Találatok a következő kifejezésre: Ha a még szűz, és én (34 db)

Tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) társkereső oldalt ahol a szexuális résznél be lehet írni, ha valaki még szűz és lehet így is szűkíteni a keresést? (Én ugyanis csak szűz lányokkal szeretnék ismerkedni. )

társkereső, szűz, ismerkedni

Legjobb válasz: Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F

Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F
rosszlanyok.hu Máskor ne a bõvítéshez írdd már a kulcsszavakat;)
Hülye vagy...
Gondolod, hogy van olyan, aki felregelne egy ilyenre, és a nyilvánosság számára kiírna egy ilyen infót? Én biztos nem írnám ki.
ne haragudj, de sráccal már találkoztam így, de csajjal nem, az nem is megy fel ilyen oldalra
Kihasználásnak nevezik.
hát az gáz ha csak egy kúrásra kéne szegény csaj.. inkább ne gyere össze vele csak mert izgat, mert kicseszés lenne vele szemben, nem gondolod?
Önzõ, ha csak arra kellene hogy egy alkalommal kielégìtsd a vágyaidat, aztàn eldobod, mint egy hasznàlt zsepit..ez baromira megutàltathatja vele a dolgot a késõbbiekben...az ilyen csajokbòl lesznek az igazi pasi rémàlmok.Folyamatos hiszti gyanusìtgatàs féltékenykedés..mert elveszti a bizalmát és önbizalmàt..betegesen azt fogja nèzni minden nõben hogy a konkurense stb és hogy bármit is tesz mondig csak arra fog kelleni a pasiknak...most kèpzeld magad egy ilyen szituba..ezt egyszerûen NE tedd, legyen benned annyi... De ha a csaj tud ròla és beleegyezik akkor miért ne?Ès akkor még tartòs kapcsolatot se kell kialakítani..ùgy mindenkinek jò lesz
Érthetõ dolog.
Pici pénisz komplexus?
akkor már ideje elvesztenie, mondd el nekii!!
A kérdező hozzászólása: 27 éves a lány
bunkóság... de tényleg... nekik ez más mint nekünk. nekem volt 4 szûz is mindegyikkel tartósan jártam (az utolsó a feleségem), de egyik sem volt elõször jó..... de hát mitõl vagy kitõl is lettek volna? szóval bunkóság.
hát mondd el neki :D lehet beleegyezik
Egyrészt kihasználás, másrészt fétis. Nekem is bejönnek a szûz lányok. A tudat, hogy ezzel örök emléket hagysz benne, jót rosszat ez rajtad múlik, és élete végéig ez elkíséri. Na meg a beavatás, a tudat hogy tapasztalt vagy és tõled függ, hogy mennyire fog bejönni neki az elsõ szex.

Ha a barátnőm még szűz, és én ki szeretném nyalni, akkor a szűzhártyája megsérülhet?

Legjobb válasz: Ha a nyelvedet dugnád a lány hüvelyébe akkor nem hiszem, hogy a sûzhártya sérülhet, mivel a nyelv túl puha és nem olyan nagy, hogy kárt tegyen benne. Ha ujjazod a lányt, akkor már sérülhet a szûzhártya. Ha viszont a csiklóját izgatod, vagy csa a szeméremajkak környékét nyelvvel akkor nem hiszem, hogy baj leht. mivel a szûzhártya a hüvelyben hejezkedik el, a csikló meg kívül, a szemérem ajkak találkozásánál.

