Találatok a következő kifejezésre: Ha a merevedésem van (63 db)

Ha a férfiaknál van hajnali merevedés, a nőknél is van hajnali nedvesedés?

Legjobb válasz: Alkonyat következõ része: hajnali nedvesedés

Alkonyat következõ része: hajnali nedvesedés
Ha olyat álmodik, akkor van.
xD
Hajnali nedvesedés Xddd ez jó:DDD
Ez vicces kérdés... egyébként a nõknek is lehet álmukban orgazmusuk
Nekem van. :D
"hajnsli nedvesedés" ezt még petõfi is megirígyelné. nekem amúgy kb minden reggel van, fõleg ha jó rambósat álmodok :D
Szerintem ez egy korai Hirsuties papillaris genitalis http://en.wikipedia.org/wiki/Pearly_penile_papules
A kérdező hozzászólása: nem, félre érthetted nem maga a kis pötyök, hanem a fiytmámon lévü makk rész meg van gyürödve a bör mint amit belinkeltem kép!
Márpedig a pöttyök is eléggé feltûnõek
A kérdező hozzászólása: de ez nem az én farkam ez csak hasonló, a pötyök nekem nincsenek rajta csak a fitymám vége van meg gyürödve ahogy a képen látható, a pötyök nekem nincsenek rajta ez csak talált kép hasonlítani próbáltamrá!
jah....hát nekem nem tûnik komolyan a "gyûrõdés" lehet h kicsit több a bõröd, de nem probléma az sztem
A kérdező hozzászólása: akkor oké már meg ijedtem, köszönöm segítségedet! :)
sztem ez halálos, menny el orvoshoz!!!!!xD
ha van fityma feked akkor az is okozhatja

Ha merevedésem van akkor a fitymának hátra kell húzódnia? Mert nekem merevedéskor nem megy hátra de hátra bírom húzni és nem fáj. És ez az óvszeres közösülést akadályozza?

16/F

Legjobb válasz: A fityma nem "szabványméret", annak a nagysága is változó lehet, mint a faroké. Van, akinek kisebb rajta a bõr, és magától hátrahúzódik, ha feláll, van, akinek nem. Van olyan is, akinek túl sok a bõr rajta, azon mûtéti úton tudnak változtatni, ha zavarja az illetõt. Nálad nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha simán hátra bírod húzni, amikor kell, akkor nincs gáz, óvszeres szexet sem fogja akadályozni.

A fityma nem "szabványméret", annak a nagysága is változó lehet, mint a faroké. Van, akinek kisebb rajta a bõr, és magától hátrahúzódik, ha feláll, van, akinek nem. Van olyan is, akinek túl sok a bõr rajta, azon mûtéti úton tudnak változtatni, ha zavarja az illetõt. Nálad nem hiszem, hogy ez a helyzet, ha simán hátra bírod húzni, amikor kell, akkor nincs gáz, óvszeres szexet sem fogja akadályozni.
A kérdező hozzászólása: Az óvszeresnél arra gondoltam hogy úgy is lehet-e hogy nem-e húzom hátra a bõrt ?
Elsõ kérdésre válaszolva.: nem baj Óvszer:ki lehet próbálni úgy is. Egyrészt meg kell vele szenvedni hogy sikerüljön, másrészt nem egy nagy élmény. Ahogy felteszed hátra fog csúszni, de elõtte is hátra húzhatod mielõtt felteszed. Óvszer nélkül simán hátra fog csúszni.
Ja és menj és vegyél óvszert. Próbáld ki. Másrészrõl legalább nem a csaj elõtt bénazol.
nem kell automatikusan tágítsd szorgosan
Magától nem kell hátrahúzodnia, viszont ha kicsit úgy érzed amikor hátra húzod mereven, hogy feszül, vagy fáj a fitymád, akkor este meleg vízben ezentúl húzkod hátra a fitymád és ezzel tudod tornáztatni, akkor lesz hatásos ha már merev a péniszed és úgy húzod többször hátra a fitymád.
Nem, NEM KELL automatikusan lecsúsznia a fitymának mereven. ELÉG, ha teljesen le tudod húzni a makkról. Ha ez nem megy, azt okozhatja fitymaszûkület vagy rövid fitymafék is, vagy a kettõ együtt.
De hogy kell .Majd bejáródik , és akkor más könnyeben megy .

Miért van az hogy ha órákig kényeztetem kézzel, szájjal a barátnőm erős merevedésem van. De mire rászánja magát a szexre, az esetek 20-30%ban gondjaim adóthatnak a merevedéssel?

Mindíg órákat kényeztetem elötte,van annyira fel vagyok húzva hogy hamar elmegyek ha végre szexre kerül a sor.

