Találatok a következő kifejezésre: Ha a ma (2577 db)

Baj, ha a ma 4 hónapos kislányom még nem fordult meg?

Legjobb válasz: Nem, nem baj. Azt mondják, ha 6 hós korukig nem fordulnak meg akkor kell orvoshoz fordulni. Mi 4,5 hósak vagyunk és nem forgunk...

Nem, nem baj. Azt mondják, ha 6 hós korukig nem fordulnak meg akkor kell orvoshoz fordulni. Mi 4, 5 hósak vagyunk és nem forgunk...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor még van idõnk..
Szia! Az én kislányom 5 és fél hónapos és csak gurul jobbra-balra. Próbálkozik emelgeti a kis popóját de lassan tuti átfordul. Vannak babák akik elõbb vannak akik késõbb forgolódnak és másznak.Minden baba más és más(vannak lustábbak , ráérõsebbek és vannak picurkák akik hamar gyorsan mindent 1szerre :) ), senki sem 1forma. Nem kell siettetni majd õ tudja mikor jött el az õ ideje. Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy az én lányom 4 hónaposan 7500 gr, lehet, hogy nem olyan fürge baba. Köszi a válaszokat, sok boldogságot!
Az Én lányom is 4 hónapos, 7600 gr :) .Még nem tudunk megfordulni.Hason imád lenni és a fejét nagyon tudja tartani.Szerintem ennyi még elég neki.Az üléssel hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: Ha felültetem, nagyon élvezi, de nem birja sokáig.A fejét õ is szépen tartja. Majd csak forognak a mi babáink is!

Miért gáz ha a ma egy 18 éves fiú szűz?

Mindenhol csak azt látom hogy manapság már tizenévesek mennek bele szexuális kapcsolatba mindenféle védekezés nélkül.Nekem ett?l konkrétan hányingerem van.

Legjobb válasz: egyáltalán nem gáz.:)

egyáltalán nem gáz.:)
Nem gáz! Inkább az a gáz amit leírtál, hogy már 14 évesen dugnak ész nélkül :S
Szerintem nem gáz, sõt szerintem inkább büszkének kéne lenned magadra, hogy nem dugsz meg mindenkit akit látsz az utcán.
Ez egyáltalán nem gáz, sõt nagyon is büszke lehetsz magadra, hogy ilyen vagy. Szerintem sincs semmi értelme annak, hogy 13 éves kortól már lassan a legtöbb gyerek elveszíti a szüzességét, holott nem is tudják mit is csinálnak. Nem egy olyan kérdést olvastam, ami azt sugallja , hogy nem igazán jártasak a témában. ( Persze a tudakozásra van ez az oldal, de ha olyat olvasol, hogy ezt meg azt csináltuk és , hogy például eshet-e teherbe?? Szerintem elõbb tudakozódni kéne , hogy biztosan el legyen kerülve minden probléma) A világ pedig elég sok hülyeséget közvetít, de ezzel nem kell foglalkozni, mert aki értelmes az úgyis átlát a sok hülyeségen, és nem veszi azokat figyelembe..
nem gáz.Csak azt mondják, hogy az
A kérdező hozzászólása: hát igen csak akkor nem értem hogy miért ezt sugallja a világ ma olyan kiírást látok a facebookon hogy hátra esek székestül nem is beszélve a tv-rõl és az egyéb média tárgyakról
Azt már én se tudom, a mai 12-14 évesknek sokkal több információt kapnak mint én kaptam az õ korukban, nekem 14 évesen még nem járt a pasikon az agyam, volt aki tetszett, de több nem, a mai 14 évesek meg már túl vannak több "komoly" kapcsolaton....

Mit tennél, ha a ma lenne az utolsó napod?

