Találatok a következő kifejezésre: Ha a megindul, (708 db)

Férfiak, akik már megküzdöttek merevedési problémákkal! Ha a barátomnak pszichés okok miatt egy ideje nem áll fel/lelankad ha a szexre kerülne sor, de pettingnél áll rendesen, akkor ha elkezdeném meglovagolni, működne, vagy lelankadna megint?

Legjobb válasz: Lelankadna megint. Ez egy olyan pszichés probléma amit így nem lehet megoldani. Szerintem nincs elegendõ önértékelése ezért bepánikol mikor arra kerül a sor.

Lelankadna megint. Ez egy olyan pszichés probléma amit így nem lehet megoldani. Szerintem nincs elegendõ önértékelése ezért bepánikol mikor arra kerül a sor.
Egyszerû. Túlzott megfelelési kényszere van a párodnak! Túl jól akarja csinálni a dolgokat, és annyira rágörcsöl, hogy nem tud feloldódni. Hasonló jellegû nekem is volt a kapcsolatom legelején...nálunk pl bevált a lovaglós téma. Adott egy löket önbizalmat, hogy úgy is el tudom vinni barátnõmet
A lámpa láz miatt nekem is volt ilyen túlzottan megakar felelni neked. Lehet hogy az elsõ 4-5 alklomal úgy lesz vagy nem merevedik meg teljesen de utána már elmulik

Milyen lesz a hajam, ha most megint befestem? (többi lent)

Tegnap befestettem a sz?ke (festett) hajamat csokoládébarnára. Be is fogta rendesen, de nagyon nem áll jól és vissza akarom festeni sz?kére. Milyen lesz vajon az eredmény? Vagy ezt már le kell szivatni a fodrásszal?

Legjobb válasz: nem kell. ugyanis a barna hajfesték csak szinezõ.tehát ha sokat mosod, egy idõ után kikopika leszivatott hajadból. ha elõbb szeretnél változást,érdemes elmenni forászhoz, radírral el tudja távolítani a barnát, aztán festhetet megint szõkére

nem kell. ugyanis a barna hajfesték csak szinezõ.tehát ha sokat mosod, egy idõ után kikopika leszivatott hajadból. ha elõbb szeretnél változást, érdemes elmenni forászhoz, radírral el tudja távolítani a barnát, aztán festhetet megint szõkére
ha viszont most kapásból vennél egy szõkét, és ráfestenél erre a barnára, annak nem lenne túl szép eredménye..:/ sõt. nem lenne szõke, azt garantálom


A házamat szeretném hungarocellezni! Egyenlőre pénzben 5 cm-ben tudnám kivitelezni a házam hőszigetelését. Tudni szeretném hogy ha később megint összegyűlne némi kis anyagi összeg, rálehetne e megint 5 cm-es vastagságú hungarocellel menni az előzőre?

Legjobb válasz: úgy pont kétszer annyiba kerül, inkább spórolj még egy kicsit a 10 centishez, mert ha azzal csinálod, akkor a költség az 5 centishez képest csak kb 10-15%-al több...

úgy pont kétszer annyiba kerül, inkább spórolj még egy kicsit a 10 centishez, mert ha azzal csinálod, akkor a költség az 5 centishez képest csak kb 10-15%-al több...
Úgy dupla annyiba kerül!
kicsit spóroljál még, ahogy ajánlották. vagy vond be elõször a É-i oldalt, aztán a többit.
Szigeteld le elõször az északi falat, meg amire pénzed van. Az enyém is 2 nyáron készült. Sajnos csak 8 cm-es. A mai eszemmel 12cm alatt nem állnék neki.
[link]
A kérdező hozzászólása: kösz de az a baj hogy ez nem magyar
Röviden, magyarul a lényeg: -válaszd ki az elsõ diát (vagy amelyiktõl szeretnéd indítani a zenét) -jobbra a diaátmenetnél tallózd be a zenét -NE válaszd ki hogy alkalmazza minden diánál -készen van, ellenõrizheted
A kérdező hozzászólása: köszi

Lenne 1 olyan kérdésem hogy 1x mikor a laptopomon társítottam 1 fájlt az összes programot a gépen olyanra társította. Most ha a gépen 1 fájlt kijelölnék megint ez történne? Mert nincs kedvem megint szerelőhöz menni.

Windows7-es gépem van.

