Találatok a következő kifejezésre: Ha a mailen vki (5 db)

Szerintem igen. Ha már a cégedet akarod szidni, tedd a saját mail-fiókodon keresztül.
Egyértelmûen az. Ennek igen komoly jogi következményei lehetnek.
Az a cég amely céges mail tartalma miatt ilyennel jön az tényleg elég szar cég :D Mailnál is érvényes a levéltitok megsértése dolog, ami keskeny kapaszkodó céges mailnál :)


Lehet hülyekéréds de vki nemtudja barátok köztböl a vandának vagy a lindának az msn e mail cimét? Ha van neki

Legjobb válasz: kérd el tõlük itt: http://www.rtlklub.hu/sorozatok/baratokkozt/klub vagy pedig iwiwen keress rájuk, és valamelyik (közös) ismerõsétõl kérdd el :D de ne csodálkozz, ha nem válaszolnak :P

kérd el tõlük itt: http://www.rtlklub.hu/sorozatok/baratokkozt/klub vagy pedig iwiwen keress rájuk, és valamelyik (közös) ismerõsétõl kérdd el :D de ne csodálkozz, ha nem válaszolnak :P
a sorozatbeli lindát ismerem de nem adom meg a címét:D
Nekem megvolt Emma msn-je. Ha el akarod kérni a sztárok címét használd a modern, 21. század új találmányát a myvip-et. =)

Mit írjak egy adott érvelő fogalmazásról? Ha vki jó ezen a téren az dobjon egy hsz-t és írok e-mailbe neki

Legjobb válasz: Elõször is olvasd el azt a bizonyos érvelõ fogalmazást, aztán írd le azt, ami feladatként adott. Nem nehéz.

Elõször is olvasd el azt a bizonyos érvelõ fogalmazást, aztán írd le azt, ami feladatként adott. Nem nehéz.
A kérdező hozzászólása: 5sor és kell róla írni 4oldalt, fantáziám meg nincs sajna
Így, a szöveg ismerete híján nehéz tanácsot adni... esetleg indulj ki a saját érveidbõl, az leírt érvek kritikai vizsgálatából stb.
A kérdező hozzászólása: Midjárt begépelem
A kérdező hozzászólása: Mi emberek különbözõek vagyunk ugyan, de emberi minõségünkben egyenlõek. A másság szemléletekor leggyakrabban elelhatárolunk, különbséget teszünk értékes és értéktelen, nagyobb értékû és kisebb értékû. értékhordozó és értékevesztett, végsõ soron emberi és nem emberi között. Az emberi mivoltot, az emberi létezést tekintve azonban nem határozhatunk meg ilyen különbségeket. Nincs olyan emberi tulajdonság, amely társadalmi értelemben ember minõségét különbözõvé tenné."
A kérdező hozzászólása: Ezeket a mondatokat egy gondolkozó értelmiségi fogalmazta meg napjainkban. A különlegesség, a másság, a deviancia nehezen meghatározható fogalmak, többek között azért. mert tágan értelmezhetõ határaik vannak. A mûvészek elõszeretettel ábrázolják a nem szokványos, a hétköznapiaktól eltérõ figurákat, helyzeteket. Magyar és világirodalmi példák segítésével mutasson be néhány ilyen jellegû alkotást, érveljen szükségességük mellett, avagy fejezze ki egyet nem értését, ha valamilyen téma már Önnek is "sok"!
nekem is ez a fogalmazás kellene de elég 1 oldalban vki tud segíteni?:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!