Igazából, ez nem humor kategória, de nem tudtam melyik kategóriába tartozik : D

Legjobb válasz: De ezt most komolyan este kerded basszus?Kegyetlen vagy:p

De ezt most komolyan este kerded basszus?Kegyetlen vagy:p
Átölelném a 8 hónapos kislányomat, adnék egy csókot a homlokára és csak nézném. Nem érdekelne semmi és senki, csak Õ.
Beülnék egész napra kémia órára, mert az qrva lassan telne el számomra.
Nem vennék tartós tejet.
Szereznék fegyvert, és megoldanák néhány kérdést a nap alatt, amit nálam okosabb embereknek évek alatt sem sikerült:)
Bámulnám a falat.
megpróbálok nem meghalni XD
Egész napos orgiát tartanék és szerveznék egy sztriptíz show-t az önkormányzat óvónõinek.
Majd meghallnék örömömben :)
elutaznék az ország másik végébe, hogy szerelmet valljak valakinek :)
Mit ennék, ha ez lenne az utolsó napom? Ennék holdat.
A kérdező hozzászólása: ja, igen. leesett, hülyén fogamaztam xd : D akkor vegyük, hogy holnap :D
A kérdező hozzászólása: elsõ. miért? :D
én rakétát dugnék azoknak a seggébe akiket utálok és utána vennék egy mûfaszt és halálra basznám magam vele:) Utána megnézem hogy milyen a túlvilág megkérdeznék pár dolgot istentõl és aludnék egyet az új túlvilági ágyamban.

Mit tennél, ha a ma lenne az utolsó napod?

Legjobb válasz: Elmennék a barátomhoz, ésõõõõ jól érezném magam az utolsó óráimban ^^

Addig szeretkeznék míg meg nem halok o.O
Elmennék a legszebb lányhoz(legalábbis nekem), és elmondanám az érzéseimet. Teletankolnám a verdát, és addig mennék, még nem látok egy fullos mercit amit elköthetnék. Elmennék egy luxusqrvához, utánna pedig félholtra innám magam.... 19/F
én azonnal elrohannék a barátnõmhöz mert nincs jármû amit használhatnék, és minden erõmmel elfutnák oda, és egy utolsó csókot adnák neki és megmondanám hogy szeretem:)
Megnézném a Nickelback - If today was your last day c. számának videó klipjét és onnan lopnék ötleteket...
Írnék egy levelet annak a srácnak, aki tetszik, hogy nagyon bejön...:D És mindenkinek elmondanám az igazat.
Ha most tudnám meg akkor már semmit se!:) Amúgy ha egy teljes nap állna rendelkezésemre, akkor elmondanám a húgomnak, hogy mennyire szeretem és megölelném, odamennék két volt osztálytársamhoz és jó alaposan megmondanám nekik a magamét, egy volt tanáromnak aki megkeserítette az életemet bemutatnék valami nem túl szépet, felvennék egy miniszoknyát+topot+magassarkút és így mennék a belvárosban (ehhez nagy bátorság kell), csinálnék a legjobb barátommal egy hülyeséget majd elfutnék a rendõrök elöl, elmennék a sugarshop-ba és degeszre enném magam, a Váci utcán sétálgatnék és közben starbucks kávét iszogatnék, bemennék mindenféle méregdrága boltba és felpróbálnám az összes ruhát, elvinném a kutyusomat utoljára sétálni, kipróbálnám a tandemugrást és a bungee jumpingot, lerészegednék (még sose ittam), elmennék egy discoba és önfeledtem táncolnék. És szerintem ezzel el is telt egy nap!:D
Sírnék, mert még nem akarnék meghalni. Így is sírok, mert nincs kedvem élni, de akkor méginkább sírnék, amiatt, hogy milyen hülye voltam XD A barátokkal nem tudnék találkozni, sehogy sem érem õket el jelenleg. Talán írnék egy levelet, csak valószínûleg nem tudnám befejezni... Jah, és elmennék zuhanyozni.
Recskáznék egésznap... vagy feltalálnám az idõmegállítógépet, és recskáznék egész életemben! XD
Elmennék a barátomhoz, ésõõõõ jól érezném magam az utolsó óráimban ^^
összehívnék mindenkit akit szeretek, hogy az utolsó napomat velük tölthessem.
Hát ha holnap reggel kezdõdne olyan 6 fele elmennék Veszprémbe a legjobb netes barátnõmhöz akivel még nem találkoztam meg vinném az itten legjobb barátnõmet is és ott csapnék egy szuper bulit :) . + lekapnék 2 helyes debreceni srácot akikért már régóta nyáladzok xDD. utána olyan 7 körül hazajönnék és megvacsoráznék a családommal, elmondanám nekik mennyire szeretem õket, megsétáltatnám a kutyusomat :) Utána hazaérnék olyan 10 óra fele és a maradék 2 órámba pedig írnék mindenkinek személyre szóló levelet (minden barátnõnek/barátnak, rokonnak, néhány tanárnak, "ellenségeknek", és mindenkitõl akit bármivel megbántottam bocsánatot kérnék). Az utolsó percekben pedig a családom körében mennék el :'( Ja és a halál legyen gyors és fájdalom mentes :D
Lemennék az utcára, és mindenkit tarkón baxnék egy bazi nagy szívlapáttal! :DD
elkölteném az összes pénzemet
Lezuhanyoznák betörnék egy boltba valami csinos ruháért :D aztán felhívnám a barátnõmet, hogy bulizunk egy jót össze grafittiznék egy rendõr autót lesmárolnám az elsõ leghelyesebb pasit este aztán a barátnõmmel elmennénk oda ahol belássuk az egész várost :)
táncolnék míg bele nem pusztulok.
Istent dicsernem, hogy talalkozhatom vele ilyen hamar
M? Ajjaj, az már csak egy pár óra. 1 hazahívnám a barátomat, h "jól érezzük magunkat" 2 kicsit piálnék, h legyen bátorságom egy másik pasiva is "jól érezni magam" :D 3 ezt elmondanám a pasimnak, és v veszekednénk a végig, v kibélüküln, és együtt várjuk meg 4 nem köszönnék el senkitõl, mert lefoglalnák a maradék idõmet a jajjgatással.
Leinnám magam és egy rohadtnagyot buliznék a haverokkal :)
Én a helyetekbe elgondolkoznék hogy utána hova kerülök?

