Találatok a következő kifejezésre: Ha a mennek strandra a haverokkal (1 db)

Ha a fiúk mennek strandra a haverokkal akkor a barátnőjüket is elhívják? Mikor nem hívják el?

A barátom mindig kihagy a jó programokból és nekem midig csak utólag mondja el. Eléggé elszomorít mostanában és nem értem mi a gond? Vajon csak hanyagolni akar? De miért... állítólag szeret és jó velem,de én ezt nem mindig látom. Oké,hogy elmegy a haverokkal ide oda és nem hív akkor el. De se grillezni nem hívott múltkor, se strandra és mindig csak akkor aggódik utánam ha mondom neki, hogy ez így nem megy jól :(

Legjobb válasz: Második válaszoló vagyok: Mert lehet, hogy teljesen már haverokkal és nem akarja, hogy meglásd azt az életét. Megváltoztatni ugyse tudod, és nem is jó.. ugyhogy csak belenyugodni tudsz. Inkább olyan programokra menjetek együtt ahol párok vannak mint ti. Vagy azt nem akarja, hogy a haverjai megtudják, hogy milyen a romantikus oldala. Igazából erre csak õ tud válszolni. Üljetek le és beszéljéte meg, ÕSZINTÉN, hogy mi a gondja, hogy nemhív téged...

Szia! Nem lehetséges hogy "túl szoros" pórázon tartod õt és azért megy el minden mindenhova nélküled? Ez lehet az egyik megoldás. A másik az amit az elöttem szóló írt, h nem akarja h megtudd mit mûvelnek (mennyi hülyeséget). és a harmadik meg nem szeret igazán. Nekem is van egy barátom õ nélkülem el nem akar menni sehova. Én azt megértem h vannak haverjai, járnak ide-oda hiszen még fiatalok vagytok. Kérdezd meg tõle h a haverjainak vannak-e barátnõi és ha igen akkor hozzák el õk is és akkor téged is elvisz és kitudja... lehet összebarátkozol ott a csajokkal. Vagy pedig amikor õ szervez magának mindenféle programot haverokkal te is menj el csavarogni a barátnõiddel. vásárolgatni, moziba esetleg egy másik strandra vagy pizsibuli :D cukorfalat
Második válaszoló vagyok: Mert lehet, hogy teljesen már haverokkal és nem akarja, hogy meglásd azt az életét. Megváltoztatni ugyse tudod, és nem is jó.. ugyhogy csak belenyugodni tudsz. Inkább olyan programokra menjetek együtt ahol párok vannak mint ti. Vagy azt nem akarja, hogy a haverjai megtudják, hogy milyen a romantikus oldala. Igazából erre csak õ tud válszolni. Üljetek le és beszéljéte meg, ÕSZINTÉN, hogy mi a gondja, hogy nemhív téged...
Akkor nem hívják el sosem, ha nem szerelmesek. Tekintve hogy aki szerelmes, mindig a párjával szeretne lenni, csak Rá tud gondolni, hiába vannak barátai. Persze ha csak a strandra nem hív el, de közben eláraszt rózsákkal, meglepikkel, kedves gesztusokkal, és a szemén látod hogy imád Téged, akkor nem errõl van szó, akkor csak simán a haverjaival is akar együttlenni. Csak az nem mindegy mikor és mennyit, és minek a rovására (Te rovásodra...) van velük.
Nemlehet, hogy talán rajtad kívül is akar életet? Barátokkal haverokkal lenni. Az én barátom meg nemtalálkozik senkivel, és ez egy kicsit aggaszt. De õ tudja. Fogadd el. Beszéljétek meg, hogy veled és nélküled is legyen. Ne aggódj.
Nem írtad, mennyi idõsek vagytok, de szerintem a barátod még nem érett egy komoly párkapcsolatra. Elhanyagol téged, önzõ.
A kérdező hozzászólása: *szeretnél mondani
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: 17 évesek leszünk. A második válaszolónak: Értem, hogy mit szeretné, de rajtam kívül is van élete, mindent csinál nélkülem és pont az aggaszt, hogy megértem, hogy vannak haveri programok. De ha haverokkal megy strandra engem egyszer miért nem lehet elhívni? Pénzébe se került volna, csak egy gesztus .. :(
A kérdező hozzászólása: Nem tartom túl szoros pórázon, normálisan meg lehet velem beszélni dolgokat, de általában mindig késik, vagy elfelejt és felhív találkozás elõtt pár perccel, hogy õ most nem ér rá, más program ... és ez általában a haverjaival történik. Neki a "mi" nem én és õ, hanem õ és a haverok, elég lohasztó :( szeretem, de ezt így nem bírom, hogy én futok utána :( Köszönöm, Cukorfalat, az ötletet, majd ma jól elmegyek valahova nélküle :)
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de gyanítom ez a fiú nem szeret, csak akkor hív ha nincs "jobb" dolga. Szerintem keress egy normálisabbat. Néha persze lehet külön menni ide- oda, de nem mindig, mert akkor az nem kapcsolat. Sok szerencsét és egy kedvesebb, odaadóbb srácot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én mindig próbálom normálisan megbeszéli, csak mindig van valami kifogás: vagy nem tudott felhívni vaagy nem jutott rá ideje stb. Pedig pont útba estem volna ahogy mentek :(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elvileg Szeretett nagyon de szakított én meg itt várom náluk és sírok?

