Találatok a következő kifejezésre: Ha a módszer és a ciklus.hu (2 db)

Ha a Jónás módszer és a ciklus.hu ugyanazt az időt jósolja kislány fogantatására, akkor az bejöhet?

Mukodik?szeretnenk nagyon egy kislanyt, mivel egy fiu babank mar van. a jonas modszer es a ciklus. hu is ugyannazt az idot "josolja". szerintetek bejohet?

Legjobb válasz: Én ebben nem hiszek, szerintem nem lehet befolyásolni, bár én is hallottam dolgokat, pl. hogy miket kell enni, ha fiút akarsz és mit, ha lányt, de valahogy számomra ez nem éppen megfelelõ válasz, szóval én nem hinnék benne a helyedben.

Én ebben nem hiszek, szerintem nem lehet befolyásolni, bár én is hallottam dolgokat, pl. hogy miket kell enni, ha fiút akarsz és mit, ha lányt, de valahogy számomra ez nem éppen megfelelõ válasz, szóval én nem hinnék benne a helyedben.

Ha a pe a billings-modszer szerint, es a ciklus. Hu szerint is marc 1en (+-egy nap) volt, akkor a terhessegen kivul mi oka lehet, h harom napja kesik?

15en volt egy kis rozsaszin folyas, meg is voltam gyozodve, h megjott, meg buszke is voltam magamra, meg a szervezetemre, h ilyen pontos, de azota semmi.

Legjobb válasz: hát ha késik, akkor terhes vagy, a 15.-ei rózsaszín meg beágyazódásos vérzés lehetett....

hát ha késik, akkor terhes vagy, a 15.-ei rózsaszín meg beágyazódásos vérzés lehetett....
A kérdező hozzászólása: nem gondolnam, mert 1en, 3an, 4en, meg 13an voltunk egyutt, elutaztam egy hetre, vagy elkepzelheto, h kb 11nap utan agyazodik be?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!