Találatok a következő kifejezésre: Ha a megrövidült 2000 a (2 db)

Természetes 21. hetesen, hogy olyan érzésem van, mintha ki akarna bújni a baba? Feszít a hüvelyemnél, ha állok. Megrövidült a méhnyakam: 2000.

Legjobb válasz: Nem lesz baj, csak ÓVATOSAN csinálj mindent! Ne emelgess, ne rohangálj! Én a 39. hétben érzem ezt. Boldog babavárást!

Nem lesz baj, csak ÓVATOSAN csinálj mindent! Ne emelgess, ne rohangálj! Én a 39. hétben érzem ezt. Boldog babavárást!
Szia. Nekem is sokszor feszíti ott magát. Nekem nagyon lent van és ez már így is fog maradni. Van akinek felszáll a méhe a második harmadban, van akinek nem. Gondolom ezért érzem sokszor én is úgy, ha na most biztos hogy kibújik. De mivel ezt már a 20-ik héttõl érzem, nem hiszem, hogy baj lenne. Szép babavárást! 28 hetes kismama.
szia! próbálj minél többet pihenni, hogy ne nyíljon ki a méhszájad, és akkor minden rendben lesz.

Ha a méhnyak megrövidült (2000) a 21. hétben az nagy baj?

Legjobb válasz: Szia, nekem a 20. hétben rövidült meg, és ki is nyíltam egy ujjnyira. Nem mondanám, hogy "nagy a baj", de jobban kell figyelned magadra. Többet pihenj, figyelj arra, ha elfáradsz, és tényleg próbáld te is és a családod is kímélni magad/téged és nem lesz semmi gond. Én is nagyon megijedtem, állandóan ott volt a gondolataimban, hogy koraszülés, meg efféle veszélyek, erre itt vagyok a 40. hétben, a baba meg még nem akar kijönni. Én úgy próbáltam kímélni magam, hogy a munkahelyemen is folyamatosan felpolcoltam a lábam, otthon sokat feküdtem, nem emelgettem semmit, a nehezebb házimunkákat átvállalta a férjem. Ne gondolj rossz dolgokra, csak a babára, meg hogy minden rendben lesz. Ez egy jelzés a testedtõl, hogy kapcsolj kímélõbb üzemmódba :) Minden jót kívánok neked és a babának is.

Szia, nekem a 20. hétben rövidült meg, és ki is nyíltam egy ujjnyira. Nem mondanám, hogy "nagy a baj", de jobban kell figyelned magadra. Többet pihenj, figyelj arra, ha elfáradsz, és tényleg próbáld te is és a családod is kímélni magad/téged és nem lesz semmi gond. Én is nagyon megijedtem, állandóan ott volt a gondolataimban, hogy koraszülés, meg efféle veszélyek, erre itt vagyok a 40. hétben, a baba meg még nem akar kijönni. Én úgy próbáltam kímélni magam, hogy a munkahelyemen is folyamatosan felpolcoltam a lábam, otthon sokat feküdtem, nem emelgettem semmit, a nehezebb házimunkákat átvállalta a férjem. Ne gondolj rossz dolgokra, csak a babára, meg hogy minden rendben lesz. Ez egy jelzés a testedtõl, hogy kapcsolj kímélõbb üzemmódba :) Minden jót kívánok neked és a babának is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Tiszta szívbõl kívánom, olyan szülésed legyen, amilyenre vágysz!! Sokat pihenek, csak sajnos megerõltettem magam 3 hete. akkor 10 percenként méh keményedéseim voltak.azóta sokkal jobb minden. én is szeretném húzni a 40.hétig:) Sok sikert kívánok:)
Az elsõ válaszoló vagyok. Hát igen, már várom, hogy megszülessen, nehéz a vége. A keményedéssel kapcsolatban annyit akartam még mondani, hogy nekem nem vált be a Magne B6, hanem napi 3x1 Magnerot-ot szedtem, ami teljes egészében megszûntette a keményedéseket. Gondolom te is szedsz vmi magnézium készítményt. És ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nagyon pozitívan állok mindenhez!! Tegnap kérdeztem épp a gyógyszertárban a magnerot és a magneb6 extra közti különbséget és a mangneb6 extrában több a magnézium. Ebbõl napi 3x1 szemet szedek meg + magnézium pezsgõtablettát! Nagyon jó lenne már ott tartani mint Te! Ez tény, nem lehet mindent olyan gõzerõvel csinálni, mint azelõtt:( Pedig a feladatok ugyan úgy adottak, mint régen....Most több minden felett kell szemet hunynom, szegény páromat sem ugráltathatom mindenért!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!