Találatok a következő kifejezésre: Ha a módszer és a (169 db)

A billing módszer szerint akkor lehet teherbe esni, ha nyák van és a nyák megszűnése után még 3 napig. Nekem nincs nyákom. Lehet, hogy a megérett tüszőm nem reped meg?

Legjobb válasz: Lehet hogy nincs peteérés sem, de ezt eldönteni tesztekkel,vagy orvosilag lehet.. Sajnos nem értek a billing módszerhez, de ha nem tudod azt követni a nyákhiány miatt, akkor valami más módszert kellene választani..a legjobb ha a ciklusod megfelelõ napjain lh teszttel ellenõrzöd a peteérést, ha pedig pozitív akkor mindennap érdemes próbálkozni, mert pl én a poz napok alatt lettem terhes...valaki meg azt mondja a poz napok után.. Sok sikert..és ha nem megy akkor jobb ha orvoshoz fordulsz!

Lehet hogy nincs peteérés sem, de ezt eldönteni tesztekkel, vagy orvosilag lehet.. Sajnos nem értek a billing módszerhez, de ha nem tudod azt követni a nyákhiány miatt, akkor valami más módszert kellene választani..a legjobb ha a ciklusod megfelelõ napjain lh teszttel ellenõrzöd a peteérést, ha pedig pozitív akkor mindennap érdemes próbálkozni, mert pl én a poz napok alatt lettem terhes...valaki meg azt mondja a poz napok után.. Sok sikert..és ha nem megy akkor jobb ha orvoshoz fordulsz!
A kérdező hozzászólása: 7 hónapja lh teszttel és mikroszkóppal figyelem a peteérést, van is, csak a teszt az nem mutatja hogy meg is reped, lehet hogy azért nincs nyákom mert nem reped meg??? Erre szerettem volna kilyukadni! :)
Ha a tojásfehérjeszerû váladékra gondolsz, az mindig peteérés elõtt szokott lenni. Kérj egy beutalót hormon vizsgálatra, ez egy egyszerû vérvétel.

Folyton izzad a tenyerem és a talpam is! Már réggebb óta. (most 13 éves vagyok ) Mit tegyek? Házi módszereket is mondjatok, ha tudtok. :D

Kérlek segítsetek, már nagyon idegesít. Most kezdtem olyanokra gondolni, hogy: Majd, ha lesz pasim, hogy fogjuk egymás kezét fogni, ha az enyém folyton izzad? Meg nem hordhatok, ilyen gumi papucsokat mert abba beleizzad a lábam. Próbáltam már ecetes vízben áztatni, és a hintõport is, de nem válltak be. Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne.:D

Legjobb válasz: Izzadás oka belül van, egészséges étkezés segíthet.

Izzadás oka belül van, egészséges étkezés segíthet.
A kérdező hozzászólása: Milyen pontosan az egészséges étkezés? Mert szerintem én egészségesen étkezem.:D De az amugy kb. olyan születéssel járó, és nem lehet öröklõdõ, mert a családban senkinek sem volt ilyenje.:c
Orvoshoz elmehetsz, kérdezõsködhetsz mitõl lehet. Illetve gyógyszertárban kapható Solutio antisudorica. Állítólag nagyon jó izzadásra.
A kérdező hozzászólása: Majd meglatjuk. Azert koszi.:D De hazi modszereket nem tudtok.?
Szia! Nekem a tenyerem kezdett el izzadni idén. Van párom, ha nagy meleg van nem fogjuk meg egymás kezét. Nem szégyelem elõtte és õ sem foglalkozik ezzel :D 18L
Szerintem használj lábbetétet, azt könnyû mosni és vászon a bevonata, illetve bõr cipõket. (A mûanyagokat felejtsd el, szerintem.) Illetve az aktív sportolás (min. heti 3szor 1, 5 óra) is jó hatással van az izzadás szabályozására.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:D Eddig sem hordtam mûanyagokat. Lábbetét van a cipõimben. De engem a szandák zavarnak, hogy olyanokat nem tudok hordani.:c És én kézilabdázom, atlátikázom, és táncolok is szóval sportolok eleget.:3 De mint fent is írtam, valami olyasmi módszer kéne mint az ecetes víz, vagy a hintõpor. De már ezt is nagyon köszönöm, hogy egyáltalán foglalkoztok ezzel.:*
Nem valószínû, de elõfordulhat, csinálj tesztet!
Minden bizonnyal nem vagy terhes, de kizárva sincs. Nem kell félni, csinálj egy tesztet, hogy megnyugodhass.De mindenképp tesztelj, mert nem 100%, sosem 100%.

