Találatok a következő kifejezésre: Ha a mailen (474 db)

Ha a mail címemről töröltem leveleket, és azóta ki be léptem, majd most én b. rom rájöttem, hogy azok biza még kellettek volna, vissza lehet hozni, és ha igen, hogyan?

Köszönöm az érdemi válaszokat.

Legjobb válasz: nyugodj bele a vissza-vonhatatlanba... ha a kukából is törölted, végleg elvesztek!

nyugodj bele a vissza-vonhatatlanba... ha a kukából is törölted, végleg elvesztek!

Szoktam embereknek küldeni e-mailt. De van akinek csak sima mail-ja van. Pl. : á[email protected] Vodafone.hu ha a citromail-ról irok neki akkor megkapja?

Legjobb válasz: Igen, ha jól adta meg Neked az e-mail címét, akkor teljesen mindegy, hogy milyen címrõl milyenre küldesz.

Igen, ha jól adta meg Neked az e-mail címét, akkor teljesen mindegy, hogy milyen címrõl milyenre küldesz.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a választ :)
:) email forrása :)
Az attól függ honnét és milyen módon küldöd.
A kérdező hozzászólása: Saját itthoni gépemrõl, mondjuk freemailrõl. Módot azt nem tudom. Lehet valamit beállítani az ügy érdekében?
Tudja és a hajára is kenheti. Kb ennyit tud vele csinálni.
Ha freemail webes felületérõl, akkor cvsak a freemail látja a címedet.


Mit csináljak ha a android Tabletemen eza berajzolos lekodolást a tul sokszor lett elronva, fiokomnál a E-mail cimet és kodot kér, de én aszt elfelejttettem. Mit csináljak?

és a e-mail visszaállitonál másodlagos e-mail cimet kér amire elküldje az adatokat, de amikor regisztráltam akkor nem volt kötelezö megadni másodlagos e-mail címet épp ezér most nem tudok belépni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Öszintén szólva nem tudom, sd kártyáról tudsz adatot lementeni külön. De itt a kérdésed kevésbé szörnyû nyelvtannal: Mit csináljak, ha az Android tabletemen a berajzolós lekódolás túl sokszor lett elrontva, fiókomnál e-mail címet és kódot kér, de azt én elfelejtettem. Mit csináljak? És az e-mail visszaállítónál másodlagos e-mail címet kér amire elküldje az adatokat, de amikor regisztráltam, akkor nem volt kötelezõ megadni másodlagos e-mail címet, épp ezért most nem tudok belépni. Mit csináljak?

Öszintén szólva nem tudom, sd kártyáról tudsz adatot lementeni külön. De itt a kérdésed kevésbé szörnyû nyelvtannal: Mit csináljak, ha az Android tabletemen a berajzolós lekódolás túl sokszor lett elrontva, fiókomnál e-mail címet és kódot kér, de azt én elfelejtettem. Mit csináljak? És az e-mail visszaállítónál másodlagos e-mail címet kér amire elküldje az adatokat, de amikor regisztráltam, akkor nem volt kötelezõ megadni másodlagos e-mail címet, épp ezért most nem tudok belépni. Mit csináljak?
Keress rá a Google-n: [tablet típusa] hard reset

Tumblren hogy tudnék másnak a falára írni? Ha a kis levélre rámegyek ott fent, és utána a fan mail-re ezt irja ki: 'You must verify your email address before sending Fan Mail. ' A kérdés az: Hogy lehet 'igazolni' a az email címem? -Köszi (:

Legjobb válasz: Arra az e-mail címre, amivel regisztráltál, kaptál egy e-mailt, benne egy linkkel. Az a megerõsítõ link, azzal tudod 'igazolni'. :) Ezután már a blogod kinézetét is tudod majd szerkeszteni.

Arra az e-mail címre, amivel regisztráltál, kaptál egy e-mailt, benne egy linkkel. Az a megerõsítõ link, azzal tudod 'igazolni'. :) Ezután már a blogod kinézetét is tudod majd szerkeszteni.

Hogyan tudom telepíteni az OMSI busz szimulátort, ha a telepítésnél e-mail címet, és serial numbert kér?

