Találatok a következő kifejezésre: Ha a megujjaz, akkor (33 db)

Szeretkezeskor alig eszreveheto vilagosbarnas folyasom van, ezt onnan tudom, hogy megtorlom, es barna foltok maradnak a zsebkendon. Ha csak megujjaz, akkor is. Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Vérzés, nekem akkor volt, amikor terhes voltam és fenyegetõ elvetélésem kezdõdött, de idõben visszaszorították.Lehet hámsejtsérülés, de nem normális, ezért meg kell nézetni.

Vérzés, nekem akkor volt, amikor terhes voltam és fenyegetõ elvetélésem kezdõdött, de idõben visszaszorították.Lehet hámsejtsérülés, de nem normális, ezért meg kell nézetni.
háááát...talán méhszájseb? sztem ha barnás az belülrõl jön, azaz nemcsak ilyen hámsérülés, mert az piros, vagy rózsaszínes.
A kérdező hozzászólása: en ugy tudom, a mehszajseb rozsaszines, veres folyast okoz.szerintem azert barna, mert nagyon pici a serules..
Szia! A legegyszerûbb, ha elmész nõgyógyászhoz.Nekem is ilyen problémám volt áprilisban, azt hittem csak valami apró seb. Azóta túl vagyok egy méhszájplasztikai mûtéten.
A legjobb, ha elmész orvoshoz! Bármi okozhatja. Egy kisebb hámsérüléstõl kezdve akár komolyabb probléma is lehet az okozója. Csak az orvos fog tudni igazán válaszolni a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: Ez csak termeszetes, hogy megyek dokihoz.Meg valaki, akinek mar volt ilyen?

Ha valakit megujjaznak akkor átszakad a szűzhártyája? És nem lesz már szűz?

Legjobb válasz: Fizikai értelemben nem leszel szûz de hétköznapi értelemben még szûz maradsz

Fizikai értelemben nem leszel szûz de hétköznapi értelemben még szûz maradsz
Az attól függ. Az adott szûzhártyától és az ujjak számától. Van akinek még az elsõ „rendes” együttlét alatt sem szakad át (vagy nem teljesen) és, olyan is, mikor az ujj is elég hozzá.
A szüzességedet akkor fogod elveszíteni, ha egy hímvesszõvel behatolnak a puncidba :D
Igen akkor átszakad de csak akkor nem leszel szûz ha egy igazi pasival szexelsz legelõször.
ugyanúgy szûz maradsz
CSAK AKKOR NEM LESZEL SZÛZ HOGYHA BENNED JÁRT EGY FAROK.
Akkor nem leszel szûz, ha szexeltél. Az, hogy átszakadt a szûzhártyád, csak egy biológiai tény. Ettõl még nem leszel tapasztalt a szexben.
Ujjazástól sem feltétlenül szakad át a szûzhártyád.
Nem tudjuk, hogy átszakad-e!! És mi van, h kicsit megkarcolódik, de még lehet mit szakítani rajta farokkal? Na?

Ha szűzlányt megujjazok akkor ezzel a szűzhártyáját megsértem, esetleg kiszakítom? 15/F

Legjobb válasz: 14:02 - pedig mondtam, hogy a kést tedd le olyankor...

14:02 - pedig mondtam, hogy a kést tedd le olyankor...
hát szerintem elég gáz a csajnak ha megkérdezik ki volt a defloráló és még ha be nem vallja de úgy gondol a szüzességére mint amit a barátja jobb mutató ujja vett el :D :D :D
Valószínûleg. Attól is függ, hogy hány ujjadat használod. Egytõl még nem valószínû.
nem vágom mért kell ujjazni rövid a dákó?? ha azt akarja h csak ö élvezze ako maszturbáljon egyedül de ha nagyon akarja élvezni ako dugd meg bár mondjuk nem valsz h élvezni fogja XD 16/szûz/f
Elõfordulhat. Ha nem vadulsz, akkor lehet, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: ám gyúrunk fuckyeahre wazee?!=D
A kérdező hozzászólása: kés? Áh... ósdiak vagytok! Ez a 21. század, itt már lég kalapácsos markolót használnak a nõk kielégítéséhez... -.-' =)
Nem kés volt csak szike :D
:D:D:D:D azigen utolsó :P
Igen. Én is azt csináltam, aztán meg kifolyt a csajból vagy fél liter vér -.-'
az análujjazásnál nincs ilyen probléma
ujjazás = petting, te marha! tudod, megismered a másik testét.. :D és ha esetleg paráznál attól, h. fájni fog az elsõ, vagy nem állsz még készen arra h lefeküdj a pasiddal, akkor ki tudjátok elégíteni egymást.. :DDD haahh, de okos vagy -.-" sok csaj ujjazhatta meg magát az elsõ "pasi ujjazás" elõtt.. akkor mindenki elveszi a saját szüzességét? ugyan már..