25 kg-tól, mennyi idő alatt és milyen módszerrel lehet megszabadulni, ha a lassú és tartós fogyás a cél?

Legjobb válasz: Amit az elsõ írt azzal egyetértek. De olyan mint tartós fogyás az egy nehezen érthetõ kategória ,mivel bármilyen módon is fogy le valaki , azt a fogyás utáni nagy bezabálásokkal gyorsan vissza is hízhatja.

Amit az elsõ írt azzal egyetértek. De olyan mint tartós fogyás az egy nehezen érthetõ kategória , mivel bármilyen módon is fogy le valaki , azt a fogyás utáni nagy bezabálásokkal gyorsan vissza is hízhatja.
1hét/1kilo 25hét/25kilo
en kcisit tobb mint fel ev alatt adtam le, nalam nem volt egy kiló egy hét, kb 3 kiló per hónap volt, neha tobb, neha kevesebb.
Inkább az utsó, de tartós fogyáshoz "életmódváltásra" van szükség.

MI a leghatásosabb módszer ha legnagyobb felesleg a combomon és a csípőm környékén van?

Legjobb válasz: zsírégetõ, aerob edzéssel általános fogyás, majd a kritikus izomzat erõsítése és szálkásítása. Kocogás és infraszauna nekem eltüntette a felesleget.

zsírégetõ, aerob edzéssel általános fogyás, majd a kritikus izomzat erõsítése és szálkásítása. Kocogás és infraszauna nekem eltüntette a felesleget.

Van valami módszer, hogy leálljak? (már a csípőm a karom és a lábam is tele van vágással. és egyre mélyebb. ha így folytatom nem lesz jo vége. :/) többi lent

Először is sajnàlom ha rossz kategóriaba irtam.az a helyzet, hogy mostanába nagyon depis vagyok.minden este kényszert érzek arra, hogy megvàgjam magam.talán azzal kezdődött hogy augusztusban elvesztettem (a saját hülyesegem miatt)egy olyan személyt aki a világon mindenkinél többet jelentett.szeptemberbe is elvesztettem a masik legfontosabb embert az eletembol és azóta olyan szinten kivagyok,hogy leírhatatlan.és rendszeresen az öngyilkosságra gondolok.plussz a szüleim is válnak.egy igaz barátom sincsen úgy érzem.annyira egyedül vagyok.es ezt màr nem bírom..probálom elfelejteni a dolgokat és tovább lépni de nem megy.talán majd jobb lesz jövőre új suli.új emberek.segítsetek.mit tegyek?ha tovább is így mennek a dolgok én belehaok.

Legjobb válasz: beszélj a szüleiddel. ez komoly dolog nagyon. tudom, mert én is csináltam. nekem a barátom segített kijönni ebbõl. keress fel egy pszichológust, mielõtt nagy baj lesz ebbõl. kérlek. hidd el, veszélyes ez. kérlek. 17l

beszélj a szüleiddel. ez komoly dolog nagyon. tudom, mert én is csináltam. nekem a barátom segített kijönni ebbõl. keress fel egy pszichológust, mielõtt nagy baj lesz ebbõl. kérlek. hidd el, veszélyes ez. kérlek. 17l
ez amit csinálsz fõleg hogy ki is írtad egy figyelemfelhívás, hogy figyeljenek rád a környezetedben senki nem veszi észre, hogy tele vagy vágásokkal?
A kérdező hozzászólása: Anyam egyszer latta.mondta h alljak le meg h pszichológus kéne.mo ndtam jó leallok.(hazudtam) azóta nem tudja és sztem leszarja.a"legjobb barátnõm"még általaba pofon vág mondja h alljak le és ennyi.aztán ez ismétlõdik.o is vágja magat.
Kész vicc ami itt megy :) Sajnálom ami veled történt de miez hogy vagdosod magad? meg a bartnõd is... minden 4. kérdés itt a vagdosásról szól. Hova fajul ez a világ...

Mennyire érdekel valakit egy diétás módszer és a válaszok, ha felteszi ugyanazt a kérdést, amit már előtte feltettek 100 ezren, de arra nem veszi a fáradtságot, hogy az ezekre adott válaszokat el is olvassa?

