Találatok a következő kifejezésre: Ha a ma jött meg (82 db)

Az orvos látta volna, ha baba? Ma jött meg a mensim, de nagyon kevés, és nem olyan, mintha nőni akarna a mennyisége.

Ma voltam orvosnál,mert nem akart megjönni a mensim.Nem nagyon vártam,de már aggasztott, hogy vagy az vagy baba legyen.Ma megjött, de egyenl?re nagyon kevés, és ez a kérdés motoszkál bennem azóta is amit itt felteszek. Csak kézzel vizsgált, UH-ja nincsen.Ha lett volna odabent valaki, lehetett volna már érezni,vagy azt csak UH-al lehet látni? Elnézést, ha nagy badarságot kérdezek,el?re is köszönöm, ha válaszoltok!

Legjobb válasz: Tapintással így az elején nem lehet egyértelmûen megállapítani, UH-val is csak kb a 6-7. héttõl (az uccsó mensidtõl számítva). Miért nem tesztelsz?

Tapintással így az elején nem lehet egyértelmûen megállapítani, UH-val is csak kb a 6-7. héttõl (az uccsó mensidtõl számítva). Miért nem tesztelsz?
Szia!Tesztelj egyet!Csak hüvelyi UH-n lehet látni, akkor is csak petezsákot!Ez érdekes, mert amikor én is igy elmentem a vizsgálatra, megvizsgált a doki és nem akarlak elkeseriteni, de nekem el is ment a baba.Remélem te terhes vagy!Majd ird meg, mi a teszt eredménye!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõször is 2. válaszoló: nagyon sajnálom ami a Babáddal történt, remélem mihamarabb sikerül majd újra teherbe esned! Tesztet már csináltam egy párat, mert nem akart megjönni, és nem tudtam, hogy miért, azt hittem én is, hogy terhes vagyok, de mind neg lett. Igaz, olvastam már itt is, hogy hiába a neg teszt, mégis baba volt a dologban, meg valat orvos is vizsgált, és úgysem látta, aztán már x éves a gyerek, ezért is jutott eszembe a kérdés.És köszönöm, hogy irtatok! :)
A kérdező hozzászólása: valat=valakit ....bocsánat :)

Ma jött meg, ma kezdem el inni a cickafark teát. Ha összejön a baba akkor árthatok neki ezzel? Meddig kell inni?

Legjobb válasz: szia nekem is ma jott meg sajnos.én baratcserjéztem 3 honapig.most készulok hogy veszek teat-cickafark meg palástfu teat. A cickafarkat félidoig aztán a palastfut.

szia nekem is ma jott meg sajnos.én baratcserjéztem 3 honapig.most készulok hogy veszek teat-cickafark meg palástfu teat. A cickafarkat félidoig aztán a palastfut.
Terhesen TILOS cickafark teát inni. Ezért van az, hogy félidõig, peteérésig lehet csak cickafarkot inni, utána palástfüvet lehet. Palástfüvet lehet terhesen is. Itt egy link a cickafarkról: http://www.babatakarok.hu/cickafark-tea
amikor elmarad a menstruáció, pozitív a teszted és rögtön abbahagyod aznap, akkor nem ártottál, mert még nincs közös vérkeringésetek az embrióval. de jobb lenne a ciklusod elsõ napjától a 14.ig cickázni és utána 28.ig meg palástfû teát inni, utóbbi segíti a beágyazódást

Ha ma jött meg a menzeszem, és elég rendszertelen, mikor ovu teszteljek? Adhatok a megérzéseimre? Ovu elött is legyünk együtt vagy csak ovu napján? Mikor a legideálisabb?

Legjobb válasz: Biztos le leszek pontozva, de.... sokan akár mensturációkor is terhesek lesznek, persze ez ritka, de ha úgy vesszük, akkor ne így álljatok neki, mikor kéne csinálni.... szerintem úgy a legkevesebb az esélye a terhességnek. Nézd meg a sok nemkívánt terhességet, hányszor olvasni olyanokról, na õk nem görcsöltek rá, nem néztek ovulációt stb mégis terhesek lettek, sokan évekig hiába próbálkoznak és nem sikerül, feladják és aztán mégis jön a baba. Nem ez az általános, de valahol ezek igaz dolgok. Amúgy én is néztem ovulációt, mert a dokim sem volt biztos abban, hgoy van-e egyáltalán, mert nagyon elhúzódó és 2 havonta jött meg. de mégis sikerült :) és viszonylag hamar. De ha ennyire tudományos akarsz lenni, akkor úgy 3 naponta érdemes, mert addig termelõdik elegendõ sperma.

