Találatok a következő kifejezésre: Ha a ment valamennyi (4 db)

Ha a kezemre ment valamennyi sperma és én raktam fel a gumit a barátomnak és most nagyon félek ettől lehetek terhes?

Legjobb válasz: Gondolom legalább megtörölted a kezed. Szerintem nincs sok esély rá.

Gondolom legalább megtörölted a kezed. Szerintem nincs sok esély rá.
A kérdező hozzászólása: Nem nem töröltem meg a kezem épp ez a probléma.
Esemény utáni hanem szeretnél babót. Elõváladék is tartalmazhat spermát.
Az ilyen tanácsoktól lassan kezdek falra mászni. Mindig ezzel az esemény utánival jöttök. Hát csak nyugodtan nyomjuk tele a fiatalok szervezetét hormonokkal. Én csak azt tudom mondani, hogy 99, 9%, hogy nem lettél terhes. Én az elmúlt 5 évben megszakításos módszerrel voltam együtt a férjemmel, és mégsem lettem terhes. Vannak akik nagyon könnyen teherbe tudnak esni, de azért a többségnél ez nem olyan könnyû. Kitartás és nyugi NINCS BABA.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat annyira meg voltam ilyedve:( De köszönöm mindenkinek!
hát lehetsz babás, de kicsi az esélye.
Nagyon sok mindennek passzolnia kell, hogy terhes legyél: pl. megfelelõ idõpont az együttléthez, mert csak 24 óráig megtermékenyíthetõ a petesejt. Szerintem kicsi az esélye, de azt nem merem állítani, hogy kizárt.
semmi sem lehetetlen.valakire csak ránéznek és úgy is marad!vannak véletlenek...de te ne félj!szerintem nincs baba a dologban!
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm szépen a kommenteket!!:) Már egyre jobban megnyugodtam... De azért sztem veszünk egy terhességi tesztet.
Ha tényleg tudtok a nyelven és figyeltek is egymásra, akkor igen, valamennyire megértitek egymást elvileg :)


Van olyan bukósisak amibe egyáltalán nem fúj be a szél huzat menet közben? Az arcüregem mindíg begyullad a huzattól ha motorozok lezárt plexivel is van valamennyi huzat.

Legjobb válasz: A lidliben ehet kapni 15-ért egész jó sisakot,bár egy picit azon is bejön a szél de a szellõzõjén keresztül,ez amolyan minimális szellõzés ami igen csak kell mikor esik az esõ vagy hideg van(õsszel vagy télen). Az az igazság hogy ilyeneket inkább kikéne próbálni hogy milyen...

A lidliben ehet kapni 15-ért egész jó sisakot, bár egy picit azon is bejön a szél de a szellõzõjén keresztül, ez amolyan minimális szellõzés ami igen csak kell mikor esik az esõ vagy hideg van(õsszel vagy télen). Az az igazság hogy ilyeneket inkább kikéne próbálni hogy milyen...
A kicsit is értelmesebb sisakokon zárható a szellõzés (enyémen mind a 4 szellõzõ külön-külön zárható). Ilyenkor nem jön be rajta semmi levegõ. De akkor megdöglesz benne. A lidülös 15e forintos sisakot csak akkor vedd, ha öngyilkosságot tervezel...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!