Legjobb válasz: megadod a program regisztrációjakor használt e-mail címedet, és begépeled az e-mailben, megküldött széria számot. (ennyi az egész!)

megadod a program regisztrációjakor használt e-mail címedet, és begépeled az e-mailben, megküldött széria számot. (ennyi az egész!)
Írd be ezt: email: [email protected] key: 6bH0tLrl4eXrvODvscSt67jpte26qrTr
Az milyen hiba hogy d3.dx.ddl hiba van? PLS vki segítsan nagyon kellenea Game
nem fogadja el a email-t és a kódot de bocsánat milyen email-t kell megadni és ki küldi el?
#4! majdnem, másfél év múlva jöttél rá, hogy a 21%-os válaszadó(#2), fake kódokat adott!?
Jó kódot adott! Ment a zöld neked pedig piros!

Mi a tehendö ha e-mail címünk hacker kezébe jutott? És a nevünkbe küld leveleket egy linkkel?

Es bejovok kozott van olyan hogy [email protected] es a targy failure notice. Teehát amit akkor küld ha hibás a cím amire küldtem.

Legjobb válasz: Szia! Elõszõr is e-mail küldeni bárki nevébben lehet, ehhez nem kell hogy tudjam az e-mail jelszavadata. Úgy hogy többé kevésbbé semmit nem tehetsz. üdv, Attila Ps.:A kételkedõk oksokodok, ha nem hiszik írják ki a címüket, és én küldök nekik a saját címûkkel levelet.

Szia! Elõszõr is e-mail küldeni bárki nevébben lehet, ehhez nem kell hogy tudjam az e-mail jelszavadata. Úgy hogy többé kevésbbé semmit nem tehetsz. üdv, Attila Ps.:A kételkedõk oksokodok, ha nem hiszik írják ki a címüket, és én küldök nekik a saját címûkkel levelet.
A kérdező hozzászólása: Vajon errol a hoax kacsárol van szo http://www.tanit.hu/hoax-simon-ashton-hacker vagy csak az a kacsa hogy kacsa http://hvg.hu/Tudomany/20090320_e-mail_hoax_virus_kemszoftve..
Nem kell hozzá a Te címed, hogy levelet írjon. Ha akarod írok én neked bármilyen címröl mailt.
Kedves kérdezõ, látom hogy ez már egy régebbi kérdés, de gondolom válaszolok . elõször is. : ha egy hacker kezébe került az emailed, nem kell félni. mivel a hacker "ad, segít, épít" . ezzel szemben van a cracker, aki "elvesz, rombol" , szóval nem kell félned, (: tényleg lehet küldeni akárki nevéböl emaileket, van jó pár olyan anonym oldal , nem szeretném megnevezni. ahonnan simn lehet küldeni jó pár ilyen emailt. és persze nem létezõ felhasznbálóbol, szóval vissza sem tudsz írni neki. akárkinek, ha egy cracker kezében lenne az emiled, már rég észrevetted volna mert valószinû hogy a számára értékes dolgok már nem lennének benne, esetleg hozzá sem férnél a felhasználódhoz.
Változtasd meg a jelszavad.
A kérdező hozzászólása: Bocs bocs elnézést mindenkitõl azt nem írtam hogy olyan embereknek küldött akik a Contacts listámban szerepeltek. Volt egyetem társaknak testveremnek ismerõsnek rokonnak.
webes levelezõt vagy pl outlook expresst használsz? adtad e meg az email címed és jelszavad pl. egy msn játék keretében egy olyan oldalon, aminek semmi köze az email fiókodhoz? Ha megadtad, akkor már semmit nem tehetsz, lelopták a kontaktlistádat és hosszú évekig fognak a nevedben leveleket küldeni. Ami mindenképp javasolt, hogy azonnal változtasd meg az email címedhez tartozó jelszót.
Tiltsad le a címet amirõl jön tehát állítsad be hogy ami x címrõl jön az menjen a kukába ez a szûrõknél van majd változtass jelszót. Bár inkább elõször a jelszó utána a szûrõ...

Lányok! Nektek melyik tettszene jobban, ha a veletek egy suliba járó fiú személyesen vagy e-mailben beszélne veletek először?

A lánnyal nem ismerjük egymást, csak tudjuk egymásról hogy kik vagyunk :) És pl a személyes beszélgetés arról hogy találkozzunk, nem lepné-e meg túlzottan?

