyára már megszokott partnerek vagytok, és ez a dolog már nem újdonság. Ez nem a szerelem hiánya, de az ember a biztos dolgok miatt kevésbé izgul, mint a bizonytalan miatt.
A tini gyerekek, akik nem tudják, hogy melyik pillanatban lesznek fenéken billentve, csöpögnek össze-vissza. A felnõtteknél már elkülönül a szexualitás az élet más fontos dolgaitól.

Ha merevedésem van akkor feszül a fitymafékem eléggé rendesen. Ezzel mit lehet tenni?

nem nagyon akarok még orvoshoz fordulni

Legjobb válasz: Ha nagyon feszül,akkor nem lehet a dokit kikerülni . Ettõl ne félj.

Ha nagyon feszül, akkor nem lehet a dokit kikerülni . Ettõl ne félj.
A kérdező hozzászólása: de mit csinál vele a doki??
Hali! ÿ Átvágja/kivágja, esetleg leégeti. Hogy hogyan? > Szikével, > elektrokauterrel, vagy... > lézerrel. Mind3 esetén a beavatkozás elõtt kapsz érzéstelenítõ injekciót a fütyi köré és a makkba a fékhez. Akik átestek rajta, azt mondják, változó a fájdalomérzet, uakkor mindegyik kibírta eddig még. (Ki kellett... do.Ob) Elõbbi kettõ esetén utána belevarrva a fitymába és a makkba összefogatja a sebet, hogy ne nyíljon szét, utóbbinál nincsenek varratok. Van egy 4. alternatíva is, azt azonban itthon nem végzik, mert a magyar orvostudomány sokmindent túlkomplikál, mint kéne. Ez a fékalávarrás! Itt elég csak érzéstelenítõ spray-t ill. krémet összedolgozni, majd rákenni az egészet az egész pénisz fejének egészére (beleértve a fék alatti barlangot is a hártyás részig), ezután -- ha már az érzéstelenítés hat -- a fék alatti hártyát átvarrni sebészeti varrattal vagy vmi damilszerû anyaggal, ami elõtte sterilizálva lett, és megszorítani. Így a fék mindössze 1 héten belül elhal, majd átszakad, a varrat meg kiesik. Ki lett próbálva, -- én is kipróbáltam már -- valóban mûxik, ez személyes tapasztalat. Csak hát ilyet a dokik sajna nem csinálnak... :-T Egy életkort amúgy elárulsz? :-) ÿ Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: 15vagyok
Oké. Mondom, ... a le7õségeidet fent leírtam. Ha bármiben tudok még segíteni neked, kérdésed van, írd meg bátran és bizalommal, akár itt, akár >>priviben! ;-) Üdv: EE
Szia! Mindenképp menj dokihoz! Nekem EE33 által felsorolt lehetõségek közül a második módszerrel csinálták (elektroaukter). Ambuláns beavatkozás, tehát egybõl mehetsz haza és még varratszedésre sem kell visszamenni, mert olyan varratokat használnak, amik a gyógyulási folyamat során maguktól kiesnek. Pár hét alatt begyógyul és csak egy vékony csík emlékeztet majd a fékre. Csak arra ügyelj, hogy ez idõ alatt ne érjenek szexuális ingerek, mert az bizony fájdalmas lehet és a seb is felszakadhat.
A kérdező hozzászólása: azaz azalat az idõ alatt ne nagyon álljon??
Igen, pont erre gondoltam. Ja és amit elfelejtettem: lehetõleg "felcsapva" kell hordani (persze bekötözve), a laza boxer kerülendõ. Én amúgy semmi fájdalmat nem éreztem.

Miért van az, hogy ha merevedésem van, akkor nem tudom felhuzni a fitymám? Nyugalmi állapotba meg feltudom.

12/f

Legjobb válasz: Kis fitymaszûkületed van, de nyugi, meg lehet oldani. Ha orvoshoz kerülsz, csak arra figyelj, hogy ne akarjanak teljes körülmetélést végezni, mert az visszafordíthatatlan és sok bajjal járhat, csak a dokiknak laza...

