Találatok a következő kifejezésre: Ha a módszer és (169 db)

Nem igaz.Ha kimosod, akkor csak rosszabbat teszel mert a vízzel bentebb segíted õket.
Egy frászt igaz. A spermiumok gyorsabban mozognak, mint azt gondolnád. Hiába mosod, öblíted, ami elindult, annál nincs nagyon visszaút. A víz meg talán csak beljebb segíti...
A kimosás abszolut hülyeség, a pasik szokták bevetni ezt a trükköt, hogy elkerüljék az óvszert-érthetõ is, csak az nem hogy a nõk ezt miért eszik meg? Ha már baj van, csak a 72 órás marad... És én is a gyógyszert javaslom, az a legbiztosabb védekezés..
Mire kimosod, már régen megtermékenyültél! Miért nem védekeztek?Vagy kiszakadt az óvszer? Akkor használj fogamzásgátlót!Az a legbiztosabb!!
Az egyik ismerõsöm, aki orvosin tanul, elmagyarázta azt nekem, hogy nem teljesen igaz, hogy az elõváladékban lehet életképes sperma! Jó abban, amelyik az orgazmus elõtt pár másodperccel jön, abban lehet, de elõtte nem! MIndegy! A másik, hogy szintén egy ismerõsöm mesélte, hogy történt egy baleset a barátnõje és közte szex közben és a csaj nem volt hajlandó eseményutánit bevenni, mert hogy az szerinte káros meg ilyesmi és milyen rosszil van tõle blabla és inkább ilyen kimosóvalamit vettek a gyógyszertárba! Az az igazság, hogy én ezen fel voltam háborodva, mert hogy miért nem gondolt bele a csaj, hogy mire felöltözik, meg összeszedik magukat és elmennek venni ilyet, azztán még haza, meg felhasználják, simán eljut a sperma a célba.... Szerintem a 72 órás tabi a legjobb megoldás ilyenbalesetek során! Vagy ugye a fogamzásgátló a megelõzés érdekében... Amúgy velem is történt ilyen baleset és én azonnal mentzem feliratni tabit, holott mondt exem ezt a kimosásos módszert, de ha logikusan belegondol az ember, jó nagy badarság...
Nem túlzottam igaz.Gyors kis fickók azok.Mire te elész a zuhanyig õk már védett helyen is lehetnek.Vagyis elég egynek védett helyen lennibelõle is lehet baba.
már a férfi elõváladéka is tartalmaz minimális spermát tehát attól is teherbe lehet esni.ha meg már benned van elkezdhetsz imádkozni!
nem eshetsz teherbe, de ez függ attól, hogy mikor van peteérésed ha elõtt és utána történt akkor nincs baj... de nem árt ha van egy esemény utáni tabletta a tarsolyolyában mindenkinek. aki pánikol és a félelmét állandóan a problémán tartja azaz energiával tölti fel, meg fogja élni a félelmét!!
szia.Nekem az anyukám mondta hogy nagyon nagyon piciket ecetet ha beleteszel a vizbe az nem árt és elõli a spermákat..Én még sosem alkalmaztam és nem is fogom nem nagyon hiszek benne.Szerintem sokkal logikusabb amit az elõttem szólók mondanak.Amit ne csinálj ilyen balesetek után hogy ne feküdj egy kis idõre sem hasra sokkal gyorsabban tudnak eljutni a célhoz a spermák .legalábbis én így tudom:)
Enyhén ecetes vízzel lehet mosni. Nem gyorsan kell, inkább lassan. Van erre való pumpa, hosszú csõvel a végén. Nem a legjobb módszer... alig hat valamit. Inkább elõtte gondoljatok rá: sokféle HATÁSOS módszer van már.

25 kg-tól, mennyi idő alatt és milyen módszerrel lehet megszabadulni, ha a lassú és tartós fogyás a cél?

Legjobb válasz: Amit az elsõ írt azzal egyetértek. De olyan mint tartós fogyás az egy nehezen érthetõ kategória ,mivel bármilyen módon is fogy le valaki , azt a fogyás utáni nagy bezabálásokkal gyorsan vissza is hízhatja.

