Találatok a következő kifejezésre: Ha a menstruációm után egy-két nappal (2 db)

Ha a barátommal menstruációm után egy-két nappal voltam együtt akkor lehetek terhes?

(magömlése el?tt pár perccel kihúzta)

Legjobb válasz: Kevés rá az esély, de ha a következõ mensid késne, csinálj majd tesztet!

Kevés rá az esély, de ha a következõ mensid késne, csinálj majd tesztet!
Nagyon kicsi az esélye, de sajnos nem kizárt.
Ha akkor lenne peteérésed akkor lehestnél, de kétlem hogy akkor lett volna.Szerintem nem lettél terhes.De azért ha késne csinálj egy tesztet, biztos ami biztos.Ha nem akartok babát, ami az írásodból kiderül, akkor ne játszadozzatok így, mert egyszer megbánod, de már késõ lesz.

Az abortuszom utan egy ket napra keves verzesem volt, azota eltelt 3 nap es olyan mennyisegben jon a ver, mint ha meg lenne a menstruaciom, ez normalis?

Legjobb válasz: Weborhos.hu -n olvastam, egyaltalan semmiyen verzes nem normalis abortusz vagy egeszsegugyi kuret utan, menj gyorsan vissza, lehet valami szovetdarab benned maradt, hullamergezest kaphatsz, vagy el is onthet a ver. Nem akarlak ijesztegetni, de menj mindenkepp.

Weborhos.hu -n olvastam, egyaltalan semmiyen verzes nem normalis abortusz vagy egeszsegugyi kuret utan, menj gyorsan vissza, lehet valami szovetdarab benned maradt, hullamergezest kaphatsz, vagy el is onthet a ver. Nem akarlak ijesztegetni, de menj mindenkepp.
Szerintem is menj minnel gyorsabban orvoshoz.. mert nemreg olvastam itt, hogy volt egy no abortuszt vegeztek rajta, s utana elkezdett verezni.elment orvoshoz, s rajottek, hogy valamit benne hagytak....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!