Kis fitymaszûkületed van, de nyugi, meg lehet oldani. Ha orvoshoz kerülsz, csak arra figyelj, hogy ne akarjanak teljes körülmetélést végezni, mert az visszafordíthatatlan és sok bajjal járhat, csak a dokiknak laza...
Mert még gyerek vagy.
Csak ne erõltesd, majd megyen az 1-2 év múlva.
barmok ezek figy öcsém fitymaszûkületed van. Menj el urológushoz még fiatal magy. Körül kell metélni, de nem teljesen, csak túl sok bõr nõtt és abból vágnak le... szar de ez van.
ahogy mondták gyerek vagy még...
Jah annyit kihagytam, hogy letapadt (mert elhanyagoltam, meg mert nem tudtam mi miért van [szóval anyám hibája is] akkor nõhetett oda a kantár) majd egyszer csak fájdalommentesen levált a bõr, de ugye ez a fitymaszûkületet nem befolyásolja, hisz az abból adódik, hogy túl sok bõr van, vagy túl szûk..
Tényleg menj el orvoshoz! Egyértelmûen egyikünk sem fogja neked azt tudni megmondani, hogy most fimózisod van, vagy rövid kantárod, vagy mindkettõ (egyik uis nem zárja ki a másikat). A képek pedig csak 1-1 szempont. A SZERINTED ==/== A BIZTOSSAL! Még ha netán linkelnél is a sajátodról, akkor sem 100%, hogy meg tudjuk mondani neked, h. melyik kórkép áll fenn. Ezt csak orvos tudja, ezért ne várj tovább. Jövõ hétre tessék idõpontot kérni az urológián. Aztán, hogy mi volt, várjuk fejleményként, h. elmondd! Tényleg. Anyuddal hogy sikerült a beszélgetés? Mit reagált rá és hogyan fogadta? EE
Részlegesen körülmetélnek, nem tudom, ez nekem nyáron jön majd. De mostmár menj el orvoshoz mert én is ezt csináltam évekig, így nem jutsz semmire. Ha kész még hozzá is kel szoknod legalább hamarabb megy.
A kérdező hozzászólása: Uhh a képek alapján akkor nekem fitymaszükületem van... Olyan mint az elsõ képen. Ez a mûtét fájdalmasabb?
Bocs a körítéshez... és nem az enyém de ezt találtam. Ez a fitymaszûkület: http://csibefasz.com/wp-content/uploads/2010/01/vxyud3x1cs5u.. Rövid kantár meg ilyen: http://www.nem-km.cz/wp-images/urologie/oper/frenulotomie1.jpg Lényegesen más a kettõ látszik a kantár nem befolyásolja a fityma többi részét. Jah és most olvastam van ilyen lézeres kantár mûtét is. Nekem simán elmetszegették (utána csúnya marad hisz a bõr odatapadt a makkhoz és az ottmaradt) szóval magánklinikán ezt kell kérni ha csak kantár bajod van.
Dokinak ne felejtsd el mondani, hogy szerinted fitymaszûkületed van, vagy legalábbis lehet, mert mondom az független a kantártól. Amúgy ha csak kantár, akkor ne félj egyáltalán nem fáj utána. Egy percig sem, a varrat kiesik magától, ha nem kiszedik, de nem vészes. Az mondjuk vicces érzés amikor beleszúrnak a makkodba, de egyszer kibírható :)
A kérdező hozzászólása: Oké, bocsi csak kicsit ideges voltam... MEgpróbálok rendesen fogalmazni! Holnap veszem a bátorságot és szólok anyumnak hogy elkéne menni urológushoz. Amugy ha a fékem rövid, azt ha mûtik fájna?
Nem akarok többet errõl beszélni, de itt ha megkérded akkor válaszolok bármire ezzel legalább segítek másokon (elég sokan vannak úgy vettem észre).
Csak a teljes korulmetelest kell elkerulni, mert nekem megcsinaltak es rengeteget szenvedek vele, nagyon ronda. A makkot takarnia kell a fitymanak, mert sokaknal nem birja a makk a fedetlenseget es kiszaradhat nagyon durvan. Az enyem foltos is, kerges tapintasu, szoval a fitymabol amennyit lehet, meg kell tartani. Sajnos sok orvos ajanlja a teljes korulmetelest, mert nekik ez nagyon egyszeru, de nem az o farkukrol van szo, szoval vigyazzatok ezzel, ha mar lecsonkoltak az egeszet, akkor utana nincs visszaut mar!!!
Mármint az az elsõ mûtét után bocs, hogy nem tudtam egyszerre leírni. A kérdezõnek meg annyit, hogy beszélj mutterddal, másodjára nekem is nehéz volt, tán azért vártam évekig és mutasd meg a fórumon az írásokat. Szar lesz, de segíteni fog. Késõbb csak nehezebb. Mert el tudnád intézni egyedül is, de kell szülõi aláírás a mûtéthez + ajánlom h magánklinikán csináltasd meg igaz atomdrágán, de ott legalább meghallgatnak mi a bajod... És jó csajozást utána (késõbb nehéz lesz így odaállni ha nem csináltatod meg)
"Dokinak ne felejtsd el mondani, hogy szerinted fitymaszûkületed van" Szerintem meg hagyd rá, hogy majd õ diagnosztizálja, ne kész öndiagnózissal menj oda, hogy te az internetrõl tudod hogy mi a bajod, az 12 évesen elég nevetséges lenne.
Eleg, ha annyit mondasz: minel tobbet szeretnel megtartani a fitymabol. Ez azert fontos, mert a dokik szeretik egybol elintezni a dolgot sokszor teljes korulmetelessel, hogy ne jojjon vissza a beteg, 100%ban. Viszont a fityma nem no vissza, igy ha a beszukult reszen kivul a tobbi, egeszseges szovetet is eltavolitjak, az neked lesz kesobb veszteseg. En csunyan poruljartam, te ne jarj ugy, mint en.... szolj, hogy teljes korulmetelest semmikepp se csinaljanak, mert az nem civilizalt es ragaszkodsz a tested szoveteihez...
Lehet megnezi?
A kérdező hozzászólása: Nem mutattam meg anyunak, azt mondta majd lehet megnézi! Mégegyszer köszi a válaszokat. Üdv