Amit az elsõ írt azzal egyetértek. De olyan mint tartós fogyás az egy nehezen érthetõ kategória , mivel bármilyen módon is fogy le valaki , azt a fogyás utáni nagy bezabálásokkal gyorsan vissza is hízhatja.
1hét/1kilo 25hét/25kilo
en kcisit tobb mint fel ev alatt adtam le, nalam nem volt egy kiló egy hét, kb 3 kiló per hónap volt, neha tobb, neha kevesebb.
Inkább az utsó, de tartós fogyáshoz "életmódváltásra" van szükség.

Teherbe lehet esni, ha a Jónás módszer szerint a jóslás nem a kiszámitott peteérés napjára esik?

Legjobb válasz: A módszer szerint igen. Bár nekem elég fura a Jónás módszerben, hogy pl. valakinek épp a menszesz napjára esik. Terhes úgy is csak akkor leszel, ha van ovulációd, és jó idõben akcióztok. Inkább a naptárt figyeld, esetleg használj ovutesztet. Az biztosabb, mint a Jónás módszer.

A módszer szerint igen. Bár nekem elég fura a Jónás módszerben, hogy pl. valakinek épp a menszesz napjára esik. Terhes úgy is csak akkor leszel, ha van ovulációd, és jó idõben akcióztok. Inkább a naptárt figyeld, esetleg használj ovutesztet. Az biztosabb, mint a Jónás módszer.
en kivi vagyok nagyon, mert apr 19-ere esett a jonas napom, es egyutt voltunk ...es 21.ikere esett a ovu kalkulatorral kiszamolt napom , es akkor is egyutt voltunk...meglatjuk, egyenlore varok 25.ik napnal tartok ...jelek vannak, csak nem tudom h nem e kepzelem -e be az egeszet...;)

Szerintetek milyen gyorsan és mennyit fogynék azzal a módszerrel ha nagyjából csak vizet innék egész nap (nagyjából alatt azt értem, hogy sok vizet innék és ennék kevés zöldséget, gyümölcsöt) és aerobikoznék napi 1 órát?

Szeretnék gyorsan fogyni. A probléma az, hogy eddig nem vált be egyik fogyókúrás, diétás módszer sem, vagy ha fogytam is néhány kilót, egy id? után megálltam a fogyásban és lassan visszajöttek rám a kilók. Gyógyszereket nem szeretnék kipróbálni, mert fiatal vagyok hozzá, nem hiszek a hatásukban, és pénzt sem szeretnék bogyókra költeni. 15 éves vagyok, 176 cm, 80 kg. 15 kg-t szeretnék lefogyni, minél gyorsabban. Köszönöm a segítséget el?re is! :)

Legjobb válasz: Ezzel a módszerrel csak kicsinálod magad, elsorvadni fogsz és nem fogyni. Hozzáteszem, ezután is vissza fogod szedni,amit leadsz ezzel az önkínzással. 15 kilót 4-5 hónap alatt egészséges leadni,ha tetszik,ha nem. Ha ennél gyorsabban fogysz,a szervezeted feladja,és utána a hatszorosát adod vissza. Emellé még 15 vagy,kislány,most fejlõdsz,nem szabad fogyókúráznod,így pláne nem! Fiatal vagy,ebben igazad van! Keress egy olyan módszert,amit mondjuk úgy tudsz alkalmazni,hogy közben eszel is rendesen,és mozogj mellé. Hallgass rám,sokkal okosabb dolog inkább fél év alatt lefogyni, mint leadni minden kilót 5 hét alatt és utána a hatszorosát visszahízni.

