Találatok a következő kifejezésre: Ha a megnézek (360 db)

Ha valakit megnézek iwiw-en, akkor ő kap róla e-mailt? Myvip-en, ha megnézem valakinek a képét, arról is kap értesítést? /myvip-nél a profil képre gondolok/

Legjobb válasz: MyVIP-en ha csak profil képet nézel meg, nem kap értesítést, de ha megnézed a profilját látni fogja, hogy megnézted. Te is megnézheted, hogy ki nézte meg a te profilodat az Adatlapom/Látogatók menüpontban bal oldalt. iwiw-rõl nem tudom, szerintem e-mailt nem kap, legfeljebb megnézheti valahol, hogy ki nézte meg.

MyVIP-en ha csak profil képet nézel meg, nem kap értesítést, de ha megnézed a profilját látni fogja, hogy megnézted. Te is megnézheted, hogy ki nézte meg a te profilodat az Adatlapom/Látogatók menüpontban bal oldalt. iwiw-rõl nem tudom, szerintem e-mailt nem kap, legfeljebb megnézheti valahol, hogy ki nézte meg.
iwiwen nincs olyan funkció, hogy te látod ki nézett meg.bárki megnézhet, és nem derül fény a kilétére!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Titeket zavar ha a párotok néha megnéz másokat?

Úgy értem h mentek az utcán és lát egy jó csajt/pasit és kicsit megnézi.

Legjobb válasz: Persze,hogy zavar,de õt is zavarja,ha megnézek valakit,de õ mindent kitalàl,hogy én màr ne nézzek meg senkit.Furcsa

Persze, hogy zavar, de õt is zavarja, ha megnézek valakit, de õ mindent kitalàl, hogy én màr ne nézzek meg senkit.Furcsa
nem. mondjuk nem is szokott más nõket megnézni...
Én sosem látom a páromon, hogy megnézne másokat. De ha látnám sem zavarna különösebben.
az hogy ránéz emberekere az utcán nem zavar, mert én is ezt teszem. megbámulni meg senkit nem szokott legalábbis elõttem nem.
Ha nagyon feltûnõen megbámul vkit, az igen. Tudom, ez normális, de attól még zavar...
Erre szokták azt mondani a férfiak, hogy nem vakságot fogadtak. Addig ne törõdj vele, amíg hozzád megy haza, de azért szólhatsz neki, hogy ez rosszul esik neked, és téged zavar.
Nem, mert nem néz meg másokat.
Miért ne nézhetne meg másokat? Nincs kicsi önértékelésem, nem zavar...csak nem járhat csukott szemmel a világban... Én is nézek más férfira, az nem jelent semmit! Nehogy azt mond, ha látsz egy jó férfi feneket nem bámulod meg:) ) (persze nem primitíven, de azért odasunyizik mindenki...) Sõt néha én mondom a páromnak, hogy né de jó nõ a másik:D s akkor? A világon õt szeretem a legjobban és õ is engem, bizunk egymásban, nincs tabu...
Engem abszolut nem zavar. 7 eves a kapcsolat, 3 eves a hazassag, 15 honapos a gyerek, miert zavarna, ha megnez valakit? Bar neki csak Sandra Bullock meg Angelina Jolie tetszik...en meg pont egyikre sem hasonlitok. :-)
A csúnya csajokon röhög, a szépeket dícséri, aztán hülyeségbõl néz nekem pasit :) Semmi baj nincsen vele, én is ugyanígy teszek, és õt se zavarja 20/L
hát attól függ hogy... ha egy kicsit az még nem annyira gáz, és azért ha megbámul vkit figyeljen rám :D
Nem zavar. Nem sokszor fordul elõ, de akkor valahogy sexinek találom. Talán a magabiztosság érzésem miatt nem zavar. Én is ránézek srácokra, de annyi marad. Vannak helyes, különleges, emberek, nem vakságot fogadtunk. Van olyan is, hogy mindketten megnézzük mondjuk a srácot, és még a férjem mondja nekem, hogy hm.. helyes koma volt igaz ? Jóhogy nem már rábeszél. :-D És fordítva.
EZ Tiszteletlenség.
nem, mert nem vagyok idióta :) 29/N
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar. én is megnézek 1-2 jó csajt és szerintem ez nem azt jelenti h nem szeretjük egymást
Ez nagy tiszteletlenségre vall, ha valaki ilyet tesz szerintem. A férjem nem néz meg más nõket, én sem mustrálok más férfit, ha együtt vagyunk. Ha külön vagyunk, akkor meg miért ne nézhetné meg? Nézni szabad, én is észreveszem a szépet, ettõl még nem leszel hûtlen. Itt a lényeg a hogyan. Ha látványosan megfordulna, vagy bámulna egy nõt míg együtt vagyunk, azt nagy tapintatlanságnak érzékelném. Persze van olyan, hogy megbeszéljük pl. "Hmm, ennek a lánynak jó a feneke stb.", de ennyi, semmi több.
szerelmet fogadott, nem vakságot :)