>... Idõközben kezembe vettem Maria Treben egyik füvészkönyvét, és találtam benne egynéhány tippet is, amit talán édesanyáddal segédletével ki is próbál6nál. Idézem a könyvet...: >> "Dr. Dirk Arntzen berlini orvosnak van egy módszere, amelynek alapján fürdõvel le7 kezelni a kisfiúk fitymaszûkületét. 10-20 ml 10%-os kálium-szulfurátum oldatot adunk egy fürdõhöz, azaz kb. 50-70 liter meleg vízhez. (Az oldatot legjobb gyógyszerésztõl frissiben kérni.) Ebben a fürdõben óvatosan húzzuk hátra a fitymát. Hetente 1-2 fürdõ szükséges. Gyakran már 4 fürdõ után mutatkozik eredmény, de 10 fürdõnél többnek nincs értelme. A kezeléshez a legkedvezõbb a 4-7 életév közötti kor, de még tízéveseknél is érdemes megpróbálni ezt a gyógyfürdõt. Ily módon már sok fiú elkerülte a mûtétet. Idõsebbeknél ez a módszer uakkor nem alkalmaz6ó. A papsajtfürdõ úgyszintén sikerre vezet7. gyerek számára egy marék papsajtot áztatunk éjszakára hideg vízben, felnõtt számára úgy kb. 100 gramm kell egy ülõfürdõhöz." << Nos, te ugyan már nem vagy 10, sem 7-4 éves, de viszonylag nég közel a 10-hez, ezért tartom érdemesnek talán kipróbálni, már amennyiben fitymaszûkületi problémád IS lenne. Azt ne feledd hogy a rövid fék nem zárja ki a fitymaszûkületet és ez fordítva is igaz. Te itt elsõsorban inkább a fékedre panaszkodtál, ha minden igaz, az az elsõdleges probléma. Ha a fékedet megoldják átvágatással, és ezután ezáltal már le tud jönni a fityma minden probléma nélkül, úgy glom, h. akkor semmi szükség nincs a körülmetélésre, de még csak bemetszésre sem. Várjuk meg mi történik, addig pedig nyugi, és ne gondolj semmi drasztikusra. Oks? :-) Ha úgy glod Pajti, h. beszélgetnél MSN-en, mert belül még mindig nyomaszt vmi és kibeszélnéd, úgy írd meg a címedet priviben, és felveszlek. Ha a témához kapcsolódóan további kérdéseid vannak, azt azonban inkább itt írd meg, hátha vannak még olyan fiatalok, akik olvassák az itt leírottakat, és talán nekik is tudunk segíteni a te példáddal. Okés? :-) Üdv: EE
Na látod Srác! Mitõl is féltél te korábban? :-D Ennyi volt! Túl vagy az elsõ lépésen: Elmondtad Anyudnak. Na ugye, hogy nem haltál bele! :-) Nagyon izgultál? Csak elmondtad neki a problémádat, vagy meg is mutattad neki? Nnah... akkor ez jó hír, viszont még hátra van az urológus. Ha egy mód van rá, elõtte beszéljétek meg anyuddal, hogy az eddig említett alternatívák közül melyeket tartotok elfogad6ónak RÖVID FÉK... (több helyen történõ átvágatás), ill. esetlegesen FITYMASZÛKÜLET esetén (szteroidos krém + fitymatorna; bemetszések a fitymád végén, részleges fitymaeltávolítás...). Aztán, csak ügyesen! :-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Tegnap beszéltem anyuval, minden jól ment, aztmondta hogy majd ezen a héten vagy jövõhéten elmegyünk orvoshoz, és meglátjuk mi lesz... Köszi a válaszokat!
Szerintem az a normalis alapelv, hogy igyekezzunk minel tobbet megtartani mindabbol, ami velunk szuletett... es egeszsegugyi szempontbol kell nezni mindent es nem anyagi szempontbol, hat konyorgom, ne az egeszsegen sporoljunk... majd, ha kell, akkor azt is, reszlegeset, azt se muszaj, amig nem muszaj, addig NE, szerintem igy normalis
Nem, hanem egyben megcsinálták volna a kantárt és a részletes körülmetélést... olcsóbb lett volna és csak egyszeri.
15:45 : Milyen mutettel kevesebb? Teljes lecsonkolasos?
Kérdezõ! Anyuddal hogy sikerült a beszélgetés? Mit reagált rá és hogyan fogadta? EE
23:22 Én ah mondom egy mûtéttel kevesebb lenne. Hisz EE jól mondta szûkület és kantár nem zárja ki egymást... de a doki csak a kantárt látja alapállásba...
Biztos hogy nem szórakozik, anno én sem értettem miért nem úgy néz ki mint mondjuk egy pornó filmben, miért alakult ki és nem tudtam mi micsoda. Sajnos felvilágosító órákon csak az AIDS-rõl tudnak beszélni (ami 99%-ban niggereket és fartúrókat érint) a lényeges dolgokról mint az ilyen lelki problémát okozó dolgokról nem! És ezt nem láthatják az orvosi vizsgálaton, mert mégis honnan látnák? Csak a letapadást lehet látni vagy esetleg a kantárt, de az is alul van szóval ha nem forgatod...és ugye olyankor bent van még 5 ember a teremben és nem meri az ember megkérdezni, aki nem éli át az nem tudja ez milyen komoly lelki dolgot és szégyenérzetet tud okozni.. Szóval az én kálváriám általános iskolában kezdõdött. Anyám fürdetett míg kicsi voltam és látta hogy állandóan letapad. Utána elmentünk megmûteni annyira emlékszem hogy nagyon izgultam és utána kamillázni kellett. Aztán nem húzódott hátra nem tudtam ez normális-e így. Amikor már tudtam nem csak sejtettem (magamban mindig vártam hogy majd változik) hát majdnem 17 lettem mire elszántam volna magam. Aztán elmentem dokihoz és aztán leírtam mi történt. Egyszerûen senki sem tudja a mai napig hogy fitymaszûkületem van, mert az csak mereven látszódik. És melyik orvos nézegeti mereven? A terv annyi h nyár elején megkeresem az ország legjobb urológusát és megcsináltatom jó pénzért... a baj az h még nem vagyok 18 és vidéki is... Alapvetõ baj itt a szexuális felvilágosítással van szerintem. Az orvos meg leszarja.