Ha a nyelvedet dugnád a lány hüvelyébe akkor nem hiszem, hogy a sûzhártya sérülhet, mivel a nyelv túl puha és nem olyan nagy, hogy kárt tegyen benne. Ha ujjazod a lányt, akkor már sérülhet a szûzhártya. Ha viszont a csiklóját izgatod, vagy csa a szeméremajkak környékét nyelvvel akkor nem hiszem, hogy baj leht. mivel a szûzhártya a hüvelyben hejezkedik el, a csikló meg kívül, a szemérem ajkak találkozásánál.
mi már régota orálisan kényesztetjük egymást a párommal és mindig megujjaz amikor nõdokinál voltam mondta h szép ép szûzhártyám van hát itt egy ellenpélda de ez nem azt jelenti h nem sérülhet meg!!
Csatlakozom az elõttem szólohoz, csak óvatosan.
Nem feltétlenül kell hogy megsérüljön. Ha a csiklóját csókolgatod, nyalod, attól nem sérülhet, mert ugye az kívül van. Ha viszont a hüvelyébe is szeretnél behatolni nyelvvel vagy ujjal, na attól már sérülhet.
Hát, attól függ, mekkora nyelved van:D Nem, amúgy nem, mert ha hosszú is, puha. Meg olyan...kicsi
nem tudom de ha ilyen kérdést látok csak azt tudom mondani: hej ráértek arra még! Amíg nem vagytok tisztában az alapvetõ dolgokal sz, tem nem kell még szexelni....
Nem, mivel a szûzhártya a hüvely "tetején", szóval mélyen helyezkedik el.
Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...
Mert nem tud egyszerre két dologra koncentrálni.
Felizgulsz rá, kívánod a pöpölõjét a nunidba:D
Hát persze...inkább az lenne baj, ha nem így lenne.
A kérdező hozzászólása: és ez normális?
A kérdező hozzászólása: akkor jo köszönöm :DD
dearanyos:D mennyi idõs vagy:D? ez olyan aranyosan bután hangzott:D L/16 mind1 most már ezt is tudod érdemes volt felkelned reggel, látod:)
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok :D
ez baromság. nekem az elsõnél se nem fájt, sõt élveztem, se nem véreztem. ez egyénfüggõ, örülj neki :)
Hasznalsz tampont amikor menstrualsz?
Akkor most benned volt vagy nem?Védekeztetek, vagy esetleg baba is lesz? Ja, szûz már nem vagy...
Akkor? Figyelj, vágjuk át a gordiuszi csomót, és szexeljetek megint! :) Gondolom amúgy is fogtok, szal akkor csak eldõl már benned is ez a "fontos" kérdés... :D
Te figyelj, nem tök mind1, hogy minek nevezünk, szûznek, vagy nem? Nem igazán értem a problémád. Az nagyobb baj lehet, hogy benned volt és el is ment. Védekeztetek?
Meg hülye is, ha azt hiszed. Nagyon sok lánynak nem fáj, nem vérzik. Nem igazán volt szûzhártyájuk... na és...
Enis hasznalok tampont, es e miatt nem vereztel. Mert a tampont egy kicsit kisszelesitette a huvelyed. Szerintem elvesztetted a szuzesseged. Majd ha fogtok meg szeretkezni, akkor meg fog egy kicsit fajni, de nem ugy, mint azoknak a noknek, akik nem hasznaltak tampont. Tapasztalatbol mondom.
A kérdező hozzászólása: igen vedekeztunk....
benned volt, elis ment, logikus h már nemvagy szûz. a szûz egyébként aztis jelenti, h érintetlen. namost ha nemszakítják át a szûzhártyádat, akkorsem vagy már érintetlen, mert járt benned pénisz. szóval tulajdonképpen 2féleképpen lehet felfogni ezt a szûz dolgot, és tulajdonképpen egyikbõl következik a másik. de a lényeg h temár nemvagy szûz.
Nem vagy már szûz. Egyébként nem volt bent, de kint sem? Lehet nincs neki túl nagy...:)
azert kerdeztem mert sokan itt praktizálják a megszakitasos védekezést, ami nem védekezés.
A kérdező hozzászólása: ok ok en is azzal ertek egyett hogy nem vagyok szuz de biztosra akartam menni...es ha tobb velemenyt olvasok az mar jobban felvilagositott, de azert nem kell hulyenek nezni engem...:) )
Esküszöm hülyét kapok -.- Ha már járt benned hímvesszõ, akkor akár átszakította a szûzhártyát, akár nem, már nem vagy szûz! Komolyan, mit foglalkoztat mindenkit a szûzhártya? Fájni sem azért fáj, mert átszakad, hanem mert tágul a hüvely, próbálja befogadni a hímvesszõt. Remélem sikerült eloszlatni pár kérdést.
A kérdező hozzászólása: miert lenyeges? terhes biztos nem leszek..:)
h vedekeztetek?
A kérdező hozzászólása: de hat azt mondta hogy nem volt telyesen bennem....
A kérdező hozzászólása: regebb hasznaltam...
hahaha^^ dehogy vagy már szûz..:D énsem véreztem:D örülj neki:D

