Találatok a következő kifejezésre: Ha a módszer és a (164 db)

A billing módszer szerint akkor lehet teherbe esni, ha nyák van és a nyák megszűnése után még 3 napig. Nekem nincs nyákom. Lehet, hogy a megérett tüszőm nem reped meg?

Legjobb válasz: Lehet hogy nincs peteérés sem, de ezt eldönteni tesztekkel,vagy orvosilag lehet.. Sajnos nem értek a billing módszerhez, de ha nem tudod azt követni a nyákhiány miatt, akkor valami más módszert kellene választani..a legjobb ha a ciklusod megfelelõ napjain lh teszttel ellenõrzöd a peteérést, ha pedig pozitív akkor mindennap érdemes próbálkozni, mert pl én a poz napok alatt lettem terhes...valaki meg azt mondja a poz napok után.. Sok sikert..és ha nem megy akkor jobb ha orvoshoz fordulsz!

Lehet hogy nincs peteérés sem, de ezt eldönteni tesztekkel, vagy orvosilag lehet.. Sajnos nem értek a billing módszerhez, de ha nem tudod azt követni a nyákhiány miatt, akkor valami más módszert kellene választani..a legjobb ha a ciklusod megfelelõ napjain lh teszttel ellenõrzöd a peteérést, ha pedig pozitív akkor mindennap érdemes próbálkozni, mert pl én a poz napok alatt lettem terhes...valaki meg azt mondja a poz napok után.. Sok sikert..és ha nem megy akkor jobb ha orvoshoz fordulsz!
A kérdező hozzászólása: 7 hónapja lh teszttel és mikroszkóppal figyelem a peteérést, van is, csak a teszt az nem mutatja hogy meg is reped, lehet hogy azért nincs nyákom mert nem reped meg??? Erre szerettem volna kilyukadni! :)
Ha a tojásfehérjeszerû váladékra gondolsz, az mindig peteérés elõtt szokott lenni. Kérj egy beutalót hormon vizsgálatra, ez egy egyszerû vérvétel.
Nem valószínû, de elõfordulhat, csinálj tesztet!
Minden bizonnyal nem vagy terhes, de kizárva sincs. Nem kell félni, csinálj egy tesztet, hogy megnyugodhass.De mindenképp tesztelj, mert nem 100%, sosem 100%.

25 kg-tól, mennyi idő alatt és milyen módszerrel lehet megszabadulni, ha a lassú és tartós fogyás a cél?

Legjobb válasz: Amit az elsõ írt azzal egyetértek. De olyan mint tartós fogyás az egy nehezen érthetõ kategória ,mivel bármilyen módon is fogy le valaki , azt a fogyás utáni nagy bezabálásokkal gyorsan vissza is hízhatja.

Amit az elsõ írt azzal egyetértek. De olyan mint tartós fogyás az egy nehezen érthetõ kategória , mivel bármilyen módon is fogy le valaki , azt a fogyás utáni nagy bezabálásokkal gyorsan vissza is hízhatja.
1hét/1kilo 25hét/25kilo
en kcisit tobb mint fel ev alatt adtam le, nalam nem volt egy kiló egy hét, kb 3 kiló per hónap volt, neha tobb, neha kevesebb.
Inkább az utsó, de tartós fogyáshoz "életmódváltásra" van szükség.

MI a leghatásosabb módszer ha legnagyobb felesleg a combomon és a csípőm környékén van?

Legjobb válasz: zsírégetõ, aerob edzéssel általános fogyás, majd a kritikus izomzat erõsítése és szálkásítása. Kocogás és infraszauna nekem eltüntette a felesleget.

zsírégetõ, aerob edzéssel általános fogyás, majd a kritikus izomzat erõsítése és szálkásítása. Kocogás és infraszauna nekem eltüntette a felesleget.

Van valami módszer, hogy leálljak? (már a csípőm a karom és a lábam is tele van vágással. és egyre mélyebb. ha így folytatom nem lesz jo vége. :/) többi lent

Először is sajnàlom ha rossz kategóriaba irtam.az a helyzet, hogy mostanába nagyon depis vagyok.minden este kényszert érzek arra, hogy megvàgjam magam.talán azzal kezdődött hogy augusztusban elvesztettem (a saját hülyesegem miatt)egy olyan személyt aki a világon mindenkinél többet jelentett.szeptemberbe is elvesztettem a masik legfontosabb embert az eletembol és azóta olyan szinten kivagyok,hogy leírhatatlan.és rendszeresen az öngyilkosságra gondolok.plussz a szüleim is válnak.egy igaz barátom sincsen úgy érzem.annyira egyedül vagyok.es ezt màr nem bírom..probálom elfelejteni a dolgokat és tovább lépni de nem megy.talán majd jobb lesz jövőre új suli.új emberek.segítsetek.mit tegyek?ha tovább is így mennek a dolgok én belehaok.

