Találatok a következő kifejezésre: Ha a merevedésem (128 db)

Ha nem teljes a merevedés, tényleg könnyebben elélvez egy férfi?

Abszolút nem érzem logikusnak, de barátom erre hivatkozott tegnap, hogy emiatt történt, hogy kb. 5 mp alatt elment..Szóval attól függetlenül, hogy logikátlan, lehet valami alapja?

Legjobb válasz: Merevedés minõsége nem befolyásolja az elélvezés idejét.Keményen meg puhán is gyorsan elmehet az ember ha egy ideje nem volt szex.Nem volt kiéhezve?Akkor elõfordulhat túl gyors pukk.Kár hogy a barátod nem foglalkozik azzal hogy most te is elélveztél vagy még nem.Ha répával épp nem megy akkor nyaljon ujjazzon dörzsizzen de valahogy oldja meg

Merevedés minõsége nem befolyásolja az elélvezés idejét.Keményen meg puhán is gyorsan elmehet az ember ha egy ideje nem volt szex.Nem volt kiéhezve?Akkor elõfordulhat túl gyors pukk.Kár hogy a barátod nem foglalkozik azzal hogy most te is elélveztél vagy még nem.Ha répával épp nem megy akkor nyaljon ujjazzon dörzsizzen de valahogy oldja meg
Most rohanok hozzá meg ráhivtam a mentõket mert megivott valami nikotin lét vagy mit remélem a legjobbakat hogy csak kisérlet
Lehet pont most lett öngyilkos még nem tudom mi a helyzet......
A kérdező hozzászólása: És nálatok mióta áll fenn ez a helyzet? Sajnálom, ez nem lehet könnyû..Nincs kilátásban, hogy mostanában leállhat majd a bogyókkal? Vagy nem lehetne megkérdezni egy orvostól, hogy nincs-e valami olyan természetes étrendkiegészítõ, ami ezt ellensúlyozza, vagy esetleg másik hasonló tabletta, ami nem okoz ilyen problémát?
A kérdező hozzászólása: Hát, most már én is kezdem azt érezni, hogy semmi kedvem a dologhoz..Persze alapból lenne, csak a frász kiver, ha arra gondolok, hogy megint így alakulhat..Komolyan, inkább ne legyen semmi, mint hogy felhúz, elmegy, én meg "ottmaradok".. Érzem is magamon, hogy sokkal ridegebb, passzívabb vagyok vele az eset(ek) óta, pedig tudom, hogy neki sem jó érzés ez, de..egyszerûen neheztelek rá az egész helyzet miatt. Tényleg olyan ritkán találkozunk, olyan ritkán lehet VELE orgazmusom, és ilyenkor is elcseszõdik minden..Nem tudom, másoknál hogy van ez, ha többször is "hoppon maradnak", de én rendesen szarul érzem magam, ingerlékeny vagyok, és próbálok nem igazságtalan lenni vele, de most nagyon nehéz..Ebben benne vannak az igényeim is, de szerintem inkább az dominál, hogy nem értem mi van, és félek, hogy valami végleg elromlik/romlott..
Amúgy mit megnem adnék ha ilyen lenne az én barátnõm ingerenciája a szexre mint ahogy neked van.Csak õ bogyókat szed a lelkiproblémáira az pedig halmozottan káros erre.... (Konkrétan = semmi már elég rég óta)