Legjobb válasz: Köszönöm a tanácsokat. Akkor megnyugodtam hogy nem testi gondom van. :) Csak nekem még õ az elsõ és mindenkébb azt akarom hogy élvezze, ezekszerint kicsit el túloztam.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Akkor megnyugodtam hogy nem testi gondom van. :) Csak nekem még õ az elsõ és mindenkébb azt akarom hogy élvezze, ezekszerint kicsit el túloztam.
Ém azt gondolom, hogy lehet, hogy nálatok le kellene osztani a dolgokat, nem biztos, hogy mindent kellene egyszerre. Kérd meg, hogy elõször rendezzen le, majd utána kényeztetheted egés éjjel, mindkettõtöknek jó lesz. Máskor pedig ne húzzátok túl sokáig az elõjátékot, és az mondjuk francia legyen.
Órákig kényezteted kézzel-szájjal és õ nem viszonozza közben?! Szegény ember! Nem csodálom, hogy addigra nem mûködik, csoda, hogy meg nem bolondulsz! Szép dolog az önzetlenség, de ez már túlzás. Tessék beszélni a kisasszonnyal, elmondani hogy az örömszerzés kétoldalú esemény, ne kínozzon. Legközelebb próbáljátok ki a 69-et , az mindkettõtöknek egyszerre jó és semmiképpen se húzzátok ilyen sokáig! Meglátod, megszûnnek a gondjaid. 39/N
Az elõzõ szebben nem is mondhatta volna...
Milyen korúak vagytok?
Változzatok a korotokkal együtt, türelem megértés, szeretet! Menni fog, ha akarjátok!!
Ha a pasid elmúlt 45 akkor már esedékes, hogy változó korba lépjen. De te meg elég butácska lehetsz, mert nem tudod mik a férfi változó kor tünetei. Pedig google 1000 találatot ad rá.
Nem a változókor a baj, hanem hogy öreg, ritkábban kell neki. Merevedési zavara meg millió dologtól lehet.
A változókor általában nem jár merevedési problémákkal. Ha mégis, akkor ott van valami más is a háttérben, ami csökkenti a libidóját. Nem tudom, hány évesek vagytok, de egy negyvenes férfinak jó esetben még nincsenek ilyen problémái. Lehet, van valami betegsége, aminek ez a következménye, pl. magas vérnyomás, vércukorproblémák, prosztataproblémák. Ezekre nem ártana rászûrni. Illetve ha szed valamilyen gyógyszert rendszeresen, az is kiválthatja a libidó csökkenését, ilyenkor jelezni kell a dokinak a problémát, és kérni a gyógyszer lecserélést. Illetve lehet egyéb szervi oka is, ezt urológus tudja kizárni. Ha van igényetek a szexre, akkor ne hagyjátok, hogy emiatt zátonyra fusson!

Természetes ha a 3 és fél éves gyerekemnek merevedése van éjjelente, vagy vigyem orvoshoz vele?

Legjobb válasz: Az enyémnek is van, több ismerõsöm fiának is. Normális, ne aggódj.

Az enyémnek is van, több ismerõsöm fiának is. Normális, ne aggódj.
Nem kell orvoshoz vinni ez normális! Nagyon sok kisfiúnak van merevedése, már ebben a korban is.
Igen normális. Fiúknál és férfiaknál is az álom REM szakaszábam erekció alakul ki, mivel alvás alatt 4-5 REM szakasz van 4-5 ször alakul ki, majd lohad le a merevedés. Amúgy ez szükséges a normális szexuális képesség kialakulásához. Tinédzser korban még magömlések is párosulhatnak ehhez, úgyhogy lehet majd mosni az alsókat.
orulhet a kovetkezo generacio hogy ilyen bikakkal lesznek megaldva.
te cigány, mért kell egybõl idiótázni ??
Hat persze, vidd el orvoshoz, amputaltasd. Idiota...
Sztem normális. 17/f
normális esetben mindenkinek kellene lennie alvás közben merevedésének mert ez valamelyik álomszakaszhoz kell hogy rendesen mûködjön vagy mi(régvolt nememlékszem)
ma 9:40! Hülye xDDD Amúgy ez teljesen normális, nyugi! :)

Miért van az, hogy ha merevedésem van, akkor nem tudom felhuzni a fitymám? Nyugalmi állapotba meg feltudom.

12/f

Legjobb válasz: Kis fitymaszûkületed van, de nyugi, meg lehet oldani. Ha orvoshoz kerülsz, csak arra figyelj, hogy ne akarjanak teljes körülmetélést végezni, mert az visszafordíthatatlan és sok bajjal járhat, csak a dokiknak laza...