Lányok titeket nemzavar, ha a pasitok megnéz más lányokat?

De öszintén én szinte megtudnám ölni olyankor

Legjobb válasz: Tévedsz. Az én barátnõm megengedte. Azt mondja, hogy "nézni szabad". Nem mintha megnéznék más nõket, fõleg amikor vele vagyok. 17f

nálam a "ha nézed, segítek kielemezni a nõt, ha megérinted, feldugom a törött kezed a s*ggedbe" elv érvényesül. nem zavar ha nézi... én is nézek. azért van szemem... de ha hozzáér. najó, picivagyok és gyenge, ugyhogy nem pattogok, talán a törött kéz kicsit durva, de az biztos hogy többet nem lát, és akkor még mázlija volt:D
Tévedsz. Az én barátnõm megengedte. Azt mondja, hogy "nézni szabad". Nem mintha megnéznék más nõket, fõleg amikor vele vagyok. 17f
ha velem van, ne bámuljon senkit feltûnõen, a ránézéssel semmi gond, ebben ugye egyetértünk?:D
szerelmet fogad, nem vakságot
én még el is mondom barátnõmnek h, mit néztem meg egy másik csajon. Nem igazán díjazza de így tudja h a szememben mindenkinél szebb. Vagyis ezt mondom neki:)
Nincs olyan nõ, akit ne zavarna...
14:41es vagyok. Nem ismersz így persze, hg nem tudod, hg mit kellene bennem tisztelnie a páromnak... Már azon kívül hg eltartom a gyerekeit és segítek neki fizetni a hiteleit mert egyedül már semmije sem lenne. Én ezért nem érzem magam közönségesnek, mivel nem rendszeres, csak egyszer fordult elõ. De ha megteszek érte mindent akkor ne csorgassa a nyálát nálam jobb nõ után, mert kreténség.
14:41, ha így viselkedsz mégis mit tiszteljenek rajtad? közönséges vagy és nevetséges is. nem éppen tiszteletreméltó.
Amíg "Mindent a szemnek, semmit a kéznek" alapon megy addig nem gond :)
Én egyszer belöktem a pasimat a boltba a sorok közé mert egy szõke szilikon macát bámult nagyon ideges lettem. De ehhez tudni kell hg nevelem a két gyerekét helyette és semmi dolga és mindent megkap. Szóval több tiszteletet a nõknek uraim! 25/N
engemet nagyon zavar mindig pofánvágom
ha bámulna valami jó csajt az zavarna, de ha csak rájuk néz egy kicsit az nem gond. én is észreveszem a jó pasikat, meg a csajokat is.
A kérdező hozzászólása: persze igen, de hosszassan gondoltam :D
nem, és ha még 1000 x felteszi valaki ezt a kérdést, akkor sem fog zavarni :D egészséges öntudatú embert nem zavar az ilyesmi. a feltûnõ bámulást bunkóságnak tartom, akkor is, ha más néz engem. de bunkókkal meg nem kell járni.
mintha nektek nem akadna meg a szemetek egy jokepu pasin :P hadjuk mar az altszenteskedest:P maskuloben en bamulok jobrra balra me nincsen baratnom csak kiszemeltem ...de ha lenne akkor nem neznek utanna senkinek ..aszthiszem ... na jo ha az orrom elott menne el mindenkep latnam de azert meg mindig a baratnom lenne az egyetlen fontos dolog az eletemben
OFF: egyik kitartott sem tiszteli a kitartóját. se férfi, se nõ. fejõs tehénnek tekinti. egyszer majd gondolkodj el ezen. ON

Baj az, ha a pasi kapcsolatban van és feltűnően megnéz más nőket, miközben a barátnője ott megy mellette?

