Találatok a következő kifejezésre: Ha a ma jött (105 db)

Az orvos látta volna, ha baba? Ma jött meg a mensim, de nagyon kevés, és nem olyan, mintha nőni akarna a mennyisége.

Ma voltam orvosnál,mert nem akart megjönni a mensim.Nem nagyon vártam,de már aggasztott, hogy vagy az vagy baba legyen.Ma megjött, de egyenl?re nagyon kevés, és ez a kérdés motoszkál bennem azóta is amit itt felteszek. Csak kézzel vizsgált, UH-ja nincsen.Ha lett volna odabent valaki, lehetett volna már érezni,vagy azt csak UH-al lehet látni? Elnézést, ha nagy badarságot kérdezek,el?re is köszönöm, ha válaszoltok!

Legjobb válasz: Tapintással így az elején nem lehet egyértelmûen megállapítani, UH-val is csak kb a 6-7. héttõl (az uccsó mensidtõl számítva). Miért nem tesztelsz?

Tapintással így az elején nem lehet egyértelmûen megállapítani, UH-val is csak kb a 6-7. héttõl (az uccsó mensidtõl számítva). Miért nem tesztelsz?
Szia!Tesztelj egyet!Csak hüvelyi UH-n lehet látni, akkor is csak petezsákot!Ez érdekes, mert amikor én is igy elmentem a vizsgálatra, megvizsgált a doki és nem akarlak elkeseriteni, de nekem el is ment a baba.Remélem te terhes vagy!Majd ird meg, mi a teszt eredménye!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõször is 2. válaszoló: nagyon sajnálom ami a Babáddal történt, remélem mihamarabb sikerül majd újra teherbe esned! Tesztet már csináltam egy párat, mert nem akart megjönni, és nem tudtam, hogy miért, azt hittem én is, hogy terhes vagyok, de mind neg lett. Igaz, olvastam már itt is, hogy hiába a neg teszt, mégis baba volt a dologban, meg valat orvos is vizsgált, és úgysem látta, aztán már x éves a gyerek, ezért is jutott eszembe a kérdés.És köszönöm, hogy irtatok! :)
A kérdező hozzászólása: valat=valakit ....bocsánat :)

Ma jött meg, ma kezdem el inni a cickafark teát. Ha összejön a baba akkor árthatok neki ezzel? Meddig kell inni?

Legjobb válasz: szia nekem is ma jott meg sajnos.én baratcserjéztem 3 honapig.most készulok hogy veszek teat-cickafark meg palástfu teat. A cickafarkat félidoig aztán a palastfut.

szia nekem is ma jott meg sajnos.én baratcserjéztem 3 honapig.most készulok hogy veszek teat-cickafark meg palástfu teat. A cickafarkat félidoig aztán a palastfut.
Terhesen TILOS cickafark teát inni. Ezért van az, hogy félidõig, peteérésig lehet csak cickafarkot inni, utána palástfüvet lehet. Palástfüvet lehet terhesen is. Itt egy link a cickafarkról: http://www.babatakarok.hu/cickafark-tea
amikor elmarad a menstruáció, pozitív a teszted és rögtön abbahagyod aznap, akkor nem ártottál, mert még nincs közös vérkeringésetek az embrióval. de jobb lenne a ciklusod elsõ napjától a 14.ig cickázni és utána 28.ig meg palástfû teát inni, utóbbi segíti a beágyazódást

Ha most, ma este jött meg, akkor a menstruációmat holnapra vagy mára számoljam?

Legjobb válasz: sztem mára! mert úgy mondják, hogy onnantól mikor megjött, szóval ma!!!!

sztem mára! mert úgy mondják, hogy onnantól mikor megjött, szóval ma!!!!
Az számít elsõ napnak, amikor nem csak pecsétel, hanem rendesen (piros) vérzik. Általában ha reggel indul, estére már "beindul", ha meg este, akkor valószínûleg másnapra...
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Akkor holnap.