Kis fitymaszûkületed van, de nyugi, meg lehet oldani. Ha orvoshoz kerülsz, csak arra figyelj, hogy ne akarjanak teljes körülmetélést végezni, mert az visszafordíthatatlan és sok bajjal járhat, csak a dokiknak laza...
Mert még gyerek vagy.
Csak ne erõltesd, majd megyen az 1-2 év múlva.
barmok ezek figy öcsém fitymaszûkületed van. Menj el urológushoz még fiatal magy. Körül kell metélni, de nem teljesen, csak túl sok bõr nõtt és abból vágnak le... szar de ez van.
ahogy mondták gyerek vagy még...
Jah annyit kihagytam, hogy letapadt (mert elhanyagoltam, meg mert nem tudtam mi miért van [szóval anyám hibája is] akkor nõhetett oda a kantár) majd egyszer csak fájdalommentesen levált a bõr, de ugye ez a fitymaszûkületet nem befolyásolja, hisz az abból adódik, hogy túl sok bõr van, vagy túl szûk..
Tényleg menj el orvoshoz! Egyértelmûen egyikünk sem fogja neked azt tudni megmondani, hogy most fimózisod van, vagy rövid kantárod, vagy mindkettõ (egyik uis nem zárja ki a másikat). A képek pedig csak 1-1 szempont. A SZERINTED ==/== A BIZTOSSAL! Még ha netán linkelnél is a sajátodról, akkor sem 100%, hogy meg tudjuk mondani neked, h. melyik kórkép áll fenn. Ezt csak orvos tudja, ezért ne várj tovább. Jövõ hétre tessék idõpontot kérni az urológián. Aztán, hogy mi volt, várjuk fejleményként, h. elmondd! Tényleg. Anyuddal hogy sikerült a beszélgetés? Mit reagált rá és hogyan fogadta? EE
Részlegesen körülmetélnek, nem tudom, ez nekem nyáron jön majd. De mostmár menj el orvoshoz mert én is ezt csináltam évekig, így nem jutsz semmire. Ha kész még hozzá is kel szoknod legalább hamarabb megy.
A kérdező hozzászólása: Uhh a képek alapján akkor nekem fitymaszükületem van... Olyan mint az elsõ képen. Ez a mûtét fájdalmasabb?
Bocs a körítéshez... és nem az enyém de ezt találtam. Ez a fitymaszûkület: http://csibefasz.com/wp-content/uploads/2010/01/vxyud3x1cs5u.. Rövid kantár meg ilyen: http://www.nem-km.cz/wp-images/urologie/oper/frenulotomie1.jpg Lényegesen más a kettõ látszik a kantár nem befolyásolja a fityma többi részét. Jah és most olvastam van ilyen lézeres kantár mûtét is. Nekem simán elmetszegették (utána csúnya marad hisz a bõr odatapadt a makkhoz és az ottmaradt) szóval magánklinikán ezt kell kérni ha csak kantár bajod van.
Dokinak ne felejtsd el mondani, hogy szerinted fitymaszûkületed van, vagy legalábbis lehet, mert mondom az független a kantártól. Amúgy ha csak kantár, akkor ne félj egyáltalán nem fáj utána. Egy percig sem, a varrat kiesik magától, ha nem kiszedik, de nem vészes. Az mondjuk vicces érzés amikor beleszúrnak a makkodba, de egyszer kibírható :)
A kérdező hozzászólása: Oké, bocsi csak kicsit ideges voltam... MEgpróbálok rendesen fogalmazni! Holnap veszem a bátorságot és szólok anyumnak hogy elkéne menni urológushoz. Amugy ha a fékem rövid, azt ha mûtik fájna?
Nem akarok többet errõl beszélni, de itt ha megkérded akkor válaszolok bármire ezzel legalább segítek másokon (elég sokan vannak úgy vettem észre).
Csak a teljes korulmetelest kell elkerulni, mert nekem megcsinaltak es rengeteget szenvedek vele, nagyon ronda. A makkot takarnia kell a fitymanak, mert sokaknal nem birja a makk a fedetlenseget es kiszaradhat nagyon durvan. Az enyem foltos is, kerges tapintasu, szoval a fitymabol amennyit lehet, meg kell tartani. Sajnos sok orvos ajanlja a teljes korulmetelest, mert nekik ez nagyon egyszeru, de nem az o farkukrol van szo, szoval vigyazzatok ezzel, ha mar lecsonkoltak az egeszet, akkor utana nincs visszaut mar!!!
Mármint az az elsõ mûtét után bocs, hogy nem tudtam egyszerre leírni. A kérdezõnek meg annyit, hogy beszélj mutterddal, másodjára nekem is nehéz volt, tán azért vártam évekig és mutasd meg a fórumon az írásokat. Szar lesz, de segíteni fog. Késõbb csak nehezebb. Mert el tudnád intézni egyedül is, de kell szülõi aláírás a mûtéthez + ajánlom h magánklinikán csináltasd meg igaz atomdrágán, de ott legalább meghallgatnak mi a bajod... És jó csajozást utána (késõbb nehéz lesz így odaállni ha nem csináltatod meg)
"Dokinak ne felejtsd el mondani, hogy szerinted fitymaszûkületed van" Szerintem meg hagyd rá, hogy majd õ diagnosztizálja, ne kész öndiagnózissal menj oda, hogy te az internetrõl tudod hogy mi a bajod, az 12 évesen elég nevetséges lenne.
Eleg, ha annyit mondasz: minel tobbet szeretnel megtartani a fitymabol. Ez azert fontos, mert a dokik szeretik egybol elintezni a dolgot sokszor teljes korulmetelessel, hogy ne jojjon vissza a beteg, 100%ban. Viszont a fityma nem no vissza, igy ha a beszukult reszen kivul a tobbi, egeszseges szovetet is eltavolitjak, az neked lesz kesobb veszteseg. En csunyan poruljartam, te ne jarj ugy, mint en.... szolj, hogy teljes korulmetelest semmikepp se csinaljanak, mert az nem civilizalt es ragaszkodsz a tested szoveteihez...
Lehet megnezi?
A kérdező hozzászólása: Nem mutattam meg anyunak, azt mondta majd lehet megnézi! Mégegyszer köszi a válaszokat. Üdv
