Találatok a következő kifejezésre: Ha a mennek strandra a haverokkal (1 db)

Ha a fiúk mennek strandra a haverokkal akkor a barátnőjüket is elhívják? Mikor nem hívják el?

A barátom mindig kihagy a jó programokból és nekem midig csak utólag mondja el. Eléggé elszomorít mostanában és nem értem mi a gond? Vajon csak hanyagolni akar? De miért... állítólag szeret és jó velem,de én ezt nem mindig látom. Oké,hogy elmegy a haverokkal ide oda és nem hív akkor el. De se grillezni nem hívott múltkor, se strandra és mindig csak akkor aggódik utánam ha mondom neki, hogy ez így nem megy jól :(

Legjobb válasz: Második válaszoló vagyok: Mert lehet, hogy teljesen már haverokkal és nem akarja, hogy meglásd azt az életét. Megváltoztatni ugyse tudod, és nem is jó.. ugyhogy csak belenyugodni tudsz. Inkább olyan programokra menjetek együtt ahol párok vannak mint ti. Vagy azt nem akarja, hogy a haverjai megtudják, hogy milyen a romantikus oldala. Igazából erre csak õ tud válszolni. Üljetek le és beszéljéte meg, ÕSZINTÉN, hogy mi a gondja, hogy nemhív téged...

Szia! Nem lehetséges hogy "túl szoros" pórázon tartod õt és azért megy el minden mindenhova nélküled? Ez lehet az egyik megoldás. A másik az amit az elöttem szóló írt, h nem akarja h megtudd mit mûvelnek (mennyi hülyeséget). és a harmadik meg nem szeret igazán. Nekem is van egy barátom õ nélkülem el nem akar menni sehova. Én azt megértem h vannak haverjai, járnak ide-oda hiszen még fiatalok vagytok. Kérdezd meg tõle h a haverjainak vannak-e barátnõi és ha igen akkor hozzák el õk is és akkor téged is elvisz és kitudja... lehet összebarátkozol ott a csajokkal. Vagy pedig amikor õ szervez magának mindenféle programot haverokkal te is menj el csavarogni a barátnõiddel. vásárolgatni, moziba esetleg egy másik strandra vagy pizsibuli :D cukorfalat
Második válaszoló vagyok: Mert lehet, hogy teljesen már haverokkal és nem akarja, hogy meglásd azt az életét. Megváltoztatni ugyse tudod, és nem is jó.. ugyhogy csak belenyugodni tudsz. Inkább olyan programokra menjetek együtt ahol párok vannak mint ti. Vagy azt nem akarja, hogy a haverjai megtudják, hogy milyen a romantikus oldala. Igazából erre csak õ tud válszolni. Üljetek le és beszéljéte meg, ÕSZINTÉN, hogy mi a gondja, hogy nemhív téged...
Akkor nem hívják el sosem, ha nem szerelmesek. Tekintve hogy aki szerelmes, mindig a párjával szeretne lenni, csak Rá tud gondolni, hiába vannak barátai. Persze ha csak a strandra nem hív el, de közben eláraszt rózsákkal, meglepikkel, kedves gesztusokkal, és a szemén látod hogy imád Téged, akkor nem errõl van szó, akkor csak simán a haverjaival is akar együttlenni. Csak az nem mindegy mikor és mennyit, és minek a rovására (Te rovásodra...) van velük.
Nemlehet, hogy talán rajtad kívül is akar életet? Barátokkal haverokkal lenni. Az én barátom meg nemtalálkozik senkivel, és ez egy kicsit aggaszt. De õ tudja. Fogadd el. Beszéljétek meg, hogy veled és nélküled is legyen. Ne aggódj.
Nem írtad, mennyi idõsek vagytok, de szerintem a barátod még nem érett egy komoly párkapcsolatra. Elhanyagol téged, önzõ.
A kérdező hozzászólása: *szeretnél mondani
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: 17 évesek leszünk. A második válaszolónak: Értem, hogy mit szeretné, de rajtam kívül is van élete, mindent csinál nélkülem és pont az aggaszt, hogy megértem, hogy vannak haveri programok. De ha haverokkal megy strandra engem egyszer miért nem lehet elhívni? Pénzébe se került volna, csak egy gesztus .. :(
A kérdező hozzászólása: Nem tartom túl szoros pórázon, normálisan meg lehet velem beszélni dolgokat, de általában mindig késik, vagy elfelejt és felhív találkozás elõtt pár perccel, hogy õ most nem ér rá, más program ... és ez általában a haverjaival történik. Neki a "mi" nem én és õ, hanem õ és a haverok, elég lohasztó :( szeretem, de ezt így nem bírom, hogy én futok utána :( Köszönöm, Cukorfalat, az ötletet, majd ma jól elmegyek valahova nélküle :)
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de gyanítom ez a fiú nem szeret, csak akkor hív ha nincs "jobb" dolga. Szerintem keress egy normálisabbat. Néha persze lehet külön menni ide- oda, de nem mindig, mert akkor az nem kapcsolat. Sok szerencsét és egy kedvesebb, odaadóbb srácot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én mindig próbálom normálisan megbeszéli, csak mindig van valami kifogás: vagy nem tudott felhívni vaagy nem jutott rá ideje stb. Pedig pont útba estem volna ahogy mentek :(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mire számíthatunk így? Valakinek tapasztalata?

