Találatok a következő kifejezésre: Ha a megujjaz, akkor el (4 db)

nem
A szûzhártya átszakadása nem jelenti a szüzesség elvesztését, az csak a szûzhártya átszakadását jelenti. Ez ilyen egyszerû és egyértelmû. Elég rosszul tudod barátocskám, az csak képletessen szûzesség elvesztése hogy ha kuki kerül a punciba!!!Mivel biológiailag már nem szûz, szerintem te nem érted!!Az teljessen mindegy hogy mû farok vagy az ujjaitól, vagy egy igazi pénisztõl szakadt át a hártya, az már akkor sem szûz!De nem vitatkozom holmi 16 évesekkel.....
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, mostmár értem :)
Akkor nem leszel szûz, ha egy fiú a kukiját dugja a puncidba.
14:59 Mit veszünk szüzességnek? Azt nem tudod minek venni, az azt jelenti, hogy a lány még nem közösült fiúval, férfival, pasival, nevezd ahogy akarod. Pénisz nem hatolt be a vaginájába. Ezt jelenti. Nem mást. A szûzhártya átszakadása nem jelenti a szüzesség elvesztését, az csak a szûzhártya átszakadását jelenti. Ez ilyen egyszerû és egyértelmû. 15:07 Nem mindenkié egyforma. Van aki tud tampont használni, van aki nem. Van akinek ujjazástól átszakad, van akinek nem. Van aki az elsõ alkalomnál vérzik, van aki nem. Van akinek fáj az elsõ alkalom van akinek nem. Van akinek átszakad, és van akinek csak kitágul. Sõt, olyan is van, hogy teljesen zárt, ami késõbb orvosi problémához vezet, mert nem tud kiürülni a menstruációs vér.
Hali 14:32 vagyok.. tisztába vagyok vele, hogy a szûzhártya a hüvelybemenet mögött van, de nem egy merev fal, van egy rugalmassága, tehát ujjazástól nem kéne átszakadnia. pl. miért van az, hogy a szûz lányok is használhatnak tampont? Attól se feltétlenül szakad át a hártya... Tehát csak nagyon ritka esetben történhet meg, h ujjazással...
De, szûz marad, csak elszakad a szûzhártyája. Hát igen attól függ mit veszünk szûzességnek, mert biológiailag már nem szûz!
De, szûz marad, csak elszakad a szûzhártyája. Akinek pl. alig van, vagy nem szakad, hanem kitágul, az is szûz marad, amíg nem fekszik le egy pasival.
Így van ahogy a 14:46-os mondja, lényegében a szûzhártyád elszakdhat ha ujjaznak!Tehát lényegében már nem vagy szûz, ha így érted a szûzességet!
14:32 jó nagy marhaságot írtál, meg az elõtted szóló is -.- A szûzhártya közvetlenül a hüvely elején van, olvass csak utána. Am klasszikus értelemben véve egy csaj akkor veszíti el a szüzességét amikor elõször van pasival (értsd: dugnak). Ha ezt nézzük, akkor ha megujjazzák átszakadhat ugyan a szúzhártyája, de szûz marad.
Ehhez még E.T ujja is rövid lenne, már elnézést. A szûzhártya nem ott legelõl van, mint egy ajtó, hogy tudj rajta kopogtatni.. ahhoz kicsit nagyobb dolog kell oda ;) :)
Nem, nem elég hosszú hozzá az ember ujja.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
nem
Kedves 19:56! Akkor idézek neked: "Jó, ha elõre tisztázzuk, a szüzességed csak egy fiú veheti el és úgy, hogy lefekszel vele. Tehát megtörténik a behatolás. Nem vibrátorral, nem ujjal, hanem a fiú péniszével. Ha valami miatt elszakad a szûzhártyád idõ elõtt, (pl. lovaglás, spárga, stb.) az sem jelenti azt, hogy nem vagy szûz. Rengeteg tévhit kering a szüzességrõl, úgyhogy jó, ha alaposan meqjeqyzed: csak akkor veszíted el. ha lefekszel a barátoddal." Idézet innen: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. A holmi 16 éves, aki 30/N

Ha a barátom megujjaz, akkor el lehet veszíteni a szüzességet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány ujjal és milyen erõsen, de el lehet veszíteni ezzel a szüzességet.

Attól függ, hogy hány ujjal és milyen erõsen, de el lehet veszíteni ezzel a szüzességet.
A gyakorlatban akár megsérülhet, át is szakadhat a szûzhártya, de a szüzesség elvesztését arra értjük, mikor elõször történik meg a nagy dolog.
Én így jártam. :)
Így van, a szúzhártád elszakad, de a klasszikus értelemben vett szüzeésséget akkor veszted el, ha a behatolás megtörténik.
Ahhoz elég intenzíven kell benned lennie, hogy az ujjával szakítsa el azt, amit a péniszével kéne.

Ha a barátom azt mondja, hogy lényeg, hogy én elélvezzek, és attól félek, hogyha megujjaz, akkor nem élvezek el, és ez gáz számomra !?

Legjobb válasz: Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!

Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!
az a gáz, hogy így közelítitek meg a témát. Egyrészt nem arról szól az egész, hogy feldugja 2 ujját te meg 2 perc alatt elélvezel.. A másik, egy kapcsolatban nem szabad, hogy gáz legyen valami is, ami a szex-el kapcsolatos..
Édes drága aranybogaram... Meg kéne tanulni írni és aztán játszani ilyet..
abban hogy "MEGUJJAZ" abban mi a helytelen nektek??
A MEGUJJAZ-ban már semmi, pont azért írtam nagy betûvel helyesen, de a kérdésben már javították a moderátorok. Az elõttem szólok sem véletlenül emlegetik a helyesírását a kérdés feltevõnek.
Hát ha benne élvezel el b.meg, akkor hogy ne lehetne terhes????
a vízzel még jól be is pumpálod az anyagot, attól, hogy hígítod, még termékenyek a kis fickók
Pont hogy vízben még a legtöbb óvszerrel is rizikós bevállalni. Ha még utána meg is ujjaztad akkor kész siker. Nagy valószínûséggel sikerült összehoznod a 9 hónapos csomagot, hacsak egyikõtök nem meddõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, és ha "kevesebb" ondó ment a hüvelybe, pl elõváladék? akkoris ugyanúgy megvan az esély nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!