Találatok a következő kifejezésre: Ha a megvékonyitja (3 db)

Ha a closti megvékonyitja a méhnyálkahártyát akkor a következő honapban ha nem szedek clostit viszaáll?

Legjobb válasz: Szerintem ha nem sikerül a baba, akkor ugye leválik és új képzõdik a helyén, vagyis igen, szerintem visszaáll.

Szerintem ha nem sikerül a baba, akkor ugye leválik és új képzõdik a helyén, vagyis igen, szerintem visszaáll.
Én is ugyanígy jártam, de a köv. hónapban már nem kell szednem a clostit, így bízom benne, h minden visszaáll.

Ha nincs peteérésem closti nélkül, de ha clostit szedek megvékonyitja a méhnyálkahártyát akkor mivan?

Mostmár kezdek kétségbe esni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem abszolut leállt a petefészek mûködésem. Nem hogy peteérésem nem volt, de egy darab tüszõm se. :( Clostit szedtem én is. Elõször nem csinált peteérést, vagy lehet de egy maratoni ciklussal (40nap). A következõben már a 17-ik napon volt peteérésem, amibõl baba is lett. Sajnos elvetéltem korán vele, lehet hogy a clostitól, lehet hogy mástól nem tudom. Szóval nekem nagggyon naggyon bevált!! Azt mondják, hogyha peteérés után PALÁSTFÛ teát iszol, akkor az a méhet erõsíti és vastagítja a méhnyálkahártyát. Most újra szedem, mert nekem csak így van pé. Mekkora adagban kell szedned a clostit??? Szorítok hogy minden rendbe jöjjön!

Szia! Nekem abszolut leállt a petefészek mûködésem. Nem hogy peteérésem nem volt, de egy darab tüszõm se. :( Clostit szedtem én is. Elõször nem csinált peteérést, vagy lehet de egy maratoni ciklussal (40nap). A következõben már a 17-ik napon volt peteérésem, amibõl baba is lett. Sajnos elvetéltem korán vele, lehet hogy a clostitól, lehet hogy mástól nem tudom. Szóval nekem nagggyon naggyon bevált!! Azt mondják, hogyha peteérés után PALÁSTFÛ teát iszol, akkor az a méhet erõsíti és vastagítja a méhnyálkahártyát. Most újra szedem, mert nekem csak így van pé. Mekkora adagban kell szedned a clostit??? Szorítok hogy minden rendbe jöjjön!
az is lehet hogy a bromotól rendbe jöttél, akkor már a closti sem fogja elvékonyítani a nyálkahártyád.mert a prolaktinoddal lehetett baj, gondolom, és mostmár az rendben van.
nos nekem már sikerült. 28 . hétben vagyunk. Ezért írom, a tapasztalatom. Valóban ha a bromo rendbetette a prolaktinszinted, akkor a closty csak legfeljebb rásegít..nem hinném, hogy elvékonyítja a nyálkahártyádat. Amúgy én a sejtújjáépítés miatt napi egy e -vitamint szedtem, ami a nyálkahártyát is regenerálja-antioxid hatású..nem kellet hülye ízû teákkal tömni a fejem..Két évig 38-92 napos közti ciklusokkal kínlódtam. A closty tényleg megoldhatja a pé problémádat, és könnyebb is pé-t számolni, nekem a 2. adagnál(hónapban) már tudtam, hogy 29 napos ciklusok vannak és kb a 12-16 nap közt van pé. Így is volt. Viszont mivel a clostyt csak ideig lehet szedni, javaslom vegyél vizeletes ovutesztet úgy sokkal könnyebb dolgod van. Üdv: Móni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek. sokat segitettetek. a kérdésekre válaszolva. én napi 2 szemet szedke. 1 et reggel és 1 et este. nekem a doki aztmondta hogy van tüszöm elég sok csak nemérik be:( és most hogy rendbejött a prolaktin szintem 32 napra jött meg a menzim, csak éppen peteérés nemvolt. elõtte mikor magas volt a prolaktinom akkor 40 naposak voltak a ciklusaim.ti mennyi clostit szedtetek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!