>... Idõközben kezembe vettem Maria Treben egyik füvészkönyvét, és találtam benne egynéhány tippet is, amit talán édesanyáddal segédletével ki is próbál6nál. Idézem a könyvet...: >> "Dr. Dirk Arntzen berlini orvosnak van egy módszere, amelynek alapján fürdõvel le7 kezelni a kisfiúk fitymaszûkületét. 10-20 ml 10%-os kálium-szulfurátum oldatot adunk egy fürdõhöz, azaz kb. 50-70 liter meleg vízhez. (Az oldatot legjobb gyógyszerésztõl frissiben kérni.) Ebben a fürdõben óvatosan húzzuk hátra a fitymát. Hetente 1-2 fürdõ szükséges. Gyakran már 4 fürdõ után mutatkozik eredmény, de 10 fürdõnél többnek nincs értelme. A kezeléshez a legkedvezõbb a 4-7 életév közötti kor, de még tízéveseknél is érdemes megpróbálni ezt a gyógyfürdõt. Ily módon már sok fiú elkerülte a mûtétet. Idõsebbeknél ez a módszer uakkor nem alkalmaz6ó. A papsajtfürdõ úgyszintén sikerre vezet7. gyerek számára egy marék papsajtot áztatunk éjszakára hideg vízben, felnõtt számára úgy kb. 100 gramm kell egy ülõfürdõhöz." << Nos, te ugyan már nem vagy 10, sem 7-4 éves, de viszonylag nég közel a 10-hez, ezért tartom érdemesnek talán kipróbálni, már amennyiben fitymaszûkületi problémád IS lenne. Azt ne feledd hogy a rövid fék nem zárja ki a fitymaszûkületet és ez fordítva is igaz. Te itt elsõsorban inkább a fékedre panaszkodtál, ha minden igaz, az az elsõdleges probléma. Ha a fékedet megoldják átvágatással, és ezután ezáltal már le tud jönni a fityma minden probléma nélkül, úgy glom, h. akkor semmi szükség nincs a körülmetélésre, de még csak bemetszésre sem. Várjuk meg mi történik, addig pedig nyugi, és ne gondolj semmi drasztikusra. Oks? :-) Ha úgy glod Pajti, h. beszélgetnél MSN-en, mert belül még mindig nyomaszt vmi és kibeszélnéd, úgy írd meg a címedet priviben, és felveszlek. Ha a témához kapcsolódóan további kérdéseid vannak, azt azonban inkább itt írd meg, hátha vannak még olyan fiatalok, akik olvassák az itt leírottakat, és talán nekik is tudunk segíteni a te példáddal. Okés? :-) Üdv: EE
Na látod Srác! Mitõl is féltél te korábban? :-D Ennyi volt! Túl vagy az elsõ lépésen: Elmondtad Anyudnak. Na ugye, hogy nem haltál bele! :-) Nagyon izgultál? Csak elmondtad neki a problémádat, vagy meg is mutattad neki? Nnah... akkor ez jó hír, viszont még hátra van az urológus. Ha egy mód van rá, elõtte beszéljétek meg anyuddal, hogy az eddig említett alternatívák közül melyeket tartotok elfogad6ónak RÖVID FÉK... (több helyen történõ átvágatás), ill. esetlegesen FITYMASZÛKÜLET esetén (szteroidos krém + fitymatorna; bemetszések a fitymád végén, részleges fitymaeltávolítás...). Aztán, csak ügyesen! :-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Tegnap beszéltem anyuval, minden jól ment, aztmondta hogy majd ezen a héten vagy jövõhéten elmegyünk orvoshoz, és meglátjuk mi lesz... Köszi a válaszokat!
Szerintem az a normalis alapelv, hogy igyekezzunk minel tobbet megtartani mindabbol, ami velunk szuletett... es egeszsegugyi szempontbol kell nezni mindent es nem anyagi szempontbol, hat konyorgom, ne az egeszsegen sporoljunk... majd, ha kell, akkor azt is, reszlegeset, azt se muszaj, amig nem muszaj, addig NE, szerintem igy normalis
Nem, hanem egyben megcsinálták volna a kantárt és a részletes körülmetélést... olcsóbb lett volna és csak egyszeri.
15:45 : Milyen mutettel kevesebb? Teljes lecsonkolasos?
Kérdezõ! Anyuddal hogy sikerült a beszélgetés? Mit reagált rá és hogyan fogadta? EE
23:22 Én ah mondom egy mûtéttel kevesebb lenne. Hisz EE jól mondta szûkület és kantár nem zárja ki egymást... de a doki csak a kantárt látja alapállásba...
Biztos hogy nem szórakozik, anno én sem értettem miért nem úgy néz ki mint mondjuk egy pornó filmben, miért alakult ki és nem tudtam mi micsoda. Sajnos felvilágosító órákon csak az AIDS-rõl tudnak beszélni (ami 99%-ban niggereket és fartúrókat érint) a lényeges dolgokról mint az ilyen lelki problémát okozó dolgokról nem! És ezt nem láthatják az orvosi vizsgálaton, mert mégis honnan látnák? Csak a letapadást lehet látni vagy esetleg a kantárt, de az is alul van szóval ha nem forgatod...és ugye olyankor bent van még 5 ember a teremben és nem meri az ember megkérdezni, aki nem éli át az nem tudja ez milyen komoly lelki dolgot és szégyenérzetet tud okozni.. Szóval az én kálváriám általános iskolában kezdõdött. Anyám fürdetett míg kicsi voltam és látta hogy állandóan letapad. Utána elmentünk megmûteni annyira emlékszem hogy nagyon izgultam és utána kamillázni kellett. Aztán nem húzódott hátra nem tudtam ez normális-e így. Amikor már tudtam nem csak sejtettem (magamban mindig vártam hogy majd változik) hát majdnem 17 lettem mire elszántam volna magam. Aztán elmentem dokihoz és aztán leírtam mi történt. Egyszerûen senki sem tudja a mai napig hogy fitymaszûkületem van, mert az csak mereven látszódik. És melyik orvos nézegeti mereven? A terv annyi h nyár elején megkeresem az ország legjobb urológusát és megcsináltatom jó pénzért... a baj az h még nem vagyok 18 és vidéki is... Alapvetõ baj itt a szexuális felvilágosítással van szerintem. Az orvos meg leszarja.
