Találatok a következő kifejezésre: Ha a ment (1432 db)

Miért van az ha mi (csajok) ha csak flörtölünk is valakivel akkor már hülye ribancok vagyunk, de ha a "menő" csajok lefekszenek a barátjukkal (13-14 évesen) az normális?

Legjobb válasz: Manapság az a menõ, ha hülye ribanc vagy. Ez nem normális, de mégis ez van. TE ne akarj menõ lenni. Élj úgy, ahogy jónak látod.

Manapság az a menõ, ha hülye ribanc vagy. Ez nem normális, de mégis ez van. TE ne akarj menõ lenni. Élj úgy, ahogy jónak látod.
ez szinte húzza magával a következõ kérdést:S "Ha egy csaj lefekszik egy palival akkor miért k*rva meg ribanc?!...ésha a pali fekszik össze 1héten belül 3-4 csajjal õ miért lesz "nagy kan" -.- énmeg ezt nemvágom:S:S
19:16: Mert a férfi és a nõ biológiai, társadalmi, lelki és fizikai szempontból is különbözõ. Ha tetszik, ha nem.
A kérdező hozzászólása: úgy lesz:)
A kérdésre a válasz: mert mindenki dugni akar nem flörtölni.
Ilyen véleménnyel csak akkor van a menõ csaj ha féltékeny...mert amúgy semmi kivetnivaló nincs abban ha flörtölsz. Én szoktam flörtölni pasikkal akik annyira nem tetszenek, mert egyszerûen szeretek flörtölni, csak nem esek túlzásokba náluk.
Menõ a kurv.asááág!!!!!!

Ha a mén lovam nyerít egy kanca után, amikor elmegyek mellette, hogy tudom tudtára adni, hogy nem szabad?

Az oktatóm azt mondta, hogy vágjak rá a pálcával, de én ezt kicsit durvának gondolom.

Legjobb válasz: szia, hát nekem is van 2 lovam...szóval ki is heréltetheted, de igen a pálca néha tényleg szükségeltetik...vagy pedig azt szeretnéd h úgy ugorjon a kancára, miközben te rajta ülsz? amúgy ha csak nyerít akkor határozottan hajtsd a LÁBADDAL, szenvedj vele kicsit ha ez se megy akkor pálca

szia, hát nekem is van 2 lovam...szóval ki is heréltetheted, de igen a pálca néha tényleg szükségeltetik...vagy pedig azt szeretnéd h úgy ugorjon a kancára, miközben te rajta ülsz? amúgy ha csak nyerít akkor határozottan hajtsd a LÁBADDAL, szenvedj vele kicsit ha ez se megy akkor pálca
Azért mert a mének tudtukra adják az arra haladó kancának hogy itt egy ivar érett hím és bármikor kész párosodni! Amúgy meg azért mert mén a másik meg kanca. Egyszerû figyelem felkeltés! Amúgy ja én is a pácát javaslom vagy a hajtást. Egyéb mást nagyon nem tudsz csinálni lóháton!! :
Ilyenkor légy nagyon határozott, de ne durva! A pálcát is használhatod nyugodtan figyelmeztetésképpen, hogyha a csizma nem segít, nem tudom mennyire érzékeny a lovad.. Persze ilyenkor teljesen leköti a figyelmét a kanca, de gondolkodj mindig elõre, mielõtt õ még cselekedne :) Nekem is egy csõdim van, õ nagyon szépen kezelhetõ ilyen helyzetekben, következetesen kell mindig fellépni. Sok sikert!
Ha a mén nyerít a kancának, azt azt jelenti "Szia, én pasi vagyok, az úr a háznál, nincs kedved...?" --- Ezzel NEM LEHET MIT KEZDENI!!! Vagyis de. Kiherélni. Ha nem játszik fontos szerepet, hogy mén, (vagyis megfosztod a lovat attól, hogy nemi életet élljen) mindenképpen heréljétek ki, mert így ez a ló szenved. A herélés után kicsit vadabb lesz, durcázni fog, de 1-2 hét, és sokkal szelídebb, irányíthatóbb lesz, mint most, és a kancák iránt se fog érdeklõdni jobban, mint a többi ló iránt. Ezzel magadnak is jót teszel, és a lovadnak is. Mikor ezt mondom, sok férfi "oda" nyúl, és majd' úgy fölsikolt, mint egy lány, a plázacica csajok megcsak menõzni akarnak a ménekkel. Te ne tartozz egyik közé se kérlek. Inkább gondolkodj. A ló nem ember, nincsenek gondolatai arról, hogy "azt" védenie kell. Egyikõtök se bánja meg. --- Ha versenyló, és örökíteni akartok, akkor nincs mit tenni, valóban, csak annyit tudsz tenni, hogy továbbhajtod, de ez nem igazi megoldás. --- Ha pedig te kezdõ vagy, ismét a kiherélést javaslom, vagy ha ez neked nagyon morbid, akkor viszont cserélni kellene egy kancára...
De miért nyerít a kanca után egyáltalán, mi ennek az oka? Elmagyarázná valaki? Ez amiatt a bibe és porzó mese miatt van amit anyuék mesélnek állandóan?
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! (Nem az én lovam, én lovagolom csak) Én is csizmával megböködtem, akkor abba hagyta. De nem voltam biztos benne, hogy jól tettem-e, mert így gyorsabban ment :)
Az is lehet hogy a palca sem eleg, na akk nagyon kemenykedni kulonben bajba vagy
Pálca és hajtani kell:) De ha nem akarod "bántani"(már ha ez bántás, hogy fegyelmezed), akkor heréltesd ki:)

