Találatok a következő kifejezésre: Ha a még szűz, és (189 db)

Tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) társkereső oldalt ahol a szexuális résznél be lehet írni, ha valaki még szűz és lehet így is szűkíteni a keresést? (Én ugyanis csak szűz lányokkal szeretnék ismerkedni. )

társkereső, szűz, ismerkedni

Legjobb válasz: Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F

Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F
rosszlanyok.hu Máskor ne a bõvítéshez írdd már a kulcsszavakat;)
Hülye vagy...
Gondolod, hogy van olyan, aki felregelne egy ilyenre, és a nyilvánosság számára kiírna egy ilyen infót? Én biztos nem írnám ki.
ne haragudj, de sráccal már találkoztam így, de csajjal nem, az nem is megy fel ilyen oldalra

Ha valaki megkapta a méhnyakrák elleni oltást és még szűz és a pasija is akkor kotonnal csinálhatják vagy azzal sem lehet?

Legjobb válasz: Kérdés, megkaptad-e mindegyik oltást? Ha nem, akkor ameddig meg nem kapod, nem kéne bekockáztatni. Az oltás csak akkor véd, ha még nem vagy fertõzött azokkal a HPV típusokkal, és hiába vagytok szüzek, a fiú is lehet hordozó. Persze ezt a nõgyógyászok nem mondják, és simán beoltják a nem szüzeket is, gyakran teljesen feleslegesen. Ha az összes oltást megkaptad, akkor természetesen nyugodtan lehet nemi életet élni óvszerrel.

Kérdés, megkaptad-e mindegyik oltást? Ha nem, akkor ameddig meg nem kapod, nem kéne bekockáztatni. Az oltás csak akkor véd, ha még nem vagy fertõzött azokkal a HPV típusokkal, és hiába vagytok szüzek, a fiú is lehet hordozó. Persze ezt a nõgyógyászok nem mondják, és simán beoltják a nem szüzeket is, gyakran teljesen feleslegesen. Ha az összes oltást megkaptad, akkor természetesen nyugodtan lehet nemi életet élni óvszerrel.
igen az utolsónak igaza van, az összeset meg kell kapnod, csak utána lehet
Miért ne lehetne csinálni, amiért megkaptad az oltást? Nem értem... Hogy gondolod? Hogy aki megkapja az oltást, az már soha többé nem du*hat??? Vagy mi?
kérdésedre válaszolni nem tudok De örülök hogy vannak akik még törõdnek az egészségükkel ;)
A méhnyakrák elleni oltás a terhességtõl nem véd. :) Szóval, ha máshogy nem védekeztek, akkor mindenképpen óvszer! Egyébként pedig tényleg az a kérdés, hogy az összes oltást megkaptad-e már vagy még nem.

Ha egy 21 éves fiú még szűz és nem nagyon mer kezdeményezni a lányoknál az szüzen fog meghalni?

Legjobb válasz: nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...

nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...
te biztos
vagyis a 15:43 szuzen fog meghalni te ne legyel olyan hulye mint o probalj kezdemenyezni es akkor nem jutsz az o sorsara:P
15:43 kommentezo nem tiszta:P
Szerintem nem gáz az én barátok 22 évesen is az volt, én voltam neki az elsõ, és nekem is õ volt sz elsõ. Amúgy a második válaszra reagálva vannak pasik akik a diszkóban felszedhetõ egy éjszakás csajokra nem gerjednek. Van aki úgy érzi hogy neki jobb is akad és nem teszi meg olyanokkal.
Az hogy nem mersz kezdeményezni azt jelenti hogy, még nem is láttál olyan lányt aki igazán tetszett volna, mert ha láttál volna olyat, automatikusan oda mentél volna hozzá. Én 20 éves vagyok és inkább szûzen fogok meghalni, minthogy olyan lányokat csináljak föl akiket igazából nem is szeretek. És halálom elõtt legalább elmondhatom azt hogy, én nem adtam oda magam akárkinek és hogy kiemelkedtem a többi férfi szürkeségébõl. Persze a szex egy nagyon jó dolog, de csak akkor, ha igazán szeretsz valakit!
Miért, gondoltod majd magától "elvesztõdik" a szüzessége?
igen én úgy fogok meghalni :) de ha feljön a téma jobban hazudok mint az aki csinálta is
Szedd össze magad és kezdeményezz.
állítólag 20 nõ közül egy bevállalja. 21 éves szûznek nem sok 19 pofon egy dugásért cserébe
Ajj dehogyis. Most nem értem mi a baj azzal, hogy még szûz vagy, hiszen csak 21 vagy. Nem kell már 15 évesen beleugrani. Biztosan találsz majd egy olyan lányt, akivel megjön hozzá a kedved, amúgy most már kezd újból divatba jönni a lányoknál, hogy szûzek maradjanak, szóval a lánynak is jobb lesz, ha úgy leszek együtt, ha mindkettõtöknek az lesz az elsõ alkalom. sok sikert!
sztem térj le a szex témáról egy kicsit:D ha ismerõst akarsz felszedni akkor sokat lógj vele, csináljatok hülyeségeket meg mindent... most még itt a hideg és ha fázik akkor melegítsd fel és õ is rájön h jókezekben van. ha akkor szépen néz rá akkor próbáld megcsókolni és ha minden stim akkor jöhet a többi szép lassan:P

Ha egy csajszi még szűz és lefekszik a pasijával, a srác tudni fogja h a lány még szűz volt?

Legjobb válasz: Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.

Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.
Igen jo eséjed van rä hogy észre vesziUgyhogy mond el nekiHogy ovatosabb legyen esetlegÉs tudd hogy a fèrfiak szeretik a szüz länyokat beavatniÉs örülnek annak hogy te neked ök az elsök puszi sok sikert
Észre fogja venni, ugyanis nem fog egybõl gyorsan menni a dolog, ugyanis még nem volt bejáratva :D Ne félj tõle , lehet hogy az elõs nem lesz vmi jó, de késõbb már igen.És nem mindenki szokott vérezni, ne aggódj!!!
Igen, szerintem észre fogja venni. Ez leginkább a lány aktus elötti, közbeni reakcióiból derül ki. Szerintem.
Nagy valószínûséggel észreveszi. Láthatja, hogy a lány tapasztalatlan, meg azt is, hogy esetleg a lánynak fáj a behatolás, egy-két vércsepp is árulkodhat az aktus után a lepedõn. Érdemesebb elmondani, hogy a lány még szûz, mert úgy a pasi mindenre jobban odafigyel, gyengédebben fog bánni vele.
Nembiztos, hogy észreveszi. Maximum abból, hogy máshogy viselkedsz. Én pl semmit sem véreztem az elsõ alkalomkor. Mondjuk valószínû azért mivel óvatos volt a srác. A vérzés nem velejárója az elsõ alkalomnak. Több ismerösöm is mondta, h nem vérzett, a srác nem szakította hanem tágította a szûzhártyát, azaz finoman tágult és nem szakadt..
Én anno elmondtam a barátomnak, tudott róla és nagyon óvatos volt velem, gyengéd volt. És én sem véreztem és egyáltalán nem is fájt! Mondjuk nekem az is közre játszhatott, hogy 10 évet sportoltam és ezáltal már szakadozott volt. Szóval szerintem mond el neki, nincs abban semmi szégyellni való :) Hajrá!
Csak akkor nem veszi észre, ha egyátalán nem vérzel (anno én se) és nem is görcsölsz.
ha bevállalos vagy és nem csak fekszel mint egy darab fa és nem görcsölsz meg aggodsz és már átvan szakadva aszüzhártyád akkor nem veszi észre. ha nem akkor érzi hogy nem tud olyna könnyen behatolni ami persze attol is leeht ha nem vagy tul nedves. de amugy észre veszi jobb ha tényleg elmondod neki. ha mondjuk ujjazd magad vagy ilyesmi akkr valoszinû már átszakadt a szüzhártyád és ha nagyjábol tudod mit kell csinálni mégha nem is ügyesen akkor nem jön rá, csak arra hogy nem vagy tul ügyes, de valaki több alkalom után sem ügyes tehát ebböl nem fog arra következtetni h szüz vagy.
en nem reg veszitettel el es nem vereztem egyalltalan, de elmondtam a pasinak mert kerdezte..elmondtam megertette es megtanitott mindenre..
MINDIG HASZNÁLJ GUMIT, HA A LÁNY NEM SZED FOGAMZÁSGÁTLÓT!!! EZT AZ ÖSSZES TUDATLAN, DE SZEXHEZ MÁR ELÉG ÉRETT EGYÉN FOGADJA MEG!!
Ha nem szeretnétek gyereket, akkor kellesz a gumi, rögtön az elejétõl fogva.
KELL óvszer, ha nem akarsz gyerektartást fizetni sok éven át.
Muszáj óvszer...
mi vezetett téged arra a logikára, hogy az elsõnél nem lehet terhes a lány? -.-··
retardált vagy, menj aludniz való neked
nyugodtan mehet óvszer nélkül, nem lesz terhes sohasem, bízz bennem
ez kamu, mert azt írtad õ szûz, Te nem? szóval ne is menjünk tovább N
Kedved kérdezõ! Kérlek, mondd meg, min alapult az a gondolatod, hogy ha elsõ alkalommal hatol be egy pénisz a hüvelybe, akkor a nem jöhet létre a terhesség? Vajon milyen mechanizmus akadályozza ezt meg?
Ezek szerint még te is szûz vagy, ha ezt nem tudod...
esküszöm, hogy nem értem az embereket. biológiát minden iskolában oktatnak, de ha véletlenül nem oktatnák, szerintem a mai világban az ilyen kérdés nem kellene hogy gondot okozzon! orvostanhallgatóként szörnyû az ilyen postokat olvasni, hogy a XXI. századi generáció ennyire "buta". Attól függetlenül hogy szûz, még ugyanugy van peteérése ami le is válik és le is jut a petefészekbe, mint egy 25 éves nem szûz lánynak, a te spermád szintén termékeny ha szûz vagy, ha nem!
Ha ennyire nem értetek még hozzá, akkor ne akarjátok még "kipróbálni"...
Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...

