Találatok a következő kifejezésre: Ha a mennek strandra a haverokkal (1 db)

Ha a fiúk mennek strandra a haverokkal akkor a barátnőjüket is elhívják? Mikor nem hívják el?

A barátom mindig kihagy a jó programokból és nekem midig csak utólag mondja el. Eléggé elszomorít mostanában és nem értem mi a gond? Vajon csak hanyagolni akar? De miért... állítólag szeret és jó velem,de én ezt nem mindig látom. Oké,hogy elmegy a haverokkal ide oda és nem hív akkor el. De se grillezni nem hívott múltkor, se strandra és mindig csak akkor aggódik utánam ha mondom neki, hogy ez így nem megy jól :(

Legjobb válasz: Második válaszoló vagyok: Mert lehet, hogy teljesen már haverokkal és nem akarja, hogy meglásd azt az életét. Megváltoztatni ugyse tudod, és nem is jó.. ugyhogy csak belenyugodni tudsz. Inkább olyan programokra menjetek együtt ahol párok vannak mint ti. Vagy azt nem akarja, hogy a haverjai megtudják, hogy milyen a romantikus oldala. Igazából erre csak õ tud válszolni. Üljetek le és beszéljéte meg, ÕSZINTÉN, hogy mi a gondja, hogy nemhív téged...

Szia! Nem lehetséges hogy "túl szoros" pórázon tartod õt és azért megy el minden mindenhova nélküled? Ez lehet az egyik megoldás. A másik az amit az elöttem szóló írt, h nem akarja h megtudd mit mûvelnek (mennyi hülyeséget). és a harmadik meg nem szeret igazán. Nekem is van egy barátom õ nélkülem el nem akar menni sehova. Én azt megértem h vannak haverjai, járnak ide-oda hiszen még fiatalok vagytok. Kérdezd meg tõle h a haverjainak vannak-e barátnõi és ha igen akkor hozzák el õk is és akkor téged is elvisz és kitudja... lehet összebarátkozol ott a csajokkal. Vagy pedig amikor õ szervez magának mindenféle programot haverokkal te is menj el csavarogni a barátnõiddel. vásárolgatni, moziba esetleg egy másik strandra vagy pizsibuli :D cukorfalat
Második válaszoló vagyok: Mert lehet, hogy teljesen már haverokkal és nem akarja, hogy meglásd azt az életét. Megváltoztatni ugyse tudod, és nem is jó.. ugyhogy csak belenyugodni tudsz. Inkább olyan programokra menjetek együtt ahol párok vannak mint ti. Vagy azt nem akarja, hogy a haverjai megtudják, hogy milyen a romantikus oldala. Igazából erre csak õ tud válszolni. Üljetek le és beszéljéte meg, ÕSZINTÉN, hogy mi a gondja, hogy nemhív téged...
Akkor nem hívják el sosem, ha nem szerelmesek. Tekintve hogy aki szerelmes, mindig a párjával szeretne lenni, csak Rá tud gondolni, hiába vannak barátai. Persze ha csak a strandra nem hív el, de közben eláraszt rózsákkal, meglepikkel, kedves gesztusokkal, és a szemén látod hogy imád Téged, akkor nem errõl van szó, akkor csak simán a haverjaival is akar együttlenni. Csak az nem mindegy mikor és mennyit, és minek a rovására (Te rovásodra...) van velük.
Nemlehet, hogy talán rajtad kívül is akar életet? Barátokkal haverokkal lenni. Az én barátom meg nemtalálkozik senkivel, és ez egy kicsit aggaszt. De õ tudja. Fogadd el. Beszéljétek meg, hogy veled és nélküled is legyen. Ne aggódj.
Nem írtad, mennyi idõsek vagytok, de szerintem a barátod még nem érett egy komoly párkapcsolatra. Elhanyagol téged, önzõ.
A kérdező hozzászólása: *szeretnél mondani
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: 17 évesek leszünk. A második válaszolónak: Értem, hogy mit szeretné, de rajtam kívül is van élete, mindent csinál nélkülem és pont az aggaszt, hogy megértem, hogy vannak haveri programok. De ha haverokkal megy strandra engem egyszer miért nem lehet elhívni? Pénzébe se került volna, csak egy gesztus .. :(
A kérdező hozzászólása: Nem tartom túl szoros pórázon, normálisan meg lehet velem beszélni dolgokat, de általában mindig késik, vagy elfelejt és felhív találkozás elõtt pár perccel, hogy õ most nem ér rá, más program ... és ez általában a haverjaival történik. Neki a "mi" nem én és õ, hanem õ és a haverok, elég lohasztó :( szeretem, de ezt így nem bírom, hogy én futok utána :( Köszönöm, Cukorfalat, az ötletet, majd ma jól elmegyek valahova nélküle :)
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de gyanítom ez a fiú nem szeret, csak akkor hív ha nincs "jobb" dolga. Szerintem keress egy normálisabbat. Néha persze lehet külön menni ide- oda, de nem mindig, mert akkor az nem kapcsolat. Sok szerencsét és egy kedvesebb, odaadóbb srácot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én mindig próbálom normálisan megbeszéli, csak mindig van valami kifogás: vagy nem tudott felhívni vaagy nem jutott rá ideje stb. Pedig pont útba estem volna ahogy mentek :(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy szerezzem vissza? Hogy udvaroljak neki?