Biztos le leszek pontozva, de.... sokan akár mensturációkor is terhesek lesznek, persze ez ritka, de ha úgy vesszük, akkor ne így álljatok neki, mikor kéne csinálni.... szerintem úgy a legkevesebb az esélye a terhességnek. Nézd meg a sok nemkívánt terhességet, hányszor olvasni olyanokról, na õk nem görcsöltek rá, nem néztek ovulációt stb mégis terhesek lettek, sokan évekig hiába próbálkoznak és nem sikerül, feladják és aztán mégis jön a baba. Nem ez az általános, de valahol ezek igaz dolgok. Amúgy én is néztem ovulációt, mert a dokim sem volt biztos abban, hgoy van-e egyáltalán, mert nagyon elhúzódó és 2 havonta jött meg. de mégis sikerült :) és viszonylag hamar. De ha ennyire tudományos akarsz lenni, akkor úgy 3 naponta érdemes, mert addig termelõdik elegendõ sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem vagy lepontozva..:) Igazából nagyon rá stresszelek a dolgokra, bár ez a kilencedik hónapja , hogy nem sikerül. Az ovu jeleit megérzem, eddig kevés sikerrel jártam. Ma reggel, rózsaszínes folyásom volt, fájt a hasam, de nem olyan erõs a vérzésem, mint pl. mult hónapban. Mit tegyek hogy be segitsek a dolgoknak? Van valami tea, vagy készítmény ami befolyásolja a teherbeesést, vagy megkönnyítí?
Illetve írtad, hogy nagyon rá vagy görcsölve, hát próbálj ne görcsölni, tudom nehéz :) !!!! de valahogy úgy fogd fel, hogy ezt nem te irányítod, ez tényleg a természeten múlik, nem olyan, mint meg akarok nézni egy filmet a tv-ben és bekapcsolom :) hanem majd egyszercsak összejön a baba. Tegyetek meg mindent, rendszeresen szexeljetek, de ne azért mert ovu van. a spermák több napig életképesek, lehet mikor már érzed az ovut, mire találkoznak a katonák :) már késõ. Bár nem tudom mennyi idõs vagy lehet egy nõgyógyászati vizsgálat sem ártana, fölösleges várni, hátha valami probléma van odabent, nem feltétlenül komoly, de lehet kell egy kis rásegítés, akkor minek hónapokig várni, de az is lehet, hogy a párodnál van gond. Én biztos el mennék a helyedben dokihoz, max 1-2 hónapot várnék.
Nem nekem szóltak a válaszok, de én is köszönöm. Ugyanúgy vagyok, mint a kérdezõ, nálunk is a 9. hónapnál tartunk és semmi. Elvileg egészségesek vagyunk, már van egy gyerekünk, aki 5 hónap alatt sikerült (ovu teszt segítségével, mert marha rendszertelen nálam is az ovu), de most hiába :(

FONTOS! Ma jött meg nekem a menstruációm més hogy ne fájjon kapok be nospát ás algoflex m et és a kérdésem az hogy ha iszok pezsgőt ma nem lesz a e bajom?

Legjobb válasz: Szerintem egy kis pohár pezsgõ még nem árt meg. Max(!) 2x kis pohár, ha nagyon jó a társaság. Többet semmiképp se, mert fájdalomcsilli + alkohol = brutál drog. Meg hát ne közvetlenül elõtte szedd be.