Legtöbb kapcsolatban elõfordul egy idõ után hogy valamelyik fél nem igényli annyira a szexet.Bár ti nem találkoztok olyan sûrûn hogy ez már jelentkezzen.Eredeti kérdésre visszakanyarodva csak kifogás hogy azért élvezett el egyböl mert félig állt fel....hogy mi az oka passz sok minden lehet akár az általad felvázolt dolog is
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy mikor élvezek el, és mikor nem. Amikor nem, akkor próbál máshogy kielégíteni, de legtöbbször nem szokott sikerülni, ezért írtam azt, hogy vagy szex alatt megyek el, vagy sehogy. Az érdektelenséget úgy érted, hogy nem érdekli, hogy nekem jó-e, vagy sem? Szerintem érdekli, és látom rajta, hogy õt is bántja a dolog. Viszont olyan téren "érdektelennek" érzem, hogy nem kezdeményez annyiszor, beéri napi 1 szeretkezéssel, a másodikat már én szoktam legtöbbször "kiharcolni". Szóval olyan, mintha már nem kívánna úgy, de ez szépen lassan alakult ki, és nem is annyira feltûnõ, csak tudod, mindig érzem, hogy többre vágyom, és hogy régebben azért más volt, többször mászott rám..Nem tudom, mit tehetnénk, hogy lendülhetnék túl ezen..Adok magamra, jó alakom van, általában szépnek tartanak, nem hagytam el magam a kapcsolat folyamán, próbálok mindig lelkileg is közelebb kerülni hozzá..De valamiért úgy érzem, hogy õ egyre passzívabb, és félelmetes, hogy már nem tudom ezt megakadályozni, bármit teszek..Õ azt mondja, nem változott semmi, ugyanúgy szeret, és kíván.
nem
Magamnak válaszolva igen mivel ezt leirtad: Nos valami lelki gond van a probléma hátterében ráadásul társul mellé valamiféle érdektelenségszerüség (?) is. Hogy az mi lehet az oka csak ö tudja de ezért hat ki ezekre a dolgokra.Meg az iselég fura hogy nem érzékeli vagy nem veszi észre hogy te is elélveztél vagy nem, mikor eléggé egyértelmü jele van....Ha már éppen neki nem áll fel vagy túl hamar megy el
Szóval idáig semmi gond nem volt csak az utóbbi pár alkalommal jöttek a "bakik"?
A kérdező hozzászólása: Már a az elejétõl kezdve..sajnos távkapcsolatban vagyunk, tehát nem új neki ez a helyzet.
Utóbbi idõben van 2-3 hetente találkozó vagy már kapcsolatotok elejétõl igy van?
A kérdező hozzászólása: 2-3 hetente tudunk találkozni, és ez a gyors elélvezés a találkozásunk 3. napján történt, tehát elõtte már jócskán voltunk együtt, nem volt kiéhezve. És soha nem voltak ilyen problémái, tényleg rengetegszer voltunk már együtt, de nem fordult elõ ilyen. A kielégítésemmel meg próbálkozik õ, nyal, ujjaz, de valahogy utólag már sehogy nem akar összejönni..Olyan volt, hogy elõjáték alatt így elmentem, de valamiért legtöbbször nem elég intenzív az inger.
Folytassuk inkább privátban vagy emailben ha nem gond