Ezzel a módszerrel csak kicsinálod magad, elsorvadni fogsz és nem fogyni. Hozzáteszem, ezután is vissza fogod szedni, amit leadsz ezzel az önkínzással. 15 kilót 4-5 hónap alatt egészséges leadni, ha tetszik, ha nem. Ha ennél gyorsabban fogysz, a szervezeted feladja, és utána a hatszorosát adod vissza. Emellé még 15 vagy, kislány, most fejlõdsz, nem szabad fogyókúráznod, így pláne nem! Fiatal vagy, ebben igazad van! Keress egy olyan módszert, amit mondjuk úgy tudsz alkalmazni, hogy közben eszel is rendesen, és mozogj mellé. Hallgass rám, sokkal okosabb dolog inkább fél év alatt lefogyni, mint leadni minden kilót 5 hét alatt és utána a hatszorosát visszahízni.
Egyre nagyobb a gyanúm, hogy a diliházban valaki nem végzi megfelelõen a munkáját, nagyon sok páciens kerül oda a számítógéphez...
na probald ki meddig birod vizen es roston es meg edzeni is akarsz mellette, talan par oraig birnad, aztan kiramolnad a hutot..jaj es nem fogynal semmit, söt..a gyors fogyas titka az amputalas, azt pedig inkabb szakember vegezze, eredmenyes fogyas idobe telik, es feherjet kell fogyasztani es zoldsegeket enni hozza, vizet inni es rendszeresen mozogni..

A billing módszer szerint akkor lehet teherbe esni, ha nyák van és a nyák megszűnése után még 3 napig. Nekem nincs nyákom. Lehet, hogy a megérett tüszőm nem reped meg?

Legjobb válasz: Lehet hogy nincs peteérés sem, de ezt eldönteni tesztekkel,vagy orvosilag lehet.. Sajnos nem értek a billing módszerhez, de ha nem tudod azt követni a nyákhiány miatt, akkor valami más módszert kellene választani..a legjobb ha a ciklusod megfelelõ napjain lh teszttel ellenõrzöd a peteérést, ha pedig pozitív akkor mindennap érdemes próbálkozni, mert pl én a poz napok alatt lettem terhes...valaki meg azt mondja a poz napok után.. Sok sikert..és ha nem megy akkor jobb ha orvoshoz fordulsz!

Lehet hogy nincs peteérés sem, de ezt eldönteni tesztekkel, vagy orvosilag lehet.. Sajnos nem értek a billing módszerhez, de ha nem tudod azt követni a nyákhiány miatt, akkor valami más módszert kellene választani..a legjobb ha a ciklusod megfelelõ napjain lh teszttel ellenõrzöd a peteérést, ha pedig pozitív akkor mindennap érdemes próbálkozni, mert pl én a poz napok alatt lettem terhes...valaki meg azt mondja a poz napok után.. Sok sikert..és ha nem megy akkor jobb ha orvoshoz fordulsz!
A kérdező hozzászólása: 7 hónapja lh teszttel és mikroszkóppal figyelem a peteérést, van is, csak a teszt az nem mutatja hogy meg is reped, lehet hogy azért nincs nyákom mert nem reped meg??? Erre szerettem volna kilyukadni! :)
Ha a tojásfehérjeszerû váladékra gondolsz, az mindig peteérés elõtt szokott lenni. Kérj egy beutalót hormon vizsgálatra, ez egy egyszerû vérvétel.

Ha a tyúkszememet a mazsolás módszerrel kezelem, akkor hány nap alatt kellene elmúlnia? És majd magától elmúlik, vagy ki kell "kaparni"? :S

Legjobb válasz: Nem tudom, mi az a mazsolás módszer, bár pedikûrös vagyok, sosem hallottam róla. Viszont a tyúkszem nem múlik el magától, sõt, ha mélyen van, akár csonthártyagyulladást is okozhat. Menj el szakemberhez, aki kiszedi egy pillanat alatt. Már, ha tyúkszem, és nem szemölcs.

