Találatok a következő kifejezésre: Ha a melege (953 db)

Ha a meleg férfiaknak is van meleg-bárjuk, vagy mik, akkor a nőknek is lehet, mármint, aki a saját nemét szereti?

Ezzel arra céloztam, hogy van e n?i leszbi-bár. Lécives, ne oltsátok le a fejemet.

Legjobb válasz: A meleg szó, nem csak a férfiakra vonatkozik, hanem azokra, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Tehát a meleg bárokba egyaránt nõk és férfiak is járnak, ki-ki a maga párjával...

A meleg szó, nem csak a férfiakra vonatkozik, hanem azokra, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Tehát a meleg bárokba egyaránt nõk és férfiak is járnak, ki-ki a maga párjával...
A kérdező hozzászólása: Értelek. Azt hittem, hogy erre van külön-külön részleg. Köszönöm szépen.
Persze, vannak leszbi-orientált szórakozóhelyek, bár nem tudom, konkrétan Budapesten vagy akár Magyarországon van-e ilyen. Úgy hallottam, van, de fogalmam sincs, hol. Korábbi válaszadónak: A "meleg" szó értelme ambivalens, általában csak a férfi homoszexuálisokat jelöli. Lásd még "LMBT közösség". Ettõl függetlenül persze egy leszbikus pár is nyugodtan elmehet melegbárba, senki sem fogja kinézni õket (ahogy ált. a heteró párokat sem).
A meleg szó egyaránt jelenti a nõi, és férfi homoszexuálisokat is... Nem ambivalens.

Most attól meleg leszek, ha a meleg szexet izgatónak találom ugyan, meg a melegséget is, azonban undorodok tőle és tudom, hogy a valóságban nem tenném meg? A lányok tetszenek, és velük lennék együtt, de azt nem találom annyira "izgalmasnak"?

Például ha egy lány mellett vagyokmár az érintésétől is izgalomba jövök a valóságban, de néha meg azon gondolkozok hogy milyen lenne férfival.

Legjobb válasz: Lehet olyan vagy,mint én:)Imádom a puncikat,meg izgatnak a csajok,a normál melegek taszítanak,viszont mazo vagyok ,és kb.félévente szükségem van arra,hogy egy Dom pasi alázzon szexuálisan.Én biszexnek vallom magam...23/f

Lehet olyan vagy, mint én:) Imádom a puncikat, meg izgatnak a csajok, a normál melegek taszítanak, viszont mazo vagyok , és kb.félévente szükségem van arra, hogy egy Dom pasi alázzon szexuálisan.Én biszexnek vallom magam...23/f
Szerintem 2 dolog játszhat szerepet a dologban. Egyik hogy hajlasz az ismeretlen felé. Szeretnéd kiélni magad olyan módon hogy a saját nemeddel élnél bármiféle szexuális életet. Ez teljesen normális, az ember mindig is kiváncsi volt már az õsidöktöl kezdve ettöl még nem vagy meleg. A másik az hogy talán nem is arra a bizonyos férfira vágysz hanem mondjuk bálványozod ( szeretnél ugy kinézni mint õ ) és erre felizgulsz.
Olyan is létezik, hogy biszexuális. Talán az vagy.
Undorodsz és izgat? Mazochista vagy?
Nem leszel meleg. Én is így vagyok ezzel. Max. biszexuálisok lehetünk.
nem vagy véletlenül szûz? mert adott kor fölött az sok mindent kihoz az emberbõl.
Próbáld ki egy fiúval a közös masztit, csak úgy h nézed...Ha izgalomba jössz, kérdés eldöntve..
Kicsit meleg a helyzet...

Mennyi idős koráig adtatok bodyt a gyermeketekre? Az is érdekel ha a meleg miatt nem adtatok már rá tovább, és az is amikor már elhagytátok a bodyt és csak pólót meg kisgatyát adtatok rá!

Legjobb válasz: Tavaly nyáron 1 évesen többször volt rajta csak póló és gatyó, éjjelre póló + pelus, ha nagyon meleg volt. Idén 2 évesen már nagyon ritkán használunk bodyt, épp szobatisztaságra szoktatom, így napközben zavaró lenne. Éjjelre még kap, ha hûvös van.