@ Uccsó hsz. 12:24. Nem, ez valóban nem szopatás, legalábbis szándékosan nem is, csak a Kérdezõ srác keveri a nemi szervek részeit, ill. idõnként pontatlanul, rosszul fogalmaz és a tanácsaimat sem mindig fogadja meg annak érdekében, hogy könnyebben megérthetõ lehessen a problémája. Pedig erre odafigyelni elsõsorban az õ érdekét szolgálná, nem másét. Kellemetlen tény, de mások ennyi pontatlanság miatt már rég léptek volna a témáról, és hagyták volna magára a srácot. Jó, ... mentségére legyen mondva, hogy még csak 12 és még csak most ismerkedik a nemi szervek felépítésével (7-8. osztályos anyag), de az olvasnia sztem nagyon fontos lenne neki, hogy javuljon a fogalmazókészsége. Elõzõ kommentje erre döbbentett rá. ====== ====== ====== ====== Kedves Kérdezõ! Õrizd meg a hidegvéredet, Pajtás! Mély levegõ! Elhiszem, hogy eleged van a viszontkérdéseimbõl, de ne miránk akadj ki, mert nem mi vagyunk értetlenek, hanem Te, mert folyton pontatlanul, félrefogalmazol! Engedd meg, hogy korrigáljalak megint, mert újabb pontatlanságokat írsz, és rosszul rögzülnek benned az infók, mindjárt megérted miért. Inkább örülj, hogy valaki kijavít, mielõtt még mások elõtt égnél be, ha ilyet mondasz! "Nem megy át a fitmyámon a bõr ezen mit nem lehet megérteni?" >> Például azt, hogy a FITYMA == MAGA A BÕR, tehát a fityma saját magán nem tud átmenni. Nem véletlenül makkot akartál írni, esetleg, hogy a makk végén túl. _ Ez egyébként kétféleképpen értelmezhetõ: Merre húzva nem megy át? __ Hátra (makk mögé), _vagy visszahúzva (a makkra)?) Ha nem árultad volna el korábban, hogy a fitymád TÚLMEGY a makkod végénél, ahol összebojtosodik, akkor ezt akárhogy értelmezhetné bárki. "Csak a feléig tudom felhuzni (felhúzni) a bõrt a fitymámon (sztem inkább a MAKKODON)" >> (1. oldal, 12:15-kor írt 2. hsz-somban már egyszer kértelek... "Ne keverd a "fel" meg a "le" fogalmakat, mert összezavarsz, Pajtás! Azért is írtam oda az elõzõ hozzászólásomhoz, melyik a fel, és melyik a le. Inkább fogalmazz úgy, hogy "hátra" a makk mögé, vagy "vissza" a makkra!" ...Hallgass rám! Ha csak a magad feje után mész, hiába akarnék jót neked, nem fog sikerülni. Így hogy segítsek?) Nem azt akarod mondani, hogy... csak a feléig tudod lehúzni a fitymát a makkodról? Ezekkel szemben az eredeti kérdés így hangzott (6xra): >> A fitymád mennyivel megy túl a makkod végén nyugalmi, ill. merev állapotban? << (Ezt pedig azért kérdeztem meg, mert az 1. oldalon 12:15-kor írt hszsom elõtt azt írtad... "a fitymám olyan 4-5 cm" ...csakhogy ez nem mond semmit, mégpedig azért nem, mert nem tudni, honnan mérted, ráadásul a makk vastagsága egyénenként változó. Én arra a kis fitymabojtnak a méretére lennék kíváncsi 6xi kérdezés után, ami a makkod végétõl kezdõdik, és a bõr (fityma) végéig tart. EE
@ 09:27 Miért? A leírt tünetek alapján nem errõl lehet szó? 1.) Fáj a féke. Nem tudom mennyire, de akkor inkább szenvedjen tovább a gyerek? Direkt nem azt JAVASOLTAM neki, hogy távolíttassa el az elõbõrt, azt alapból kizártam, mert semmi szükség rá, és mert tudomaz ilyenfajták mint te persze hogy fennakadnak rajta! Éppen azért, inkább oldja meg MOST egy1xû 10perces fékátvágatással, mint akkor okozzon ez neki elsõsorban pszichés, gátlásos problémát, amikor már csajozni akar. 2.) Nem írtam neki privit, de ha így is lenne sincs senkinek joga számonkérni. Nickem pedig van, hogy utána lehessen nézni eddigi válaszaim valóságtartalmának, ami sajnos azzal is jár, hogy egyes primitívuszok visszakeresnek és lepontoznak (ami uakkor nincs befolyással a válaszaimra). De ez mind1 is. Inkább segítsünk neki, de úgy, hogy nincs marakodás, ellenben az Õ érdekeit nézzük. Elvégre is, Õ írta ki ezt a kérdést...uakkor a döntés IS az õ joga, hogy mit is tesz. EE
Nem, inkabb azoktol ovjon, akik beirogatjak az ijedt es kisse beszukult fitymaju kissracoknak, hogy az lesz nekik a legjobb, ha elmennek es kernek egy teljes korulmetelest. Azok a legalja. Persze, aki folyamatosan priviben akar beszelgetni, az is minimum gyanus, itt, ahol meg nicknev sincs, annyira arc nelkul vagyunk....
"Az már vili, hogy itt rövid fitymafék problémával állunk szemben." Csak így látatlanban diagnózis? azta, mége gy orvos sem merne így kijelenteni egy kész diagnózist, de neked ez nem probléma. Jó, hogy nem lehet neten keresztül mûteni, még azt is megcsinálnád. Ezekrtõl az önjelölt "hozzáértõktõ" és diagnosztáktól mentsen meg mindenkit a jósorsda ezen az oldalon.