Elképzelhetőnek tartom, hogy az emberek többsége itt csak másoktól leírva akarja látni, amit a fejecskéjében elgondolt, és megerősítést vár az olyan agyrémekre, amire a környezete is negatívan reagál, pl. a hogyan fogyjunk csont soványra vagy a hogyan adjuk le könnyen és gyorsan az évek alatt magunkra szedett 20-25kg-t illetve, hogy bátran használhatjuk-e a 160cm-es magasságunkhoz társuló 45kg-ra a "divatosan vékony" kifejezést...

Legjobb válasz: Szerintem az ilyenek nagy része simán pszichiátriai eset, de egynémelyik emberke annyira különlegesnek, egyedinek hiszi magát, hogy azt hiszi hogy õ rá mások vonatkoznak (nekem mennyit kéne? nekem jó-e? tudom hogy nincs, de mégis nekem hogy lehetne?) De léteznek olyanok is akik körül akarják járni mielõtt belekezdenek, mert az egyik oldalon ezt olvasták, a másikon meg amazt, nem tudnak dûlõre jutni, ez a része rendben van.

Szerintem az ilyenek nagy része simán pszichiátriai eset, de egynémelyik emberke annyira különlegesnek, egyedinek hiszi magát, hogy azt hiszi hogy õ rá mások vonatkoznak (nekem mennyit kéne? nekem jó-e? tudom hogy nincs, de mégis nekem hogy lehetne?) De léteznek olyanok is akik körül akarják járni mielõtt belekezdenek, mert az egyik oldalon ezt olvasták, a másikon meg amazt, nem tudnak dûlõre jutni, ez a része rendben van.
Önigazolás kérdése az egész.

Ha tudom hogy még ép a szűzhártyám és a barátommal szeretkezünk megszakításos módszerrel lehetek terhes? Mármint a szűzhártya véd bármitől is? Nem aktuális kíváncsi vagyok értelmes válaszokat

Legjobb válasz: attól, hogy az a neve még van rajta lyuk. szerinted mégis hol folyik ki a vér? igen azon a lyukon. és azon a lyukon a kis spermácskák fel tudnak kúszni.

attól, hogy az a neve még van rajta lyuk. szerinted mégis hol folyik ki a vér? igen azon a lyukon. és azon a lyukon a kis spermácskák fel tudnak kúszni.
ha a menstruáció ki tud jönni a pinadból, szerinted az elõválladék nem mehet be?
Igen, lehetsz, húzzátok csak föl a gumit
honnan tudod, hogy ép?
ha tapont használsz, akkor már elszakadt az már alapból is lyukacsos szûzhártyád. És igen, hát persze hogy lehetsz terhes, és húzzatok gumit. És még ha megszakításossal is "védekeznétek", ha már egyszer bent volt, akkor már egyzser elszakította, ez nem logikus?
kíváncsi lennék hány éves vagy, ha ezt nem tudod ha szeretkeztek már nem vagy szûz, és a szûzhártyád sem ép már (amúgy meg mibõl gondolod hogy az?), ja és lehetsz terhes, mert az elõváladék is tartalmazhat spermát. üdv l
Na jo, de hogy szeretkeztek ha nem megy be a csinos?
"a szûzhártya véd bármitõl is?" - A Te szûzhártyád talán nem lyukad ki a dugástól?

Sürgős Választ várunk! Fizikai megközelítéssel. *Melyik modszer könnyebb és miért? 1eset, ha a baltával csapsz a tönkre vagy 2es eset a balta lent van és rá ejted a tönköt?

Legjobb válasz: 1. Baltát úgy alkották meg, hogy könnyû legyen vele fát hasogatni. A tönkrõl ez nem mondható el. Ezért a baltát könyebb megemelni és mozgását irányítani, mind a tönköt.

1. Baltát úgy alkották meg, hogy könnyû legyen vele fát hasogatni. A tönkrõl ez nem mondható el. Ezért a baltát könyebb megemelni és mozgását irányítani, mind a tönköt.
Akár fizikai, akár logiaki a megközelités, ha neked kellene széthasogatnod pl. 6 m3 fát, hogyan csinálnád? Leállitanád a baltát, és dobálnád rá a rönköket, vagy leállitanád a rönköt, és lendületbnõl rávágnál a baltával?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!