Találatok a következő kifejezésre: Ha a megtorolte a (17 db)

Ha a fiú a kezeire élvez, majd megujjaz, akkor lehetek terhes? De elotte megtorolte a kezet es meg elotte nemvoltunk egyutt

Legjobb válasz: MIKOR HAGYJÁTOK MÁR ABBA EZEKET AZ OSTOBASÁGOKAT???? NEM LEHETSZ TERHES!!!! úristen. aki ilyen szinten van, az menjen barbie-zni ne szexeljen!

MIKOR HAGYJÁTOK MÁR ABBA EZEKET AZ OSTOBASÁGOKAT???? NEM LEHETSZ TERHES!!!! úristen. aki ilyen szinten van, az menjen barbie-zni ne szexeljen!
Édesem aki a kezeire élvez azzal valami nagyon nem stimmel.
Ez jobban ütött mint általában.Egy 20 éves ennyire tudatlan legyen ...
A kérdező hozzászólása: hat nem mindenki tokeletes ....
20 évesen ilyen buta vagy??-.- én 14 évesen vesztettem el de már akkor vigyáztunk és fojton a kezünket mostuk.
Írta hogy 20.De ha jól tudom a spermium elhal ha oxigén éri tehát ha még a kezére is élvez és után ujjaz szerintem még akkor is kva kicsi lenne az esélye
20 évesen, az internet aranykorában arra nem veszed a FÁRADSÁGOT, hogy utána OLVASS? Én Pl 20 évesen kezdtem a szexet, de elõtte már tudtam minden fontos infót róla. -.-
A kérdező hozzászólása: nem .mert 20 vagyok , es letorolte meg mar szaraz volt a keze
hát ha 100%-osan letörölte a kezérõl akkor nem valószínû... de te kb. 15 év körüli lehetsz ha jól sejtem... ?
A kérdező hozzászólása: 20
Nem. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: csak mert velem meg nemtortent ilyen es azert kicsit megremultem
Ha megtörölte nem valószínû ..
Azért biztos ami biztos, legközelebb, ha ilyen van, húzzon az ujjaira óvszert, vagy gumikesztyût a kezére!!!
ha rendesen megtörölte akkor nem!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Szted vegyek be 72 órás tablettát, vagy felesleges? Mert, ha nem muszáj akkor nem szeretnék.
Emiatt ne. Nagyon minimális az esélye annak, hogy ettõl teherbe ess.
Szerintem nem lettél terhes. Ezért ne zavard össze a szervezeted a bogyóval.
Lehetsz terhes.
Az esély fennáll, de minimális. Legközelebb lehetõleg ne csak letörölje, hanem mossa is meg a kezét.

Ha a barátom elment aztán letörölte, meg a kezét is megtörölte, de nem mosta meg, és utána megujjazott, attól lehetek terhes?

Legjobb válasz: az elsõ válaszoló vagyok kicsit higgadtabban mert eszek :D HA nem maradt ondó (fehér anyag) a kezén miután megtörölte nem nem leszel terhes.

