Találatok a következő kifejezésre: Ha a megszakított (7 db)

Ha a barátnőmmel megszakított közösüléssel szeretkezünk mennyi rá az esély hogy teherbe esik?

Legjobb válasz: Szerintem attól függ. Az elõnedvben is van sperma...

Szerintem attól függ. Az elõnedvben is van sperma...
Sajnos van...érdemesebb mellette mással is védekezni.
A megszakított közösülés nem védekezési módszer!!! Sajnos nagyon nagy rá az esély, hogy teherbeesik! 1 sperma is elég egy babaához!!!
Ha tudjátok, hogy teherbe lehet esni, miért nem védekeztek. Baromira felelõtlen dolog. Állítólag nem túl nagy, de egyetlen hímivarsejt kell csak hozzá...
Attól függ, beleélveztél-e illetve hogy elõnedv nem kerülhetett-e be. Viszont nem értem, miért nem tudtok felhúzni egy kotont.
nem elég Egyetlen hímivarsejt, aki tanult bioszt az tudja, h több kell, szegény egyedül nem képes átfúrni a petesejt falát, sok kell hozzá és jó helyen kell lennie, jó idõben. ha ennyire paráztok, huzzatok egy gumit, a fijuk nem szeretik persze, de a gyerekeket sem nemigaz? szal választani kell. balesetek mindig lehetnek, nincs olyan h 0% esély van rá.
Nem nagyon esélyes, de megeshet. Mi a párommal 2 évig így "védekeztünk", mert konkrétan nem akartunk babát, de azt se bántuk volna, ha mégis lesz. Végül így lettem terhes, pedig mindig kivette hamarabb. :) Azóta már fél éves a nagyfiú :D
Sok függ az idõponttól is. Ha a naptárat is figyelembe veszitek (terméketlen idõszakban), akkor 2-3%. Ha termékenyben, akkor rossz hírem van: 15-20%. -G-
Nincs sok esély rá, de lehet a barátnõd terhes. Megszakitott közösülés nem megfelelõ védekezés. Hidd el rengeteg ember esett teherbe így...
Én is így lettem terhes.Jó hülye voltam, ha nem akartok babát inkább védekezzetek!

Ha a pasinak valami fertőzése van, a csaj elkaphatja együtt fürdéstől (kádban)? Valamint nemi érintkezéskor akkor is, ha nem történik ejakuláció a hüvelybe (megszakított)?

Legjobb válasz: Igen mer attol h nem élvez beléd attol a testnedvek cserélõdhetnek ( elõváladék +hüvelyválqdék)

Igen mer attol h nem élvez beléd attol a testnedvek cserélõdhetnek ( elõváladék +hüvelyválqdék)
Nem attól függ, a terjedése a fertõzésnek, hogy elmegy-e benned, vagy sem, hanem hogy hozzád ért. Sok fertõzés így terjed.
Fürdéstõl nem. Behatolástól igen, akkor is, ha nem történt ejakuláció. Egyes fertõzések ellen a gumi sem véd.

Mennyi az esélye, hogy a megszakított közösülés alkalmából estem teherbe, ha előtte és utána is volt rendes közösülés?

30 éves elmúltam,aktív nem életet 17 éves korom óta élek. Fogamzásgátlót nem szedtem,a kapcsolataimban óvszerrel vagy megszakításos közösüléssel védekeztem. 13 év alatt egyszer sem estem teherbe.

Legjobb válasz: Hát erre elég nehéz válaszolni. Jó lenne tudni hogy mikor volt a peteérésed, nem vezetsz hõgörbét? De ha azt vesszük alapul hogy 30 naposak a ciklusaid akkor a 15 16 . napon lehetett a peteérésed. Kérdés hogy ekkor léptél- e félre, vagy késõbb? Remélem azért minden rendben lesz!!

Hát erre elég nehéz válaszolni. Jó lenne tudni hogy mikor volt a peteérésed, nem vezetsz hõgörbét? De ha azt vesszük alapul hogy 30 naposak a ciklusaid akkor a 15 16 . napon lehetett a peteérésed. Kérdés hogy ekkor léptél- e félre, vagy késõbb? Remélem azért minden rendben lesz!!
Nem valószínû, hogy attól az embertõl lettél terhes, akivel félreléptél, mert vele azért védekeztetek, viszont pároddal meg nem. Nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy tõle lenne a gyerek. Viszont ha már félrelépsz legalább védekezz, mert nem csak terhes lehetsz, de elkaphatsz nemi betegséget is, ami nem éri meg!!
A megszakításos védekezésnél elvileg 25% az esély a teherbe esésre. 4-bõl 1 nõ aki így védekezik az terhes lesz. Ez a statisztika azt hiszem.
Szerintem a párodtól vagy terhes, de ha majd meglesz a baba azért majd figyelgesd, hogy nem e a másik hapsidra hasonlít.
Biztosat, csak akkor tudsz majd, ha meglesz a baba(kire hasonlít, vércsoportja...), amúgy mi is így védekezünk már 10 éve és csak akkor estem teherbe, amikor akartuk.Üdv
11.53 Az élesben való közösülés alkamával mondanak 25-30%-os esélyt a terhességre. Megszakításkor jóval kevesebb -erre nem tudok százalékot- de fogamzásgátló módszernek nem véletlenül nem ajánlják. Ha pedig csak egyszer szakítottátok meg, úgy több az esély. A spermium akár 4 napig is életképes.