Miért van az hogy ha órákig kényeztetem kézzel, szájjal a barátnőm erős merevedésem van. De mire rászánja magát a szexre, az esetek 20-30%ban gondjaim adóthatnak a merevedéssel?

Mindíg órákat kényeztetem elötte,van annyira fel vagyok húzva hogy hamar elmegyek ha végre szexre kerül a sor.

Legjobb válasz: Köszönöm a tanácsokat. Akkor megnyugodtam hogy nem testi gondom van. :) Csak nekem még õ az elsõ és mindenkébb azt akarom hogy élvezze, ezekszerint kicsit el túloztam.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Akkor megnyugodtam hogy nem testi gondom van. :) Csak nekem még õ az elsõ és mindenkébb azt akarom hogy élvezze, ezekszerint kicsit el túloztam.
Ém azt gondolom, hogy lehet, hogy nálatok le kellene osztani a dolgokat, nem biztos, hogy mindent kellene egyszerre. Kérd meg, hogy elõször rendezzen le, majd utána kényeztetheted egés éjjel, mindkettõtöknek jó lesz. Máskor pedig ne húzzátok túl sokáig az elõjátékot, és az mondjuk francia legyen.
Órákig kényezteted kézzel-szájjal és õ nem viszonozza közben?! Szegény ember! Nem csodálom, hogy addigra nem mûködik, csoda, hogy meg nem bolondulsz! Szép dolog az önzetlenség, de ez már túlzás. Tessék beszélni a kisasszonnyal, elmondani hogy az örömszerzés kétoldalú esemény, ne kínozzon. Legközelebb próbáljátok ki a 69-et , az mindkettõtöknek egyszerre jó és semmiképpen se húzzátok ilyen sokáig! Meglátod, megszûnnek a gondjaid. 39/N
Az elõzõ szebben nem is mondhatta volna...
Milyen korúak vagytok?
Változzatok a korotokkal együtt, türelem megértés, szeretet! Menni fog, ha akarjátok!!
Ha a pasid elmúlt 45 akkor már esedékes, hogy változó korba lépjen. De te meg elég butácska lehetsz, mert nem tudod mik a férfi változó kor tünetei. Pedig google 1000 találatot ad rá.
Nem a változókor a baj, hanem hogy öreg, ritkábban kell neki. Merevedési zavara meg millió dologtól lehet.
A változókor általában nem jár merevedési problémákkal. Ha mégis, akkor ott van valami más is a háttérben, ami csökkenti a libidóját. Nem tudom, hány évesek vagytok, de egy negyvenes férfinak jó esetben még nincsenek ilyen problémái. Lehet, van valami betegsége, aminek ez a következménye, pl. magas vérnyomás, vércukorproblémák, prosztataproblémák. Ezekre nem ártana rászûrni. Illetve ha szed valamilyen gyógyszert rendszeresen, az is kiválthatja a libidó csökkenését, ilyenkor jelezni kell a dokinak a problémát, és kérni a gyógyszer lecserélést. Illetve lehet egyéb szervi oka is, ezt urológus tudja kizárni. Ha van igényetek a szexre, akkor ne hagyjátok, hogy emiatt zátonyra fusson!

Amfetamint használtam és merevedési zavarokat okozott. Elmúlik magától ha a drog hatása már teljesen elmúlik? Mit csináljak?

Miután felszívtam, késõbb elmentem barátnõmhöz és hát nagyon kívántam de amikor oda került volna a sor, nem állt fel.

Legjobb válasz: Kinyirod libidod nem kene ilyeneke hasznalni

Kinyirod libidod nem kene ilyeneke hasznalni

Mostanában nem erős a merevedésem, vagy ha az, nem túl tartós. Lehet ez az ok? Részletek bent.

2 hete volt körülmetélésem, tehát jelenleg még tart a gyóyulási fázis. Lehet ez is az oka? Régebben pornóra is állt mint az állat, arról nem is beszélve, mikor a barátnőmmel vagyok... Most a helyzet, hogy pornóra alig áll fel, vagy nem tartós a merevedés. Lehetséges, hogy majd teljes gyógyulás után jobb lesz (jelenleg még fáj a merevedés is kicsit a gyógyulás alatt).

Legjobb válasz: Ne légy türelmetlen biztos, hogy ez az oka. Rabbi jól van?

Ne légy türelmetlen biztos, hogy ez az oka. Rabbi jól van?
nyugi, biztos a mûtét miatt van! helyre fog jönni, azt mondják, hogy még élvezetesebb is a szex, miután körülmetélik az embert! :)
lehet. de minek metéltetted körülmagad? hogy jobban hasonlíts a pornósakra?!
A kérdező hozzászólása: fitymaszûkület miatt
Amíg varrataid is vannak(?) addig nem lenne szabad erõltetned egyáltalán. Ez minimum 4 hét. Amúgy az a fura, hogy amikor nekem csinálták és a varratok birizgálták egész nap úgy állt mint a szabadságszobor. Azóta is irigykedve gondolok vissza rá ;-)
A kérdező hozzászólása: bár nincsenek varratok, 18. nap kieset az utolsó is
Élvezetesebb nem lesz.
Légy nyugodt és várd ki, amíg teljesen meggyógyul! A nehezén már túl vagy, most türelmesnek kell lenned. Ne erõltesd, hogy felálljon, pláne ne akarj a csúcsra jutni mindenáron! Hadd gyógyuljon meg teljesen a cerka!
Meggyógyul, és rendben lesz, ne görcsölj rá. :)

Ha a baratomnak merevedese van, de megsem akar szexet, annak mi lehet az oka?