@ Uccsó hsz. 12:24. Nem, ez valóban nem szopatás, legalábbis szándékosan nem is, csak a Kérdezõ srác keveri a nemi szervek részeit, ill. idõnként pontatlanul, rosszul fogalmaz és a tanácsaimat sem mindig fogadja meg annak érdekében, hogy könnyebben megérthetõ lehessen a problémája. Pedig erre odafigyelni elsõsorban az õ érdekét szolgálná, nem másét. Kellemetlen tény, de mások ennyi pontatlanság miatt már rég léptek volna a témáról, és hagyták volna magára a srácot. Jó, ... mentségére legyen mondva, hogy még csak 12 és még csak most ismerkedik a nemi szervek felépítésével (7-8. osztályos anyag), de az olvasnia sztem nagyon fontos lenne neki, hogy javuljon a fogalmazókészsége. Elõzõ kommentje erre döbbentett rá. ====== ====== ====== ====== Kedves Kérdezõ! Õrizd meg a hidegvéredet, Pajtás! Mély levegõ! Elhiszem, hogy eleged van a viszontkérdéseimbõl, de ne miránk akadj ki, mert nem mi vagyunk értetlenek, hanem Te, mert folyton pontatlanul, félrefogalmazol! Engedd meg, hogy korrigáljalak megint, mert újabb pontatlanságokat írsz, és rosszul rögzülnek benned az infók, mindjárt megérted miért. Inkább örülj, hogy valaki kijavít, mielõtt még mások elõtt égnél be, ha ilyet mondasz! "Nem megy át a fitmyámon a bõr ezen mit nem lehet megérteni?" >> Például azt, hogy a FITYMA == MAGA A BÕR, tehát a fityma saját magán nem tud átmenni. Nem véletlenül makkot akartál írni, esetleg, hogy a makk végén túl. _ Ez egyébként kétféleképpen értelmezhetõ: Merre húzva nem megy át? __ Hátra (makk mögé), _vagy visszahúzva (a makkra)?) Ha nem árultad volna el korábban, hogy a fitymád TÚLMEGY a makkod végénél, ahol összebojtosodik, akkor ezt akárhogy értelmezhetné bárki. "Csak a feléig tudom felhuzni (felhúzni) a bõrt a fitymámon (sztem inkább a MAKKODON)" >> (1. oldal, 12:15-kor írt 2. hsz-somban már egyszer kértelek... "Ne keverd a "fel" meg a "le" fogalmakat, mert összezavarsz, Pajtás! Azért is írtam oda az elõzõ hozzászólásomhoz, melyik a fel, és melyik a le. Inkább fogalmazz úgy, hogy "hátra" a makk mögé, vagy "vissza" a makkra!" ...Hallgass rám! Ha csak a magad feje után mész, hiába akarnék jót neked, nem fog sikerülni. Így hogy segítsek?) Nem azt akarod mondani, hogy... csak a feléig tudod lehúzni a fitymát a makkodról? Ezekkel szemben az eredeti kérdés így hangzott (6xra): >> A fitymád mennyivel megy túl a makkod végén nyugalmi, ill. merev állapotban? << (Ezt pedig azért kérdeztem meg, mert az 1. oldalon 12:15-kor írt hszsom elõtt azt írtad... "a fitymám olyan 4-5 cm" ...csakhogy ez nem mond semmit, mégpedig azért nem, mert nem tudni, honnan mérted, ráadásul a makk vastagsága egyénenként változó. Én arra a kis fitymabojtnak a méretére lennék kíváncsi 6xi kérdezés után, ami a makkod végétõl kezdõdik, és a bõr (fityma) végéig tart. EE
@ 09:27 Miért? A leírt tünetek alapján nem errõl lehet szó? 1.) Fáj a féke. Nem tudom mennyire, de akkor inkább szenvedjen tovább a gyerek? Direkt nem azt JAVASOLTAM neki, hogy távolíttassa el az elõbõrt, azt alapból kizártam, mert semmi szükség rá, és mert tudomaz ilyenfajták mint te persze hogy fennakadnak rajta! Éppen azért, inkább oldja meg MOST egy1xû 10perces fékátvágatással, mint akkor okozzon ez neki elsõsorban pszichés, gátlásos problémát, amikor már csajozni akar. 2.) Nem írtam neki privit, de ha így is lenne sincs senkinek joga számonkérni. Nickem pedig van, hogy utána lehessen nézni eddigi válaszaim valóságtartalmának, ami sajnos azzal is jár, hogy egyes primitívuszok visszakeresnek és lepontoznak (ami uakkor nincs befolyással a válaszaimra). De ez mind1 is. Inkább segítsünk neki, de úgy, hogy nincs marakodás, ellenben az Õ érdekeit nézzük. Elvégre is, Õ írta ki ezt a kérdést...uakkor a döntés IS az õ joga, hogy mit is tesz. EE
Nem, inkabb azoktol ovjon, akik beirogatjak az ijedt es kisse beszukult fitymaju kissracoknak, hogy az lesz nekik a legjobb, ha elmennek es kernek egy teljes korulmetelest. Azok a legalja. Persze, aki folyamatosan priviben akar beszelgetni, az is minimum gyanus, itt, ahol meg nicknev sincs, annyira arc nelkul vagyunk....
"Az már vili, hogy itt rövid fitymafék problémával állunk szemben." Csak így látatlanban diagnózis? azta, mége gy orvos sem merne így kijelenteni egy kész diagnózist, de neked ez nem probléma. Jó, hogy nem lehet neten keresztül mûteni, még azt is megcsinálnád. Ezekrtõl az önjelölt "hozzáértõktõ" és diagnosztáktól mentsen meg mindenkit a jósorsda ezen az oldalon.