Ha 6. -án jött meg elvileg ma már van pém. Ha ma 1-ütt leszünk lehet összejön a babóka?

Legjobb válasz: hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed,vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?

hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed, vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?
A kérdező hozzászólása: Ja de nem érzek semmit kicsit folyok ennyi. Mondjuk én soha menzi alatt elõtt után nem érzek semmit nem fáj semmim, csak mióta a gyógyszert szedtem de mióta abbahgytam azóta sincs görcsöm meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: múlt hónapban volt azt érzetem mintha lázas lettem volna reggel de most nem érzek semmit de a 12. napon vagyok ELVILEG kéne lennie.
szerintem azlenne a legjobb ha hõdet mérnéd vagy lh tesztet vennél.
Összejöhet, de semmit ne vegyél 100%-ra. Mi erõsen pozitív lh-tesztnél együtt voltunk, és nem jött össze mégsem. Persze esély mindig van rá. Drukkolok!
lh teszt segíthet, hogy meghatározd a peteérést pontosabban, de ha van peteérésn NEM csak a LEGERÕSEBB jelzésû napon kell együtt lenni. Legjobb kb 3-4 napig éjjeli partyt rendezni.Ha gondolod, hogy ma van akkor hajrá...Az egyik válaszolónak pedig mondanám:: Miért lenne szegénynek elzáródva a petevezetékje?? Ennyi erõvel mindenkinek ellehet éppen.Azt majd megállapítja a doki, ha úgy van, de remélhetõ nem kerül ilyenre sor.Nem kell minden probálkozó emberre rátukmálni olyan betegséget ami, neki nincs is, legalábbis nem utalt rá. Remélem nem ijesztgetsz mást!! Ennyibõl mondhattad volna neki, mivan ha neki nincs is peteérése.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy hogy megvédesz meg másokat is :) Ez jól esett mert mindig attól félek, hogy mi van ha nem is lehet gyerekem :( szép napot

Most már biztos, h a nyákdugóm jött ki tegnap, ma is jött még. Meddig tudom késleltetni ha csak fekszem egész nap?

Se fájás semmi, 36+3 vagyok. Jó lenne még pár napig bent tartani, szerintetek ha fekszem, nem csinálok semmit az segít, vagy ha akar akkor mindegy mit csinálok úgyis elindul? A kisfiam nagyon élénk különben, szinte folyamatosan mozog. Néha egy-egy keményedés, de semmi más jel.

Legjobb válasz: A magzatvíz annyitól is elfolyhat, hogy felülsz az ágyban. Amúgy semmit nem jelent a nyákdugó, még túl is hordhatod.