Ramunt? Nem szeret mar? Ezt kulonosen akkor csinalja, ha tudtara adom mennyire szeretnek vele lenni. Pl. Tegnap is azt mondta, na csinalhatsz vele akarmit, ugysem fog felallni. Pedig felallt neki, de tovabbra sem akarta. O 25 eves. Normais ez a hozzaallas ilyen korban?

Legjobb válasz: homi

homi
Nem lehet, h nem érzi elég keménynek egy szexhez, pl. egy korábbi zavar/probléma miatt, s elment tõle a kedve egy idõre.
Csak veled csinálja ezt, vagy más lányra is így gondol? Mert lehet kell egy kis változatosság. A pasik nem szeretnek lekötözve lenni.
A kérdező hozzászólása: Csak velem. De nem kerdezgetem, hogy gondol egy masik lanyra. Nem homi. Kettes, lehet, hogy tenyleg nem erzi eleg kemenynek.
Nem tudom mióta vagytok együtt, de sztem egyszerûbb lenne megkérdezni, h miért mondod ezt, érzem, h áll. Ezt csak én gondolom ilyen egyszerûnek? Ha nem túl kellemetlen/ bízik a diszkréciódban sztem elmondja, h miért mond ilyeneket.

Ha a páromnak szex előtt nincs előnedve, de rendes merevedése van, akkor ez mit jelent? Nem kíván már?

Régen mindig volt el?nedve is rendesen.De van rendes merevedése, és minden alkalommal eljut az orgazmusig is. Mert ha feláll, akkor az a jele h kíván, de akkor hogy van ez az el?nedves dolog? L19, párom 29

Legjobb válasz: keress egy fiatalabb farkat...

keress egy fiatalabb farkat...
az elõnedv nem jelent semmit, ez férfiaknál nem úgy mûködik, mint a nõknél. van merevedése? van. akkor mi a probléma? :)
Ez mért fontos ? Nekem van bõven de én 24 vagyok (nem mintha korhoz lenne kötve).
Ez alkati dolog, nem jelent semmit, abból a szempontból, hogy kíván -e ... és korhoz sem kötött! 38/F
Lehet, hogy nem iszik eleget. A megfelelõ folyadékbevitelre nem árt figyelni, és nem csak emiatt.
Nem minidg van.Valóban izgalmi fokot jelent. Ha valaki állatira nagyon izgat, új élmény, akkor szinte patakzik a farkam a kéjnedvtõl, de ha már unódik, akkor azért megússza az ember szárazon. A merevedés az meg olyan, hogy én egy teáskannára is képes lennék felállítani, annyira nem nagy ügy, elsüllni is el lehet, fõleg ha elmében már nem is az aktuális partneremmel vagyok, hanem az újonnan meglátott másik lánnyal lélekben. Szóval elképzelhetõ , hogy unódó kategoria lettél.
Hosszabb ideig lehetne játszani vele elõtte, és akkor úgy lesz, mint korábban. Bizonyára már megszokott partnerek vagytok, és ez a dolog már nem újdonság. Ez nem a szerelem hiánya, de az ember a biztos dolgok miatt kevésbé izgul, mint a bizonytalan miatt.
A tini gyerekek, akik nem tudják, hogy melyik pillanatban lesznek fenéken billentve, csöpögnek össze-vissza. A felnõtteknél már elkülönül a szexualitás az élet más fontos dolgaitól.

Természetes ha a 3 és fél éves gyerekemnek merevedése van éjjelente, vagy vigyem orvoshoz vele?

Legjobb válasz: Az enyémnek is van, több ismerõsöm fiának is. Normális, ne aggódj.