Tavaly nyáron 1 évesen többször volt rajta csak póló és gatyó, éjjelre póló + pelus, ha nagyon meleg volt. Idén 2 évesen már nagyon ritkán használunk bodyt, épp szobatisztaságra szoktatom, így napközben zavaró lenne. Éjjelre még kap, ha hûvös van.
28 hónapos a kisfiam. Még pelusos, bölcsis, oda bodyban viszem és rövid gatyóba. Itthon pólóba van és pelusba. Illetve ha megyünk valahova akkor rövid gatyó és póló. Amíg nem lesz szobatiszta addig bodyzunk is. Ja és éjjel bodyban alszik.
20 hónapos a kisfiam. Mostanában pólót és rövidgatyót adok rá napközben, éjszakára kap rövid ujjú bodyt + béleletlen, vékony hálózsákot - sajna hálózsákmániás, csak abban tud jót aludni. Adnék rá igazából többször is bodyt, de ami van, az mind fehér, õ meg egyre jobban bepiszkolja a ruháit kint-bent egyaránt (egyedül iszik-eszik, ez is ront a helyzeten). Így inkább vettem olyan pólókat, amik bátran koszolhatók. :)
13 hónapos a kisfiam, mi csak éjszakára használunk bodyt. Szerintem ebben a melegben neki is jobb ha picit szellõsebb a ruha rajta!Viszont 3 éves unokaöcsémen elég gyakran van body. Most kezdték el leszoktatni a pelusról, így kb. 2 hete póló + rövidgatyó van rajta!
Addig hordtunk bodyt míg szobatiszta nem lett a lányom. Én utáltam ha kivan a dereka. Ekkor 2 éves volt. Nyáron pamut napozót (rövidujjú rövid száras body)adtam rá.
Két éves korában lett szobatiszta, amíg pelust hordott addig adtam rá, az olyan jól feltartotta a pelust. Addig a játszótérre is úgy mentünk, hogy rövid ujjú body meg kisgatyó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 14 hónapos lassan a fiam, én eddig mindig adtam rá bodyt, valamelyik nap csak napozó volt rajta, ami ugye kicsit lazább, és azt vettem észre, hogy így ugyanolyan peluscsere szám mellett könnyebben kifolyik a pisi. Gondolom azért, mert már totyogós a fiam, sokszor huppan a popójára és a body jobban tartja tottyanásnál a pelust, és nem szakad ki olyan könnyen. Vagy ne fizikázzak ennyit?:) )) Csak most lesz a keresztelõje, egy kisinget és egy nacit adnék csak rá body nélkül... ezért kérdeztem, mert problémás a sûrûbb peluscsere, de body nélkül meg esetleg még nacit is cserélni...
Jobban tartja a pelust, az biztos. Én tavaly nyáron vettem az aldiban olyan kisgatyókat, ami megtartotta a pelust, így csak ujjatlan volt rajta felül, mert az sokkal jobban szellõzik. Persze azóta kinõtte õket, pedig praktikus volt... Most 20 hónapos, és ugyanez a bajom, mint amit az elsõ ír: általában halvány színûek a bodyk, és tiszta folt már 10 perc után... De a játszóterezéses, csúszdázásos manõverhez nekem stabilabbnak tûnik, mint a rövidnaci + póló.

Ha a melegek fevonulhatnak a "meleg büszkeség" álarca mögé bújva, akkor miért nem lehet Magyar Büszkeség napját is szervezni?

Legjobb válasz: vannak napok ilyen célra. pl. márc. 15 meg okt. 23. ott sem bírnak a jókeresztényigazmagyarok viselkedni, minek nekik még egy alkalom?