az elsõ válaszoló vagyok kicsit higgadtabban mert eszek :D HA nem maradt ondó (fehér anyag) a kezén miután megtörölte nem nem leszel terhes.
Kíváncsi lehetek hogy ugyan hány éves lány tesz fel egy ilyen kérdést? 20-as ikreid lesznek érted?! Már eszem eldobom az ilyen kérdésektõl.. asszem elmegyek és alszok..
Nem. De ennyire parázni nem szabad, szedj inkább tablettát.
Megvan annak is az esélye!
A kérdező hozzászólása: annyi féle választ kapok, most akkor igen vagy nem?
Igen, lehetsz. Elofordulhat, hogy rajta maradt a kezen egy kicsi, mikroszkopikus adag sperma, ami beled kerult, es pont megtermekenyitett. Ez van. Legkozelebb vedekezzetek, az biztosabb, bar az sem 100%. Es elsosorban GONDOLKOZZATOK mielott ilyesmit csinaltok. Nem veletlen, hogy sokan nem tamogatjak a 18 ev alatti szexet, mert ilyen "balesetek" lesznek, ha a kis butus tinik felnottnek hiszik magukat... Azert drukkolok, hogy ne legyen baj nalad! 21L
Meg van rá az esély, épp ezért ha már szeretkeztek gondoskodjatok a védekezésrõl is, mert könnyen terhes lehetsz.
egyem azta szürke állomásodat :) ))
Szerinted a sperma életben marad, ha szappannal találkozik?
Ez durva, így senki sem esik teherbe, csak aki akkorát tud hazudni mint gyurcsányferi... Úgyhogy szellemileg alultáplált család lehet, ha ezt mondta a bige és mindenki bevette! piccsába
Úgy bírom, ezt a két végletet... a túlságosan-aggódó (pl. ez a kérdezõ), és az egyáltalán-nem-aggódó (pl. belém élvezett a barátom 3×, ugye nem vagyok terhes?)
Jajj de okosan itt egyesek, közben semmit sem tudnak! Igen lehetsz terhes. Anyukám unokahugának a nagybátyjának a keresztfia is így esett teherbe, úgyhogy ez nem vicc!
Jajj, kicsim... Van akik még attól se esnek teherbe, ha beléjük élveznek... Szerinted most ennyitõl terhes lehetsz? :) Ha ilyen butácska vagy, akkor ne sexelj, kérlek.
9 hónap múlva kiderül:)
23:51 vagyok! Hát ja, valóban kicsit [email protected] sikerült a viccem, de a kérdés színvonalához megfelelö. Fáradt voltam, ennyire futotta. Mindenesetre megynugató dolog, hogy páran olvasni sem tudnak:D
XD látom van aki nem tud olvasni.keresztFIA esett teherbe.grat.
En nem tudom hogy milyen vilagban elunk? Mar mindent bekepzelnek az emberek... Vagy kamu kerdeskent indult, vagy egy agyilag kinem fejlodott ember irta ki ezt a kerdest. 2 kozul csak az egyik lehet
10:07 és 13:13 ti meg bevettétek, hogy komolyan írta? csak ironikus és vicces akart lenni, de nem sikerült szegénynek
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:51 Ti meg bevettétek hogy úgy lett terhes? Gázak vagytok!
Jól van kedves utolsó! Bravo! xD
Egy fogkefét is használtok?
VEGYÉL TESZTET
Igen, lehetsz terhes ha feldugtad a törölközõt a [email protected] és megcsavargattad körbe körbe :)

Teherbe ejtettem-e barátnőmet, ha együtt voltunk benyomtam neki gumi nélkül, de körülbelül 5percenként megtöröltem a péniszem és igy juthatott e belé előváladék? és ha igen attól lehet terhes?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy teherbe ejtetted, de teherbe ejtHetted. IGEN, juthatott bele elõváladék, IGEN, lehet terhes az elõváladéktól. Úgyhogy most gyorsan lépni! Esemény utánit feliratni...

Nem biztos, hogy teherbe ejtetted, de teherbe ejtHetted. IGEN, juthatott bele elõváladék, IGEN, lehet terhes az elõváladéktól. Úgyhogy most gyorsan lépni! Esemény utánit feliratni...
Igen lehet.Akkor is megvan rá az esély ha csak 1x teszed be, mert a váladékod tele van spermákkal úh.ne törölgesd hanem használj gumit! Egy férfinek már akkor van elõváladéka, amikor izgalomba jön és még el se kezdõdött a szex!!!
Az jön egyeseknél folyamatosan, változó mennyiségben. És hiába törlöd ötpercenként.
Szia! Ne haragudj, de ha arra van energiad szex kozben hogy 5 percenkent megtorolgesd, akkor igazan huzhatnal ovszert is es akkor nyugodtabban, meghittebben tudnatok szeretni egymast. Mert ez igy elegge hangulatrombolo lehet. Legkozelebb legyetek egy picit okosabbak. :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi és azt szeretném még kérdezni hogy az elõváladék csak egyszer jön vagy közben többször is ?
Bármikor teherbe ejtheted! Folyamatosan, nem lehet letörölni! MÉg a gumi sem 100%-os, de úgy legalább nem aggódsz annyit és élvezhetõbb a szex is, mert 5 percenként törölgetni????
Nagyon nehéz teherbe ejteni egy nõt! Pete éréskor is 30% az esélye annak, hogyha beleélveztél, hogy terhes lesz. Szóval, több mint 99% hogy nem terhes, de abban igazuk van a többieknek, hogy védekezz. Ha még friss a kapcsolat óvszerrel, és ne csak a gyerek miatt, hanem a betegségek miatt is, és ha már úgy gondoljátok, h fogamzásgátlót fog szedni a lány, elötte mindenképpen vizsgáltassátok ki magatokat, hogy nincs e valami betegségetek. Mi is így tettük a párommal, és most már nyugodtan tudjuk élni a nemi életünket. A 3 napos gyógyszert még nem ajánlom, tapasztalatból mondom, mert egy nõnek felborítja a hormonháztartását. Rendszertelen vérzés gyengébb immunrendszer, sokkal hajlamosabb lesz minden betegségre. Nem játék ez a dolog, kétszer gondoljátok meg hogy mit tesztek!

Baj az, ha a DSLR gépem vázában található tükröt megtöröltem?