Szerintem egy kis pohár pezsgõ még nem árt meg. Max(!) 2x kis pohár, ha nagyon jó a társaság. Többet semmiképp se, mert fájdalomcsilli + alkohol = brutál drog. Meg hát ne közvetlenül elõtte szedd be.
milyen hülye emberek vannak... Nem akarja részegre inni magát! Csak egy kis pezsgõ... szánalmas...
De! gyógyszer ez is. Belelehet halni ill. olyan is lehetsz mint 1 drogos.Akkor inkább öltözzél fel melegen.
Egyet értek elõttem lévõ.
Ha most veszed be a gyógyszert, 3-4 óra múlva már ihatsz pár korty alkoholt, de azért tarts mértéket!
Mert nem is jönne el az újév, ha nem innál alkoholt igaz? Szánalmasak a mai tinik, komolyan mondom. Én sem fogok inni ma egy kortyot sem, sõt tavaly sem ittam, mégis itt vagyok. És tudod miért nem iszok? Mert gyógyszert kell szednem! Este hétkor kell bevennem a gyógyszert, éjfélig eltelik 5 óra hossza, mégsem fogok inni! Feltalálták már a gyerekpezsgõt vagy az üdítõt!
Persze, hogy ittam pezsgõt, amikor nem kellett éppen gyógyszert szednem. De olyan nem nagyon volt, mivel hellyel-közzel 8 éves korom óta kell gyógyszert szednem. A felfogásod szánalmas, idd le magad, aztán vegyél be rá gyógyszert.
Ne is törõdj a parasztokkal.. vedd be most a gyogyszert és este már ihatsz amennyit szeretnél, senkinek semmi köze hozzá mit és mennyit iszik a másik szilveszterkor. Én felnõtt ember vagyok, .nem tini de ittam tini koromban is, és volt hogy nem egy pohárral, de nem fetrengtem a saját hányásomban. Most is fogok inni és nem érzem szánalmasnak ezért magam.
A kérdező hozzászólása: Én még neked se kivántam rosszat mivel nem ismerlek!Légyszi te se tedd! Köszönöm a kedves válaszolóknak!Akik irtak és nem irtak felesleges mondatokat!! BUÉK
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj de te is voltál gyerek és nem hiszem el hogy soha még csak kise probáltad!És amugy meg ha valaki nem tud épp választ adni ne irjon arra a cikkre mert nem az volt a kérdésem hogy xy megengedie
Teljen el 4 óra a gyógyszer meg az alkohol között a biztonság kedvéért. Amuygmeg a paracetamol tartalmu gyogyszereknél kell ezzel nagyon vigyázni (tudtommal egyik sem az) .Azért menj biztosra.Buék:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy! Amugy nem fogok sokat inni max 2pohár! Neked is nagy bulizást B.U.É.K

Ha 6. -án jött meg elvileg ma már van pém. Ha ma 1-ütt leszünk lehet összejön a babóka?

Legjobb válasz: hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed,vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?

hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed, vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?
A kérdező hozzászólása: Ja de nem érzek semmit kicsit folyok ennyi. Mondjuk én soha menzi alatt elõtt után nem érzek semmit nem fáj semmim, csak mióta a gyógyszert szedtem de mióta abbahgytam azóta sincs görcsöm meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: múlt hónapban volt azt érzetem mintha lázas lettem volna reggel de most nem érzek semmit de a 12. napon vagyok ELVILEG kéne lennie.
szerintem azlenne a legjobb ha hõdet mérnéd vagy lh tesztet vennél.
Összejöhet, de semmit ne vegyél 100%-ra. Mi erõsen pozitív lh-tesztnél együtt voltunk, és nem jött össze mégsem. Persze esély mindig van rá. Drukkolok!
lh teszt segíthet, hogy meghatározd a peteérést pontosabban, de ha van peteérésn NEM csak a LEGERÕSEBB jelzésû napon kell együtt lenni. Legjobb kb 3-4 napig éjjeli partyt rendezni.Ha gondolod, hogy ma van akkor hajrá...Az egyik válaszolónak pedig mondanám:: Miért lenne szegénynek elzáródva a petevezetékje?? Ennyi erõvel mindenkinek ellehet éppen.Azt majd megállapítja a doki, ha úgy van, de remélhetõ nem kerül ilyenre sor.Nem kell minden probálkozó emberre rátukmálni olyan betegséget ami, neki nincs is, legalábbis nem utalt rá. Remélem nem ijesztgetsz mást!! Ennyibõl mondhattad volna neki, mivan ha neki nincs is peteérése.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy hogy megvédesz meg másokat is :) Ez jól esett mert mindig attól félek, hogy mi van ha nem is lehet gyerekem :( szép napot

Ha a menszim ma jött meg és a múlt hónapban pedig elsején, meg azelőtt is akkor mikor lesz most peteérésem?