Ha most, ma este jött meg, akkor a menstruációmat holnapra vagy mára számoljam?

Legjobb válasz: sztem mára! mert úgy mondják, hogy onnantól mikor megjött, szóval ma!!!!

sztem mára! mert úgy mondják, hogy onnantól mikor megjött, szóval ma!!!!
Az számít elsõ napnak, amikor nem csak pecsétel, hanem rendesen (piros) vérzik. Általában ha reggel indul, estére már "beindul", ha meg este, akkor valószínûleg másnapra...
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Akkor holnap.

Ha kihuzták ma a fogam akkor ha ma rágyujtok lesz vmi baj?

Legjobb válasz: Nekem nem volt belõle gondom, max. egy picit vérzett.

Nekem nem volt belõle gondom, max. egy picit vérzett.
Remélhetõleg nem, de a gyógyulást lassítja, és szerencsétlen esetben a szívóhatástól kijön a lyukat elzáró vérrög a helyérõl, és utána a csont könnyen befertõzõdhet, ami miatt hosszabb ideig fáj, és sokkal lassabban gyógyul meg, mint egyébként.
Áááh, dehogy, semmi baj, hogy kátrány és egy rakat dolog, ami jó esetben a torokban lerakódna, közvetlen bejuthat a véráramba, nyugodtan, esetleg kenj bele egy kevés hamut is, csak biztos ami biztos alapon :) De amúgy most komolyan? Igen, lehet tõle bajod, elfertõzõdhet a seb, aztán jó lesz, amikor folyik a genny a szádba. Végy erõt magadon, és bírd ki legalább azt a három, négy napot...
nehezebben gyógyul, mert amikor a cigit szívod, akkor a sebet is. én mondjuk nem bírtam ki, és még élek.
Nem lesz semmi bajod, nekem mindkét bölcsességfogam kihúzták , 1 óra múlva már pöfékeltem.Megelõzés céljából annyi, hogy veszel egy olcsó szájöblögetõt és cigi után mindig öblítesz.(fogorvosom ajánlotta, azóta is élek és fullra egészségesek a fogaim s én is)Ennyi!
lehet.