Mi történik akkor ha a mént későn herélik ki? A jelleme hogy változik meg?

Kb. ha egy lovat 3 éves korában herélnek ki, megtartja a cs?dörös jelleget viselkedésben?Mi számít kés?nek?

Legjobb válasz: Szerintem a herélés akkor "hatástalan" ha a csõdör már megugrott egy kancát. Úgy vettem észre olyankor már hiába a herélés a csõdörös jellemvonások megmaradnak és a ló ugyanúgy hajkurássza a kancákat mint a herélés elõtt. Legalábbis én erre több példát is láttam. Azt hogy évekbe mérve mikor van késõn ne tudom.

Szerintem a herélés akkor "hatástalan" ha a csõdör már megugrott egy kancát. Úgy vettem észre olyankor már hiába a herélés a csõdörös jellemvonások megmaradnak és a ló ugyanúgy hajkurássza a kancákat mint a herélés elõtt. Legalábbis én erre több példát is láttam. Azt hogy évekbe mérve mikor van késõn ne tudom.
Nálunk van egy ló, amit 10 évesen heréltek (fedeztek is vele). Egy kancával van kinn a legelõn és esze ágába sincs megugrani vagy bántani. Sokkal kezelhetõbb és nyugisabb lett még így is. Annyi van, hogy ha kanca kerül a közelébe az valószínûleg besárlik. De ez egy ló.... szerintem ha 3 évesen van herélve még nem késtek el semmivel, de azért nem várnék 6-7 éves koráig.
A kérdező hozzászólása: Nem az én lovam.Csak érdekelt hogy nincs-e késõn ha 3 éves korában nem lenne-e késõn 3 éves korában kiheréltetni, mert addigra kifejlõdne a mén jelleg.Most 1 éves és szegény elég rossz körülmények között él:S.Ma láttam meg simogattam és teljesen beleszerettem, álmaim csikója.Csak sajna nekem nem veszik meg a szüleim, pedig jobb helye lenne nálunk mint ott ahol most kell szenvednie:S Ráadásul még verik is úgyhogy szegénykém már nagyon fél a gazdájától:S. Sajnos az lesz ennek a csikónak a sorsa, ha kupechez kerül, hogy elrontják:S.Bár a mostani gazdája se bánik túl jól vele:S Ráadásul a patái nagyon csúnyák, szerintem sose körmözték még meg:S Úgy sajnálom hogy nem tudom semmit se tenni érte:'(.
Szerintem ha 3 évesen herélik ki akkor még nem késõ. Esetleg erõsebb nyaka lesz és erõsebb teste mint azoknak a herélteknek akiket elõbb heréltek ki. Am hol található a csikó?
Létezik az állatvédelmi törvény, ha nagyon gáz a hely vagy az ember ahol van akkor jelentsd be. Kupec... akkor nagy eséllyel cigó is. Szegény pacit mielõbb el kéne onnan vinni, ha ilyen szar sorsa van, hogy verik és körmölni is luxus. Olyan lábproblémái lehetek a késõbbiekben..:S

A "menõ vagányak"barátkoznak a nem Menökkel? Fiuk kozott pl es ha a fiu meno a lany nem?

Legjobb válasz: Képzeld õk is emberek és barátkoznak a "nem menõkkel"

Képzeld õk is emberek és barátkoznak a "nem menõkkel"
Hova menõ vagányak?

Ha a dohányzás nem menő, mégis miért van egy olyan "megjelenése" ha valaki rágyújt?

pl:

Legjobb válasz: Neked esetleg én nem tartom menõnek!