Hali ismét! Az már vili, hogy itt rövid fitymafék problémával állunk szemben. És bevallom azon tûnõdöm, hogy kéne-e vajon várni egy 5-10 perces ambuláns beavatkozással, amíg idõsebb leszel, vagy már most annyira fáj, hogy jobb lenne minél elõbb szembenézni a dologgal!? (Az egyetlen alternatívát, amit ismerek erre, az A KANTÁR több helyen történõ BEMETSZÉSE lenne. Ez azt jelenti, hogy a fékedet az urológus szakdoki néhány helyen átvágja, majd összevarrja, -- kivéve, ha a fék a makkhoz van tapadva, belé van ágyazódva, ekkor CSAK A FÉKET el kell távolítani. !!! Ez a beavatkozás nem ugyanaz, mint a körülmetélés, tehát nem kell aggódni afelõl, hogy az elõbõrt lemetszik, tehát utána is nyugodtan húzogat6od a fitymádat fel-le, csak ekkor már nem fog fájni.) Mit gondolsz? Veszed a bátorságot most, és elmész vmelyik szülõddel az urológiára és letudod a problémát 1x és mindenkorra, vagy még várnál vele? (Ha fáj, sztem ne várj...) Te mit szeretnél? Szüleid tudják, hogy nálad fennáll ez a probléma? Elmondtad már nekik? (Ha nem, ne szégyelld, nem kell, de nélkülük nem fogsz tudni lépni sajnos.) Apuddal vagy vkivel a családból tudsz errõl a témáról beszélgetni? FONTOS!!! Ha beszélsz a szüleiddel/dokival, hangsúlyozd ki mindenképpen, hogy CSAK BEMETSZÉST SZERETNÉL, (amennyiben egyébként hátramenne a fitymád. További megjegyzéshez megvárom míg válaszolsz.) "CSak a bõrt mozgatom. a fitymám olyan 4-5 cm a bör tulmegy..." Ez a mondatod miképpen értendõ? (Átfogalmaznám a 02:56-os hozzászólásomban feltett kérdést: A hímvesszõd mérete most mekkora? Ehhez képest az összebojtosodott fitymád mennyivel megy túl a makkod végén?) Várom a válaszaidat! Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: tavaly nyáron sokat változtam, most 172 cm vagyok, 82 kg olyan közepesnél egy kicsit "nagyobb" testalkatu. október fele növekedett a herém inkább vastagodott és szörzet is van már eléggé(már borotváltam) a mellem is nött 1 kicsit de az nem vészes. Mikor hátrahuzom a fitymám, akkor a fékem fáj. önkielégitéskor hát amit te montál ott olyan közepes(nem is sürü de nem hig a sperma)
12:15>>...folyt... Még azt hadd kérdezzem meg tõled Kérdezõ, hogy milyen magas vagy, mennyi a testsúlyod és milyen alkat vagy? Üdv: EE
Hali ismét! Ne keverd a "fel" meg a "le" fogalmakat, mert összezavarsz, Pajtás! Azért is írtam oda az elõzõ hozzászólásomhoz, melyik a fel, és melyik a le. Inkább fogalmazz úgy, hogy "hátra" a makk mögé, vagy "vissza" a makkra! Szóval, így mi az ábra? Mikor jön hátra/vissza mikor nem? _ Önkielégítéskor ténylegesen magvas ondó jön (sûrû) vagy csak átlátszó elõváladék? _ A serdülésed melyik fázisában vagy? Eddig mi változott meg rajtad korábbi önmagadhoz képest? (Testmagasság-növekedés, megnyúlás, mutálás, herenövekedés, hímvesszõnövekedés, kiszõrösödés, mellkifejlõdés...) _ Ha a fitymádat félig hátrahúzod, a féked fáj (az a húrszerûség a húgycsõnyílás alatt), vagy a fitymád??? (Ezt még mindig nem egyértelmûsítetted, Pajtás!) Légyszi' törekedj a pontosabb megfogalmazásra! Köszi! :-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Igen, mikor petyhüdt akkor feltudom huzni, de mikor merevedik akkor már nem. igen végzek önkielégitést, ondó is jön és kb 1 héten 3-4 szer. CSak a bõrt mozgatom. a fitymám olyan 4-5 cm a bör tulmegy és összebolyhosodott a vége. Ha nagyon hátrahuzom akkor már szorit/fáj. hát majdnem a feléig onnanstól már nagyon fáj
Hali! Addig NE TÉGY SEMMIT, AMÍG NEM VAGY BIZTOS abban, hogy mi a baj. Hogy segítsek rájönni, kérdeznék néhányat, õszinte válasz reményében. Okés? 1.) Tehát az az alapprobléma, hogy míg petyhüdt a fütyid, (le, azaz) hátrajön a fityma, és (fel, azaz) vissza is megy, de mikor bemerevedik, akkor már se le nem jön, vagy, ha le is, akkor fel nem? 2.) Végzel te önkielégítést? Ha igen, milyen rendszeresen? Ebben az esetben produkálsz-e már ondót? Önkielégítéshez hátra is húzod a fitymát, vagy csak a bõrt mozgatod a makkodon, hátrahúzás nélkül? 3.) Milyen hosszú a fitymád? Túlmegy a makkod végén? Mennyivel? Összebolytosodott a vége? 4.) Ha húzogatod a fitymát, érzel-e közben szorítást, ill. szorító hatást, szûkülést? (szorítja-e a fityma a makkodat? 5.) Meddig jön le a fitymád? Teljesen? A feléig? 6.) Mi a helyzet a fékkel/kantárral? Azzal a kis pici húrszerûséggel, ami -- ha hátrahúzod az elõbõrt -- megfeszül? Milyen állapotban van? Mennyire feszül, ha a fitymádat lehúzod és mennyit kell belõle hátrahúznod ahhoz, hogy teljesen megfeszüljön?? Egyelõre ennyi. Fölöslegesen meg ne hagyd magad rábeszéltetni mûtétre senki által! Majd elválik, feltétlenül szükséges-e és ha igen, mennyire, de ezzel most még nem kéne foglalkozni. Nyugi Pajtás...segítünk! :-) Üdv: EE
Fitymaszûkület, bátyámnak is volt, lehet te is meg tudod oldani, húzogassad, hátha tágul, ha nem orvos.:)
A kérdező hozzászólása: Üdv! a himveszöm 10-11 cm. am 13 leszek 1 hónap mulva. szóval akkor azt mondod hogy most mondjam meg szüleimnek hogy ilyen problémáim vannak? Ez amugy normális dolog? sokmidnenkivel fordul elö?