Mi fog történni ha bekövetkezik a 2012-es katasztrófa és elpusztul a föld? Mi lesz a szüzekkel pl velem én még szűz vagyok akkor szűzen fogok meghalni?

Vagy a túlvilágon kapok valami kedvezményt és 1 nagymell? nagysegg? hosszú hajú ázsiai cicababát tehetek magamévá? VAGY, HOGY MEGY EZ SZÜZEK TI NEM PARÁZTOK??????

Legjobb válasz: otthon sem nem az eszedért tartanak... a viccet félretéve..ha az vagy,akkor ugy lesz ahogy mondod..csak a vége nem..:P

otthon sem nem az eszedért tartanak... a viccet félretéve..ha az vagy, akkor ugy lesz ahogy mondod..csak a vége nem..:P
Háth eddig még nem gondolkodtam el rajta, de most hogy így mondod, tökbe pánikba vagyok esve... Jaj SZÜZEN fogok meghalni!! Most mi lesz velem??? Ahhw......
A kérdező hozzászólása: legalább lenne egy 2000 ft-os lekvár hogy beletegyem na, DE NEM AZT.....
Nem lesz világ vége 2012-ben!! Fogadjunk 5 millió forintba:) Minden szûz ezen parázik? Mi lesz, ha szûzen halsz meg? Belehalsz? Bocsi:)
Nem halsz meg szûzen, mert a végén úgy is ráb.aszol.
Itt várlak, remélem, hogy nem a pokolba mész! Sajnos 13 felet szûz lány már nincs, így nem nagyon van kinek a vérében fürdenem! Sajnos nem lány, de szerencsére te szûz vagy! Várlak! Majd "pancsolunk"! ;) Harapom az arcod húsát: Báthory Erzsébet
A kérdező hozzászólása: he?
A kérdező hozzászólása: te jó ég......
A kérdező hozzászólása: értem
engem
jézus szereti a kisdedeket.
Van még olyan, aki beveszi a 2012-es világvége mesét? :D
A kérdező hozzászólása: 19 éves létemre 1 csajt sem sikerült összeszedjek......én már mindenben hiszek.
Ha Allah és a Szent Dzsihád nevében öngyilkos merényletet követsz el a mocskos hitetlenek ellen, akkor a túlvilágon 99 gyönyörû szûzlány a jutalmad.
te jó isten!!! világvége lesz??? nem is tudtam!!! fúú basszus akkor valahogy ki kell szabadulnom a börtönbõl ahol vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: na ez jóféle tettszik.
basszál orrba szájba. legalább boldogan és kielégülten döglesz meg.
A kérdező hozzászólása: de nincs kit
Egy dolgot tanácsolok: IGYEKEZZ BAZ*KII!!!

18 éves srác vok és az a problémám hogy nem áll fel ha szexről van szó de ha petting akkor áll én még szűz vagyok de ő ezt nem tudja azt mondtam neki hogy voltam már előtte nővel elmondjam neki hogy szűz vagyok és mit tegyek hogy felálljon szexre?

már sokszor beszéltünk róla hogy mi lehet de nem tudjuk mi lehet az elején még áll de utána lelankad ? szereti hosszú ideig húzni a dolgokat nekem is jó lenne de viszont lelalankadok és utána már fel sem áll lécci segítsetek

Legjobb válasz: köszi szép a választ és köszi szép EE33 a te válaszodért de én ezt beismertem magamnak és tegnap elmondtam neki a dolgot mert már télleg szarul éreztem magam miatta még nem próbálkoztunk azóta de remélem mostmár sikerrel járunk legközelebb most haragszik de meg is értem igaza van és neekd is igazad volt köszi még1x