Az enyémnek is van, több ismerõsöm fiának is. Normális, ne aggódj.
Nem kell orvoshoz vinni ez normális! Nagyon sok kisfiúnak van merevedése, már ebben a korban is.
Igen normális. Fiúknál és férfiaknál is az álom REM szakaszábam erekció alakul ki, mivel alvás alatt 4-5 REM szakasz van 4-5 ször alakul ki, majd lohad le a merevedés. Amúgy ez szükséges a normális szexuális képesség kialakulásához. Tinédzser korban még magömlések is párosulhatnak ehhez, úgyhogy lehet majd mosni az alsókat.
orulhet a kovetkezo generacio hogy ilyen bikakkal lesznek megaldva.
te cigány, mért kell egybõl idiótázni ??
Hat persze, vidd el orvoshoz, amputaltasd. Idiota...
Sztem normális. 17/f
normális esetben mindenkinek kellene lennie alvás közben merevedésének mert ez valamelyik álomszakaszhoz kell hogy rendesen mûködjön vagy mi(régvolt nememlékszem)
ma 9:40! Hülye xDDD Amúgy ez teljesen normális, nyugi! :)

Mit csináljak ha a páromnak merevedési zavarja van?

16/L. A barátom 18éves. 2éve együtt vagyunk már,és nemrég lefeküdtünk egymással.Az els?nél nem volt gond,el?tte is pettingnél nem volt baj.Aztán amikor másodszor akartunk szeretkeznimár nem állt fel neki,aztmondja nagyon izgul meg meg akar felelni stb.Jó megértettem meg minden.

Legjobb válasz: Elsõ :) Yessss! :)

Elsõ :) Yessss! :)
Az én barátomnak is votl már ilyen problémája. Egyértelmûen lelki eredetû. Légy türelmes, picit térjetek át orálra. Az is hihetetlenül jó és biztosan segíteni fog neki. Nyugtatgasd, hogy semmi baj és majd rendbefog jönni minden, hisz' tényleg rendbe fog. Ne éreztesd vele, hogy ez zavar, azt viszonyt éreztesd, hogy így is nagyon imádod õt. Minden rendben lesz, hidd el. : )
Hát, vagy marha jó csaj vagy, és tényleg nagyon meg akar felelni neked... vagy nem vagy az... :) De inkább az elõbbi. Legyél türelmes és segíts neki :)
Szerintem szopd egy csomót, aztán hirtelen ugorj rá a dákóra, amint lankad, megint cumi.
Nézz tükörbe és megvan a válasz
hány éves vagy?
:D:D:D Am a fehér átlag 12-14 cm merevedve, az más kérdés hogy én cigány vagyok és nekem a káróm 29 cm
Láttam már ilyet. Nem is egyszer! Még jobban is tetszett :) 44/N Egésszen normális. Legalább a szûk gatyában nincs baj vele:) Csúnyább, ha kifityeg a klottból! A 14 is tökéletes, nem kell növesztened már. Inkább majd edzzed, ha itt lesz az ideje :) Fejleszd a mozgáskultúráját :)
Ez igy igaz nem a méret a lényeg. 18L
Kétféle nemi szervet különböztetünk meg: a húspénisz nyugalmi állapotban is tekintélyes, a vérpénisz nem. Elõbbi izgalmi állapotban alig nõ meg, nem úgy a vérpénisz, ami képes a háromszorosára duzzadni szexuális izgalom esetén. A tied minden bizonnyal az utóbbi. A 14 centi pedig átlagosnak mondható, egyébként sem a méret a lényeg!!
igazuk van..nem ez a lényeg..és nem gáz:)
Améret nem lényeges, csak akkor, ha kicsi! :D
Teljesen normális. Ne parázz.
:DDDDDD
Én meg nem tudok repülni, pedig a láttam egy filmben egy fickót aki tudott :-D
Szerintem is teljesen normális, nõ vagyok én is, nekünk higgy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!