Ha valakit megujjaznak akkor az elveszti a szüzességét?

A barátn?met meggujazták és azt mondta h nem vesztette el de én úgy hallottam...Lécci segítsetek, h tudjuk h mi van!Köszke

Legjobb válasz: Lehet, hogy megsérült a szûzhártyája, de õ attól még szûz. Egy lány akkor veszíti el a szüzességét, amikor a fiú behatol a péniszével. Amíg ez nem történik meg, addig szûz. Nekem például egy hülye gyerekkori balesetben átszakadt a szûzhártyám, attól én még szûz vagyok, amíg nem találok egy olyan fiút, akivel lefekszem.

Lehet, hogy megsérült a szûzhártyája, de õ attól még szûz. Egy lány akkor veszíti el a szüzességét, amikor a fiú behatol a péniszével. Amíg ez nem történik meg, addig szûz. Nekem például egy hülye gyerekkori balesetben átszakadt a szûzhártyám, attól én még szûz vagyok, amíg nem találok egy olyan fiút, akivel lefekszem.
Igen ugyan azt írtad amit a 2. válaszoló csak a tied kicsit olvashatatlan!! Pff Am. a kérdezõnek csak annyit amíg nem hatol beléd fiú addig szûz vagy! :)
Na figyelj.. nyugodj meg nem vesztette el.. nem ebbol all a szuzesseg. Lehetseges hogy ujjal megsertette a szuzhartyat a csavo/csaj de attol meg nem veszti el a szuzesseget! Van olyan akinek sport kozben is elszakad es akkor mit lep? azt mondja hogy mar nem szuz es "sport oran" vesztette el ? kicsit ciki lenne.. Jah es olyan is van aki az elso egyutlet utan sem veszti el.. es akkor mirol beszeleunk ? A SZUZESSEGET EGY LANY CSAK AZUTAN VESZTI EL MIUTAN LEFEKSZIK EGY FIUVAL!! ES PERSZA A FIU "BEHATOL"..
na neee.. hanyagoljatok mar a foloslegel valaszokat.. en is pont ezt irtam (Elso valaszolo)
Gyakorlatilag akko nem szuz egy lany ha a behatolas a himvesszovel tortenik.
A kérdező hozzászólása: köszi:) :)

Ha a barátom azt mondja, hogy lényeg, hogy én elélvezzek, és attól félek, hogyha megujjaz, akkor nem élvezek el, és ez gáz számomra !?

Legjobb válasz: Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!

Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!
az a gáz, hogy így közelítitek meg a témát. Egyrészt nem arról szól az egész, hogy feldugja 2 ujját te meg 2 perc alatt elélvezel.. A másik, egy kapcsolatban nem szabad, hogy gáz legyen valami is, ami a szex-el kapcsolatos..
Édes drága aranybogaram... Meg kéne tanulni írni és aztán játszani ilyet..
abban hogy "MEGUJJAZ" abban mi a helytelen nektek??
A MEGUJJAZ-ban már semmi, pont azért írtam nagy betûvel helyesen, de a kérdésben már javították a moderátorok. Az elõttem szólok sem véletlenül emlegetik a helyesírását a kérdés feltevõnek.
Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...

Ha a bnőm hiv fertözött és én megujjazom, akkor én is fertőzött lehetek?

Legjobb válasz: Tudtommal nem, mert így nem kaphatod el tõle. Viszont ha gumi nélkül szexeltek, na akkor már igen!