Legjobb válasz: Ha csak megnézi, szerintem nem, de ha feltûnõen bámulja õket, az úgy gondolom, illetlenség, pláne ha észre se veszi, hogy téged zavar. (Vagy féltékennyé akar tenni?)

Ha csak megnézi, szerintem nem, de ha feltûnõen bámulja õket, az úgy gondolom, illetlenség, pláne ha észre se veszi, hogy téged zavar. (Vagy féltékennyé akar tenni?)
A bámészkodás nem mindig sóvárgás.
Én szerencsés helyzetben vagyok, mert ha a párom feltûnõen megnéz egy nõt ( hogy jó nõ-e vagy se az nagyon relatív, mert nálunk mindig fordítva van, akit én szépnek találok, azt õ rém rondának, illetve fordítva ), akkor az azért van, mert feltûnik neki, mennyire ronda.Meg is szokta ilyenkor jegyezni, hogy "Úristen..." - persze csak nekem.Ilyenkor jót röhögünk, de nem zavar, ha bomba nõt lát, az sem, mert rájuk meg azt mondja, hogy majd egy-két év múlva az lesz velük a baj, hogy felrobbannak. XD XD 30 / nõ.
Hát, vannak ilyenek, bajnak nem baj, csak megalázó a nõnek aki vele van. Ha Te vagy az a nõ, akkor beszélgess el errõl vele. Kulcs a kommunikáció...
Nekem baj lenne. Azért tiszteljen már annyira, hogy nem aláz meg ezzel. Ha már nézi , akkor ne feltûnõen. Én sem teszem . Lehet azt kulturáltan is csinálni.
Nekem a párom mindig azt mondja, hogy ha mész az utcán, elkerülhetetlen, hogy akár csak véletlenül is, de vess egy-egy pillantást a veled szembejövõkre. Ez teljesen normális, ha nem forgolászik utána, nem tesz rá megjegyzéseket neked és tényleg észrevétlenül csinálja mindezt. Elvégre hûséget fogadtak, nem vakságot. Az azonban már megalázó helyzet, ha mindezt látványosan csinálja, ráadásul folyamatosan. Ülj le vele beszélgetni, mondd el neki a problémád és bátran kérdezd meg tõle, hogy ezzel neki mi a célja.
Na es ha megnezi a nöket, akkor mivan? Azert van a szeme. Ha egy helyes srac jön velem szembe, en is megnezem. Az mas kerdes, hogy nem feltünöen, nyilvan nem fordulok utana, es nem bamulom, csak megnezem. Ezzel nincs is baj, hiszen emberek vagyunk. Engem nem zavar, ha a pasim megnezi a szep lanyokat, furcsa is lenne, ha a fiukat nezegetne:-) De ha FELTÜNÖEN bamulja, esetleg a lany is eszreveszi, az mar nagyon kellemetlen nekem. Az bunkosag, ilyet en sem tennek vele, es neki sem türnem el.
Nekem is volt ilyen barátom.Még szemezett is néha, úgyhogy mellette voltam.Gyorsan szakítottam vele...
Mivel a nõk többsége(akármilyen szentnek nevezi magát) megnézi a más pasikat, mi férfiak is megtehetjük, hogy bámuljuk a jó nõket.Ez van.
Engem nem érint a kérdés, mert én biszex vagyok, a jó nõket én is megnézem.
Szerintem hûséget fogadott nem vakságot!Ez csak neked kellemetlen!
Nem hordhat sötét szemüveget az utcán. Különben is, nemcsak a külsõ számít. sõt, ahogy az idõ múlik, elõtérbe kerülnek a lelki, agyi, erkölcsi tulajdonságok. (meg hogy jól fõzöl-e) Szóval ez ellen csak egy recept van: Legyél biztos benne, hogy te vagy a legjobb.
Igen, baj. Ezt a hülye szöveget, hogy hûséget fogadott, nem vakságot... Érdekes, ha nekem van párom és szerelmes vagyok, soha nem bámulok meg más férfiakat. Nem azt mondom, hogy nem nézek oda, de nem érdekelnek, ugyanúgy nézek rájuk, mint egy nõre.
Aki félre akar nézni annak a csador nem akadály csak kihívás...
Gyerekek, nem véletlenül találták ki az iszlám országokban a teljes arcot eltakaró fátylat és a csadort. Ha itt is bevezetnék a nõknek, szerintem akkor is ugyanolyan féltékenyek lennének egymásra, mint így, hogy a nõtársak mindent mutathatnak, ami szem-szájnak ingere. :) )))
szívembõl szóltál 15.54. egyszerûen sértõ, amikor minden tekintetben hûséges vagyok és mégis folyamatosan megy a féltékenységi hiszti. ilyenkor eszembe jut, megéri -e hûségesnek lenni, ha úgysem hiszik el hogy az vagyok.
Nem lennék együtt olyan nõvel, aki az ilyesmin is megsértõdik. A féltékenykedõ nõnél pedig egyszerûen nincs rosszabb. Addig még vicces, amíg csak csipkelõdve megjegyzést tesz, de ha már komolyan gyanúsítgat, és jelenetet rendez ok nélkül, akkor ott be is fejezem. A nõk egy része valahogy azt gondolja magáról, hogy csalhatatlan érzéke van a megcsalás terén. Nekiáll kérdezõsködni más nõkrõl, aztán végül azt hozza ki a férfi válaszaiból, hogy már ötvenszer keféltek. Mennyi és mennyi ismerõsöm kapcsolata ment már gallyra emiatt az idióta féltékenykedés miatt, köztük a sajátom is... Hölgyek: vagy bízzatok, vagy ne vállaljatok komoly kapcsolatot. De NE féltékenykedjetek.
Nem baj, csak bunkó a pasi. Innentõl az a kérdés, akasz-e egy bunkó pasit.
Baj mert a szemével kersi az utódot, az illetõ nõ meg csak addig kell amig meg nem találja.
Baj, mert megalázza a csajt. Felmerüla kérdés, hogy ha megalázza, akkor szereti-e? És amennyiben nem szereti akkor miért van vele? Az indokokból jó néhányra tudnám azt mondani, hogy GÁZ.
Ha feltûnõen nézi, akkor az megalázó és bunkóság. Egyébként én nõként pl nem is veszek észre más pasit, ha szerelmes vagyok. Ez ennyire másképp lenne férfiaknál?
Nekem biztos nem tetszene, bunkó dolognak tartom.

