Találatok a következő kifejezésre: Ha a macska vemhesül azonnal (4 db)

Ha a nöstény macska vemhesül azonnal abbahagyja a tüzelést, vagy elöfordulhat még egy napig kelleti magát?

Legjobb válasz: kelletheti magát. mivel a macskáknál sok petesejt érik egyszerre (ezért születhet akár 10 kiscicia is egyszerre) így akár több kandúr is lehet az apa.

kelletheti magát. mivel a macskáknál sok petesejt érik egyszerre (ezért születhet akár 10 kiscicia is egyszerre) így akár több kandúr is lehet az apa.

A macska, ha 3 hónapig szoptatta a kölykeit és 1 kicsi már döglötten született, akkor ebben az évben még vemhes lesz? Vagy egyáltalán lesz-e még vemhes?

Legjobb válasz: Amíg nem ivartalanítod, addig évente 2-3 alkalommal mindig vemhes lesz. Ajánlott az ivartalanítás, ha szereted a macsod, mert megviseli az anyamacska szervezetét az állandó szülés, szoptatás, majd újra szülés, szoptatás... gondolj bel, ha egy nõ minden alkalommal, amikor lehetséges, szülne. Nem beszélve arról, hogy a menhelyek így is tele vannak kidobott, elhagyott macskákkal. És az utak mentén is rengeteg elütött van... :-(

Amíg nem ivartalanítod, addig évente 2-3 alkalommal mindig vemhes lesz. Ajánlott az ivartalanítás, ha szereted a macsod, mert megviseli az anyamacska szervezetét az állandó szülés, szoptatás, majd újra szülés, szoptatás... gondolj bel, ha egy nõ minden alkalommal, amikor lehetséges, szülne. Nem beszélve arról, hogy a menhelyek így is tele vannak kidobott, elhagyott macskákkal. És az utak mentén is rengeteg elütött van... :-(

Vemhes a macskám, nagy hasa van, de még nem fialt meg, ha megnyomom az emlőjét, akkor jön a teje. Mennyi időn belül fog fialni?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni, hogy mióta vemhes... 57-71 nap közt bármikor megszülhet. Általában 65-66 napra szoktak fialni.

Jó lenne tudni, hogy mióta vemhes... 57-71 nap közt bármikor megszülhet. Általában 65-66 napra szoktak fialni.
A kérdező hozzászólása: 58-60 nap körüli.
Lehagytam: Mérd a testhõjét ha és 37 fok vagy az alá esik akkor pár napon belül meg lesz a kicsik. A macskák normál testhõmérséklete 38-39 fok.
A kérdező hozzászólása: Ezt találtam : Az elsõ látható jel, ami bizonyítja, hogy a macska vemhes maradt. Ha a mellbimbói megduzzadnak és bepirosodnak, akkor világos: kölykei lesznek. A szülést megelõzõ napon észrevehetõ a tej folyása a bimbókból. Akkor már holnap megfog fialni :) . Ez lesz az elsõ fialása, remélem hogy nem lesz gond vele, azt is remélem hogy nem este fog fialni, mert akkor nem tudok ott lenni mellette. De azért este többször is megnézem mielõtt elalszom.
nem biztos a holnap, lehet akár még pár nap is. az embernek is lehet elõbb teje :) ) De egyet nem értek, miért nyomkodod az emlõit?? bajt is okozhatsz vele, nem is kicsit:( nem bántsad, tudja az a cica, hogy mikor akar szülni.
semmi baj nincs vele ha megnyomja óvatosan és megnézi hogy jön-e tej.
A kérdező hozzászólása: Nem nyomkodtam, csak láttam hogy rózsaszín, és megvan duzzadva, egy ujjal kicsit megnyomtam, és jött a tej belöle, ma megfialt :D Nagyon szépek a kicsik, whiskas cicás, olyan a szinük is és a mintájuk is, :)


Ha vemhes a macska utána amikor már látszanak az emlői utána kb még hány napba telig még ellik?

Legjobb válasz: mindenki azt mondja hogy ivartalanitsa a macskát? szerintem semmi szükség rá. odaadja valakinek.-.-

mindenki azt mondja hogy ivartalanitsa a macskát? szerintem semmi szükség rá. odaadja valakinek.-.-
Kedves válaszoló! 2 millió gazdátlan macska van ma Magyarországon. Miért kéne újabbakat születni a saját macskánkkal, aki ezt nem is igényli? Nem inkább a meglévõ 2 millió szerencsétlenen kéne segíteni, akik pont az ilyen véletlen balesetekbõl születtek és mégsem lett gazdijuk?
Ezt az orvostól kéne megkérdezned. Szerintem keress egy jó orvost és ivartalaníttasd azonnal.
és ha nem akkarja ivartalanitni? lehet nem azzért tete fel a kérdést hogy jajj most mikor lehet ivartalanitani?
engem is erdekelne, mert barmelyik pillanatban megszülhet a mcskam.En kint elek ausztriaba itt nem sok kobor macskat latni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!