A magzatvíz annyitól is elfolyhat, hogy felülsz az ágyban. Amúgy semmit nem jelent a nyákdugó, még túl is hordhatod.
Igen, ha megindul megcsászároznak. Szerintem a 37. héttõl már nem próbálják visszatartani.
Igen. 35 hetes voltam amikor elment és 38 hetesen szültem. Annyi, hogy én emellett rengeteget keményedtem. De ugyanúgy fõztem, mostam, kutyát sétáltattam stb. Sok mindent lehet olvasni a neten, de nem mindig úgy van, ahogy írják...
A kérdező hozzászólása: Három hét??? Itt a neten azt olvasom max egy hét....nem tudom mi van ilyenkor, elõbbre hozzák a császárt, vagy ha megindulna elõbb akkor sürgõsségi lesz?
Ne aggódj, akár még hetekig is húzhatod. Emiatt nem kell ágynyugalom. Kivéve, ha sokat keményednél. De ugye nálad ez sincs. Én 3 hétig mászkáltam nyákdugó nélkül!
Nekem szülés elõtt 2 héttel ment el a nyákdugó.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére aranyos a család, mindenki ágyba parancsol, a férjem idevezényelte a takarítónõt, nehogy bármit is csináljak, a kicsit elvitte itthonról, a nagy meg ugrik minden óhajomra:-) Megnyugtattatok, de azért pihenek. Most már kiegyeznék azzal ha 3 napot maradna, a 32. héten voltam uh-n azt mondták nagy gyerek, így remélem nem lesz gond ha elõbb jön azzal sem.
Nekem délelõtt távozott, este fél 12-kor beindult a szülés..
Hát nekem is elment 35+2 naposan egy része, bent a kórházban visszatartáson, feküdtem egy hétig, azóta pedig mihelyt fájdogál a hasam lefekszek. Holnap töltöm a 37. Hetet de kicsinek látják a babát és még maradnia kéne kicsit. Próbálj pihenni amennyit tudsz!
nekem hétfõ óta jön, tuti h az, megkérdeztem dokit, szülésznõt, mindkettõ azt mondta h nem sok jelentõsége van, semmit nem befolyásol, ha megteheted pihenj, de nem függ a szülés össze a nyákdugóval, a bacikat tartja távol a babától.
Én azért feküdnék. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Jó is lenne....8.-án lenne császárom. Akkor keljek fel, ne feküdjek?
Nekem az elsõ szülésem elõtt egy hónappal (35 hetesen) távozott a nyákdugó, és biztos, hogy az volt! Nyílni kezdett a mégszáj, így kipottyant, de ettõl még jó ideig nem szültem.

FONTOS! Ma jött meg nekem a menstruációm més hogy ne fájjon kapok be nospát ás algoflex m et és a kérdésem az hogy ha iszok pezsgőt ma nem lesz a e bajom?

Legjobb válasz: Szerintem egy kis pohár pezsgõ még nem árt meg. Max(!) 2x kis pohár, ha nagyon jó a társaság. Többet semmiképp se, mert fájdalomcsilli + alkohol = brutál drog. Meg hát ne közvetlenül elõtte szedd be.