A kérdező hozzászólása: köszi szép a választ és köszi szép EE33 a te válaszodért de én ezt beismertem magamnak és tegnap elmondtam neki a dolgot mert már télleg szarul éreztem magam miatta még nem próbálkoztunk azóta de remélem mostmár sikerrel járunk legközelebb most haragszik de meg is értem igaza van és neekd is igazad volt köszi még1x
Hú.. hát ha most amcsiban lennénk akkor EE|33 válaszára biztos tapsolnának XDD
A kérdező hozzászólása: aki nem tud rendesen olvasni és átnézni a kommenteket azt sajnálom... de még1x leírom már elmondtam neki ugyhogy mostmár elég ezekbõl az üzikbõl hogy mondjam el stb...-.- már csak tippeket és tanácsokat szeretnék hogy mitõl lankadhat le hogyha szexrõl van szó
Hali! Reális leszek: A sunnyogásnak, õszintétlenségnek MINDIG megvan a büntetése. És ez esetben te büntetted meg ezzel a "füllentéssel" saját magadat! >:-o 1.) Hogy õ nem tudja, de te füllentettél neki, így te ráparázol az aktusra, mert rettegsz attól, mikor deríti ki az igazságot rólad, közben lassan meg A TE HIBÁDBÓL önmagát kezdi vádolni, hogy biztos miatta nem áll fel... :-( Most mondd! Miért kell ezt? >:-O<< Ha kiderül, hogy valójában szûz vagy, és közben Õ TÉGED SZERET, mi fog történni szted?????? >:-T Otthagy? Megaláz? Megbecstelenít? Lehurrog??? Vagy miiii????? <<:-S Ha szeret, akkor nem tökmindegy neki, hogy te még szûz vagy-e vagy sem??? Így meg... a sunnyogásod következménye az is le7, hogy 1x majd egy idõ múlva, ha nem változik a helyzet (márpedig így nem fog változni) szépen tönkremegy a kapcsolatotok, mert õ azt hiszi... közben meg TE hiszed azt... Menjetek el Szentmisére, oda szükséged lesz a hitedre! De szex közben NEM HINNI KELL, HANEM MEGGYÕZÕDNI! VASÚT (Szalóczy Pál): Az 5. vágányon KETTÕ SZERELVÉNY ÁLL! (Van két választásod!) FELSZÁLLÁS ELÕTT GYÕZÕDJENEK MEG ARRÓL, HOGY AZ ÚTICÉLJUKNAK MEGFELELÕ VONATRA SZÁLLNAK-E FEL!? (Döntsd el, melyik a helyes út! Felfelé, vagy lefele??? Ha felfelé, akkor õszinte vagy a csajodhoz, mert...) !!! EGY KAPCSOLAT ALAPJA NEM A SUNNYOGÁS, NEM A FÉLELEM, HANEM AZ ÿ ÕÿSÿZÿIÿNÿTÿEÿSÿÉÿG ÿ !!! Magaddal baxtál ki, és ha ez az egyébként így elsõre értékesnek tûnõ kapcsolat tönkremegy és emiatt, az a te hibád lesz, és akkor majd megérdemled a sorsodat, mert megdolgozol a csõdödért! ===== Tudod, te nagyon jól, barátocskám, mit kéne tenned, csak nem mered meglépni! >:-] ===== Most megvárom, mit reagálsz a látványról, amit megláttál magadról a "tükörképeden", aztán folytatom a 2.)-essel, de csak, miután beláttad, mekkora marha vagy. Emellett fontosnak érzem tisztázni, hogy a fentiek ellenére én a TE oldaladon IS állok. Ezért is kezdtem azzal, hogy REÁLIS vagyok, magyarul nem elfogultságból írom azt, amit! Üdv: EE
miért nem mered bevallani hogy igazából szûz vagy még? látszik hogy éretlen vagy még, nem vagy férfi, nem vagy képes szembenézni azzal ami akkor lenne ha vallanál. meg se fordulna a fejemben hogy tovább hazudjak a barátnõmnek akit szeretek!
hát inkább mondd el neki, elõtte meg menj el WC-re, és ott csinálj valamit hogy .... :D
A kérdező hozzászólása: jah és amúgy kíváncsi vagyok a 2-es reagálásodra:D
Szerencsére ez nem szervi, hanem csak idegrendszeri probléma, a stressz miatt. Sok férfi küzd hasonlóval! Az õszinte beszéd és egy megfelelõ partner segithet! Esetleg megpróbálhatsz olyan segédeszközt, ami sokáig merevvé tesz! pld szexshopokban kapni gumigyûrûket, ami felhúzva nem enged lelankadni! Ha petting közben gyakorlod a felvételét, segithet. és utána már anélkül is mûködik a dolog