Hali ismét! Az már vili, hogy itt rövid fitymafék problémával állunk szemben. És bevallom azon tûnõdöm, hogy kéne-e vajon várni egy 5-10 perces ambuláns beavatkozással, amíg idõsebb leszel, vagy már most annyira fáj, hogy jobb lenne minél elõbb szembenézni a dologgal!? (Az egyetlen alternatívát, amit ismerek erre, az A KANTÁR több helyen történõ BEMETSZÉSE lenne. Ez azt jelenti, hogy a fékedet az urológus szakdoki néhány helyen átvágja, majd összevarrja, -- kivéve, ha a fék a makkhoz van tapadva, belé van ágyazódva, ekkor CSAK A FÉKET el kell távolítani. !!! Ez a beavatkozás nem ugyanaz, mint a körülmetélés, tehát nem kell aggódni afelõl, hogy az elõbõrt lemetszik, tehát utána is nyugodtan húzogat6od a fitymádat fel-le, csak ekkor már nem fog fájni.) Mit gondolsz? Veszed a bátorságot most, és elmész vmelyik szülõddel az urológiára és letudod a problémát 1x és mindenkorra, vagy még várnál vele? (Ha fáj, sztem ne várj...) Te mit szeretnél? Szüleid tudják, hogy nálad fennáll ez a probléma? Elmondtad már nekik? (Ha nem, ne szégyelld, nem kell, de nélkülük nem fogsz tudni lépni sajnos.) Apuddal vagy vkivel a családból tudsz errõl a témáról beszélgetni? FONTOS!!! Ha beszélsz a szüleiddel/dokival, hangsúlyozd ki mindenképpen, hogy CSAK BEMETSZÉST SZERETNÉL, (amennyiben egyébként hátramenne a fitymád. További megjegyzéshez megvárom míg válaszolsz.) "CSak a bõrt mozgatom. a fitymám olyan 4-5 cm a bör tulmegy..." Ez a mondatod miképpen értendõ? (Átfogalmaznám a 02:56-os hozzászólásomban feltett kérdést: A hímvesszõd mérete most mekkora? Ehhez képest az összebojtosodott fitymád mennyivel megy túl a makkod végén?) Várom a válaszaidat! Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: tavaly nyáron sokat változtam, most 172 cm vagyok, 82 kg olyan közepesnél egy kicsit "nagyobb" testalkatu. október fele növekedett a herém inkább vastagodott és szörzet is van már eléggé(már borotváltam) a mellem is nött 1 kicsit de az nem vészes. Mikor hátrahuzom a fitymám, akkor a fékem fáj. önkielégitéskor hát amit te montál ott olyan közepes(nem is sürü de nem hig a sperma)
12:15>>...folyt... Még azt hadd kérdezzem meg tõled Kérdezõ, hogy milyen magas vagy, mennyi a testsúlyod és milyen alkat vagy? Üdv: EE
Hali ismét! Ne keverd a "fel" meg a "le" fogalmakat, mert összezavarsz, Pajtás! Azért is írtam oda az elõzõ hozzászólásomhoz, melyik a fel, és melyik a le. Inkább fogalmazz úgy, hogy "hátra" a makk mögé, vagy "vissza" a makkra! Szóval, így mi az ábra? Mikor jön hátra/vissza mikor nem? _ Önkielégítéskor ténylegesen magvas ondó jön (sûrû) vagy csak átlátszó elõváladék? _ A serdülésed melyik fázisában vagy? Eddig mi változott meg rajtad korábbi önmagadhoz képest? (Testmagasság-növekedés, megnyúlás, mutálás, herenövekedés, hímvesszõnövekedés, kiszõrösödés, mellkifejlõdés...) _ Ha a fitymádat félig hátrahúzod, a féked fáj (az a húrszerûség a húgycsõnyílás alatt), vagy a fitymád??? (Ezt még mindig nem egyértelmûsítetted, Pajtás!) Légyszi' törekedj a pontosabb megfogalmazásra! Köszi! :-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Igen, mikor petyhüdt akkor feltudom huzni, de mikor merevedik akkor már nem. igen végzek önkielégitést, ondó is jön és kb 1 héten 3-4 szer. CSak a bõrt mozgatom. a fitymám olyan 4-5 cm a bör tulmegy és összebolyhosodott a vége. Ha nagyon hátrahuzom akkor már szorit/fáj. hát majdnem a feléig onnanstól már nagyon fáj
Hali! Addig NE TÉGY SEMMIT, AMÍG NEM VAGY BIZTOS abban, hogy mi a baj. Hogy segítsek rájönni, kérdeznék néhányat, õszinte válasz reményében. Okés? 1.) Tehát az az alapprobléma, hogy míg petyhüdt a fütyid, (le, azaz) hátrajön a fityma, és (fel, azaz) vissza is megy, de mikor bemerevedik, akkor már se le nem jön, vagy, ha le is, akkor fel nem? 2.) Végzel te önkielégítést? Ha igen, milyen rendszeresen? Ebben az esetben produkálsz-e már ondót? Önkielégítéshez hátra is húzod a fitymát, vagy csak a bõrt mozgatod a makkodon, hátrahúzás nélkül? 3.) Milyen hosszú a fitymád? Túlmegy a makkod végén? Mennyivel? Összebolytosodott a vége? 4.) Ha húzogatod a fitymát, érzel-e közben szorítást, ill. szorító hatást, szûkülést? (szorítja-e a fityma a makkodat? 5.) Meddig jön le a fitymád? Teljesen? A feléig? 6.) Mi a helyzet a fékkel/kantárral? Azzal a kis pici húrszerûséggel, ami -- ha hátrahúzod az elõbõrt -- megfeszül? Milyen állapotban van? Mennyire feszül, ha a fitymádat lehúzod és mennyit kell belõle hátrahúznod ahhoz, hogy teljesen megfeszüljön?? Egyelõre ennyi. Fölöslegesen meg ne hagyd magad rábeszéltetni mûtétre senki által! Majd elválik, feltétlenül szükséges-e és ha igen, mennyire, de ezzel most még nem kéne foglalkozni. Nyugi Pajtás...segítünk! :-) Üdv: EE
Fitymaszûkület, bátyámnak is volt, lehet te is meg tudod oldani, húzogassad, hátha tágul, ha nem orvos.:)
A kérdező hozzászólása: Üdv! a himveszöm 10-11 cm. am 13 leszek 1 hónap mulva. szóval akkor azt mondod hogy most mondjam meg szüleimnek hogy ilyen problémáim vannak? Ez amugy normális dolog? sokmidnenkivel fordul elö?