vannak napok ilyen célra. pl. márc. 15 meg okt. 23. ott sem bírnak a jókeresztényigazmagyarok viselkedni, minek nekik még egy alkalom?
A kérdező hozzászólása: Álljon meg a menet. Itt én kérdezek és nem te. Mások véleményére vagyok kíváncsi, szóval írj véleményt. De azt is megértem, hogyha nem tudsz hozzászólni ehez a dolgohoz.
Most mi van, a válaszoló kérdez? Ez már inkább csak kötekedés nem? Jó rendben, a magyarságra (sajnos) tényleg nem nagyon lehetünk büszkék, maximum magunkban. Mivel például más nemzetek nem azt nézik, hogy mennyi minden áldozatot hoztunk európáért és cserébe jól cserbenhagytak mindíg (ezt ma lúzerségnek hívják). Az örök vesztes ne legyen büszke, inkább halgasson. A magyarokról amúgy sem az önfeláldozóság jut eszébe egy átlag embernek, hanem pl. az elcseszet gazdaságpolitika, az európát végigkolduló cigányok, jobb esetben a gulasch. Legyek büszke egy népre, aki 40 év kommunista diktatúra után önként és demokratikus választások után visszajuttatja a hatalomba a régi rendszer kiszolgálóit, hogy azok megszerezzék maguknak a teljes magyar nemzeti vagyont, és így európa legszegényebb államává tegyenek minket? Hát erre tényleg nem lehetünk büszkék. Én szeretnék, de nem megy.... talán 56' az utolsó olyan momentum a történelembe, amire büszkék lehetünk, de arra meg a mostani nemzedék már nemigen emlékszik.
És ezért te mit tettél?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk, hogy átéltük a történelem néhány súlyosabb viharát, és még mindíg nemzet maradtunk...ha úõgy tetszik nagy túlélõk. Erre lehetne büszkének lenni, nem?
Pontosan mire lennél büszke ezen a napon?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadóval ne foglalkozzatok, õ csak egy provokátor, mindenféle önálló gondolat nélkül, egy bukott rendszer agymosottja. Pont ez a célja, hogy hergeljen titeket. Egyébként az ilyenek 100%-a nem végezte el az általános iskola mind a 8 osztályát, csak jó esetben 4-5-öt. Köszönöm a válaszokat, de magyar büszkeség napja alatt nem március 15-ét, és a hasonló nemzeti ünnepeket értem, hanem ez egy különálló Magyar Büszkeség napjára vonatkozik. A kérdés nem uszító jellegû, csupán akíváncsiság vezérel, és érdekel mások gondolata is errõl.
Félreértettél. Nem a buziság tényével van baj, hanem, hogy propagálják. Régen is voltak melegek, mégsem vonulgattak az utcán. És nehéz "nem oda nézni" ha a csapból is ez folyik, tv, újságok címlapon hozzák. Plussz ez a deviáns hajlam egyébb devianciákat is magával hordoz, mint pl. a kábítószer, ami szintén nagyon "trendi" dolog, és persze szintén nem tehet róla szegény, hogy drogozik. Az õ szabadságszeretetükbe ez símán belefér.
"Pedofil büszkeség napja" azért nincs, mert természetesen az egy jogsértõ viselkedes, de aki szimplán meleg, az nem árt vele senkinek. Sose értettem, miért kell a melegeket összemosni a pedofilokkal. Talán hetero pedofil nincs? A pedofil egy beteg ember, akit jól be is kéne zárni az erre megfelelõ helyre, hogy ne bánthasson senkit (még ha nem is tehet róla). Amúgy mégegyszer hangsúlyozom, szerintem sem a legjobb dolog ez a melegfelvonulás, de akinek nem tetszik, ne menjen oda. Nekem a Magyar Gárda nem tetszik, nem is megyek oda nézni õket. Arra a kérdésre, hogy ez kit érdekel, hát van, akit biztos érdekel, mást meg más nem érdekel. Erre a legjobb megoldás, hogy figyelmen kívül hagyod. Ja, és a homoszexualitást nem lehet elkapni, ez nem egy fertõzõ dolog. Valaki vagy az, vagy nem az. Hiszen ha ez csak azon múlna, hogy ki mit látott, akkor nem lennének melegek, hiszen nekik is hetero szüleik voltak. Más kérdés, hogy páran ezt tök trendinek tartják, és ezzel akarnak különcködni, nekik majd elmúlik ez a hülyeségük. Ez miért zavar bárkit? Az õ seggük fog fájni, nem másé. És idõvel úgyis rájönnek, hogy nekik ez nem jó. Mármint azok, akik csak különcködni akarnak vele.