Szerintem egy kis pohár pezsgõ még nem árt meg. Max(!) 2x kis pohár, ha nagyon jó a társaság. Többet semmiképp se, mert fájdalomcsilli + alkohol = brutál drog. Meg hát ne közvetlenül elõtte szedd be.
milyen hülye emberek vannak... Nem akarja részegre inni magát! Csak egy kis pezsgõ... szánalmas...
De! gyógyszer ez is. Belelehet halni ill. olyan is lehetsz mint 1 drogos.Akkor inkább öltözzél fel melegen.
Egyet értek elõttem lévõ.
Ha most veszed be a gyógyszert, 3-4 óra múlva már ihatsz pár korty alkoholt, de azért tarts mértéket!
Mert nem is jönne el az újév, ha nem innál alkoholt igaz? Szánalmasak a mai tinik, komolyan mondom. Én sem fogok inni ma egy kortyot sem, sõt tavaly sem ittam, mégis itt vagyok. És tudod miért nem iszok? Mert gyógyszert kell szednem! Este hétkor kell bevennem a gyógyszert, éjfélig eltelik 5 óra hossza, mégsem fogok inni! Feltalálták már a gyerekpezsgõt vagy az üdítõt!
Persze, hogy ittam pezsgõt, amikor nem kellett éppen gyógyszert szednem. De olyan nem nagyon volt, mivel hellyel-közzel 8 éves korom óta kell gyógyszert szednem. A felfogásod szánalmas, idd le magad, aztán vegyél be rá gyógyszert.
Ne is törõdj a parasztokkal.. vedd be most a gyogyszert és este már ihatsz amennyit szeretnél, senkinek semmi köze hozzá mit és mennyit iszik a másik szilveszterkor. Én felnõtt ember vagyok, .nem tini de ittam tini koromban is, és volt hogy nem egy pohárral, de nem fetrengtem a saját hányásomban. Most is fogok inni és nem érzem szánalmasnak ezért magam.
A kérdező hozzászólása: Én még neked se kivántam rosszat mivel nem ismerlek!Légyszi te se tedd! Köszönöm a kedves válaszolóknak!Akik irtak és nem irtak felesleges mondatokat!! BUÉK
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj de te is voltál gyerek és nem hiszem el hogy soha még csak kise probáltad!És amugy meg ha valaki nem tud épp választ adni ne irjon arra a cikkre mert nem az volt a kérdésem hogy xy megengedie
Teljen el 4 óra a gyógyszer meg az alkohol között a biztonság kedvéért. Amuygmeg a paracetamol tartalmu gyogyszereknél kell ezzel nagyon vigyázni (tudtommal egyik sem az) .Azért menj biztosra.Buék:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy! Amugy nem fogok sokat inni max 2pohár! Neked is nagy bulizást B.U.É.K
Nekem is mindjárt megjönn érzésem van, mára nem vártam. Remélem mind a ketten babássak vagyunk.Drukkolok!!!
ha egy nap 37, 1, az még nem jelent semmit. egy ovuláció nélküli ciklusban is lehet egy napra magas, mert ott hol felmegy, hol leesik. mérd minden nap, biztosra csak úgy mehetsz, ha fent is marad, babás pedig, ha 14nap után is fent marad.
A kérdező hozzászólása: ma is 37 volt...
ez jó hír, ez bizonyitja, hogy volt ovulációd. ha 14nap után is ilyen magas lesz, és még a mensi is elmarad, akkor babás vagy a legnagyobb valószínûséggel..
A kérdező hozzászólása: tegnap is 37, ma is 37, 1. a méhszájam nagyon fent van és elméletileg zárt. vélemények?
Szerintem a hüvelyben mért 37 fok nem is olyan magas. Nekem szájban mérve annyi és úgy tudom, hogy hüvelyben kb 0, 5 tizeddel többet mérünk, mint máshol. De persze nem ez a lényeg, hanem hogy önmagadohoz képest mennyi. Mennyi volt máskor, mennyi volt ovu elõtt, ilyesmi. Csak azt akarom mondani, hogy nem szabad önmagában egy számot értékelni, meg nincs is értelme... Persze drukkolok neked / meg magamnak is :) /

Ha a menszim ma jött meg és a múlt hónapban pedig elsején, meg azelőtt is akkor mikor lesz most peteérésem?

Legjobb válasz: most akkor nem volt peteérésed,mert tul soká jött meg. számolni számold a rendes ciklusodhoz.

most akkor nem volt peteérésed, mert tul soká jött meg. számolni számold a rendes ciklusodhoz.
SZIA, SZERINTEM MÁRCIUS 29-30 KÖRÜL, DE HA BABÁT SZERETNÉL, AKKOR MÁR 26.-ÁTÓL KB. 2 NAPONTA HA SZERETKEZTEK VAGY ÁPRILIS 3-IG, AKKOR TUTI ÖSSZE JÖN A BABA. PERSZE HA NINCS SEMMI BAJOD.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szeretnénk már babát.Elvileg semmi bajom nincs nemrég voltam dokinál

Nagyfiamon okt.24én jött ki elõször a bárányhimlõ.3 nap után már száradt is le szerencsére könnyen vészelte. Szerintetek ha eddig nem jött ki az öcsikén még kijöhet? A doki megjelenéstõl mondott 10-21 napot és már 19. napja ma.

Legjobb válasz: kijöhet rajta, nálunk mondjuk 14 nappal késõbb jelent meg a kicsin, azt mondta a doki nálunk is, hogy 10-21 nap, szóval nyugtával dicsérd a napot... reméljük megússza

kijöhet rajta, nálunk mondjuk 14 nappal késõbb jelent meg a kicsin, azt mondta a doki nálunk is, hogy 10-21 nap, szóval nyugtával dicsérd a napot... reméljük megússza

Ha ma jött meg a menzeszem, és elég rendszertelen, mikor ovu teszteljek? Adhatok a megérzéseimre? Ovu elött is legyünk együtt vagy csak ovu napján? Mikor a legideálisabb?