Neked esetleg én nem tartom menõnek!
hát, fiatalok rájátszanak, nekik könnyû, fõleg ha nem saját pénzükbõl veszik :D meg ha egy audiból fújja ki valaki a füstöt, akkor lehet egy "olyan" megjelenése. de õszintén, figyeld az utcán a dohányosokat, 90%-uk megkeseredett arccal gyújt rá a következõ, és nem vonzó, hanem elrettentõ. függõk, tudják hogy drága, nem tudnak ellene mit tenni, ha jobban megfigyeled, középkorú embereknél sokkal inkább a megkeseredettség, reményvesztettség sugárzik.

Miért hülyéznek le, ha felfelé menet sikítok a hullámvasúton?

Talán nem úgy kéne?

Legjobb válasz: Én mindig lefelé menet sikítok, ahogy az emberek többsége :D

Én mindig lefelé menet sikítok, ahogy az emberek többsége :D
Szardle lõket !! Úgy sikitasz ahogy akkarsz :D
Mért, õk miért csak lefele menet hülyézhetnének le téged? Szerintem nem helyes valakiket csak azért a konvenciók rabjának bélyegezni, mert nem hajlandóak kizárólag lejtmenetben lehülyézni, miközben te fölfele menet sikongatsz.
Mese habbal.
kamu.. 5 ödik után már kb bele döglök... nem lehet 8 szor bírni.
kamu.. 5 ödik után már kb bele döglök... nem lehet 8 szor bírni.
szerintem.. de lehet tévedek.
Jaj cica :') csak kamuzott, hogy jobbnak érezd magad, nem ment el 8x :)
A válaszolóknak üzenem: nem lehetetlen 8x elmenni, nekem 11 a rekordom
Nekem biztos lehetetlen lenne... Én max 3 x tudok, de a harmadik is már hosszú dolog.... Elképzelni sem tudom a nyolcat, pedig 30 elmúltam.. . De biztos van rá példa, csak ritka mint a fehér holló!
Egyáltalán nem lehetetlen, van aki erre érzékenyebb, mint akár én. :P
# 15: Érdekes, nekem is 11 a rekordom! :D Szóval lehetséges, abszolút!
Jó teljesítménynek minõsül -- a barátnõd részérõl.
CSAK 8X ????:-)
A mellnek meg olyan a tapintása, mint a babzsáknak mi?:D
Ha tényleg elment nyolcszor, miért kérdezed? Te mennyit tartanál elégnek? Szerintem szûz vagy.
Szinte biztos, hogy kamu. Tudod egyáltalán, hogy milyen élettani jelei vannak egy nõ orgazmusának?
8-szor elment egy menet alatt? Hova ment el 8szor sörért mert annyira szar voltál?
Az enyém 9x, szóval jobb ha elsunnyogsz innét!
A kérdező hozzászólása: Komolyan mondtam, légyszíves normális válaszokat írjatok..
"teljesítmény" : ez szép
mondta? számolta? színlelte?
ha a csaj 1 percen belül elélvez akkor nem teljesítmény.

Franciaországban mik (a facebookhoz hasonló) "menő" közösségi oldalak? (nm baj ha nm menő xd)

csk mert keresek vkit aki francia és see vipje se twittere se facebookja se myspace-je nincs

Legjobb válasz: akkor valszeg semmi más sem lesz neki...

akkor valszeg semmi más sem lesz neki...
A kérdező hozzászólása: a kérdés franciaország.... biztos van ott is vmi nm?
mint nálunk az iwiw májvipp ? tuti van :D sztem iwiw is van mert az International Who Is Who :D jeppjepp
"iwiw is van mert az International Who Is Who" Persze, a neve az international :) de azért maradt fõleg magyar. Ha francia, akkor nézz körül itt http://copainsdavant.linternaute.com/ vagy http://www.skyrock.com/

Esküszöm ha ezeknek az "Isten kölyköknek" rákjuk lenne akkor az lenne a menő. Ilyen hülyékkel mit lehet kezdeni?

Legjobb válasz: Lehet az ujdonsült felkapott tinisztárokra gondol, és nem, nem lenne menõ, mert valószínûleg õk is küzdenének ellene, egy nem olyan dolog h "felteszem-leveszem", enyhe túlzással élsz, de valsz. értem mire akarsz kilyukadni, hát ne fogalkozz velük szerintem...:D

Lehet az ujdonsült felkapott tinisztárokra gondol, és nem, nem lenne menõ, mert valószínûleg õk is küzdenének ellene, egy nem olyan dolog h "felteszem-leveszem", enyhe túlzással élsz, de valsz. értem mire akarsz kilyukadni, hát ne fogalkozz velük szerintem...:D
"Isten kölykök" mi van?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!