Találatok a következő kifejezésre: Ha a megvolt és utána (6 db)

Ha a mensim megvolt és utána fehér folyásom van, az terhes tünet?

nem sok de reggelente van ez, olyan nyákos szer?!

Legjobb válasz: Nem feltétlenül jelenti azt hogy terhes vagy. ha semmi más jele nincs, és meg akarsz nyugodni, csinálj egy hét múlva újra tesztet.Remélem neked várt eredményt mutatja majd,nyugodj meg.

Nem feltétlenül jelenti azt hogy terhes vagy. ha semmi más jele nincs, és meg akarsz nyugodni, csinálj egy hét múlva újra tesztet.Remélem neked várt eredményt mutatja majd, nyugodj meg.
Szia!A fehér folyás nagy valószínûséggel valami fertõzést jelent, javaslom, hogy csinálj egy kis ülõfürdõt kamillateából, körömvirágból, és igyál meg naponta fél liter kamilla teát legalább, 4-5 napon keresztül.Ennek így hatnia kell.Ha az ülõfürdõt nem tudod, hogy kell elkészíteni írj privit.Egy(24 éves)öreg róka
nem kell kimosnod magad, csak szimplán rakj fel egy másikat. :)
Szia.A lányom 2 éves "pharmatexes baba"!!!!Megfelelõen használtam.7éve helyi fogamzásgátlót használtam, nem vagyok bolond.Van egy fórum ahol csak pharmatex mellett teherbe esett nõk vannak.SOKAN VAGYUNK!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Kúp és gumi, biztonságos együtt.Ha az egyikkel baj lenne, még mindig ott a másik!
A kérdező hozzászólása: Gondolom azért lett terhes, mert nem használta megfelelõen. De én szeretnék még gumit is használni a kúp mellé. Biztonságos?
Szia.Én használtam mind kettõt és a kúp mart, és kellemetlen volt a szaga, a tablettánal semmilyen mellékhatása nem volt de én rendes fogamzásgátlóra váltottam mikor a sógornõm terhes maradt pharmatex mellett.
A kérdező hozzászólása: mi a különbség a kettõ között? melyik a hatásosabb?? tabletta vagy kúp?
Akkor enm kell újat felrakni!!Én is ezt csinálom csak Pharmatex hüvelytablettával, mert az sokkal jobb a kúpnál:nem kell hûteni se, és egyszerûbb is, kissebb is..
A kérdező hozzászólása: és, ha mind a 2x használunk gumit?
Nehogy ki mosd magad, akkor az elsõ kúp is felesleges volt! Tegyél fel újjat, de utána 2-3 óráig ne mosakodj le alulról, mert akkor kimosod és nem hat.
Hol van ez a fórum?Belenéznék én is!

Normális ha a szűzhártya átszakítása után megtörténik az aktus és körülbelül fél órával utána a behatolás ugyan úgy fáj? Megvolt az előjáték, nedvesség is, de nem éreztem "orgazmust", pedig a partnerem figyelt rám és már összeszokott páros vagyunk.

Legjobb válasz: Mivel ott szakad, reped, nyílt seb keletkezik ami fél óra alatt nem gyógyul be. Sokan vannak akik szûziesség elvesztése után akár több hónappal élvezték mert akkor már nem görcsöltek lélekben.