Jogosan akadhatok ki ha a barátom megnézi a csajokat az utcán?

Méghozzá akkor is ha én is ott vagyok... ?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem jogos... Pasiból van... És úgy látszik se nem homokos se nem nyuszi... Azért mert megnéz más lányokat még nem jelenti, hogy meg akar csalni, vagy hogy nem tetszel neki... Végtére is valamiért veled van, és nem velük... Végtére is bármikor dobhatna...

Egyáltalán nem jogos... Pasiból van... És úgy látszik se nem homokos se nem nyuszi... Azért mert megnéz más lányokat még nem jelenti, hogy meg akar csalni, vagy hogy nem tetszel neki... Végtére is valamiért veled van, és nem velük... Végtére is bármikor dobhatna...
Ezt a kérdést még hányszor fogják feltenni? Valaki azt írja majd, hogy igen. Mások, pl én, azt írom hogy szerintem nem, végtére is hûséget fogadott nem vakságot. Meg veled van nem mással. Spec én mindig mutatom a jó csajokat pasimnak, az utcán, hogy nézd annak milyen jó segge van, vagy nézd annak mekkora a melle, stb... Úgyis engem szeret. :D 20L
hozd a sörétest.
Akkor is megnézi az "étlapot" ha nem eszik.
hát nem, miért ne nézheti!? elmebaj.. -.- neki van jóga megnézni azt aki szeretne, neked nincs megtiltani neki, hogy ne tegye.
A kérdező hozzászólása: szerintem ez a dolog csak azt zavarja igazán aki saját magával se elégedett. rossz érzés amikor egy nálam szebb csajon csorgatja a nyálát. hiába mondja hogy szeret és én neki szebb vagyok. de ha én neki szebb lennék nemmás bámulna. fõleg akkor mikor velem van.
Kérdezted miért nézi: Ennek egyszerû biológiai oka van, olvastam pár pszichológiai témájú könyvet, abban le volt írva részletesen a miértje, annyi a lényeg, hogy a férfiak szerelmi és szex "központja" nem áll összefüggésben, mint a nõknél. Tehát õk tényleg képesek érzelmek nélkül boldogan szexelni, ha elég jól néz ki az a nõ. Míg ez a nõknél fordítva van. Persze mindig van kivétel, mielõtt itt lehordanának, hogy debezzeg én vagy debezzeg õ nem úgy csinálja, de a nagytöbbség - mint a barátod is - ösztönszerûen megnézi a szép nõket, ezzel felmérve melyik nõ képes épp egészséges utódokat szülni. Persze õ valszeg nem így mondaná, hanem hogy jó a melle-segge, de a szépség, a szimetrikus arc, jó csipõ-derék bõség arány mind azt sugározza, hogy az illetõ egészséges, jó génjei vannak, és alkalmas egészséges utód szülésére. Nagy mellek pedig több zsírt jelentenek, azaz több táplálék az utódnak. Most ettõl függetlenül a te pasid nem ösztönlény, tehát a tudatalattijában mindez a folyamat lejátszódik ugyan, valószínûleg meg is fordul a fejében, hogy milyen lehet azzal a másik lánnyal kefélni - most ezen akár kiakadsz akár nem -de nem fog félrelépni, és pont azért mert téged szeret. De azért mert téged szeret, még nem tudja kikapcsolni magában ezeket az ösztönszerû dolgokat. Minél hamarabb törõdsz ebbe bele (mert megváltozni természetesen nem fog), annál nyugodtabb és boldogabb párkapcsolatban élhetsz... 20L