Legjobb válasz: beszélj a szüleiddel. ez komoly dolog nagyon. tudom, mert én is csináltam. nekem a barátom segített kijönni ebbõl. keress fel egy pszichológust, mielõtt nagy baj lesz ebbõl. kérlek. hidd el, veszélyes ez. kérlek. 17l

beszélj a szüleiddel. ez komoly dolog nagyon. tudom, mert én is csináltam. nekem a barátom segített kijönni ebbõl. keress fel egy pszichológust, mielõtt nagy baj lesz ebbõl. kérlek. hidd el, veszélyes ez. kérlek. 17l
ez amit csinálsz fõleg hogy ki is írtad egy figyelemfelhívás, hogy figyeljenek rád a környezetedben senki nem veszi észre, hogy tele vagy vágásokkal?
A kérdező hozzászólása: Anyam egyszer latta.mondta h alljak le meg h pszichológus kéne.mo ndtam jó leallok.(hazudtam) azóta nem tudja és sztem leszarja.a"legjobb barátnõm"még általaba pofon vág mondja h alljak le és ennyi.aztán ez ismétlõdik.o is vágja magat.
Kész vicc ami itt megy :) Sajnálom ami veled történt de miez hogy vagdosod magad? meg a bartnõd is... minden 4. kérdés itt a vagdosásról szól. Hova fajul ez a világ...

Mennyire érdekel valakit egy diétás módszer és a válaszok, ha felteszi ugyanazt a kérdést, amit már előtte feltettek 100 ezren, de arra nem veszi a fáradtságot, hogy az ezekre adott válaszokat el is olvassa?

Elképzelhetőnek tartom, hogy az emberek többsége itt csak másoktól leírva akarja látni, amit a fejecskéjében elgondolt, és megerősítést vár az olyan agyrémekre, amire a környezete is negatívan reagál, pl. a hogyan fogyjunk csont soványra vagy a hogyan adjuk le könnyen és gyorsan az évek alatt magunkra szedett 20-25kg-t illetve, hogy bátran használhatjuk-e a 160cm-es magasságunkhoz társuló 45kg-ra a "divatosan vékony" kifejezést...

Legjobb válasz: Szerintem az ilyenek nagy része simán pszichiátriai eset, de egynémelyik emberke annyira különlegesnek, egyedinek hiszi magát, hogy azt hiszi hogy õ rá mások vonatkoznak (nekem mennyit kéne? nekem jó-e? tudom hogy nincs, de mégis nekem hogy lehetne?) De léteznek olyanok is akik körül akarják járni mielõtt belekezdenek, mert az egyik oldalon ezt olvasták, a másikon meg amazt, nem tudnak dûlõre jutni, ez a része rendben van.

Szerintem az ilyenek nagy része simán pszichiátriai eset, de egynémelyik emberke annyira különlegesnek, egyedinek hiszi magát, hogy azt hiszi hogy õ rá mások vonatkoznak (nekem mennyit kéne? nekem jó-e? tudom hogy nincs, de mégis nekem hogy lehetne?) De léteznek olyanok is akik körül akarják járni mielõtt belekezdenek, mert az egyik oldalon ezt olvasták, a másikon meg amazt, nem tudnak dûlõre jutni, ez a része rendben van.
Önigazolás kérdése az egész.

Sürgős Választ várunk! Fizikai megközelítéssel. *Melyik modszer könnyebb és miért? 1eset, ha a baltával csapsz a tönkre vagy 2es eset a balta lent van és rá ejted a tönköt?

Legjobb válasz: 1. Baltát úgy alkották meg, hogy könnyû legyen vele fát hasogatni. A tönkrõl ez nem mondható el. Ezért a baltát könyebb megemelni és mozgását irányítani, mind a tönköt.

