Találatok a következő kifejezésre: Ha a ment valamennyi (5 db)

Ha a kezemre ment valamennyi sperma és én raktam fel a gumit a barátomnak és most nagyon félek ettől lehetek terhes?

Legjobb válasz: Gondolom legalább megtörölted a kezed. Szerintem nincs sok esély rá.

Gondolom legalább megtörölted a kezed. Szerintem nincs sok esély rá.
A kérdező hozzászólása: Nem nem töröltem meg a kezem épp ez a probléma.
Esemény utáni hanem szeretnél babót. Elõváladék is tartalmazhat spermát.
Az ilyen tanácsoktól lassan kezdek falra mászni. Mindig ezzel az esemény utánival jöttök. Hát csak nyugodtan nyomjuk tele a fiatalok szervezetét hormonokkal. Én csak azt tudom mondani, hogy 99, 9%, hogy nem lettél terhes. Én az elmúlt 5 évben megszakításos módszerrel voltam együtt a férjemmel, és mégsem lettem terhes. Vannak akik nagyon könnyen teherbe tudnak esni, de azért a többségnél ez nem olyan könnyû. Kitartás és nyugi NINCS BABA.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat annyira meg voltam ilyedve:( De köszönöm mindenkinek!
hát lehetsz babás, de kicsi az esélye.
Nagyon sok mindennek passzolnia kell, hogy terhes legyél: pl. megfelelõ idõpont az együttléthez, mert csak 24 óráig megtermékenyíthetõ a petesejt. Szerintem kicsi az esélye, de azt nem merem állítani, hogy kizárt.
semmi sem lehetetlen.valakire csak ránéznek és úgy is marad!vannak véletlenek...de te ne félj!szerintem nincs baba a dologban!
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm szépen a kommenteket!!:) Már egyre jobban megnyugodtam... De azért sztem veszünk egy terhességi tesztet.
Ha tényleg tudtok a nyelven és figyeltek is egymásra, akkor igen, valamennyire megértitek egymást elvileg :)

Olvastam véletlenül statisztikát, hogy ázsia egyes országaiban (Dél-Korea, Japán) 9 egész valamennyi az átlag péniszméret. Szóval ha én oda mennék nyaralni, akkor a magam 18 cm-jével egy igazi csõdör lehetnék?

9,16 ?? vagy valami ilyesmit láttam. Ez nyilván nagyon elkeserítõ az ázsiai nõk számára. Biztosan nagyon vágynak már a kielégülésre. Namost ez azt jelenti, ha egy magamfajta odamegy és nemcsak péniszméretre, de egyéb más adottságokban is teljesen korrekt, akkor ott a legjobb nõk szemében is egy igazi férfiideál álompasi leszek?

Legjobb válasz: Az ázsiai nõknek ez a normális és a kielégítõ. A tiedet látva fejvesztve rohannának haza.

Az ázsiai nõknek ez a normális és a kielégítõ. A tiedet látva fejvesztve rohannának haza.
A 8. nak nagyon igaza van.
kérdezõ, te mentálisan sérült vagy..? a kielégülésnek semmi köze a péniszmérethez
Ez elég kevésnek tûnik, én 12-re emlékszem, hogy annyi az ázsiai rassz átlaga. Amúgy meg menj el Afrikába, és ugyanezzel a logikával mindenki kiröhögi a 18 centis "bébip*csöd"! Visszatérve Ázsiára, nem igaz feltétlenül, hogy te leszel az álompasi, mert a japán stb. kultúrában egészen más értékek vannak, mint az "elkorcsosult" Nyugaton.
Jól van, látom te is a méreten lovagolsz.. És biztos milyen rossz azoknak a nõknek.. Menjél mentsd meg õket.
Hát hajrá..
Ez még eddig senki másnak nem jutott eszébe csak neked.... bravó...se
Veletlenul... Ez olyan edes:D
Ahogy az európai p*nci sikítva rohanna a 35 centis n**gger pélótól, úgy menekülnek az ázsiaiak is a te 15centid elõl. Szóval ne sok sikerélményre számíts!
Ezen én is gondolkodtam xD Egyetem után kimegyek és mindenkit megk*rok :D
A kérdező hozzászólása: 18 centi a p*csöm nem 15, de nyitott vagyok arra, hogy itt biztos sokan jobban ismerik az anatómiámat mint én magam ;) Nemtom, én még mindig azt vallom, hogy ázsiában sincs az a papi fegyelem mint amit a filmekbe látni, fõleg az említett országokban ami maga a "nyugat" életszínvonal, ott is sok lehet a ribi, akik a magas, jóképû, nagyfarkú európaira buknak... de majd meglátom, remélem :)

Van olyan bukósisak amibe egyáltalán nem fúj be a szél huzat menet közben? Az arcüregem mindíg begyullad a huzattól ha motorozok lezárt plexivel is van valamennyi huzat.

Legjobb válasz: A lidliben ehet kapni 15-ért egész jó sisakot,bár egy picit azon is bejön a szél de a szellõzõjén keresztül,ez amolyan minimális szellõzés ami igen csak kell mikor esik az esõ vagy hideg van(õsszel vagy télen). Az az igazság hogy ilyeneket inkább kikéne próbálni hogy milyen...

A lidliben ehet kapni 15-ért egész jó sisakot, bár egy picit azon is bejön a szél de a szellõzõjén keresztül, ez amolyan minimális szellõzés ami igen csak kell mikor esik az esõ vagy hideg van(õsszel vagy télen). Az az igazság hogy ilyeneket inkább kikéne próbálni hogy milyen...
A kicsit is értelmesebb sisakokon zárható a szellõzés (enyémen mind a 4 szellõzõ külön-külön zárható). Ilyenkor nem jön be rajta semmi levegõ. De akkor megdöglesz benne. A lidülös 15e forintos sisakot csak akkor vedd, ha öngyilkosságot tervezel...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!