Ezért kell gõzerõvel azon lenni, hogy ne legyen nõ aki csinosabb. Sportolni, szilikonoztatni, szép ruhákban járni, akinek meg nem elég a szinte tökéletes az meg ne rombolja senkinek az identitástudatát, önbizalmát... 20/l
De basszus senki ne alázzon már meg azzal egy nõt, hogy csak azért nem csalja meg a párját mert szereti. Más jobban tetszik neki legyen vele.
A kérdező hozzászólása: ez most hülyeség volt szerintem. az a megalázó ha szereti és nem csalja meg? ha szereti meg se fordul a fejében hogy megtegye. az a megalázó ha azt mondja szereti és közben fûvel fával kefél :D 10:25ösnek meg köszönöm. végre valaki aki megpróbálja megmagyarázni a dolgokat. bár azt nem tudom hogy fogom elfogadni.
"De basszus senki ne alázzon már meg azzal egy nõt, hogy csak azért nem csalja meg a párját mert szereti. " Nõ vagyok, ne haragudj, de nem értelek. MI MÁSÉRT nem csalna meg a párod, ha nem azért mert szeret?
Van cipõ a lábadon, mégis megnézed a kirakatot..nem? :-)
Szerintem is igen! Ismerõs... Undorító dolog, nem is az, ha néha odapillant valakire (akinek amúgy is feltûnési viszketegsége van), hanem amikor van bõr a képén, majd kiesik a szeme... 25L
En is voltam mar ilye gorennyel. Tobbek kozott ez miatt is szakitottam vele. Bosszubol en is feltunoen megneztem a fiukat az utcan, sot meg megjegyzest is tettem rajuk. Erre meg az urasag volt megsertodve! furcsak egyes ferfiak. szerintem te is tedd azt amit en, hatha bevallik. bocs az ekezetekert, telorol potyogok. 19/L
Akkor akadj ki hogyha a pasikat nézi meg...
Nem. Hûséget fogadott, nem vakságot.
Szerintem jogosan, de akkor megbocsájtható ha rájuk néz aztán úgy gondolja, hogy Te sokkal szebb, dögösebb vagy. :)
A kérdező hozzászólása: amúgy meg nem szoktam olvasgatni meg bogarászni a kérdéseket. kíváncsi vagyok ki mit gondol... nem mindig ugyanaz válaszol.
A kérdező hozzászólása: de ha vele vagyok, akkor miért érez késztetést h másokat bámuljon? és ne velem foglalkozzon? ezt árulja már el valaki.
Ugyan ez van velünk is.. A barátom nézegeti a lányokat az utcán miközben az én kezemet fogja. Halálosan idegesítõ és nagyon rossz érzés. Megmondtam neki, hogy nézegesse õket felõlem, csak ne az arcom elõtt. Ezek után is nézegette és utána jött az, hogy én is elkezdtem nézegetni a fiúkat, meg rájuk mosolyogtam, utánuk néztem és utána rájött, hogy milyen rossz érzés, azóta visszafogja magát :D
A kérdező hozzászólása: én is ezt nem értettem :S