Barátommal egyik este két újjal próbálkoztunk és azóta vérzek ez körülbelül egy hete történt. Nagyon megijedtünk még mindig tart a vérzés mi tévők legyünk, mi történhetett? Szüzek vagyunk L/18 /Bocs ha már van ilyen kérdés én nem találtam. /

Legjobb válasz: be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok. ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!

be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok. ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!
Vszínû hogy felsértette a hüvelyedet, ha nagyon mélyen volt akkor a méhszájadat! Ha még egy hétig vérzel akkor mindenképp menj el dokihoz! ha nem vérzel akkor egy pár hétig hanyagoljátok a hüvelyt. Ne sietessetek semmit!!!Legközelebb figyeljetek jobban egymásra, légy nagyon felizgulva, ellazulva, s csak akkor nyúljon fel neked ha kívánod!Ne zavarjon, ha hónapokba telik mire egyik lépcsõrõl a másikig juttok!
Menj orvoshoz, ez nem normális.
ööö nem lehet hogy csak megjött a mensid közben? ha nem, és fáj/fájt a dolog, akkor nyomás dokihoz, mielõtt még nagyobb lesz a baj!

Szerintetek az normális, ha a pasim aki 18 éves, gruppenben akarja csinálni, és nem érdekli, hogy én szűz vagyok még. Két pasi és én. így szeretné. Most mit csináljak?

Kérlek segítsetek..el akarom hagyni,d e nem enged amíg ezt meg nem csinálom velük.. :/

Legjobb válasz: remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.

remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.
mi az, hogy nem enged? elhagyod és kész.
Mi az, hogy nem enged? Tán megerõszakolnak ketten, ha nem egyezel bele? Akkor mindketten dutyiban ülhetnek egy jó ideig... 24/N
Mit jelent az, hogy el akarod hagyni, de nem enged el? Miért akkor megver? Szögezzük le: ez a pasi egy állat. Semmiképp ne menj bele! Ha nem érdekli, hogy szûz vagy, akkor az se fogja érdekelni, hogy fáj, és úgy szétk***nak, ahogy nekik tetszik és még röhögnek is azon, hogy sírsz.
könyökös az arcába, térdes a golyóira és újra tervezi ezt a dolgot.
Szerintem itt a kérdezõnek van némi zavar a fejében. Ott hagyod és ennyi, nem találkozol vele többet. Persze kihívhatod a rendõrséget is ha úgy van, de szerintem azért ne reagáljuk már túl. Nem hiszem hogy valami hü de kemény csávóról beszélünk, csak egy balfaasz, hülye pötsrõl, aki nem fogja fel hogy ehhez a lánynak is bele kéne egyeznie.
Kamu a kérdés.
107... (vagy 105? :P) A lényeg, hogy szólj valakinek (pl szülõk), hogy meg akarsz szabadulni a csókától...
Remélem fake kérdés.De ha nem:mit merészel, hogy egy szûz lánytól ilyet kér?Aki még az elsõn sincs túl?ez egy abberált tetû.semmibe vesz és ki is használna, ha lennél oly hülye h hagyd.Mert mit csinál ha elhagyod?röhögj egyet rajta, és küld el a búsba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!