Hali ismét! Amióta elkezdtem a fórumokat böngészni, arra kellett rájönnöm, hogy a fitymaprobléma a elsõsorban a fiatalabb fiúk körében rendkívül gyakori. Igazság szerint nem is értem a szüleiket, miért nem vizsgálják át a gyermekeiket, és zárják ki rajtuk az esetleges problémákat, ill. miért nem tanítják meg a gyermekeiket is az önvizsgálatra!? Most nem az idõsebb, hanem a fiatalabb, 30-40-es éveiket élõkre lennék kíváncsi. Õk sem tudják, vagy õk is vajon tabuként kezelik a férfias problémákról szóló témákat, emiatt nem mernek beszélni róla, pláne nem fiatalokkal? Rengeteg a szenvedõ gyerek, és itt csak ezek töredékén van mód értelmes tanácsokkal segíteni õket, értelmes emberektõl, amely a válaszolóknak sajnos csak bizonyos részét teszik ki, az iskolaorvosok meg átsiklanak ezen problémák fölött. Mindenképpen beszélj a szüleiddel, és nem kell szégyenkezned elõttük! Amelyik szülõddel tudsz bizalmasan beszélni, azzal beszélj, és mutasd meg neki hogy mi a bajod, ezt ne szégyelld! Ha úgy glod, érvelésként mutasd meg ezt az oldalt és a fenti javaslatokat is, ez rád van bízva, de sztem érdemesebb most megcsináltatnod a fitymafékedet -- amíg még nem kezdesz szexuális életet élni. Minél fiatalabb vagy, annál hamarabb és szebben gyógyul bárminemû sérülésrõl is beszéljünk, ezért lépj sztem mihamarabb! A péniszed méretét csak irányadás céljából kérdeztem. Ezen (a makkod végéhez képest) mennyivel megy túl a fitymád nyugalmi, ill. merev állapotban? Hogy ítéled meg? Csak a féked okozza a gebaszt, vagy a fitymád is szorít, és összeszûkül? Iskolaorvos nem vizsgál(t) titeket suliban deréktól lefelé? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Ez nem szopatás nem vagyok aza hü de hülye gyerek... Nem megy át a fitmyámon a bõr ezen mit nem lehet megérteni? Csak a feléig tudom felhuzni a bõrt a fitymámon
Sztem ez szivatas, hogy nem kepes megmondani, ugy erzem, itt direkt szopatas van....
"A feléig megy át!" EZ MEG MI??? Ez most vmi VICC??? Mit jelent ez, miféle válasz ez??? _ Ötödször már nem fogom ugyanazt megkérdezni! Negyedszer úgy glom elég világosan, és komolyan megfogalmaztam a kérdést, erre tessék... kapok egy újfent értelmez7etlen választ. Bocs Kérdezõ, de elképesztõen pocsékul fogalmazol! Na még1x fuss neki! @ 14:24-es! Kétségtelenül igazat adok neked abban, amit állítasz. ennyibõl és ezt (azaz... MIT?) így nem lehet egyértelmûen megállapítani, abból hogy hány centi a fitymája. Azonban néhány dologra ez az infó rávilágíthat, és nekünk segíteni akaró, jószándékú embereknek valamiféleképpen segíthet körvonalazni a Kérdezõ problémáját, (amit könnyebb lenne egyértelmûbben elképzelni, ha a fiatal Kérdezõnk -- az 5. kérés után -- végre értelmesen meg tudná fogalmazni válaszát egy pofon1xû kérdésre). Ugyanakkor szomorúan olvasom rövid történetedet arról, hogy mennyi kellemetlenséged volt már eddigi életedben, és egy viszonylag 1xûen orvosolható problémát ennyire kontárul oldott meg az orvos, akihez bizalommal fordultál. :-( Megosztanád velünk a történetedet hosszabban és részletesebben? Mi volt? Hogy volt és mikor? Ki mit csinált? Milyen volt, milyen lett? Hol mûtöttek? Hány évesen? Most hány éves vagy? Hogy zajlott le a beavatkozás? Mennyi idõ alatt? Mire emléxel belõle? Mit és hogyan csináltak? Elõzmények? Következmények? Most hogy néz ki az egész? Gondolataid, érzéseid? Mire gondoltál közben? Úgy glom, mindannyiunk számára hasznos lenne, ha megosztanád velünk történetedet! Ha másért nem is, de úgy vélem, tanulságos lenne, te pedig kibeszélhetnéd magadból azokat a dolgokat, amelyek e félresikerült beavatkozások kapcsán felgyûltek benned. Sztem mindenkit érdekelne az eseted...gyere oszd meg velünk! :-| Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: A feléig megy át.
Kedves utolso..... remelem, nem akarnak nalad teljes korulmetelest vegezni, ha erre keszulnek, akkor ne engedd, csak ennyit javasolok, mert azzal poruljartam, bar teny, hogy a dokinak az a legegyszerubb.
Figyeljen ide mindenki ez átélt tapasztalat. Én elmentem urológushoz mondtam fitymaszûkületem van. Azt válaszolta, hogy ez rövid kantár. Megmûtöttük, elvágta. A kantár nyoma ott maradt a makkomon és ugyan úgy nem húzódik hátra mereven. NAH DE AZ ISTEN SZERELMÉRE, EZ CSAK MEREVELT ÁLLAPOTBAN LÁTSZIK! Szóval vár rám még egy mûtét. Arról nem is beszélve, hogy 10 évesen is mûtve voltam. Nem olyan egyértelmû ez hogy itt meg lehessen mondani abból hogy hány centi a fitymája tisztelt EE! Szóval attól hogy elmetszed a kantárt még megmarad a fitymaszûkület és semmi sem változik...
Kénytelen vagyok negyedszer is megkérdezni: A fitymád mennyivel megy túl a makkod végén nyugalmi, ill. merev állapotban? EE
A kérdező hozzászólása: Még iskolaorvos nem vizsgált (valszeg nem is fog). Még csak egyszer borotváltam mert már eéág nagy volt rajta a szõrzet. Csak a féknek érzem hogy fáj és nem akarja merev állapodva tovább engedni. nyugalmi állapotba simán feltudom a fitymám végéig huzni, viszont merev állapotba max a feléig. Üdv.
>>... Még vmi... a borotválkozással csak csínján, és ha lehet, most még ritkábban csináld, míg pelyhedzel, mert utána a szõr "vágáséle" miatt durvább érzetûvé válik a szõrzeted. Sztem ha nem muszáj, most még ne borotválkozz, odalenn meg pláne ne! EE
A kérdező hozzászólása: Szóval ha várok 1-2 évet akkor sikerülni fog? Csak mert votlak már más topicokba hogy mert fitymaszükülete van meg stb.