Tudtommal nem, mert így nem kaphatod el tõle. Viszont ha gumi nélkül szexeltek, na akkor már igen!
Ne ujjazgass egy HIV pozitív lányt. Húzz a kezedre gyógyszertárba kapható latex kesztyût. Vagy esetleg gumival is csinálhatod. Ha meg ki akarod nyalni, akkor egy óvszert vágj el, takard le a lány nemiszervét és úgy nyald. Neked nem, de neki biztos jól esik.
Istenem...
igen..bármilyen mikroseb..nagy az esély! vigyázz! És miért pont egy aids-es lánnyal? Nem mintha én bántanám õket, mert ki tudja, lehet, h úgy kapta el, h nem tehet róla! DE! H a én megtudnám, h egy pasi akivel vagyok hiv fertõzött, asszem nyúl nem érne utol! Nagyon vigyázz! Ez nem játék!
nem, ugyan ugy csókkal sem terjed. Ha csakis testnedvekkel bõrrel érintkezve nem és levegõn hamar elpusztul ha van egy seb az ujjadon akkor esetleg elkaphatod
A kérdező hozzászólása: hát jó h mindenki mást mond
igen
A kérdező hozzászólása: én csak annyit akarok tudni h igen v nem...
hát elég nagyok :D
ha megujjazol egy hiv fertõzött nõt akkor neked más problémáid lehetnek...
23:49! a HIV és az AIDS nem ugyan az

Ha megujjaz a barátom, akkor miért fájok ott alul utána 1 v. másfél napig? Durván csinálja? Kicsit fáj közbe is, de élvezem! Miért van ez?

Legjobb válasz: Vagy durván csinálja vagy nem nedvesedsz eléggé. Mondd neki, hogy csinálja finomabban, és ha még ezután is fáj, akkor használjatok síkosítót.

Vagy durván csinálja vagy nem nedvesedsz eléggé. Mondd neki, hogy csinálja finomabban, és ha még ezután is fáj, akkor használjatok síkosítót.
Vagy nyalogasd meg az ujját elõtte... ;)
és lazíts, ne feszítsd az izmaidat.
lehet h vmi miatt a tested nem akarja vagy nem tudom több okozója lehet.feszült vagy nem engeded el magad annyira iylenek
Lehet, hogy ahogy összehúzod az izmaidat, és felsérti a körmével esetleg a hüvely falat... próbáltjátok óvatosabban, lassabban vagy síkosítóval.
A kérdező hozzászólása: szokta nyalogatni az ujját:D:D de van amikor még az 1 ujj is fáj:S de mé?:(
A kérdező hozzászólása: köze lehet annak hogy összehuzom az izmaimat?
A kérdező hozzászólása: de miért van az hogyha m, egujjaz akkor akaratom ellenére is megfeszülnek az izmaim?

Ha megujjaznak és kiszakad a szüzhártya akkor is vérezni fogok?

Legjobb válasz: tök mindegy hogy mitõl szakad ki, vérezhet. van akinek nem, de ezt elõre nem lehet tudni ugye.

tök mindegy hogy mitõl szakad ki, vérezhet. van akinek nem, de ezt elõre nem lehet tudni ugye.
Mindegy mi szakítja ki, ha kiszakad akkor vérezni fogsz. Ennyi logikát...
Nem, te csak egy szívlapáttol fogsz vérezni 10perc múlva.
Igen! Minden alkalommal vérzik ha valami megsérti. Legyen az egy ujj, egy tampon vagy akár a barátod pénisze! Ez elkerülhetetlen. Jó tanács: legyen kéznél zsebkendõ, és akkor nem kentek össze semmit!
A kérdező hozzászólása: bocsi rosszul tettem fel a kérdést. azt akartam kérdezni, hogy ha megujjaznak akkor mennyi az esélye h kiszakad a szüzhártya? de mostnár tudom.. na mind1..:D

Ha szex kozben meg mielott felhelyeznem az ovszert es fogdosom az enyhen spermas peniszem es utana megujjazom a lanyt akkor teherbe eshet?

Legjobb válasz: igen. de szex közben akarod felhelyezni az óvszert? úgy gyakorlatilag semmit nem ér... miért nem elõtte?

igen. de szex közben akarod felhelyezni az óvszert? úgy gyakorlatilag semmit nem ér... miért nem elõtte?
Szia Mi is mindig közben helyezzük fel mert egyrészt az elõváladék nem "veszélyes" amíg nem kerülsz közel orgazmushoz, ha ez megtörténik akkor már lehet baj, másrészt ha az elején föltenném egy órányi reszelés után sanszos hogy kiszakadhat és akkor nem ér semmit. A kérdésre a válasz: lehet, ne fogdosd a farkad ha már megvoltál és fõleg ne birizgáld vele úgy a barátnõdet. Sok sikert!
Igen lehet, de kevés esélye van .
Az elõváladék mindig veszélyes...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!