Előváladéktól mennyi az esély, hogy terhes leszek, illetve ha megszakított közösüléssel védekezünk a párommal?

Legjobb válasz: Én most így várom a harmadik gyermekünket. Nem volt baleset, csak megszakítással védekeztünk......

Én most így várom a harmadik gyermekünket. Nem volt baleset, csak megszakítással védekeztünk......
én is abban reménykedem, hogy ebben a hónapban ilyen megsazkításos védekezéssel terhes leszek...én már nem bánnám, párom még várna tavaszig, az esküvõnk utánig:)
Én úgy tudom, hogy a "hivatalos" teherbeesési százalék, ha 1 évig csak így védekeztek és rendszeres nemi életet éltek (heti minimum 1x), 50%!!! Ha semmiképp nem akartok gyereket, gondolkodjatok el más módszereken. (Gumi, tabletta stb.) Ha megtartjátok ha véletlenül becsúszna 1 babó, akkor mindegy. Én tablettát szedtem 4 évig, amíg fõsulis voltam, mert jelenleg az a legtutibb, bár nem túl egészséges. Akkoriban viszont nem tudtam volna bevállalni 1 gyereket. Miután végeztem, rögtön összeházasodtunk, elhelyezkedtem és már csak megszakított közösüléssel védekeztünk, mert ha jött volna a baba akkor is meg tudtuk volna tartani. Ez így ment 1, 5 évig, majd 2 havi célzott gyerekcsinálás után lett végül is babó.:) )
Szia! Nálam is ugyan ez a helyzet, mint nálad és várom, hogy összejöjjön babóca:) Írd meg, majd légyszi, hogy sikerült-e van rá így is esély vagy kapjam el rendesen apát:) ?

Ha valaki mensi elött van 1-2 nappal, és akkor szeretkezik a pasijával gumi nélkül, lehet terhes ha megszakított a közösülés?

Legjobb válasz: Igen. A következõ kérdésed majd ez lesz: "lehetek terhes?" Húzzátok fel azt a kva gumit..

Igen. A következõ kérdésed majd ez lesz: "lehetek terhes?" Húzzátok fel azt a kva gumit..
Lehetsz terhes, de valószínûleg nem leszel... De ezt most ne érezd felbátorításnak. Húzzatok gumit, vagy szedj gyógyszert, vagy bármi.
lehet olvass már utána , ha már van neted az isten áldjon meg!
Teljesen egyet értek az elsõ hozzászólóval. Húzzátok már fel a gumit!!!! Tök mindegy, hogy menszesz elõtt vagy után szexeltek, mindig van esély a terhességre!!! Nem tudom mivel jobb izgulni, hogy lesz-e baba, mint védekezni...
sõt!mensi közben is van rá esély, nagyon kicsi igaz de van!

Ha megszakított közösüléssel védekeztünk a párommal, ő kivette, és a szeméremdombomra "ment rá" a spermium, attól még lehet esély rá, hogy babám lesz?

Legjobb válasz: Még szép, hogy lehet esélyed. Az elõnedvben is van spermium, ami megtermékenyülhetett.

Még szép, hogy lehet esélyed. Az elõnedvben is van spermium, ami megtermékenyülhetett.
A megszakított közösülés sajna nagyon megbízhatatlan módszer. Ha már nem akarsz tablettát szedni, miért nem vásárolsz óvszert?
Én tizen éve így védekeztem és soha nem történt baj. De amikor elterveztük hogy gyereket szeretnénk rögtön teherbe estem. Szereintem ha a szeméremdombodról nem csorgott vissza a hüvelyedbe akkor nem lehet baj.
Akkor neked jó nagy szerencséd volt, pedig sok olyan nõ van, aki így esett teherbe. Ez nem 100%-os védekezés, jobb volna, ha valami más fogigátlót is használna a kérdezõ.
Tudod az a gáz, hogy aki nem szeretne gyereket és így védekezik, annak többször sikerül teherbe esnie, mint annak aki évek óta megtesz mindent a gyermekáldásért. Ne kockáztass!

A párommal megszakított közösüléssel voltunk együtt, kezére került a sperma, majd a vaginámba nyúlt. Nem bánnám, ha babánk lenne, de így van rá esély hogy teherbe eshetek?

Egyébként pont a peteérésem körül történt.

Legjobb válasz: szia, Esélyed van rá, hiszen a kis mocorgók bekerültek, és ha elég mozgékonyak célba is érnek. Ha mind a ketten szeretnétek a bébit akkor sok sikert kívánok. De ha többen jutnak be nagyobb az esálsy. :))

szia, Esélyed van rá, hiszen a kis mocorgók bekerültek, és ha elég mozgékonyak célba is érnek. Ha mind a ketten szeretnétek a bébit akkor sok sikert kívánok. De ha többen jutnak be nagyobb az esálsy. :) )
Hát van rá esély!De kevesebb mintha benned ment volna el!Mivel kevesebb sperma jutott így a szervezetetbe!De elég akár egy élénk sperma is!:-)
Szerintem is lehetsz. De ha nem bánnátok, hogy terhes lennél miért megszakított közösülést alkalmaztok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!