Mivel ott szakad, reped, nyílt seb keletkezik ami fél óra alatt nem gyógyul be. Sokan vannak akik szûziesség elvesztése után akár több hónappal élvezték mert akkor már nem görcsöltek lélekben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és az normális, ha kétszer kell átszakítani? van ilyen?
Nagyon nem lehettek összeszokottak, ha most vette el a szüzességed. De igen, normális.
A kérdező hozzászólása: és az ha az elsõ szeretkezésnél nincs orgazmus?
az is normális.
Én és a párom olyan 3/4 év után "szoktunk össze", pedig sûrûn gyakoroltunk. :) Nekem fájt az elsõ fél évben, de mindig egyre kevésbé. Sokat segít rajta ha használsz sok síkosítót és hosszú az elõjáték. Ha úgy kezditek el, hogy te vagy fölül az jobb, mert akkor olyan gyorsan és mélyre hatol beléd, amennyire még nem nagyon rossz. Mondd neki hogy várja meg, hogy te "beengedd" lassan és ne mozduljon addig. Aztán már mehet. :) Ja és az orgazmusról: szintén egy olyan fél év kellett hozzá, hogy majdnem mindig legyen, mire mindketten rájöttünk, mi a jó a másiknak. Fõleg õ, h mi a jó nekem. Ne félj kérdezni hogy ez meg az hogy tetszik neki, és mondd te is, ha valami jó/ nem jó, hogy tudja, mit csináljon. Persze követelõzés nélkül szofisztikált formában. De mindehhez az odafigyeléshez szeretet kell, remélem megvan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Mennyire pontosan lehet megállapítani a baba korát UH-val? Pl: ha valakinek megvolt a terhesség első 2 hónapjában és utána vette észre valaki h terhes akkor hány hét különbséggel lehet megállapítani a terhesség korát?

Hány hetet tévedhet a UH? köszi

Legjobb válasz: Többnyire 10-15 napot tud "késni". Nálam mikor mérik a fejkörfogatot pl. akkor mindig kidobja a gép, hogy +/- 10-15 nap.

Többnyire 10-15 napot tud "késni". Nálam mikor mérik a fejkörfogatot pl. akkor mindig kidobja a gép, hogy +/- 10-15 nap.
Én úgy tudom, hogy a terhesség elején, mivel még többnyire azonosan fejlönek a babák, majdnem napra pontosan is meg tudják mondani a korát. Pl: mikor én voltam, a doki pontosan rávágta, hogy 6 hetes és kb 4 napos. De a baba úgyis maga dönti majd el, hogy pontosan mikor is érkezik..:-)
Az ultrahanggal szerintem pontosan meg tudják állapitani a baba korát, mivel egyformán nõnek, és ebbõl tutira lehet következtetni. 21 hetes kismama

Most vettem laptopot. Megvolt az előtöltés. Most hogy töltsem az akkuját? Jobb ha megvárom, hogy lemerüljön és csak utána töltöm fel? Vagy esetleg az ártana neki, ha állandóan áramban lenne? Vagy hogyan lenne a legjobb?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy,sehogy sem tudod elrontani. Lesznek akik mást írnak ,hogy így használd meg úgy használd,nekünk 4 laptop van a családban soha nem foglalkoztunk a bennük lévõ akkuval mégis 3-4 évig probléma mentesen mûködnek .Utána meg úgyis csere.

Teljesen mindegy, sehogy sem tudod elrontani. Lesznek akik mást írnak , hogy így használd meg úgy használd, nekünk 4 laptop van a családban soha nem foglalkoztunk a bennük lévõ akkuval mégis 3-4 évig probléma mentesen mûködnek .Utána meg úgyis csere.
Hát, én is hallottam már ezt is, azt is. Ugyanez volt a kérdésem, mikor megkaptam az enyém, 2008 májusában. Volt, aki azt mondta, h többször merítsem le teljesen, más azt mondta, h soha ne hagyjam, h teljesen lemerüljön, megint más azt mondta, h csak arra figyeljek, h egyszerre ne menjen kábelrõl is meg aksiról is, ha kábelt használok, az aksit vegyem ki, és fordítva... Hát, én kezdetben próbáltam mindenre figyelni, de most már csak úgy van. A kábel is bedugva, meg az aksi is benne. És még mûködik. Mondjuk sose bírta sokáig, 2 óra volt már a kezdet kezdetén is... De ez nem ezen múlott, hanem maga a gép elég gyengécske.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!