Hali ismét! Amióta elkezdtem a fórumokat böngészni, arra kellett rájönnöm, hogy a fitymaprobléma a elsõsorban a fiatalabb fiúk körében rendkívül gyakori. Igazság szerint nem is értem a szüleiket, miért nem vizsgálják át a gyermekeiket, és zárják ki rajtuk az esetleges problémákat, ill. miért nem tanítják meg a gyermekeiket is az önvizsgálatra!? Most nem az idõsebb, hanem a fiatalabb, 30-40-es éveiket élõkre lennék kíváncsi. Õk sem tudják, vagy õk is vajon tabuként kezelik a férfias problémákról szóló témákat, emiatt nem mernek beszélni róla, pláne nem fiatalokkal? Rengeteg a szenvedõ gyerek, és itt csak ezek töredékén van mód értelmes tanácsokkal segíteni õket, értelmes emberektõl, amely a válaszolóknak sajnos csak bizonyos részét teszik ki, az iskolaorvosok meg átsiklanak ezen problémák fölött. Mindenképpen beszélj a szüleiddel, és nem kell szégyenkezned elõttük! Amelyik szülõddel tudsz bizalmasan beszélni, azzal beszélj, és mutasd meg neki hogy mi a bajod, ezt ne szégyelld! Ha úgy glod, érvelésként mutasd meg ezt az oldalt és a fenti javaslatokat is, ez rád van bízva, de sztem érdemesebb most megcsináltatnod a fitymafékedet -- amíg még nem kezdesz szexuális életet élni. Minél fiatalabb vagy, annál hamarabb és szebben gyógyul bárminemû sérülésrõl is beszéljünk, ezért lépj sztem mihamarabb! A péniszed méretét csak irányadás céljából kérdeztem. Ezen (a makkod végéhez képest) mennyivel megy túl a fitymád nyugalmi, ill. merev állapotban? Hogy ítéled meg? Csak a féked okozza a gebaszt, vagy a fitymád is szorít, és összeszûkül? Iskolaorvos nem vizsgál(t) titeket suliban deréktól lefelé? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Ez nem szopatás nem vagyok aza hü de hülye gyerek... Nem megy át a fitmyámon a bõr ezen mit nem lehet megérteni? Csak a feléig tudom felhuzni a bõrt a fitymámon
Sztem ez szivatas, hogy nem kepes megmondani, ugy erzem, itt direkt szopatas van....
"A feléig megy át!" EZ MEG MI??? Ez most vmi VICC??? Mit jelent ez, miféle válasz ez??? _ Ötödször már nem fogom ugyanazt megkérdezni! Negyedszer úgy glom elég világosan, és komolyan megfogalmaztam a kérdést, erre tessék... kapok egy újfent értelmez7etlen választ. Bocs Kérdezõ, de elképesztõen pocsékul fogalmazol! Na még1x fuss neki! @ 14:24-es! Kétségtelenül igazat adok neked abban, amit állítasz. ennyibõl és ezt (azaz... MIT?) így nem lehet egyértelmûen megállapítani, abból hogy hány centi a fitymája. Azonban néhány dologra ez az infó rávilágíthat, és nekünk segíteni akaró, jószándékú embereknek valamiféleképpen segíthet körvonalazni a Kérdezõ problémáját, (amit könnyebb lenne egyértelmûbben elképzelni, ha a fiatal Kérdezõnk -- az 5. kérés után -- végre értelmesen meg tudná fogalmazni válaszát egy pofon1xû kérdésre). Ugyanakkor szomorúan olvasom rövid történetedet arról, hogy mennyi kellemetlenséged volt már eddigi életedben, és egy viszonylag 1xûen orvosolható problémát ennyire kontárul oldott meg az orvos, akihez bizalommal fordultál. :-( Megosztanád velünk a történetedet hosszabban és részletesebben? Mi volt? Hogy volt és mikor? Ki mit csinált? Milyen volt, milyen lett? Hol mûtöttek? Hány évesen? Most hány éves vagy? Hogy zajlott le a beavatkozás? Mennyi idõ alatt? Mire emléxel belõle? Mit és hogyan csináltak? Elõzmények? Következmények? Most hogy néz ki az egész? Gondolataid, érzéseid? Mire gondoltál közben? Úgy glom, mindannyiunk számára hasznos lenne, ha megosztanád velünk történetedet! Ha másért nem is, de úgy vélem, tanulságos lenne, te pedig kibeszélhetnéd magadból azokat a dolgokat, amelyek e félresikerült beavatkozások kapcsán felgyûltek benned. Sztem mindenkit érdekelne az eseted...gyere oszd meg velünk! :-| Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: A feléig megy át.
Kedves utolso..... remelem, nem akarnak nalad teljes korulmetelest vegezni, ha erre keszulnek, akkor ne engedd, csak ennyit javasolok, mert azzal poruljartam, bar teny, hogy a dokinak az a legegyszerubb.
Figyeljen ide mindenki ez átélt tapasztalat. Én elmentem urológushoz mondtam fitymaszûkületem van. Azt válaszolta, hogy ez rövid kantár. Megmûtöttük, elvágta. A kantár nyoma ott maradt a makkomon és ugyan úgy nem húzódik hátra mereven. NAH DE AZ ISTEN SZERELMÉRE, EZ CSAK MEREVELT ÁLLAPOTBAN LÁTSZIK! Szóval vár rám még egy mûtét. Arról nem is beszélve, hogy 10 évesen is mûtve voltam. Nem olyan egyértelmû ez hogy itt meg lehessen mondani abból hogy hány centi a fitymája tisztelt EE! Szóval attól hogy elmetszed a kantárt még megmarad a fitymaszûkület és semmi sem változik...
Kénytelen vagyok negyedszer is megkérdezni: A fitymád mennyivel megy túl a makkod végén nyugalmi, ill. merev állapotban? EE
A kérdező hozzászólása: Még iskolaorvos nem vizsgált (valszeg nem is fog). Még csak egyszer borotváltam mert már eéág nagy volt rajta a szõrzet. Csak a féknek érzem hogy fáj és nem akarja merev állapodva tovább engedni. nyugalmi állapotba simán feltudom a fitymám végéig huzni, viszont merev állapotba max a feléig. Üdv.
>>... Még vmi... a borotválkozással csak csínján, és ha lehet, most még ritkábban csináld, míg pelyhedzel, mert utána a szõr "vágáséle" miatt durvább érzetûvé válik a szõrzeted. Sztem ha nem muszáj, most még ne borotválkozz, odalenn meg pláne ne! EE
A kérdező hozzászólása: Szóval ha várok 1-2 évet akkor sikerülni fog? Csak mert votlak már más topicokba hogy mert fitymaszükülete van meg stb.