Ha a termékenységi naptárakat nézve (4-et összehasonlítva) mára v. holnapra teszi a peteérés napját, akkor mikor tanácsos az együttlét?

Ha ma és mondjuk szombaton tudunk együtt lenni az jó? Vagy minden nap? A h?m ma reggel leesett 36,3, tegnap pedig 36,6 volt.

Legjobb válasz: Ugyan igy volt nekem is, pontosan igy!!!!Én tegnap is voltam a párommal és ma is leszek mert tuti ma van peteérés!!!!Ugyhogy szeressétek ti is egymást!!!!Ha nem is minden nap de minden más nap!!!Sok sikert!Esetleg e-mail vagy msn????

Ugyan igy volt nekem is, pontosan igy!!!!Én tegnap is voltam a párommal és ma is leszek mert tuti ma van peteérés!!!!Ugyhogy szeressétek ti is egymást!!!!Ha nem is minden nap de minden más nap!!!Sok sikert!Esetleg e-mail vagy msn????
A kérdező hozzászólása: Sorstárs ;), szia! Tudsz privit küldeni, beállítottam!

Ha a bérletem 5. -ig jó akkor ma még használhatom?

Legjobb válasz: Amennyiben ma 5-e van, akkor igen.

Amennyiben ma 5-e van, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
ja 05 23.59 percig érvényes!!!
Ha novemberi, akkor igen, december 5 éjfélig.

Lehet-e esélyem? Tegnapelőtt este voltunk együtt. Ma reggel van tüszőrepedésem úgy érzem (tojásfehérjés folyásom van és érzem azt a deréktáji fájdalmat amit ilyenkor szoktam. ) Ha még ma este is együtt leszünk esélyes lehet babára?

Azt olvastam, hogy a tüsz?repedés hajnalban reggel történik általában. Lehet napközben is? Mert ha a petesejt 24 óráig életképes, de 12 órán át jó min?ség?, akkor az esti együttlétb?l már nem lehet baba?

Legjobb válasz: Mivel a spermiumok akár 72 óráig is eléldegélnek odabent,persze,hogy van rá esély,hogy terhes legyél,tegnapelött óta csak 48 óra telt el:) Amúgy lehet napközben is tüszõrepedés,úgyhogy szerintem ma is legyetek együtt,még elkaphatjátok a petét:)

Mivel a spermiumok akár 72 óráig is eléldegélnek odabent, persze, hogy van rá esély, hogy terhes legyél, tegnapelött óta csak 48 óra telt el:) Amúgy lehet napközben is tüszõrepedés, úgyhogy szerintem ma is legyetek együtt, még elkaphatjátok a petét:)
Szerintem is van esélyetek a babára. A tüszõrepedésrõl én is azt olvastam, hogy hajnalban reped meg, de ha jól figyelgettem magam, akkor nekem este volt. Egész nap csak krémes állagú folyásom volt, nem is sok, majd este vettem észre a tojásfehérje jellegût. Neked pedig drukkolok a babáért.
jaj, hülyeséget írtam. 25.-én lesz 1 hónapos. Azt hittem az ma van. :)
Szia, azt h hány hónapos, azt így számolod, ahogy írták.Azt, hogy hány hetes azt meg persze hetekben.Kislányom is most 24 hetes, de 3-án lesz 6 hónapos:D
A kérdező hozzászólása: értem, köszi.
Ma 1 hónapos. Márcus 25.-n lesz 2 hónapos és így tovább..
Miért lenne egy hónapos 22-én?
A kérdező hozzászólása: Azért gondoltam, mert 4 héttel ezelõtt vasárnap született.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!