Gondoltam megtisztogatom az objektívet. Ahogy levettem a vázról, gondoltam már leszedem a port arról a tükörr?l, ami ott van mindjárt a váznyílás elején. Amint végeztem, valahol azt olvastam, hogy ehhez nem szabad hozzáérni, de lehet, hogy félreértettem valamit. Ezután kipróbáltam objektívvel és anélkül a fényképezést. Mindkét esetben hibátlan felvételek születtek. Szerintetek tettem kárt a gépben? Ja még hozzátenném, hogy direkt lencsetisztító spray-t is tettem rá, ami amúgy is elpárolog magától. Ja meg ráadásul a tükör se lett tiszta... Hozzá se nyúlok már...

Legjobb válasz: Amúgy vicces hogy az elöttem szólóknak le se esett hogy(nagy valószinûséggel) nem az érzékelõ lapkát törölgetted le. :)

Amúgy vicces hogy az elöttem szólóknak le se esett hogy(nagy valószinûséggel) nem az érzékelõ lapkát törölgetted le. :)
De minek kell bármilyen vegyszerrel kenegetni, elõször mókusecsettel kell a port lesöpörni. Csak ha zsíros szennyezõdés van akkor kell gyorsan párolgó oldószer.
Most látom, hogy lehet még nagyítani a képet :-D Az elsõ így is jó (zümis) A másodiknál viszont megláttam még nagyba azt, ami kicsibe nem tûnt fel... (igaz, nem is néztem annyit, mint az elsõ képet)... rossz helyen van a fókuszpont is. A fõ virág hátsó levelei élesek a képen...
A kérdező hozzászólása: Rendes vagy, hogy írtál egy szép hosszú levelet. Linkelek 2 saját készítésû képet: http://kepfeltoltes.hu/view/100518/IMG_1532_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100518/IMG_1129_www.kepfeltoltes..
Ja, nem darázs volt, hanem ilyen kövér méh, ami inkább fekete, meg sárga szõrös izé. De még lõttem ezernyi képet mindenféle témában a kompakt gépeimmel. De kölcsön kapott tükörreflexessel is csináltam már mindenféle képeket.
A kérdező hozzászólása: Jól van. Csak annyira megijedtem attól, hogy tönkretettem (mert kicsit csíkosnak látszik lámpafénynél), hogy a torkomban dobogott a szívem. :D Ez a gép életem szerelme. :D Egyébként megköszönöm, hogy te figyelmesen elolvastad és normálisan válaszoltál! :)
Utolsó vagyok. Igen törölheted, de ahogy írtam nem játszik szerepet a képalkotásban szóval felesleges.
A kérdező hozzászólása: Most ahhoz szólnék, aki azzal oltott le, hogy az ilyennek van DSLR-je... Kedves válaszoló! Csak arra tudok gondolni, hogy azért írtad ezt az üzenetet, mert neked egy kis silány kompakt géped van. Persze nem a fényképezõgép teszi a fotóst, hanem a tudása. Az már megint más tudás, hogy valaki a fotózás ízére érez rá, vagy maga a gép technikai felépítésére. Nem ugyan az a dolog. Már többen is dicsérték képeimet, sõt...
A kérdező hozzászólása: Igen, nem az érzékelõt töröltem le. Még direkt le is írtam, hogy a tükröt, és nem említettem szenzort. Ilyen alapon akkor ti értetek a fotózáshoz? Szóval akkor. Lehet ezt törölni? Hiszen ez csak egy tükör, ez nem is játszik szerepet a képalkotásban, szimplán csak a képet vetíti elém a keresõbe.
Ha leszedted az obit és spontán törölgettél tükrõt akkor nagy kárt nem tehettél, ugyanis a zárszerkezet ilyenkor takarja az érzékeny érzékelõ lapkát (azt tényleg nem szabad törölgetni). Ha pedig pl a keresõ tükrét törölgetted meg akkor az képminõségben nem játszik.
Ja, és ugye nincs már garancia a gépeden? Mert ebben az esetben elvesztetted.
Miért nem jártál jobban utána, hogy hogy kell takarítani ?? SZERVIZBEN szokták takarítani. Értesz te egyáltalán a fotózáshoz ??????
Basszus... és még neked van DSLR géped... :-D
Szia. nekem van egy HAMA tisztító folyadékom direkt ilyen célokra, objektiv, tükör, kijelzõk tisztítására. ilyennel lehet tisztítani, de nem érdemes szerintem. Körtefúvókával ha befújok neki azis elég szokott lenni. amúgy a virágos képet nem próbáltad kicsit szûkebb rekesszel? lehet, hogy csak kicsi képen, de nekem úgy tûnik, hogy az elsõ szirmok nem élesek

Szerintetek akkor lehetek terhes ha a barátommal szexeltün kóvszerrel elment és utánna még 1 szer csináltuk gumi nélkül . Igaz a pénészét az első után megtörölte de attól maradhatott rajta g. ci?