A barátommal most még nagyon jól megvagyunk, amíg semmi komoly döntést nem kell hozni. De ahogy beszéltünk, teljesen mások az elképzeléseink a jövőnket illetően. Messze áll még a megvalósítástól, de teljesen másképp képzelünk el mindent: esküvőt, jövendő házat, mindent. Alig vannak közös pontok. Ami most még nem gond, mert nagyon szeretjük egymást, és bár vannak súrlódások (hol nincsenek?), azért még minden rendben van. Persze, mindezek a témák csak elméleti beszélgetések, ki mit gondol, hogy majd a távoli, egyelőre beláthatatlan jövőben mit szeretne, de azért aggasztóak a különbségek. Jellemre nagyon jól összeillünk, csak hát a többi...
Elég a szerelem és a lelki összhang, hogy a későbbi akadályokat biztonsággal megoldhassuk? Olyan dolgokban különbözünk, amiben még kompromisszumot is nehéz kötni, főleg úgy, hogy- egyetlen megegyező tulajdonság- mindketten makacsok vagyunk és ragaszkodunk a saját elképzeléseinkhez.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Átélte már hosszabb távon is a dolgot? Mik a tapasztalatok? Mire számíthatunk, ez hosszabb távon működhet?
Még nem vagyunk együtt túl régóta, nemsokára leszünk 1 éve. 20 és 21 évesek vagyunk.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2

Kinél működik még az örökkön örökké?

Tekintsünk el attól egy kicsit, hogy életetek végégi működik a kapcsolat, fent marad a szerelem. Ez ugye ritka, meg hát előre nem is lehet tudni, így nyilván senki nem tudna válaszolni rá.

Inkább az érdekelne, hogy mennyire maradsz az életében annak a személynek, aki régen nagyon fontos volt. Komoly kapcsolatra és nagy szerelemre gondolok. Ha később gondja támad, számíthat rád? Figyelemmel kíséred? Vagy szakításnál ő is távozik az életedből? Melyik híve vagy?

27

Vannak olyan fiúk akiknek tetszenek a ducibb és sportos lányok? 14/L

14 vagyok ducis alkatom van. Állítólag szép arcom van pedig semmi különleges nincs az arcomon max annyi, hogy az oszályba egyedül nekem nincsenek pattanásaim. :) Személyiségre őrült vagyok általában meg nevettetem az embereket .Kinézetre sportos vagyok :D rövid barna hajam van és kék szemem. Kézilabdáztam sokáig. Mindenem a sport. Szinte mindenen tudok nevetni.

13

Miért nem hagy már, ha tudja, hogy szerelmes vagyok belé, ő pedig nem?

Folyton keres,féltékenykedik stb.Ha elküldöm is keres. De nem akar velem lenni párkapcsolatban...

1

Szexkapcsolat, barátság extrákkal. Van itt olyan akinek ez működött hosszú távon?

A kérdés adott. Van olyan akinek a kérdésben említett dolog működött hosszú távon ? Vagy ennek mindig az a vége hogy az egyik fél többet kezd el érezni és akkor vége ?

4

Megvert a csajom, mit tegyek?

Elmentem pár sört meginni a haverokkal ma. Az egyik kabátom zsebében talált egy gumit a barátnőm, és mire hazajöttem, két hatalmas sallert lenyomott és toporzékolt, hogy megcsalom stb. (Mert mi nem használunk gumit amúgy). Ekkora mondtam el neki, hogy a múltkor vett a haverom buli előtt gumit és megkérte, hogy legyen nálam rövid ideig a buliban, mert ha aktuális lesz neki odajön elkérni. Csak hát berúgott mint az albán szamár és nem csajozott, és a gumi meg nálam maradt.
Itt ülök vérző orral, meg sajog az arcom. Most mit tegyek?
A barátnőm amúgy harcművész. Huszonévesek vagyunk.

18

Mit tegyek? Ez lenne a szerelem?

Nagyon szeretem a barátnőmet, de nem azért mert szép vagy valami persze szépecske de nem a zsánerem úgymond.
De viszont az életemet adnám érte.
Ha nincs velem semminek érzem magam.
Tényleg a belső számít ?
Mert én most ebben a percben azt érzem, hogy igen.

8

Együtt alvás. Ha csak egyszemélyes ágyatok van hogyan oldjátok meg? 17/f

14

Normális hogy újrakezdeném az exemmel aki anno megcsalt és elhagyott?

Nagyon szeretem, bár igyekszem magam visszafogni ezen a téren vele kapcsolatban. Szeretné újrakezdeni, elhiszem hogy tényleg szeret. De nem értem önmagamat, anno megígértem magamnak hogy el fogom kerülni és nem leszek olyan hülye hogy valaha is úgy nézzek rá mint a szerelmemre. Miért vagyok ilyen gyenge? :( Szerintetek is hagynom kellene az egészet és vissza se nézni? Vagy van aki szerint lehet esély arra hogy együtt maradjuk hosszú időkig? (mert az örökké nem létezik)

8

Mit tegyek ha a barátnőm volt a legjobb barátom is egyben?

A kapcsolat kettönk között nem működött teljesen tökéletesen így befejeztük- természetesen barátság ezzel el is veszett. Ez idő alatt nem mondanám hogy minden barát elkerült, sőt nem is nagyon akadtak csak olyanok akikben csalódni lehetett, pedig egészen nyíltan állok hozzá és nem zárkózom el egy barát elől sem, viszont senki sincs igazán aki igazi barát típus lenne.
Legtöbb mindent a barátnőmnek mondtam el, mindent vele beszéltünk meg, így nem is igazán tűnt fel addig a probléma. Most akkor mit tehetnék? Teljesen egyedül érzem magam azóta, másik párt viszont nem tudom mikorra tudnék keresni akivel ugyanolyan jó kapcsolatom lenne mint vele, hogy kialakulna a bizalom és lehetne bármiről beszélni.

20F

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!