Legjobb válasz: Szerintem ne rögtön "találkozzatok"... egyszerûen csak beszélgess el vele, ismerkedj. Én jobban örülnék, ha személyesen szólítana meg valaki, és csak aztán beszélni néha e-mailben. =)

Szerintem ne rögtön "találkozzatok"... egyszerûen csak beszélgess el vele, ismerkedj. Én jobban örülnék, ha személyesen szólítana meg valaki, és csak aztán beszélni néha e-mailben. =)
személyesen!!! Az emailt, msn-t felejsd el, mert nem kapsz a csajról igazi képet. ezek a sz.arok nem adnak reális képet az emberekrõl, és ismerkedésnél meg nagyon fontos!
Az emailnél, msn-nél nincs rosszabb megoldás!Ha bejössz neki akkor örülni fog, hogy megszólítod.Ha nem jössz be neki akkor meg h emailt írsz sem örül neki. Inkább köszönj neki, ha találkozol vele a suliban:) Kérdezd meg hogy van, milyen órája lesz, ki tanítja azt a tantárgyat stb. 15/L
szerintem elég puhány dolog emailezni valakinek akivel napi kontaktban vagy.
Hát az elõttem szólókhoz csatlakoznék! Szólítsd meg! :D
hát nemtudom szerintem jó az msn indítás és majd utána alakul.. a személyes beszélgetést nemtudod elkerülni :D De gondlom nemis akarod
MSN MSN MSN MSN MSN MSN van gondolkodási idõ, nem égtek le, és mikor elsõnek beszélsz majd vele élõben nem fogsz izgulni:D 16/L
személyesen :D
hát semmiképpen se támadd le...eleinte kezdj beszélgetni vele valami másról..barátkozzál össze vele.éreztesd vele hogy tetszik neked...szerintem ha ez megvolt még az esély is nõ hogy találkozik veled.:) sok sikert!

Ha a mostani e-mail címem törlöm mi történik?

Szeretném kitörölni az e-mail postafiókomat,és egy másikat csinálni helyette.De mi történik akkor azokkal az oldalakkal,pl: Ez,iwiw,stb ahová e-mail cimmel kellet regisztrálni?

Legjobb válasz: Az e-mail törlésének menete: 1. Hozd létre az új címet. 2. Minden olyan helyen, ahol a törölni kívánt címeddel vagy regisztrálva, VÁLTOZTASD MEG a régi címed a létrehozott új címedre. Ez azért fontos, mert sok helyen a régi címedre is küld egy igazolást, benne egy linkkel, melyre kattintva hagyod jóvá az e-mail módosítást! 3. Ha minden címed megváltoztatva az újra, akkor állíts be átirányítást a régi címedrõl az új címedre. Ezt használd kb. egy hónapig. Ezzel együtt tájékoztasd az érintetteket a címváltozásról, és ez idõ alatt már csak az új címedrõl postázz levelet. 4. Ha az egy hónap letelt, már (talán) biztonsággal törölheted a címedet. A hármas pontot kihagyhatod, de sok kellemetlenséget tud okozni.

Az e-mail törlésének menete: 1. Hozd létre az új címet. 2. Minden olyan helyen, ahol a törölni kívánt címeddel vagy regisztrálva, VÁLTOZTASD MEG a régi címed a létrehozott új címedre. Ez azért fontos, mert sok helyen a régi címedre is küld egy igazolást, benne egy linkkel, melyre kattintva hagyod jóvá az e-mail módosítást! 3. Ha minden címed megváltoztatva az újra, akkor állíts be átirányítást a régi címedrõl az új címedre. Ezt használd kb. egy hónapig. Ezzel együtt tájékoztasd az érintetteket a címváltozásról, és ez idõ alatt már csak az új címedrõl postázz levelet. 4. Ha az egy hónap letelt, már (talán) biztonsággal törölheted a címedet. A hármas pontot kihagyhatod, de sok kellemetlenséget tud okozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha a Facebook letiltja a profilom, akkor a régi e-mail címemmel és jelszavammal majd regisztrálhatok újra vagy ezek közül semmit sem használhatok majd?

Legjobb válasz: A régi e-mail címedet tárolja a face, azzal nem jelentkezhetsz be megint, de az új e-mailhez használhatod a régi jelszavadat is.

A régi e-mail címedet tárolja a face, azzal nem jelentkezhetsz be megint, de az új e-mailhez használhatod a régi jelszavadat is.
A kérdező hozzászólása: És másodlakos címnek használható lenne?
Minek az neked? Ha feltétlen tesztelni akarod, hogy a face beazonosít-e, mint letiltott felhasználót, akkor próbáld ki! Miért nem akarsz tiszta lappal indulni, biztos oka volt, hogy letiltottak. Persze a születési adataid alapján is be tud azonosítani, ha nem kamu volt a régi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!