1. Baltát úgy alkották meg, hogy könnyû legyen vele fát hasogatni. A tönkrõl ez nem mondható el. Ezért a baltát könyebb megemelni és mozgását irányítani, mind a tönköt.
Akár fizikai, akár logiaki a megközelités, ha neked kellene széthasogatnod pl. 6 m3 fát, hogyan csinálnád? Leállitanád a baltát, és dobálnád rá a rönköket, vagy leállitanád a rönköt, és lendületbnõl rávágnál a baltával?

Csótány invázió van a lakásomban, hiába hívatok gázmestert az sem segít sok mindent. Már a protectet, és a raid-et próbáltam de nem sok sikerrel, ha valaki tud hatékony módszert kérem segítsen, mert már éjszaka sem lehet tőlük aludni. Mit tehetnék?

Konkrét bevélt tippeket kérnék.Hogy lehet t?lük végleg megszabadulni!!!!

Legjobb válasz: Véglegesen csak szakember tud tõle megszabadítani. Ki kell hívni csótányírtással foglalkozókat. Amit még tehetsz, lehet venni csótánycsapdát, azt hiszem Bábolna a márka. Fõleg mosogató alá, radiátor csövekhez rakd, illetve oda, ahol láttad õket. De ez csak átmeneti megoldás, mert a kiinduló helyet is fertõtleníteni kellene, amit csak szakember tud elvégezni.

Véglegesen csak szakember tud tõle megszabadítani. Ki kell hívni csótányírtással foglalkozókat. Amit még tehetsz, lehet venni csótánycsapdát, azt hiszem Bábolna a márka. Fõleg mosogató alá, radiátor csövekhez rakd, illetve oda, ahol láttad õket. De ez csak átmeneti megoldás, mert a kiinduló helyet is fertõtleníteni kellene, amit csak szakember tud elvégezni.
Lakásokban már nem a permetet használják általában, hanem valami zselés irtószert. Decemberben a munkahelyemen találkoztam csótánnyal, rögtön hívtam is a rovarírtókat, és tényleg eltüntek. Otthon hozzám 3 havonta járnak, ott permeteznek. Még sosem találtam csótányt, de a ház szerzõdésben van valamelyik rovarirtóval és fillérekért megcsinálják. Így inkább kérem, nehogy hozzám meneküljenek be mástól.
Én egy Abatox nevû céggel csináltattam.50 lkásos ház, csak én irtattam.Zselével+fújással csinálták, olcsón, pontosan. Több mint 1 éve nincs rovar.
Kihívod a csótányirtókat, addigra nézz valami másik szállást magadnak, pár napig nem lehet majd felmosni a padlót, körbefújnak mindent valami fehér ragadós izével, (vagy ciángázzal?-bocs de nemtom pontosan) és pár nap után hazamehetsz, felmoshatsz, eltûnnek, de asszem ezt meg kell ismételni vagy 2-3 alkalommal maximum. Utána eltûnnek.

Ki szeretnék próbálni a jónás módszert, és a Jónás napom a menszi utolsó napja. Ha esetleg akkor összejönne a baba, akkor a peteérés ebben a hónapban már nem is lenne? (Nem is érezném a tüneteket:folyást, szúrkákat? )

Van akinek bevált már ez a módszer? Vagy ismer?sének, bárkinek...

Legjobb válasz: én nem hiszek az ilyen dolgokban még akkor sem ha ez másnak bejött.a lényeg a menstruáció elsõ napjától számított 14 nap.minden másnap sex,ne görcsölj és kész a baba.

én nem hiszek az ilyen dolgokban még akkor sem ha ez másnak bejött.a lényeg a menstruáció elsõ napjától számított 14 nap.minden másnap sex, ne görcsölj és kész a baba.
Nekem bevált, most vagyok 6 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Gratulálok. Ha meg szabad kérdezni, nálatok hogy vált be? Mi a tapsztalatod? A J. nap elõtti nap a legesélyesebb, úgy hallottam.
1.válaszoló vagyok. Nekem az elözö mensi utáni 21. napon volt a peteérésem. Ennyit a nagy matekozásról. Elötte, aznap és utána egy nap voltunk együtt.
ez nem matekozás, ha nekem szólt.vannak kivételes esetek.neked akkor nekem viszont az elsõ 14 napban(menszit beleszámolva)mert pontossan nem lehet tudni hogy mikor és hány órakkor!az orvosok is az elsõ 14 napról beszélnek.õk koponyák és jobban értenek az ilyen dolgokhoz mint mi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!