totál nem vagyok százas... szakított velem, félig meddig az én hibámbol. Probáltam vele megbeszélni, de nem akarja. Eljöttem hozzá holott messze lakunk egymástol és nem érdekelte. mindenemet feladtam érte a családomat mindent. mit tegyek nem tudom..... életem szerelme és itt sírtam neki haza kellene mennem de nincs hozzá erőm

7

Miért csak a nagyon vékony lányoknak van esélyük a pasiknál?

20

Lányok nektek is rosszul esne?

A párom sorozatosan elfelejt dolgokat. 6 hónappal ezelőtt azt mondta kiönt nekem egy szívet alumíniumból. Én tegnap megkérdeztem tőle hogy gyűlnek e már a dobozok. Mire ő azt se tudta miről beszélek. Mondtam neki hogy mit mondott fél éve. őÕ meg nevetett hogy ja akkor azért volt annyi energiaitalos doboz félretéve, mert nem tudta miért van ott és kidobta. De ez már nem az első eset. Többször volt hogy reggel mondta hogy van estére egy meglepetése. Eljött az este és semmi. Másnap mondtam hogy tegnap nem volt meglepi,mire ő hogy elfejtette mivel akart meglepni.
Mondtam neki hogy ez sorozatban csalódás nekem. Nem kell meglepi ha nem akar. de akkor ne mondja mert így rosszul esik hogy így elfelejti. Erre ő azt mondta nem érzi hogy én szeretem. Mondtam hogy akkor nincs miről beszélnünk. És letettem. Utána visszahívott hogy nem érdemlem meg őt. Mert hogy én egy angyal vagyok. és hogy megpróbál változtatni ezen. ti mit szóltok ehhez? tényleg én túloztam el hogy rosszul esnek nekem ezek a dolgok vagy nektek is rosszul esne ? Mert ő annyit mondott rá hogy ő ilyen, ha valamire nincs ideje nem csinálni meg. de ez számomra olcsó kifogás. Mert akkor ne mondja hogy lesz meglepi ha nem biztos hogy meg tudja csinálni. Nem tudom mit csináljak. 24/L

6

Nem enged be az életébe! Mit tegyek? Ki egészítve

Hat éve vagyunk együtt volt benne szakítás de se neki se nekem nem kellett más. Õ kezdemenyezte mindig hogy próbáljuk meg. Viszont nem enged be az életébe úgy viselkedik mintha maga lenne pl. Ha el utazik sose hív mert ő el van minek vagy neten se ír, figyelmetlen és mindig azt hiszi hogy ami neki jó az nekem is, és hogy csak neki vannak igényei. Próbáltam vele beszélni de csak ideig óráig használ.mit tegyek ? Mert a szerelmét érzéseit pedig ki mutatja.

7

Ti beszoktatok lépni a másik e-mailjébe, facebookjába, stb?

Két éve vagyok együtt a barátommal.
A kapcsolatunk elején ő megakarta adni nekem a jelszavát facebookra, én pedig mondtam neki, hogy nem kell, jobb, ha nem tudom. Utána persze simán megadta, de nem kértem, és sose léptem be a facebookjába. Én sem adtam meg az enyémet neki.
Sajnos azonban egyre nagyobb csábítást érzek, hogy belépjek az övébe-igyekszem megállni, mert mindenkinek van magánszférája, és én sem örülnék, ha belépne az enyémbe.
Beszélgettem egy lánnyal, aki 3 éve van kapcsolatban, és ellenőrzés céljából beléptek a barátjával egymás facebookjába. És egy csomó ilyen előfordul.
Én nem akarok belépni, csak sajnos megfordult a fejemben...de nem akarok! Ki hogy van ezzel?

22

Mit tegyek? Szeretnék szakítani a párommal, de így mégis hogyan?

5 éve vagyunk együtt, van egy közös gyermekünk. A kapcsolatunk menthetetlenül megromlott, leginkább a pénzéhes, élősködő családja miatt. Már többször próbáltam vele szakítani, de mindig közbejött valami ami miatt nem tehettem meg ezt a lépést.
Amikor először szakítani akartam, megbetegedett, hónapokig volt betegállományban, nem léptem, mert nem akartam betegen "kidobni", meggyógyult de a munkáját elveszítette. Kivártam, hogy munkát találjon és kicsit összeszedje magát, erre kiderült, hogy csoportos leépítésnél őt is kiteszik. Ez is megoldódott, lett egy fix munkahelye, erre kiderült, hogy a fizetése csak a hiteleinek a törlesztésére elég, mert fele annyit sem keres mint eddig.
Én már nem bírom tovább a folyamatos vitákat és a kicsinek sem túl jó, hogy ebben nő föl, mindenképp lépni akarok, de mégis hogyan? Hogyan nézzem tétlenül, hogy miattam lesz földönfutó?