Hogy lehetséges az, hogy az én kisfiam 10 hónapos és minden tisztábatevésnél ha a kukijához érek (ami elkerülhetetlen) merevedése van? Más is tapasztalt már ilyet? Ez normális dolog?

Legjobb válasz: szia ez teljesen normális, majd ha nagyobb lesz, játszik is vele( persze nem úgy mint a nagyok... :), nekem is van 1 fiam, 2 éves, és jót mosolyogtam rajta). Ez minden kisfiúval így van.

szia ez teljesen normális, majd ha nagyobb lesz, játszik is vele( persze nem úgy mint a nagyok... :) , nekem is van 1 fiam, 2 éves, és jót mosolyogtam rajta). Ez minden kisfiúval így van.
semmi gond nincs vele, majd jatszani is fog vele, teljesen normalis. jo erzes neki, ennyi.
Egyébként ennek még az is a haszna hogy ezektõl a merevedésektõl tágul az elõbõr( a fityma) a kukiján, és nem lesz olyan nagyon szûk pl. hogy késõbb ebbõl probléma legyen (mûtét ilyesmi)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!!!
nem mert reggel alszok
Amikor a pasim vaskos farkát látom reggelente?! Naná! :D
Mikor mèg volt barátom ès egymásnál aludtunk ès reggel puszival keltett, ès utána..hát khm igen. :D
még jó hogy
Eleg ha erzem. Vagy hozzamnyomja. Vagy csak megfogom neki. Mar nedves is vagyok :D reggel valahogy mindig nagyobb meg kemenyebb neki, ugyhogy uhh imadom. Most is mar a gondolatatol felizgultam :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!