2 éve vagyunk együtt barátnőmmel most lehet szakítani fogunk. Nem beszéltünk 4 napja. Hogy szerezzem vissza? Hogy kell egyáltalán udvarolni egy olyannak akit ismerek 2 éve? csinos vagy jól nézel ki, mozi vacsora stb? de az nem udvarlás. segítsetek fontos!!

ne offoljunk légyszives fontos lenne :( előre is köszi a válaszokat!

2

Szingli vagy?

36

Fiúk, ti hogyan szoktátok jelezni egy lány felé, hogy bejön nektek?

Van egy fiú aki bejön nekem, egy évfolyamon vagyunk, így néha-néha együtt vagyunk órákon. Szemem sarkából látom, hogy nézni szokott engem órákon, szünetekben. Szokszor szokott hülyéskedni velem, vagy például ha ott vagyok a jelenlétében néha a barátai mintha, szóval tudjátok úgy összenéznek vagy hogy mondjam.:D Ez akkor most azt jelenti. Ti milyen jelekkel mutatjátok egy lánynak ha bejön nektek?
15/L

2

Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?

a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.
én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...

45

Hogyan szerezek magamnak baratnot?

Mindig amikor talaok egy jo csajt es megismerkedek vele akk vagy azt mondja hogy mar van baratja vagy azt mondja hogy nem vagyok az esete es azt hogy maradjunk baratok Mit tegyek?

6

Lányok titeket nagyon zavarna, ha a barátotokon van 7-8kg felesleg?

Sajnos eléggé meghíztam egy ideje, de le fogom fogyni, csak biztos beletelik azért pár hónapba az. De addig szeretnék egy szép csajt összeszedni. Magabiztossággal nincs gond. Nem vagyok csöndes, társaságba kedvel mindenki. Csak ez engem nagyon zavar. Mennyire hátrány ez nektek? Azt mondják nem vagyok nagyon kövér, inkább olyan nagydarab. :) De engem zavar.

10

Miért próbálják elhitetni velem, hogy lesz párom?

Régebben munkatársaim mind azzal hitegettek, hogy biztos rám talál a szerelem, meg megtalálom a páromat én is, de könyörgöm! Ha a kis ujjamat se mozdítom, akkor miért állítanak ilyesmit? Nem teszek semmit azért, hogy legyen barátnőm, igaz hogy fáj a magány, de nem szokásom panaszkodni, meg ha ilyen hülye vagyok akkor forduljak fel egyedül mert megérdemlem.
Akkor meg miért állítottak ilyesmit? Talán azt hitték, hogy megváltozom majd idővel?

16

Hogyan tudnam bebizonyitani a baratomnak, hogy nincs oka feltekenysegre ha mas fiu nemuvel is beszelgetek / jol erzem magam? Csak ot szeretem es egyaltalan eszemben nincs levaltani.

lassan 5 hnapja es 2 hete vagyunk egyutt a kapcsolatunk egyaltalan nem unalmas sot..:)
ertem en , hogy a feltekenyszeg annak a jele , hogy szeret es nem akar elvesziteni , de megis jobban orulnek , ha nem lenne feltekeny, ha massal beszelgetek..az is igaz,hogy inkabb az a baja,hogy ha mas nyomul ram de attol en meg nem nyomulok a masikra es csak a baratomat szeretem! hgyan tudnam ezt megertetni vele?

3

Megőőőrülök! Mit tegyek?

Ma jöttem össze a barátnőmmel.elhivtam valahova meg minden és összejöttünk.elcsttant az elsőő csók és békében elbucsuztunk.holnap különórája van egy fiuval az osztályból aki egy k0csög és bejön neki egy csaj és előtte még elmennek inni egy kávét valahova.a barátnőm megkérdezte h nem e baj és mondtam h nem de hát legszivesebben orditotam volna h isten ments.félek h az az állat gyerek rámászik!mit tegyek ?

9

Hogy ragaszkodjak hozzá kevésbé?

Nem szeret, én viszont TUDOM, hogy azért nem, mert túlságosan odaadóan viselkedem vele. Minden nap ír nekem azon a bizonyos közösségi oldalon és megpukkad, hogyha nem vagyok elérhető. Gyakran féltékeny is.

DE én nem bírom ki a társasága nélkül. Komolyan, most tiltsam le? Mit tegyek? Nagyon rossz érzés.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!