6

Megfenyegetett a barátom apja, mit csináljak?

A barátom egy jómódú családból származik, az apja valami parancsnok volt a katonaságnál, az anyja orvos, ő még dolgozik, az apa nyugdíjas. Tegnap este a barátom anyja áthívott vacsorára. A barátom 3 hétre kiment külföldre munka miatt. Szóval egyedül élek és az anyukája áthívott. Ott volt az anya, az apa meg a barátom bátyja. Minden szépen ment vacsikor, beszélgettünk meg minden, vacsi után segítettem mosogatni meg rendet rakni, aztán a két szülő felment lepihenni én meg a barátom bátyával a nappaliban sörözgettem meg filmet néztünk, dumáltunk, vele jó a viszonyom. Nem sokra rá lejött az apa, félrehívott és a következőt mondta nekem(nem biztos, hogy szó szerint így de igyekszem úgy leírni): Ha nem szakítasz a fiammal, elmondom neki, hogy megcsalod fűvel fával. (Soha nem csaltam meg a 3 és fél év alatt!) Nem akarok egy ilyen kis számító szukát a fiam közelében látni. És ha erről szólsz neki letagadom és talán még a munkahelyednek is búcsút mondhatsz.
Semmi rosszat nem tettem neki, annyi, hogy n szegény családból származom. Korábban is tett néhány apró megjegyzést és sosem szívlelt engem igazán, de úgy voltam, vele, hogy majd elfogad egyszer. Visszament a szobájába, én elmondtam ezt a barátom bátyjának, aki mondta, hogy ne foglalkozzak vele, majd ő beszél vele, nem fog semmit csinálni. Mindig ilyen volt.
Nem merem elmondani a barátomnak, nem akarom, hogy szétszedjen minket ez az ember. Mit tehetnék? Bevallom, picit félek tőle... Picit nagyon. Én tényleg soha nem csaltam meg a barátom, nem tudom ezt honnan szedte. Senkinek nem ártottam a családból. Miért ilyen velem?

15

Mit tegyek? Szerelmi háromszög.

Körülbelül 3 hete ismerek egy srácot beleszerettem és nem csak fel lángolás. Viszont van párkapcsolatom már 8 éve nem vagyok megelégedve a partneremmel nem kapom meg azt amit egy nő megérdemel, ígérgetések sora folyamatosan .Nem tudom hogy döntsek félek az egész új kapcsolattól csak kérdések vannak bennem( megfogom bánni vagy nem?)( mi lesz ha elhagy?) ilyen kérdések forognak az agyamban. Ez alatt a 8 év alatt 6-7 évig minden rendbe volt mármint az én szemszögemből mindenért könyörögnöm kell a régi páromnak jó munkahelye van de nem kapom meg amit kell én csak egy kihasználási pontnak érzem magam.félek csak azért kellek neki hogy mossak ,főzzek, takarítsak, akkor ez kapcsolat? Kérdem én nem tudom hogy döntsek.Ezért kérném segítségét. Nem szeretek vele lenni ( a régi párommal) undorodom a csókjaitól még a szexuális életem is teljesen megváltozott mióta az új pasi belépett az életembe.Bizonytalan vagyok.Merjek kockáztatni de így meg nem akarok élni mármint hogy 3-asban .Nem tudom mit tegyek.Félek hogy megbánom a döntésem.Ha visszagondolok az emlékekre akkor az jut eszembe hogy mi lesz ha lesz barátnője fájni fog és az lesz a szívemben hogy már van ki szeresse,és tuti nem fogadna vissza.Eleinte lehet megbánnám és sírva omlanék össze annyira fájna nem tudom mit érzek.kérlek segítsetek

11

Leszbikusok, vagy biszexuálisok között mennyire jellemző a féltékenység?

6

Miért nem képes jobban alkalmazkodni? Kevésbé szeret, vagy azt hiszi, papucs, ha többet igazodik hozzám?

Hetente 2-szer találkozunk átlagban, mivel nem egy helyen lakunk. Előfordul, hogy nekem át kell tennem a randit másik napra, mert alkalmazkodnom kell a munkámhoz, családomhoz. De mindig megteszem a tőlem telhetőt. Ilyenkor szinte mindig összeveszünk, mert neki is változtatni kell a napján. Én azt gondolom, egy kapcsolat a kölcsönös alkalmazkodáson is nagyban múlik. Ilyenkor azt hiszi, nem férfias, "kemény"? Az én szememben inkább pont ez lenne a férfias érett hozzáállás. Ha igazodik a másikhoz.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!