Legjobb válasz: most akkor nem volt peteérésed,mert tul soká jött meg. számolni számold a rendes ciklusodhoz.

most akkor nem volt peteérésed, mert tul soká jött meg. számolni számold a rendes ciklusodhoz.
SZIA, SZERINTEM MÁRCIUS 29-30 KÖRÜL, DE HA BABÁT SZERETNÉL, AKKOR MÁR 26.-ÁTÓL KB. 2 NAPONTA HA SZERETKEZTEK VAGY ÁPRILIS 3-IG, AKKOR TUTI ÖSSZE JÖN A BABA. PERSZE HA NINCS SEMMI BAJOD.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szeretnénk már babát.Elvileg semmi bajom nincs nemrég voltam dokinál

Hormonvizsgálatra kell mennem a ciklus 3. napján. Ma jött meg és mikor menjek ha hosszú hétvége lesz? Pénteken is elvégzik a labort?

Legjobb válasz: Ezt még ma v. holnap meg kellene kérdezned a kórháztól, ahol levennék a vért, sztem telefonon is megmondják. Egyébként én is jártam már úgy, hogy a hosszú hétvégén lett volna a vérvétel esedékes, így csúszott a következõ ciklusomra. Sajnos nálunk nincs hétvégi vérvétel, máshol hallottam már ilyet.

Ezt még ma v. holnap meg kellene kérdezned a kórháztól, ahol levennék a vért, sztem telefonon is megmondják. Egyébként én is jártam már úgy, hogy a hosszú hétvégén lett volna a vérvétel esedékes, így csúszott a következõ ciklusomra. Sajnos nálunk nincs hétvégi vérvétel, máshol hallottam már ilyet.
Maszek orvosod van? Én is ettöl tartok, hogy ne jöjjön meg nekem is kelessz menni. Nekem azt mondta akkor az ötödik napon fogják le venni, ne csusszon a dolog annyit.
nekem is hosszu hétvégére esett a 3. napi vérvétel így csak az 5. napon tudtam levetetni de azt mondta a doki h így is jó!felesleges lett volna várnom a köv. ciklusig!

Okt.30án vettem be escapellét, ezután kb 1 hete vltunk 1ütt megszakitással. A mensim jol megjött a tabi óta 2×, ma jött meg 27. napra. Ha 1 hete tegyük fel teherbe estem, megjött volna ma?

ugye a teszt 2 hétre rá jó...de ha pl 1 hete estem teherbe, akkor a mensim nem jönne meg de a tesztt mgé nem irná? hogy is van ez? am nemrég csináltam tezstet ami negatív lett.. ha ma rendesn megjött, ugye nem vagyok babaás?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy terhes, semmi baj. A beágyazódás kb 8 nap, na most ha te a 7. napon elkezdesz menstruálni, akkor nincs hová beágyazódni a gyereknek. Menstruáció elõtt 1 héttel nem igazán van már peteérés, nameg mondom nem lenne hová beágyazódnia. Nem leszel terhes :)

Szia! Nem vagy terhes, semmi baj. A beágyazódás kb 8 nap, na most ha te a 7. napon elkezdesz menstruálni, akkor nincs hová beágyazódni a gyereknek. Menstruáció elõtt 1 héttel nem igazán van már peteérés, nameg mondom nem lenne hová beágyazódnia. Nem leszel terhes :)
Mármint a szextõl számított 7. napon :D
A kérdező hozzászólása: kösziiiiii:)
a teszt 2 hét múlva mutat eredményt, addig fölösleges megcsinálni. van aki a terhessége feléig menstruál... kár hogy nem kértél karácsonyra egy kis felelõsségtudatot.
Esélye van, de nagyon minimális.
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor kezdjunk komolyan bele a babytervezésbe?
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator itt megtudod mikor aktualis ha babat szeretnetek.
elég minimális az esélye, de nem 0! Elvileg a ciklusod közepe táján vagy termékeny, de elõfordulhat rendkívüli pé is!
Nem
Nem! Már milliószor leírták elõttem is, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG fogamzásgátló tablettával lehet a menstruációt eltolni, mással nem.
Nem a menstruációd fog hozzád alkalmazkodni, hanem neked a menzeszhez. Nem akkor menstruálsz, amikor te szeretnél!
A kérdező hozzászólása: Es milyen falyta es hany tableta szukseges ahoz? MErt en emg nem hasznaltam olyat
Hány éves vagy, hogy képes lennél fogamzásgátlóval felborítani a hormonrendszered csak azért, mert nem akkor menstruálsz amikor akarsz?
Elõzõ vagyok. Egyébként is fogamzásgátlót elõször nõgyógyász írhat fel!!!
A kérdező hozzászólása: Zsir!!:|

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!