Találatok a következő kifejezésre: Ha a méretei (479 db)

Az milyem. Ha a mereteim: mell:82 derek:70 csipo:87?

Legjobb válasz: Kép alapján könnyebb lenne dönteni!

Kép alapján könnyebb lenne dönteni!
Ennyibõl nem lehet megmondani, max annyit, hogy széles a derekad.
A kérdező hozzászólása: 181 cm vagyok !
Ha ilyen magas vagy akkor a derekad normális, de a melled, csípõd elég kicsike hozzá képest. Olyan fiús alkatnak képzellek.
A derekad még ehhez a magassághoz is csak max. 62 cm lehet..pont ezért nincs 182 cm felett sûrûn nõi modell.
a derekad széles
A derekad nagyon széles, próbálj meg diétázni és futni, hátha segít! http://www.ask.fm/EMLhungary

Video kártya mennyibe kerül, ha a mérete 4GB-os?

Legjobb válasz: Nem csak az számít hány gigás...

Nem csak az számít hány gigás...

Szerintetek sovány, duci vagy pont jó ha a méreteim 165cm 52kg? 19/L

Legjobb válasz: Honnan a fenébõl tudjuk? Ha 52 kilogramm zsír van rajtad, akkor jó eséllyel duci, egyébként ez alapján még gebe is lehetsz.

Honnan a fenébõl tudjuk? Ha 52 kilogramm zsír van rajtad, akkor jó eséllyel duci, egyébként ez alapján még gebe is lehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat :)
jónak tûnik, de ez semmit nem mond el a mell és fenék formájáról. fene se tudja így.
Jó lennél nekem
Nekem az ilyen alkatú, magasságú lányok jönnek be, de én is csak 165cm vagyok és 51kg vagyok, fiúként, sajnos.
Tökéletes, már magam mellett is látlak ;)
Én is ekkora vagyok, de én csak 43 kg, szóval te pont jó lehetsz
Nem tudom, én 167 cm vagyok és 50 kg, de van rajtam felesleg itt-ott...
Szerintem képet kérek.
szerintem pont jó
Akkor kb olyan lehetsz mint én 166cm 55 kg Elég izmos vagyok ( a vádlim meg a combom. De azért mert rövidtávfutó voltam ha egy kicsit többet sportolok azonnal a vádlimra megy amit utálok hogy olyan mint egy férfinak..szoval leálltam az intenziv sporttal) Derék csipõ mell mérettel nem szolgálhatok xD szerintem ez teljesen normális nem dagadt nem sovány nem tudom hogy egyes nõk miért cirkuszolnak ilyenen..ez engem nem izgat komolyabban. 18/L

Hogyan lehet péniszt növelni . Ha a mérete nagyon pici? Egyáltalán mennyire számít egy lánynál a "méret"? Merjek szeretkezni? Szégyellnem kellene és inkább felejtsem el a szexet egy életre?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire kicsi. Sokan azt gondolják hogy pl egy 13 cm-s szerszámmal nem tudnak kezdeni semmit ez nagy tévhit csak tudni kell használni. Persze ha nagyon kicsi pl 10 cm alatt van akkor az már jelenthet gondot.

