Találatok a következő kifejezésre: Ha a megtorolte a kezet es (6 db)

Ha a fiú a kezeire élvez, majd megujjaz, akkor lehetek terhes? De elotte megtorolte a kezet es meg elotte nemvoltunk egyutt

Legjobb válasz: MIKOR HAGYJÁTOK MÁR ABBA EZEKET AZ OSTOBASÁGOKAT???? NEM LEHETSZ TERHES!!!! úristen. aki ilyen szinten van, az menjen barbie-zni ne szexeljen!

MIKOR HAGYJÁTOK MÁR ABBA EZEKET AZ OSTOBASÁGOKAT???? NEM LEHETSZ TERHES!!!! úristen. aki ilyen szinten van, az menjen barbie-zni ne szexeljen!
Édesem aki a kezeire élvez azzal valami nagyon nem stimmel.
Ez jobban ütött mint általában.Egy 20 éves ennyire tudatlan legyen ...
A kérdező hozzászólása: hat nem mindenki tokeletes ....
20 évesen ilyen buta vagy??-.- én 14 évesen vesztettem el de már akkor vigyáztunk és fojton a kezünket mostuk.
Írta hogy 20.De ha jól tudom a spermium elhal ha oxigén éri tehát ha még a kezére is élvez és után ujjaz szerintem még akkor is kva kicsi lenne az esélye
20 évesen, az internet aranykorában arra nem veszed a FÁRADSÁGOT, hogy utána OLVASS? Én Pl 20 évesen kezdtem a szexet, de elõtte már tudtam minden fontos infót róla. -.-
A kérdező hozzászólása: nem .mert 20 vagyok , es letorolte meg mar szaraz volt a keze
hát ha 100%-osan letörölte a kezérõl akkor nem valószínû... de te kb. 15 év körüli lehetsz ha jól sejtem... ?
A kérdező hozzászólása: 20
Nem. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: csak mert velem meg nemtortent ilyen es azert kicsit megremultem
Ha megtörölte nem valószínû ..
Azért biztos ami biztos, legközelebb, ha ilyen van, húzzon az ujjaira óvszert, vagy gumikesztyût a kezére!!!

Ha a barátom elment aztán letörölte, meg a kezét is megtörölte, de nem mosta meg, és utána megujjazott, attól lehetek terhes?

Legjobb válasz: az elsõ válaszoló vagyok kicsit higgadtabban mert eszek :D HA nem maradt ondó (fehér anyag) a kezén miután megtörölte nem nem leszel terhes.

az elsõ válaszoló vagyok kicsit higgadtabban mert eszek :D HA nem maradt ondó (fehér anyag) a kezén miután megtörölte nem nem leszel terhes.
Kíváncsi lehetek hogy ugyan hány éves lány tesz fel egy ilyen kérdést? 20-as ikreid lesznek érted?! Már eszem eldobom az ilyen kérdésektõl.. asszem elmegyek és alszok..
Nem. De ennyire parázni nem szabad, szedj inkább tablettát.
Megvan annak is az esélye!
A kérdező hozzászólása: annyi féle választ kapok, most akkor igen vagy nem?
Igen, lehetsz. Elofordulhat, hogy rajta maradt a kezen egy kicsi, mikroszkopikus adag sperma, ami beled kerult, es pont megtermekenyitett. Ez van. Legkozelebb vedekezzetek, az biztosabb, bar az sem 100%. Es elsosorban GONDOLKOZZATOK mielott ilyesmit csinaltok. Nem veletlen, hogy sokan nem tamogatjak a 18 ev alatti szexet, mert ilyen "balesetek" lesznek, ha a kis butus tinik felnottnek hiszik magukat... Azert drukkolok, hogy ne legyen baj nalad! 21L
Meg van rá az esély, épp ezért ha már szeretkeztek gondoskodjatok a védekezésrõl is, mert könnyen terhes lehetsz.
egyem azta szürke állomásodat :) ))
ha rendesen megtörölte akkor nem!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Szted vegyek be 72 órás tablettát, vagy felesleges? Mert, ha nem muszáj akkor nem szeretnék.
Emiatt ne. Nagyon minimális az esélye annak, hogy ettõl teherbe ess.
Szerintem nem lettél terhes. Ezért ne zavard össze a szervezeted a bogyóval.
Lehetsz terhes.
Az esély fennáll, de minimális. Legközelebb lehetõleg ne csak letörölje, hanem mossa is meg a kezét.

Ha a baratom megtorolte a kezet es utana ujjazott meg mennyi az eselye h esetleg sperma maradt a kezen vagy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Mármint mi után törölte meg a kezét? kissé pontatlan kérdés, elõtte maszturbált/sperma került az ujjaira? mert ha nem akkor az fizikailag lehetetlen, hogy attól terhes legyél, viszont ha az történt akkor meg van rá az esély.

Mármint mi után törölte meg a kezét? kissé pontatlan kérdés, elõtte maszturbált/sperma került az ujjaira? mert ha nem akkor az fizikailag lehetetlen, hogy attól terhes legyél, viszont ha az történt akkor meg van rá az esély.
szia! még ha volt is sperma a kezén, ha megtörölte, akkor lehetetlen! meg múgy is, azért annak kell egy kis "lökés" hogy a "helyére" érjen!
az ujjazás az nem "lökés"? a sperma 72 óráig életképes, azalatt bõven eljuthatott a petevezetékbe már ha maradt a kezén
A kérdező hozzászólása: Hat o mar azelott elment es ugy kerult a kezere amikor torolte de onnan is letorolte, ugy van esely?
hát úgy már szinte semmi
Hogy terhes MARADJ, annak a veszélye kb. 99, 9%.
babakocsi, ott a pont!:) )
A kérdező hozzászólása: hat ezzel a ket okos valasszal sokra nem mentem ;)
nem zsepivel kell megtörõlni!hanem meg kell mosni.csak gondoljátok már hogy ha megtörli attól még rajta maradhat.
20:30 :DDD Esélytelen, hogy teherbe ess attól, hogy spermás kézzel megujjaztak. Amúgy meg ki az a pedáns hurka aki megmossa a kezét szex közben...?

Ma a párom aktus után a fürdőbe ment WC-re. Előtte mindig megtörli a kezét (ha esetleg spermás). Utána én is mentem és kezet mostam de abba a törcsibe megtöröltem " ott " magam.. Lehetett valami a törülközőn?

Elnézést a félreérthet? kérdésért nem bosszantom a népet csupán egy kérdésem lenne. Most én kontkértum attól félek hogy ? kézomsás el?tt megtörölte a kezét ( néha szokta ) aktus után. Igaz ennyire azért nem könny? teherbe esni? Mások évekig küszködnek.

Legjobb válasz: Félek hogy a kezérõl rákerült a törülközõre, és én azt bevittem. Hozzáteszem menstruálok.

A kérdező hozzászólása: Félek hogy a kezérõl rákerült a törülközõre, és én azt bevittem. Hozzáteszem menstruálok.
Azóta jött meg a menzid? Vagy az aktus közbe menstruáltál? Kizárt hogy terhes legyél. nem valószínû hogy a törcsin készenlétbe álltak a spermák és be szaladtak a hüvelyedbe, pláne ha még menstruáltál is...
Szerintem nulla az esélye, annyi sperma nem lehet elég, illetve mensi alatt nincs mit megtermékenítenie.
A kérdező hozzászólása: ma mensi 3. napján történt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!