Legjobb válasz: Biztos le leszek pontozva, de.... sokan akár mensturációkor is terhesek lesznek, persze ez ritka, de ha úgy vesszük, akkor ne így álljatok neki, mikor kéne csinálni.... szerintem úgy a legkevesebb az esélye a terhességnek. Nézd meg a sok nemkívánt terhességet, hányszor olvasni olyanokról, na õk nem görcsöltek rá, nem néztek ovulációt stb mégis terhesek lettek, sokan évekig hiába próbálkoznak és nem sikerül, feladják és aztán mégis jön a baba. Nem ez az általános, de valahol ezek igaz dolgok. Amúgy én is néztem ovulációt, mert a dokim sem volt biztos abban, hgoy van-e egyáltalán, mert nagyon elhúzódó és 2 havonta jött meg. de mégis sikerült :) és viszonylag hamar. De ha ennyire tudományos akarsz lenni, akkor úgy 3 naponta érdemes, mert addig termelõdik elegendõ sperma.

Biztos le leszek pontozva, de.... sokan akár mensturációkor is terhesek lesznek, persze ez ritka, de ha úgy vesszük, akkor ne így álljatok neki, mikor kéne csinálni.... szerintem úgy a legkevesebb az esélye a terhességnek. Nézd meg a sok nemkívánt terhességet, hányszor olvasni olyanokról, na õk nem görcsöltek rá, nem néztek ovulációt stb mégis terhesek lettek, sokan évekig hiába próbálkoznak és nem sikerül, feladják és aztán mégis jön a baba. Nem ez az általános, de valahol ezek igaz dolgok. Amúgy én is néztem ovulációt, mert a dokim sem volt biztos abban, hgoy van-e egyáltalán, mert nagyon elhúzódó és 2 havonta jött meg. de mégis sikerült :) és viszonylag hamar. De ha ennyire tudományos akarsz lenni, akkor úgy 3 naponta érdemes, mert addig termelõdik elegendõ sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem vagy lepontozva..:) Igazából nagyon rá stresszelek a dolgokra, bár ez a kilencedik hónapja , hogy nem sikerül. Az ovu jeleit megérzem, eddig kevés sikerrel jártam. Ma reggel, rózsaszínes folyásom volt, fájt a hasam, de nem olyan erõs a vérzésem, mint pl. mult hónapban. Mit tegyek hogy be segitsek a dolgoknak? Van valami tea, vagy készítmény ami befolyásolja a teherbeesést, vagy megkönnyítí?
Illetve írtad, hogy nagyon rá vagy görcsölve, hát próbálj ne görcsölni, tudom nehéz :) !!!! de valahogy úgy fogd fel, hogy ezt nem te irányítod, ez tényleg a természeten múlik, nem olyan, mint meg akarok nézni egy filmet a tv-ben és bekapcsolom :) hanem majd egyszercsak összejön a baba. Tegyetek meg mindent, rendszeresen szexeljetek, de ne azért mert ovu van. a spermák több napig életképesek, lehet mikor már érzed az ovut, mire találkoznak a katonák :) már késõ. Bár nem tudom mennyi idõs vagy lehet egy nõgyógyászati vizsgálat sem ártana, fölösleges várni, hátha valami probléma van odabent, nem feltétlenül komoly, de lehet kell egy kis rásegítés, akkor minek hónapokig várni, de az is lehet, hogy a párodnál van gond. Én biztos el mennék a helyedben dokihoz, max 1-2 hónapot várnék.
Nem nekem szóltak a válaszok, de én is köszönöm. Ugyanúgy vagyok, mint a kérdezõ, nálunk is a 9. hónapnál tartunk és semmi. Elvileg egészségesek vagyunk, már van egy gyerekünk, aki 5 hónap alatt sikerült (ovu teszt segítségével, mert marha rendszertelen nálam is az ovu), de most hiába :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!