Persze, ennyi erõvel csináljanak Pedofil Büszkeség Napját, mert az is egy "másság" nem? Persze lehet büszke a homi, hogy õ homi, csak kérdem én: ki a fasz kiváncsi rá? Miért kell az utcán hirdetni? Akiket én ismerek melegeket, azok elítélik ezt a magamutogatást. Valószínûleg legbelül tudják, hogy nem normális dolog melegnek lenni és ezért nem hirdetik, csak elfogadják mint állapotot. De ezek a köcsögök terjesztik, propagálják a buziságukat, lassan divatot akarnak csinálni belõle, így megfertõzve a fiatalokat és a gyerekeket, a normális embereket megbotránkoztatni. Ezt élvezik? Számomra vannak a MELEGEK, akik csak így élik az életüket és senkinek nem kötik az orrára, hogy mások, nem parádéznak, normálisan öltözködnek és viselkednek. Meg vannak ezek a DIVATBUZI KÖCSÖGÖK, akik kártékonyak és remélem idén is jól össze lesznek verve, ahogy az illik.
Figyelj, lehet. Évente többször avat a Gárda, a "magyarok" minden nemzeti ünnepen szétverik a várost... Mind a két társaság undorító! Az is, aki egy kamion tetején szívja ki a párja nyakát (szinte már mindegy, hogy azonos nemû-e, a Budapest Parádé sem volt sokkal gusztusosabb), meg az is, aki azt hiszi, azzal tudja a magyarságát bizonyítani, hogy tojásokat dobál rájuk.
Õk ezzel nem mások értékeit akarják rombolni (ezt az elõttem szólónak írom). Szerintem sem jó, amit csinálnak, de nem szándékosan a te értékeidet akarják rombolni. Azt szeretnék, hogy elfogadják õket, meg akarják mutatni magukat. Sajnos senki nem mondat meg nekik, hogy ezze pont az ellenkezõjét érik el. Nekem a melegekkel nincs bajom, csak ez a felvonulás pont az ellenkezõ célt szolgálja, mint amiért csinálják. Na mindegy. De amúgy ki mondta, hogy nem lehet "magyar büszkeség napját" tartani? Valaki mindig megkérdezi, hogy akkor hetero felvonulás miért nincs, hát tessék, lehet csinálni. Amúgy a melegfelvonuláson résztvevõk is jobbára magyarok (mert gondolom a kérdezõ ezt ellentétkén akarta használni). De amúgy tessék, lehet csinálni. Csak az a baj, hogy azok a rendezvények, amik meg a magyarságot akarják hangsúlyozni, szintén nem maradnak meg a jóízlés határain belül, vagy rendbontás lesz belõle, vagy valakit sért. Sajnos a 21. század embere (Magyarországon) nem nagyon tud kulturáltan tetszést nyilvánítani, mert a legtöbb esetben ilyenkor feltétlenül szükségesnek érzik azt is megmutatni (sõt, sokszor csak azt), hogy kik azok, akiket nem szeretnek. Van is erre valami bölcs mondás, bocs, ha nem idézem pontosan, úgy hangzik valahogy, hogy egyes emberek képtelenek anélkül szeretni, hogy a másik irányba ne gyûlöljenek. Ez sajnos tényleg így van. És most nem csak és kizárólag azokra gondolok, akik egy esetleges magyar büszkeség napját rendeznének, hanem sok más tüntetésre, felvonulásra, megmozdulásra is, bármelyik "oldalról".
Mert egy mocsok, agresszív banda! Kinek mi köze hozzá, hogy mit csinálnak esténként? Sokaknak érdekük a magyarság hagyományos értékeinek rombolása. A deviáns magatartás pozitívként feltüntetése is ennek egyik eszköze. Próbálnál Te Hetero-büszkeség napját, vagy Legyen Minél Több Gyerek felvonulást szervezni :( (Egyébként lehetne külön rendezvény az orálszex rajongóknak, vagy hasonló, nem? ) Most külön kiakadtam a "gyerekes" plakátjaik miatt :S (Nagycsaládos anyuka vagyok, aki nem örül, hogy ilyen környezetben nõnek fel a gyerekei.) Támogatom a Magyar Büszkeség Napját! (Na, most integethetek a 87%-os hasznosságomnak:)
mer a melegeknek van mire büszkének lenniük (imádom amikor leértékelik a válaszom!)
te milyen jókeresztényigazmagyarokról beszélsz? mi a ****** kell általánosítani?
Mert sokkal erõsebb a meleg lobbi. Az egész média tele van velük, és nehezen engednek be heterókat, pláne olyanokat akik büszkék Magyarságukra.
Szerintem lehetne Magyar Büszkeség napját szervezni, csak nem mindegy, hogy az mirõl szólna. Amennyiben bármilyen rasszista v. olyan értelemben vett nacionalista mellékíze van, hogy bárki más népnél, nemzetnél, kisebbségi csoportnál, AKÁRKINÉL többre tartjuk magunkat, és ellenük kampányolunk, õket, szidjuk, õket bántjuk, tojást dobálunk, gyûlöletet szítunk, akkor határozottan ellenzem. Amennyiben viszont az tényleg a magyar kultúra, a történelem, a nyelv, a szokások, a tájak, a magyar konyha, stb. stb.-re való emlékezés, a pozitívumok, az értékek kihangsúlyozása lenne, akkor teljes szívemmel mellette vagyok. 1 magyar, aki úgy büszke arra, hogy magyar, hogy szereti a nem magyarokat is