Attól függ mennyire kicsi. Sokan azt gondolják hogy pl egy 13 cm-s szerszámmal nem tudnak kezdeni semmit ez nagy tévhit csak tudni kell használni. Persze ha nagyon kicsi pl 10 cm alatt van akkor az már jelenthet gondot.
A Family Guy-ban van egy nagyon jó példa erre: "Peter tudod, hogy annyira érdekel a péniszed mérete mint téged a melleim-é..." (mondjuk erre Peter sírva elrohan, de ez most nem lényeg :D) Mellesleg pénzért bármit kapni...nagyobb brét, alacsonyabb elvárású ribiket...
Vannak ilyen mûtétek, de azokhoz jól zsebbe kell nyúlni. És olyanról is hallottam , hogy ha a pénisz pumpát napi rendszerességgel (fél óra/nap) használod 3 éven át az valamennyivel növeli a méretet, de ez nem nagyon ajánlott.
Kedves Kérdezõ! Nekem van egy ismerõsöm, és nem viccelek 7cm mikor áll neki. De a csajok imádják, úgyhogy fel a fejjel
Mert az ujjai 17cmesek?:O
Nem, nem tünt fel hogy ilyen hosszúak lennének:D De tényleg imádják a nõk, én se értem miért. De ez az igazság.
nem tom de én is azzal megyek:) )
ha a méret a határon belül van akkor simán. ezért vannak azok a kis gurulós bõröndök, a stewardesek is abban viszik a cuccukat fel.
Igen, a reptereken van egy mérö amibe bele teheted megnézni hogy nem túl nagy-e.
De a kérdezõ világosan megmondta, hogy a kereke kilóg. Ettõl függetlenül még nem láttam senkit akit 1-2 cm miatt visszaküldtek volna, általában meg sem mérik, csak szemmel.
Még a magyar reptereken talán, nekem elnézték, de pl visszafelé egy ismerõsöm 70eut fizetett plusz két kg-ért, ami nem is a kézi volt, hanem a bõrönd. Inkább ne kockáztass, most amúgy is szigorítottak sokat, itthon is, két napja repültem, úgyhogy friss info. Visszaküldeni nem fognak, csak megkopasztani, nem is kicsit. Nyilván ha csak egy eu lenne egy kg, senkit nem érdekelne, és mindenki nagy bõröndöket, kézipoggyászokat vinne fel.

Ha a méretei alapján nagyobb a baba, lehet, hogy hamarabb érkezik?

Ilyenkor szokták módosítani a szülés várható idejét?

Legjobb válasz: A 12. heti UH-on határozzák meg pontosan,ha akkor nagy a méretbeli eltérés,akkor változhat a kiirt idöpont. Ha akkor rendben volt ,de utána "nött" meg,akkor nem szokták változtatni az idöt. Hány hetes vagy?

A 12. heti UH-on határozzák meg pontosan, ha akkor nagy a méretbeli eltérés, akkor változhat a kiirt idöpont. Ha akkor rendben volt , de utána "nött" meg, akkor nem szokták változtatni az idöt. Hány hetes vagy?
Szia! Az én babám is nagyobb volt, azt mondták lehet hogy elõbb jön, de nem így lett, napra pontosan érkezett, 4060 grammal. (bár elõtte még nagyobbat jósoltak)
nem feltétlenül
A kérdező hozzászólása: Köszi! 31 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Miért van a mondatban sized ha a meretet size al irjuk?

A mondat:"I was born a medium-sized town in the west of Hungary on 20th August,1986."

Legjobb válasz: mert a medium-sized egy jelzõ, amit 2 tagból képeznek. a második tagot pedig igy képzik. pl green-eyed girl

mert a medium-sized egy jelzõ, amit 2 tagból képeznek. a második tagot pedig igy képzik. pl green-eyed girl
A kérdező hozzászólása: Tehat ebben az esetben az esetben a "d" jelzokent szerepel;zöldszemu, meretu szoval a tulajdonsagra utal ugy ertelmezem.
Vagy mint a Black Eyed Peas! :)
Nem biztos, hogy -d. Az ige 3. alakja bizonyos esetekben lehet melléknévi értelmû pl. hidden message - rejtett üzenet.
A "size" azt jelenti méret, a "sized" meg azt, hogy "méretÛ"

Milyen súllyal és hanyadik hétre született a gyereked, ha a méretei szinte pont megfeleltek a terhességi kornak?

És fiú vagy lány? Köszi, ha válaszoltok! A kislányunk méretei napra pontosan megfelelnek a terhességi kornak. A kisfiam 2 héttel nagyobb volt méretek alapján, viszont 2,5 héttel korábban született 4100 grammal.