15/F, a péniszemen a bőrt ernyedt állapotban teljesen hátra tudom huzni, de mikor merevedésem van akkor a bőr nem megy magától hátra (kézel pedig hátrabirom húzni-csak ha elengedem akor visszahuzódik) Ez gond? Miért wan ez?

A péniszem mérete14cm és lefelé görbül! Gond? 15-16éves fiuk véleményét kérem(wagyis a farok leirást + segitséget) de azért LÁNYOK IS SEGITHETNEK!

Legjobb válasz: nem tudom miért van de nekem ha áll akkor lejön a fitymám.. talán a makkod kicsi azér húzódik vissza..fitymaszûkület nme hiszem hogy lehet, az Isten igy áldott meg:) de nem tuti szóval nem kell parázni.. nekem am felfele áll.

nem tudom miért van de nekem ha áll akkor lejön a fitymám.. talán a makkod kicsi azér húzódik vissza..fitymaszûkület nme hiszem hogy lehet, az Isten igy áldott meg:) de nem tuti szóval nem kell parázni.. nekem am felfele áll.
örülj neki, hogy görbe, a lányok azt szeretik!
A kérdező hozzászólása: És az hogy görbe azzal mi wan?
Nekem is ez a problémám, ernyedt állapotban fel tudom húzni de ha áll akkor alig, ill. nem meg vissza magától. Nekem meg túl nagy a makkom, lehet azért?
Ezzel tod mié nincs baj?:D (azzal, hogy visszahúzódik) Azért, mert ez azt jelenti, hogy a bõr arányban több, mint a farkad. Magyarul még nõni fog ezerrel.:) Nekem is ilyen volt úgy két éve, komolyan, most(16 vagyok) meg pont fordítva, ha áll, nem tudom "ráhúzni", mindig "kint van a makk":D
ez nemigaz, énmár bõven láttam görbefarkú pornószínészeket is. az egész elkonyult neki balra v jobbra.
A kérdező hozzászólása: Igen de a pornofilmekben mindig csak egyenes farku embereket látunk! Annyira enyenest hogy egészen a hasára hajlik!
nincs mindenkinek egyenes pénisze, sokaknak görbe. nincs ezzel semmi. nincs neked semmi bajod :D
A kérdező hozzászólása: Igen hátrabirom de mié megy vissza-mé nem mered hátul?
igaza van, ha hátratudod húzni a makk alá, akkor semmi baja.
ha hátra bírod húzni a makk pereme alá, akkor nincs vele gondod
Ezzel tudod miért nincs baj? :D Mert ha több a bõr arnyban, mint amennyi maga a fa*kad, akkor azt jelenti még nõni fog:D két éve nekem is ilyen volt (most 16 vagyok), de most pont fordítva van, állandóan a makk "alatt" van, ha áll:D Jó lesz az:)