Egy kád csupán a meleg vizes csapból 20perc alatt telik meg, csak a hideg vizes csapból pedig 25perc alatt. Mennyi idő alatt telt meg a kád, ha a meleg vizes csap 4perccel kevesebb ideig volt nyitva, mint a hideg?

holnapra kellene köszönöm szépen a segítséget :):)

Legjobb válasz: v_m=kád/20 (kifolyási sebesség) v_h=kád/25 v_m*(t-4)+v_h*t=kád Három ismeretlen, három egyenlet. Az utolsóba helyettesítsd be és kijön a t idõ.

v_m=kád/20 (kifolyási sebesség) v_h=kád/25 v_m*(t-4)+v_h*t=kád Három ismeretlen, három egyenlet. Az utolsóba helyettesítsd be és kijön a t idõ.

Ha a meleg legjobb barátom azt mondja nekem (én hetero), hogy annyira aranyos vagy, és megszorongat, az jelentheti azt hogy többet érez?

uhát vásároltunk nekem, és ezt akkor mondta amikor felpróbáltam egy feszes nadrágot, és egy kötött kicsit gyerekes pulcsit.

Legjobb válasz: Szerintem igen!!! Korotok? Nemetek? 15F , hetero

Szerintem igen!!! Korotok? Nemetek? 15F , hetero
Sanszos.
valószínû
A kérdező hozzászólása: kor 16, nem fiú.
Nem fiú? Akkor nem tudom....
Attól függ midet szorongatta meg.
Természetes, de ezért ne haragudj rá. Ha azt mondta hogy aranyos vagy akkor valóban aranyos vagy :)
"Attól függ midet szorongatta meg." Válasz: magas c-ben.
"Attól függ midet szorongatta meg." Válasz: magas c-ben: "(Már) semmit. :) "
CPU-k igen, videokártyák nem hiszem.
játssz nyugodtan. A hardverek hûtése úgy van méretezve hogy károsodás nélkül elviseljék a terhelést ilyenkor is. Ennyi ventivel nem lehet baj
Ha nagyon félsz , hogy túlmelegszik szerelhetsz a vga-ra és a procira vízhûtést :D
8 db 12 centis venti? Az komoly, van házad, vagy csak ventiket ragasztottál össze?:D Szerintem nincs mitõl tartanod, jobban melegedõ gépet használtam 2 12 centis (+ FSP táp) házhûtéssel, napi sok órán keresztül.
A kérdező hozzászólása: thermaltake contac 29bp hûtõ van 2db 12-es ventivel. nemtudom miért de félek hogy meghal a gép bár semmi erre utaló jel nincs.
Ja, nem lenne semmi gond, de 8 ventilátor helyett vehettél volna egy külön processzorhûtõt is.
A kérdező hozzászólása: hát mondom mik vannak és úgy akkor hátha biztos választ tudtok mondani : core i5-2400, HD 7970OC, Fsp aurum gold 750cm, cm storm scout 2 hát 8db 12-es ventivel. így biztonságban nyomhatom a játékokat ilyen melegben?
Ha jól szellõzik a házad, akkor nincs mitõl félned. Esetleg attól, hogy az erõs géped még jobban befût neked:D
Ha jól szereled össze a gépet, és a hardverek is rendben vannak, akkor nem kell félni semmitõl...
A kérdező hozzászólása: és ez tuti? szóval akkor csak télen lehet biztonságosan játszani 1-2 órát?
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat. amúgy a cpu 60 felé nem megy a vga pedig 70 felé nem megy... ha ti azt mondjátok hogy játszhatok akkor játszok is. köszi mégegyszer