Legjobb válasz: Ha már egyszer társítottál más a helyzet! FIGYELJ! Kiválasztott fájl(zene, film, txt, stb.) jobb klikk-társítás(nem kattintasz rá csak a kurzort viszed fölé)! Ablak jelenik meg társítható program(okk)al. Ha az egyikre(vagy csak egy van akkor arra) kattintasz akkor nem véglegesen társítasz csak azzal játszod vagy jeleníted meg a kiválasztott fájlt! Ha véglegesen akarsz társítani akkorezt csináld: Kiválasztott fájl-társítás(csak a kurzort viszed fölé)-megjelenõ ablakban alapértelmezett program választása(bal klikk)-kiválasztod a programot(ablak alján bepipálod a "Mindig a kijelölt program nyissa meg az ilyen típusú fájlokat") majd OK! Így màr nem kell szerelõhöz vinni. ;-)

Ha már egyszer társítottál más a helyzet! FIGYELJ! Kiválasztott fájl(zene, film, txt, stb.) jobb klikk-társítás(nem kattintasz rá csak a kurzort viszed fölé)! Ablak jelenik meg társítható program(okk)al. Ha az egyikre(vagy csak egy van akkor arra) kattintasz akkor nem véglegesen társítasz csak azzal játszod vagy jeleníted meg a kiválasztott fájlt! Ha véglegesen akarsz társítani akkorezt csináld: Kiválasztott fájl-társítás(csak a kurzort viszed fölé)-megjelenõ ablakban alapértelmezett program választása(bal klikk)-kiválasztod a programot(ablak alján bepipálod a "Mindig a kijelölt program nyissa meg az ilyen típusú fájlokat") majd OK! Így màr nem kell szerelõhöz vinni. ;-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segítettél!:)

Mit csináljak ha a babám 2 napja csak 10 perceket szopizik, közben elalszik és egy óra múlva megint éhes?

Ha adok neki cicit utána elég sokat bukik.Sajnos elég hasfájós és nagyon nyugtalanul alszik.3 és fél hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a tejci állaga változik szopizás során. Elõször hígabb tejci folyik, amivel szomjat oltanak a babák, aztán jön a sûrûbb, táplálóbb anyag, amitõl jól is laknak. Ha mindig csak rövideket szopizik, nem telik meg a pocija rendesen, és azért kér enni egy óra után mert megint éhes (illetve még mindig). Próbáld ki, hogy megnyújtod a szopik közötti idõket, kösd le valahogy a figyelmét hogy már nagyon éhes legyen, hátha akkor tovább eszik. Illetve nálunk még az vált be, hogy mindig ébredés után ettünk, kb tíz perccel, utána játék és alvás. Sok szerencsét!

Én úgy tudom, hogy a tejci állaga változik szopizás során. Elõször hígabb tejci folyik, amivel szomjat oltanak a babák, aztán jön a sûrûbb, táplálóbb anyag, amitõl jól is laknak. Ha mindig csak rövideket szopizik, nem telik meg a pocija rendesen, és azért kér enni egy óra után mert megint éhes (illetve még mindig). Próbáld ki, hogy megnyújtod a szopik közötti idõket, kösd le valahogy a figyelmét hogy már nagyon éhes legyen, hátha akkor tovább eszik. Illetve nálunk még az vált be, hogy mindig ébredés után ettünk, kb tíz perccel, utána játék és alvás. Sok szerencsét!
Próbáld meg szopi közben noszogatni, ébresztgetni.Jó módszer ha a pofiját birizgálod vagy a pajeszánál a hajacskáját meghúzod ( bár ez nem tünik a leghumánusabbnak) de beválik vagy a tenyerét pöckölöd miközben ébresztgeted.Vannak babák akik aluszékonyabbak ilyen volt az enyém is eleinte és én is sokat kínlódtam késõbb ez elmúlt.Így hátha többet eszik miközben jól kifárad a szopiban és nagyot tud aludni.Az hogy sokat bukik ne rémisszen meg csak a feleslegtõl szabadúl meg. A hasa valószínû attól fáj hogy túl sokat eszik a drága amit nem emészt meg rendesen és felfújja, ez a túletetéstõl van.Az se jó ha túl sokszor eszik nem emészti meg rendesen még a tejet amikor újra enni kap, próbáld vígasztalni hogy az evések között azért több idõ teljen el mint 1 óra.Gondolom sárga helyett zöldes a széklete?
A kérdező hozzászólása: sárga a széklete.
Mindíg az a jó a babának ahogy TE csinálod vagy gondolod, ha úgy érzed éhes etesd meg, ha sokat bukik büfiztesd evés közbe is (ilyenkor fel is ébred vagyha nem keltsd fel)Esetleg tornáztasd a lábát nyomd a hasa felé hátha pukizik. Picik elalszanak még elfáradnak a cicin majd beáll a rend ha teis dolgozol rajta(1-2hónap)... A sárga kaki szuper egyébkén lehet zöldes vagy barnás is.
Szia! Akkor szopiztasd, amikor kéri! Az én picilányom is alvós volt, mindig bealudt szopizás közben. Noszogtattam, cirógattam, húzogattam a nyakán a bõrt, de semmi reakció nem volt, majd egy óra vagy másfél óra múlva éhes volt. A dokinõ azt mondta ezt igy nem lehet, szigorúan be kell tartani a legalább 3 órát. Na persze, addig meg orditson a picike? Akkor szopiztattam, amikor éhes volt. Azóta is igy van. 7 hónapos, nagyon szépen fejlõdik, egyáltalán nem kövér, de nem is sovány. Jó kedvû, mosolygós.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!