Miért van az, hogy maszturbálás után egy-másfél órával ha merevedésem van, akkor kellemetlen, fájó érzés van a péniszemben?

Legjobb válasz: Orgazmusnál túlpumpálja a szíved vérrel a farkadat, a véredények megtelnek és megfeszülnek, tulajdonképp meghúzódnak... és ugye az nem egy kellemes dolog. De ezek szerint rendesen feláll a farkad, ha majd nem fáj, akkor aggódj :D

Orgazmusnál túlpumpálja a szíved vérrel a farkadat, a véredények megtelnek és megfeszülnek, tulajdonképp meghúzódnak... és ugye az nem egy kellemes dolog. De ezek szerint rendesen feláll a farkad, ha majd nem fáj, akkor aggódj :D
A kérdező hozzászólása: Köszi:D kemény, mint a rambo3:P megnyugodtam:)
Mert lehet kicsit brutális vagy . Az elsõ válasz ha helyes, akkor szar dolgod van, mert ha kapcsolatod lesz egy nõvel akkor is fog fájni orgazmus után.. Nem lehet hogy kicsit elsokallod ezt a dolgot, pl nem naponta kéne csinálni. És ha lenne normál kapcsolatod?? -ha mondjuk már 18 vagy?? Ha fiatalabb vagy, akkor az a baj, hogy nem fejlõdtél ki eléggé.
A kérdező hozzászólása: 18 és fél vagyok...amikor lánnyal voltam, utána is volt ilyen, de akkor ennyire nem...csak mikor magamnak csinálom...durván csinálom?? egyáltalán nem fáj, mikor magamnak csinálom, azért fura, hogy azután egy-másfél órával jobban....na majd figyelem, hogy amikor a barátnõmmel leszek, utána milyen lesz...mert most jelenleg nincs...

Miért van az ha merevedésem van, akkor a hasam felé áll? (pl. : mintha a fejemre célozna :S)

Csak normális válaszokat írjatok nem kérek a barmokból!

Legjobb válasz: Fejbe akar lõni

Fejbe akar lõni
hát komolyan mondom, érdemes feljönni az ilyen kérdések miatt.meg a válaszok..xDD
Te teljesen hülye vagy
Hát gondolj bele.Igy beletud ugrani könnyen a csaj a farkadba, akár 10 méteres távolságból is.Most képzeld el azt ha lefelé állna.Hogy ugrana bele???
Nem kér a Kend? Pedig nagyon szép jószágok, idei fialás, egészséges barmocskák, . De ha Kend nem kér, hát nem kér.
Ez így a normális, ha merevedésed van, akkor annak felfelé kell állnia, nem pedig le. :P
Ez egy "variáció". Kinek elõre, kinek felfelé merev. Nincs ebben semmi különös.

16 éves vagyok! Miért van az hogy ha egy lánnyál csókolózom és merevedésem van akkor a péniszem tiszta nedves lesz? Mit lehet ellne tenni?

Legjobb válasz: Elõváladéknak hívják. "Megtisztítja" az utat a spermának. Sokat nem tehetsz ellene majd miután párszor dugtál már nem fog ez lenni

Elõváladéknak hívják. "Megtisztítja" az utat a spermának. Sokat nem tehetsz ellene majd miután párszor dugtál már nem fog ez lenni
Semmit!Dolgoznak a hormonok!:) 20/L
Elõ váladéknak hívják. Ne higgy az elõttem szólónak, ha nagyon felizgulsz, és nagyon élvezed pl a szopást mindíg fog jönni. De ne aggódj miatta, mert jó íze van, és a csajnak is egy plusz öröm, hogy érzi nagyon jól esik neked amit csinál. Ez egy nagyon természetes dolog, ne feszengj miatta.
Nem lehet és nem is kell ellene semmit tenni! Örülj neki, hogy így van. A barátnõdnél meg a szerelem nedvei jelen- hetnek meg. Érdemes és élvezetes lenne errõl egy kicsit elbeszélgetni! Idõnként meg kell beszélni a szexuális éle- teteket! Kinek mi a jó, mi az amin változtatni szeretne, szépen, kultúráltan beszélgetni róla! Utána valószínûleg jobb lesz. A barátnõd biztos örülne annak, amirõl itt írtál. Mert akkor ez azt jelenti, hogy nagy hatással van rád, tehát szereted! Aki közömbös, attól nem állna fel. Még valamit. Amit tapasztalsz, az lehet elõváladék és lehet sperma, ez nagyobb mennyiségû. És orgazmus kíséri. Rendesen elélvezel csókolózás közben?
A kérdező hozzászólása: nem.dehogy...
A kérdező hozzászólása: amúgy aki kozombos volt, ott is ugyanez volt a helyzet..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!