Ha a melegek a fiúkat szeretik, akkor miért beszélnek olyan nőies nyavajgós hangon, meg miért hordanak rózsaszín rucikat?

Akkor nem pont hogy férfiasan kéne vieslekedni, meg öltözködni, mert hát ha a fiúkat szeretik, akkor miért próbálnak mégis ilyen nyávogós hangon beszélni, meg hord egy némelyik rózsaszín rucit? Ezek nem igazi melegek?

Legjobb válasz: De hogy nem ismersz legfeljebb csak nem tudod róla:)

De hogy nem ismersz legfeljebb csak nem tudod róla:)
Az ilyen intellektuális kérdéseket imádom :D Van aki ilyen van aki olyan... Nagy részünk nem ilyen.
Heteró férfiak között is vannak férfiasabbak és kevésbé férfiasak, nem értem, a melegek között miért ne lehetnének. Ehhez tegyük még hozzá, hogy a "hagyományos" nemi szerepeket a melegek hajlamosak kissé lazábban értelmezni, hiszen azok természetüknél fogva heteronormatívak, egy homoszexuális számára egyáltalán nem "magától értetõdõk". Szóval a melegek között van ilyen is, olyan is. És akkor még a transzvesztitákról, transzszexuálisokról és egyéb, a "hagyományos" férfiassággal nyíltan szakító emberekrõl még nem is beszéltünk...
erre a konkrétumot megnem mondom neked de az tény, hogy amit kérdeztél az logikusan úgy lenne igaz....csak a gyakorlat és a tények nem ezt mutatják vissza...ez egy igen ÉRDEKES kérdés!!!
Akkor a lányoknak is fiúsan kéne öltözködni, merthogy a csávók jönnek be nekik? amúgy van benne valami, de nem jogos.:)
mert van olyan b.uzi, aki attól élvezkedik, ha nõnek érezheti magát és van olyan buznyák is, aki a tenyészbikát szereti játszani a cukifiúk között. egy dologban hasonlítanak, h mindegyik a faszt szereti!
jogos:) kerdezz meg egy langyit, hogy mit mond
Hát szerintem a kérdezõ rossz helyen ismerkedik:D:D:DD
A kérdező hozzászólása: Nem ismerek egyet sem.
nem minden meleg nyunyó
Csupa ostoba sztereotípia, , , akkor a szõke nõk is mind buták?Na kb ilyen jellegû a dolog. Én meleg vagyok és full férfias , nõiességnek semmi nyoma.Mindenki rácsodálkozik ha kiderûl rólam. Ennyi.
nekem nem túl fiús a hangom és nem szándékosan ilyen, hanem alapból ilyen. És nem hordok rózsaszín rucikat :P 21/F (m)
Én sem beszéltem nyávogósan soha ill. utálom a rózsaszínt! És mégis meleg vagyok. akkor ez most hogy van vagy inkább valljam magam heteronak?:D Igazából szerintem a sok sztereotípia miatt van az egész, mert a felvonulásra is általában ezek a nyávogós Femini pasik mennek, mert õk büszkék, hogy mások heréjét nyalogatják! Én megmaradok a meleg szórakozóhelyeknél és a 4 fal között. Vagy a sötétbe megbújva hetero pasikat rémisztgetve! :D
Elõzõ vagyok: Ja... én a meglepõen mély hangomról vagyok hírhedt :DDDD (nagyon mély)
Ezt én is sokszor megkérdem... persze vannak meleg macik (gay bears), õk aztán nagyon nagyon férfiasak. Jó én se vagyok maga a maszkulitás megtestestesítõje, de nem vagyok se szõke, nem járok streccs ruhákban, sorolhatnám... De amúgy ezt én is sokszor megkérdezem... MelegF/16
Ez hallod marha jó kérdés :) ...Én azt szoktam mondjuk mondani hogyha meglátok valami nõijes fiút aki rám hajt hogy bocsi de a pasikat szeretem...általában meg sértõdnek de hát nah :D...egyébként a kérdésed nagyon jó...Erre igazából azt tudom válaszolni hogy õk nem a pasikat szeretik hanem a [email protected] ez már saját vélemény....
szerintem csak sztereotípia. Soha nem beszéltem nyávogós hangon. de még csak rózsaszín ruhát sem hordtam.
A kérdező hozzászólása: Hoppá... bocsika :D xDD
Egyszerûen, mert Õ úgy érzi, hogy jó neki. Bár szerintem egy pasi ha meleg, ha nem legyen férfias, vagy legalább is ne játszon fürdõs k.rvát!De nem szeretnék senkit megsérteni!