Legjobb válasz: 1. baba: 3500 g, fiú, 39. hét 2. 3370, lány 38. hét 3. 3440,fiú, 39. hét, 4. 2950g, lány, 38. hét. Mindegyik belefért a megadott mérce szerinti határba. Ilyenkor már a genetikán múlnak a dolgok :)

1. baba: 3500 g, fiú, 39. hét 2. 3370, lány 38. hét 3. 3440, fiú, 39. hét, 4. 2950g, lány, 38. hét. Mindegyik belefért a megadott mérce szerinti határba. Ilyenkor már a genetikán múlnak a dolgok :)
Elsõ babánk kisfiú 39.hétre 3270 gr született.
Kislány, 40. hétre, és 3150g-mal született.
Kisfiú, 38. hétre 3060 grammal született.
Kislány, a kiírt napon 3150 gr-al
1.lány 1 héttel késõbb 3750 56 cm. 2.lány 2 héttel elõbb 3350 55 cm. 3.fiú napra pontosan 4300 58 cm. 4.fiú 4 nap túlhordás után elíndították 4300 62 cm
lány, 2940 gramm, 35.hét
41. hét, 3450 gr, 50 cm, kisfiú. Szerintem is a genetikán múlik, nem azon, (bizonyos határokon belül) milyen idõre született.
Elsõ baba 41.hét 3650gramm.

Páromnak nagyon kicsi a mérete, a gumival való védekezést alkalmaznánk, de az idáig vett gumik nagyok. Van kicsi méret is? Ha igen melyik, hogy lehetne a megfelelő méretet megvenni?

Legjobb válasz: jah persze azt is jelölik de tényleg méretre sem ugyanolyanok hiszen mi végig zongoráztuk a teljes repertoárt ugyhogy igen a méretet is jelölik a számok.

jah persze azt is jelölik de tényleg méretre sem ugyanolyanok hiszen mi végig zongoráztuk a teljes repertoárt ugyhogy igen a méretet is jelölik a számok.
Nem méretezve van a Masculan, hanem azzal a vékonyat (ez az 1-es), bordázottat, pöttyöset, mittudoménmilyet jelölik...
szerintem van kisebb méret is /legalább is nálunk Szlovákiában, mert nekunk vegyesboltunk van és már kaptunk olyant amiben tobbfajta méret volt egy csomagban.nem kell szégyellni egyszeruen vagy egy kicsit viccesen rá kell kérdezni az uzletekben vagy szexshopban esetleg az interneten is utánna lehet nézni.
vegyetek masculant mert az méretezve van és az egyes az jo volt az én exemre is pedig neki alig ütötte a 13 cm-t és vastagnak sem mondhattam. Sok sikert.:D
Mit jelent h nagyon kicsi? (na de nem azért kérdezem h dicsekedjek emrt enyém se 1 behemót , de a kicsire azé tudnunk kéne h mennyire kicsi h segítsünk)

Az eljegyzesi gyurum nagy, lehetne valtoztatni a mereten? Ha igen, veszitne az ertekebol az arany?

Legjobb válasz: Miután méretet ékszerész csak úgy tud csökkenteni, ha kivág belõle, igen, csökkenne az értéke

Miután méretet ékszerész csak úgy tud csökkenteni, ha kivág belõle, igen, csökkenne az értéke
Mosd ki, akkor összemegy!
Valamennyit tud csökkenteni ugy h nem kell "kivágni" belõle, de ez csak akkor van ha egy két méretet kell bevenni. Persze lehet gyürû függõ is.
Szerintem bármelyik ékszerész kisebbre tudja faragni és mivel így csökken a súlya, így valószínûleg az értéke is megcsappan egy kicsit. De szerintem ez csak akkor mérvadó, ha pár év múlva zaciba szeretnéd adni.... ;)
Mennyire nagy? Hordd egy megfelelõ méretû gyûrûvel együtt, ami megakadályozza h leessen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!