Találatok a következő kifejezésre: Ha a mensi utan egy nappal (4 db)

Ha a parommal mensi utan egy nappal szeretkeztunk, vedekezes nelkul, terhes maradhatok?

Legjobb válasz: Terhes vagy? Szerintem elírtad a kérdést. Ha azvagy akkor ritka hogy valaki menstruál. De ha igyvan akor az maradsz. De ha elírtad, és a kérdés az lenne, hogy lehetsz e terhes akkor kisebb a valószínûsége, de megeshet, hogy teherbe esel.

Terhes vagy? Szerintem elírtad a kérdést. Ha azvagy akkor ritka hogy valaki menstruál. De ha igyvan akor az maradsz. De ha elírtad, és a kérdés az lenne, hogy lehetsz e terhes akkor kisebb a valószínûsége, de megeshet, hogy teherbe esel.
Bármikor teherbe lehet esni. Célszerû valamilyen fogamzásgátló módszert használni. Tablettát vagy óvszert.

Mens. Után 16. napon egy csepp piros vér.32 napos ciklusnál lehet beágyazódás jele, ha a peteérés a ciklus elején van?

Dec. 26-án kellene megjönnie, de már most egy héttel hamarabb fájnak a melleim. Együtt voltunk a ciklus elején elég s?r?n. A vérzés után egy héttel próbálkoztam a teszteléssel (gondoltam beágy. volt és eltelt egy hét mért ne), de negatív lett. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.

Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.
A kérdező hozzászólása: Igen mens. elsõ napjától számolva a 16.napon volt egy pici vér együttlét után. Dec 26-án kellene megjönnie. Olvastam, h. ha ciklus elején van pé akkor lehetett beágyazódás. Ilyen még soha nem fordult elõ ovu-kor, ezért gondoltam, h. talán inkább beágyazódás, mert nem igazán figyeltem még mikor van pé-m. Legalábbis nagyon szeretném ha babóca lenne.
A 32 napos ciklussal így méginkább ovunak tûnik. De így sincs veszve semmi, sõt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Esetleg ha van valaki akinek hasonló tapasztalata volt szívesen fogadnám az üzijét.

Clostit szedek. Ha mensi után pár nappal SPONTÁN peteéréssel teherbe estem, akkor attól függetlenül lesz még egy peteérésem a gyógyszertől a 18-22nap között?

4.Naptól szedtem 5napon át a gyógyszert,de szerintem a 8.napom volt peteérésem,ami ezt igazolja talán,hogy rá egy 8napra 4egyik este barnás maszatolásom volt.Peteérést,ha jól számolom,akkor a 18-22nap közé kell essen

Legjobb válasz: Nem lesz, mivel a tüszõ helyén sárgatest termelõdik, ez pedig megakadályozza további pete érését és kilökõdését.

Nem lesz, mivel a tüszõ helyén sárgatest termelõdik, ez pedig megakadályozza további pete érését és kilökõdését.
szerintem sem lesz, az elõzõ válaszadónak igaza van.

Ha mensi után lett volna egy héten belül az ovu, akkor lehetséges, hogy az ovu teszt a 19. napon baba miatt lett full pozi?

általában 25 naposak a ciklusaim,azért nem gyanakszom ,hogy a 19. napon lett volna az ovum. Igaz este csináltam a tesztet,de az első csík sokkal erősebb és sötétebb volt. Vagy hosszabb lesz a ciklusom?

Legjobb válasz: Nincs más pé-re utaló jeled? Pl. tojásfehérjés folyás, vagy szurkálás a petefészeknél? Hogy, ha nincs, akkor akár megpróbálhatsz egy terhestesztet. Bár szerintem ilyen hamar este még nem lenne ilyen erõs pozitív a babától. De ha nem tesztelsz +-t, akkor mindenképpen legyetek együtt, nehogy elszalasszátok a pé-t.

Nincs más pé-re utaló jeled? Pl. tojásfehérjés folyás, vagy szurkálás a petefészeknél? Hogy, ha nincs, akkor akár megpróbálhatsz egy terhestesztet. Bár szerintem ilyen hamar este még nem lenne ilyen erõs pozitív a babától. De ha nem tesztelsz +-t, akkor mindenképpen legyetek együtt, nehogy elszalasszátok a pé-t.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!