A facebook-on látni, ha valakit megnézek?

Legjobb válasz: Nem. Ezt maguk az FB illetékesei nyilatkozták. Ezt semmilyen FB-s alkalmazás sem tudja megmutatni. Ha bármelyik mégis ezt állítaná, akkor biztos lehetsz benne, hogy adathalász, csaló alkalmazásról van szó, amit érdemes messzire elkerülni.

Nem. Ezt maguk az FB illetékesei nyilatkozták. Ezt semmilyen FB-s alkalmazás sem tudja megmutatni. Ha bármelyik mégis ezt állítaná, akkor biztos lehetsz benne, hogy adathalász, csaló alkalmazásról van szó, amit érdemes messzire elkerülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ
Nagyon szívesen. :)

Ti, hogy reagálnátok le ha a barátnőtök azt mondaná igen megnézek más pasikat is az iskolába?

úgy, hogy 10 hónapja vagyunk eggyütt és idáig folyamatosan tagadta kapcsolatunkra mindenre esküdözött, hogy nem szokott megnézni másokat és utána mikor meg látja, hogy idegesít, hogy hülyének néz akkor ti, hogy reagálnátok, hogy esne nektek illetve nem jutna eszetekbe, hogy másba is hazudik?

Legjobb válasz: Hûséget fogadott nem vakságot, ha te nem nézel meg más csajokat az utcán öregem akkor súlyos gondok vannak.

Hûséget fogadott nem vakságot, ha te nem nézel meg más csajokat az utcán öregem akkor súlyos gondok vannak.
Miért baj az ha megnéz másokat? Én 3 éve élek párkapcsolatban de megszoktam nézni más férfiakat. A Nézés és a Tett teljesen külön dolog.
Te talán nem nézel meg más lányokat? Naugye. Mondjuk ez, hogy ilyen pitiáner dolgokat letagad elég hülye dolog.
Minden nõnek lételeme a hazugság, ezt jobb ha megszokod. Már az is csoda, h most bevallotta.
A kérdező hozzászólása: nem azért vagyok mérges én is megnézek más nõket csak az bánt , hogy 10 hónapig nem vallotta be csak mikor már látta , hogy tényleg idegesít , hogy hülyének néz és ha ilyen piti dologba hazudik életemre esküdözget akkor igazából másba is hazudhat nem ? nektek nem fordulna meg a fejetekben?:)

Lányok/Nők! Szeretitek ha a pasik megnéznek az utcán? Vagy akár volt pasik?