Legjobb válasz: Sokszor elgondolkozok azon,hogy írni tudnak a mai fiatalok de olvasni nem? Pedig már lassan (SAJNOS) egy 10év alattinak is egyértelmû. HA BELÉDMEGY: TERHES LESZEL 99%. EZEN MIT NEM LEHET FELFOGNI VÁFFÁNKULO??????

Sokszor elgondolkozok azon, hogy írni tudnak a mai fiatalok de olvasni nem? Pedig már lassan (SAJNOS) egy 10év alattinak is egyértelmû. HA BELÉDMEGY: TERHES LESZEL 99%. EZEN MIT NEM LEHET FELFOGNI VÁFFÁNKULO??????
istenem....hova fejlõdik még ez a világ...!!! 27%-os adó. A köztársasági elnök másolta a doktori dolgozatát. A volt miniszternek meg nincs is meg a dolgozata. pffffff.....és még ez a írástudatlan kis ku.rva is itt van!!!!
igen, jajjj a szüleid büszkék lesznek rád
Gratulálok. Ilyenkor van az, hogy a lányból és a fiúból anyuci és apuci lesz. Még hozzá ikrei születnek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. de rosszul fogalmaztam a kérdést!!! elõsször szexeltünk óvszerrel aztán megtörölte a péniszét és 1 félóra mulvabetette nyomott rajta kettõt nem ment el...és kivette
Nem 99% hanem csak 30%. Es attol is fugg, van e peteeres vagy sem, es az pedig nem mindig van, csak egy- ket nap egy honapban. Van esely hogy terhes vagy, de egyaltalan nem biztos. Vegyel egy tesztet es kiderul.

Ha a baratom megtorolte a kezet es utana ujjazott meg mennyi az eselye h esetleg sperma maradt a kezen vagy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Mármint mi után törölte meg a kezét? kissé pontatlan kérdés, elõtte maszturbált/sperma került az ujjaira? mert ha nem akkor az fizikailag lehetetlen, hogy attól terhes legyél, viszont ha az történt akkor meg van rá az esély.

Mármint mi után törölte meg a kezét? kissé pontatlan kérdés, elõtte maszturbált/sperma került az ujjaira? mert ha nem akkor az fizikailag lehetetlen, hogy attól terhes legyél, viszont ha az történt akkor meg van rá az esély.
szia! még ha volt is sperma a kezén, ha megtörölte, akkor lehetetlen! meg múgy is, azért annak kell egy kis "lökés" hogy a "helyére" érjen!
az ujjazás az nem "lökés"? a sperma 72 óráig életképes, azalatt bõven eljuthatott a petevezetékbe már ha maradt a kezén
A kérdező hozzászólása: Hat o mar azelott elment es ugy kerult a kezere amikor torolte de onnan is letorolte, ugy van esely?
hát úgy már szinte semmi
Igen, mivel az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat.
22 évesen ennyit sem tudsz? És az ilyeneknek van barátnõjük... 19/F
ennyi ésszel élni b*meg... -.- 22 éves létedre..
Ennyi idõ alatt elpusztulnak a spermák. Ha meg letörölted akkor erre még kevesebb az esély.
Mész a nöhöz és nem mosol farkat mi van ha èpp akkor elsönek letämad mert räjött a baszhatnék vagy èppen leakar csak szopniMit mondasz värj megmosom mert gecis a farkam azt fogja hinni hogy egy mäsik kurvänäl voltäl dugni
Hû, elõzõ válaszoló nagyon csúnyán fogalmazott, de alapjában igaza van...
Ettõl tuti nem lehet terhes a barátnõd, nyugi!
Szerintem is igaza van a 2. válaszolónak, igaz kicsit durván fogalmazott, de egyet értek vele.
Én úgy tudtam hogy a spermák 3 napig életképesek...de az odadörgöléstõl nem lesz terhes...(sõt olyat is olvastam valamerre, hogy a vagina belsõ fala enyhén savas, ami miatt elpusztulnak az ondósejtek) szóval nem kell stresszelned
Lätom itt sokan igazat adtok mégha csak priviben is de akkor mèrt ez a lepontozäsDe mär megszoktam nem gond én csak a véleményem mondtam el meg hogy mi történhetNa csä puszi minden csajnak
ne parázz... ;) 10 percet él a spermium ha nincs megfelõen tárolva... ezt haver mondta aki dokinál jár termékenyítési gondokkal és kellett analízisre spermát vigyen :) a doki nem fogadta el 1 óra múlva mert hogy csak 10 perc :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!