Nem tudom, mi az a mazsolás módszer, bár pedikûrös vagyok, sosem hallottam róla. Viszont a tyúkszem nem múlik el magától, sõt, ha mélyen van, akár csonthártyagyulladást is okozhat. Menj el szakemberhez, aki kiszedi egy pillanat alatt. Már, ha tyúkszem, és nem szemölcs.
A kérdező hozzászólása: A mazsolás módszer az otthoni módja a kezelésnek, megfelezünk egy mazsolát, és pár napig mindig ráillesszük a tyúkszemre (naponta cseréljük a mazsolát) ragtapasszal. Ahol olvastam, ott úgy írják, hogy magától elmúlik pár nap alatt ezzel a módszerrel. Csak érdekelt, hogy ki próbálta e már valaki, és hogy annál hogyan mûködött

Mi az a KINESZTETIKUS TANULÁSI MÓDSZER? És előnyben vannak a NAPPALISOK az ESTI GIMISEKKEL szemben, ha egyetemi, vagy főiskolai továbbtanulásról beszélünk?

Azt mondták tanuljak kinesztetikusan.De nem tudom mi ez,de nem mertem vissza kérdezni,mert lehet,hogy mindenki tudja,csak én nem!?

Legjobb válasz: A kinesztetikus módszer azt jelenti, ha valaki tapintással, mozgással képes elsajátítani az ismereteket. "Az ide tartozók legjobban érintéseken, mozgáson és a tárgyakkal való foglalkozáson át tanulnak, gyakran élvezik a fizikai tevékenységeket és a kézmûveskedést. Amikor össze kell állítniuk valamit, inkább kiveszik az alkatrészeket a dobozból, és kitalálják, hogyan kell összerakni, minthogy elolvassák az útmutatót. Nem szeretnek egy helyben ülni és hosszas beszélgetéseket folytatni. Nekik célszerû a tanulást az anyag összefoglalásával kezdeni, és sok tevékenységet beiktatni (vágja ki, ragassza fel, kösse össze, színezze ki)." Mi a fenének találták ki a gúglit?

A kinesztetikus módszer azt jelenti, ha valaki tapintással, mozgással képes elsajátítani az ismereteket. "Az ide tartozók legjobban érintéseken, mozgáson és a tárgyakkal való foglalkozáson át tanulnak, gyakran élvezik a fizikai tevékenységeket és a kézmûveskedést. Amikor össze kell állítniuk valamit, inkább kiveszik az alkatrészeket a dobozból, és kitalálják, hogyan kell összerakni, minthogy elolvassák az útmutatót. Nem szeretnek egy helyben ülni és hosszas beszélgetéseket folytatni. Nekik célszerû a tanulást az anyag összefoglalásával kezdeni, és sok tevékenységet beiktatni (vágja ki, ragassza fel, kösse össze, színezze ki)." Mi a fenének találták ki a gúglit?
Annyiból vannak elõnyben, hogy az esti gimisek többnyire már dolgoznak tanulás mellett, és így nehezebb a tanulás, kevésbé biztosak az alapok. Viszont idõbeosztásban az estisek a jobbak.
vasectomia
Van olyan hüvelytabletta amit aktus elõtt fél órával kell felhelyezni. helyi fogamzásgátlás. Sokan használják és biztonságos.
Spermaölõkrém, injekció, nõi gumi, spirál( van olyan is amit még nem szült nõk is használhatnak!!!
Önmegtartoztatás. :)
Volt már egy párszor a kérdés...

Hogy is van ez a felvesz-letesz módszer? Beteszem a kiságyba és kimegyek a szobájából? Ha sír akkor vissza megyek és megnyugtatom, ugye?

Legjobb válasz: Igen így van!!! Nekem ez a módszer nem jött be! Én felvettem kb. 50x, és le tettem 50x. Az enyém úgyanúgy ordított! Én hagytam sírni, hagytam hogy megtanuljon aludni, hogy tudja, hogy a kajcsi, és a játék után az alvás jön. Elõszõr nagyon nehéz volt. Mára már tudja....jó vannak kivételes napok, de többségében elalszik. -6 hónapos baba anyukája-

Igen így van!!! Nekem ez a módszer nem jött be! Én felvettem kb. 50x, és le tettem 50x. Az enyém úgyanúgy ordított! Én hagytam sírni, hagytam hogy megtanuljon aludni, hogy tudja, hogy a kajcsi, és a játék után az alvás jön. Elõszõr nagyon nehéz volt. Mára már tudja....jó vannak kivételes napok, de többségében elalszik. -6 hónapos baba anyukája-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!