Legjobb válasz: engem inkább idegesít. bár néha visszajelzésnek persze jó. ha nem vagyok biztos magamban, hogy jól áll valami pl.:)

engem inkább idegesít. bár néha visszajelzésnek persze jó. ha nem vagyok biztos magamban, hogy jól áll valami pl.:)
Azt gyûlölöm, ha zsepit kell nekik adni, mert elcsöppen a nyáluk. Azt is ha fütyülnek. Azt viszont szeretem ha rámmosolyognak, vagy látom rajtuk, hogy tetszik a látvány. Egy nõ általában örül a bókoknak, csak nem mindegy, hogy hogyan kapja. Mindemellett gyûlölöm az átlátszó dumákat: "Nincs véletlenül egy gyújtód?" mellette természetesen a haverja már a harmadik szál cigiét gyújtja meg. Szóval a módjától függ.
Hát nem igazán bár hogyha az néz meg aki nekem épp bejön akkor igen is jól esik :)
attól függ
Nos, õszintén szólva nekem néha jó, néha nem. Abból a szempontból, hogy spontán helyes fiú nem néz utánam soha, viszont a 70 felüli bácsik, meg a diszkópatkány drogos idióták igen. Néha van úgy (ez a jó), hogy amikor szembetalálkozom azzal a fiúval, aki nekem tetszik, szinte mindig utánam fordul.
Nálam ez változó. Azt nem szeretem mikor majdnem kiesnek az autójukból a pasik, de azért néha jó egy-két visszajelzés. Olyankor megnyugodok, hogy rendben van minden. :D De pl ma is a barátnõimmel mentem, és rajtuk miniszoknya volt, és elég rosszul éreztem magam, mert mindenki õket bámulta. Mondjuk lehet, hogy engem is megnéztek, de azt nem szoktam észrevenni, mert általában lesütött szemmel járkálok (nincs önbizalmam)
Azt szeretem ha rámmosolyognak, kedvesen. Azt nem mikor forgolódnak meg szemöldökhuzogatnak. gusztustalan szerintem.
Igen, kedvelem, és feldobja a napomat, ha megnéz egy pasas az utcán. Sõtt, ha rossz kedvem van, a tûzoltóság felé megyek dolgozni, mert tuti, hogy minimum két elismerõ bókot kapok..
Nem. Világéletemben utáltam, ha megnéznek a pasik. Ilyen szituban nem érzem magam embernek, csak egy szexuális tárgynak.
nekem csak akkor esik jól, ha kölcsönös. (utolsó kommentedre válaszolva) ha nem akarok senkitõl semmit ne mosolyogjon rám mindenki. úgyis mindenkinek csak a dugáson jár az esze. nekem már ebbõl tökre elegem van. a szex körül forog minden.
Ha utánam kiabálnak, megjegyzéseket tesznek, fütyülnek, beszólnak, és elhangzik az a bizonyos , , de [email protected]ám" mondat, az undorító számomra.Ha valaki mosolyog, és végigmér, és mondd valami kedveset, az kifejezetten jól esik.Szóval minden a tálalástól függ.Persze azért az átlátszó mondatok is elég idegesítõek.Bõven elég annyi, hogy csinos vagy, nem kell ez a , , bearanyoztad a napomat" nyálas duma. :-D
Van egy srác, akivel jó régen (már vagy 15 éve) volt egy néhány hetes románcom. A mai napig ha találkozunk, mindig rámkacsint, olyan kis huncut módon..Nekem ez baromira jól esik :) )
Én néha kétséggel állok a dologhoz. Nem vagyok benne biztos, hogy azért néz és mosolyog, mert tetszem neki, vagy azért, mert rondának talál, rosszul áll a hajam/ruhám, elkenõdött a sminkem, vicces vagyok a ruhában....
A kérdező hozzászólása: És ha a volt pasitok néz meg?Vagy az aki nagyon hajtott rátok régen?Vagy akivel kölcsönös a szimpátia?
Életem (volt) nagy szerelme, akinek soha nem kellettem igazán, szokott így megnézni. K*rva jól esik hogy majd kiesik a szeme, ha meglát... mondtam én anno is, hogy jön majd még az én utcámba :D Egyébként nem szeretem, fõleg nem az ilyen építkezések körül. Bár ott is volt egy vicces esetem. Tél volt, és szét voltam fagyva, olyan nagyon durván piros volt a fülem, és beszólt az egyik srác a "falakról", hogy de szép piros a füled :D ezen jót röhögtem :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!