Akkor még lehetek biszexuális, ha a meleg pornó jobban izgat mint a leszbikus?

Legjobb válasz: Ez nem szándék kérdése, sajnos.

Ez nem szándék kérdése, sajnos.
Hát, fiam... meleg pornót abba kéne hagyni... Káros egy rendes férfire...
te simán b u z i vagy
Nemed? Korod?
Ha még ugyan ugy kukkolod anyád a zuhany alatt, akkor még igen :)
A kérdező hozzászólása: 15/F
A kérdező hozzászólása: meleg semmiképp nem akarok lenni , legalább bi

Ha a meleg zuhanyra se mulnak a jóslóim, akkor nyomás a kórház?

Nem mondhatnam rendszeresnek öket, 5-7 percenként jonnek es abszolut elviselheto a fajdalom... 36 hetes vagyok pont. 2 hete ugyanez volt, akkor benn tartottak ... Induljak igaz?

Legjobb válasz: Biztos ami biztos menj, ha mégsem indul meg a szülés maximum hazaküldenek.

Biztos ami biztos menj, ha mégsem indul meg a szülés maximum hazaküldenek.
Gratulálok :) Mekkora lett? Fiú vagy lány?
Gratula. :)
A kérdező hozzászólása: Marcius 24.-én este fél 12 re lett meg a baba. Lassan ment a dolog a farfekvés miatt... Eszméletlen élmény volt.. ;) azota minden rendben! Köszi, hogy írtatok és bocs, h csak most reagálok...
:-) de jo volt....
Majd írd meg mi történt!
Kitartás. :)
A kérdező hozzászólása: Bent vagyunk , de meg mindig pocakosan.. Irto lassan megy a dolog, Mivel nem a feje nyomja a mehszajat. Most vagyunk 5cm nél ... Nem konnyü na ...
Ha azt vártam volna itthon hogy mikor lesznek elviselhetetlenek a fájások, a nappaliban szülök meg :D Gondolom bementél, mizujs?
Van baba? :-)
na, mi a helyzet? Az, h abszolút elviselhetõ szerintem nem jelentett semmit...én 3-5 percesekkel mentem be, és meg is jegyezte az egyik ott dolgozó, h nem is látszik, h fájásaim vannak..Csak az utolsó kb. egy-másfél óra volt nehezebb, de az sem vészes.
Lehet hogy már anyuka. Én is így voltam am meleg zuhanytól nem múlt el és irány a kórház, másnap reggelre meglett a kislányom :)
Na mi lett kismama?:-)
Indulj mindenképp, jobb a biztos, ha jönne a baba akkor innen is gratula. :)
A kérdező hozzászólása: Lány lett. 47 cm és 2710 g ! Azóta pont ma egy hónapos 50 cm és 3600 g! ;))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!