Ha a barátnőmmel pettingeltünk és figyelmetlenségből előváladékos ujjal ujjaztam meg attól lehet terhes? (mivel még szűz épp csak egy picit volt benn az ujjam

Legjobb válasz: Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal,hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!

Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal, hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
Lehet, az elõváladék tartalmaz egy kevés spermát! Egy tablettát kapjon be a barátnõd a biztonság kedvéért!
Annyi ilyen kérdés van már miért nem olvasgatod azokat?? sztem már elég unalmas kb a 100. kérdés az elõváladékos ujjazásról. Amugy meg a google csodákra képes
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
A kérdező hozzászólása: megéri emiatt tablettát bevenni? amugy télleg csak egy kicsit volt ott az ujjam 1-1, 5 cm-et..mert fájt neki és ki is vettem onnan..meg az se biztos hogy volt rajta...csak hát az idegesség
Tényleg kicsi az esély, én nem vennék be tablettát, de ti beszéljétek meg, vagy akár ott a nõgyógyász.
Én biztosan nem venném be.
Hát én se venném be ilyen apróság miatt. Nagyon elenyészõ az esély rá, oly annyira hogy nincs is.

Ha a srác még szűz, és először van együtt egy lánnyal, akkor hogyan kéne tálalnia ezt a csaj felé? Kell egyáltalán?

19/F

Legjobb válasz: Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)

Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)
Ha rendes a lány nem is fogja érdekelni fölég ha szeretés komoly a kapcsolat .Ha pedig valami bulizós betépet kurv.a akkor meg felesleges megrántod azt lapát.
a lány már nem szûz? vagy még az? ezt jobb lenne tudni :) amúgy, ha szeret ez marhára nem fogja érdekelni hidd el. mikor én elvesztettem a szüzességem 16 voltam, a barátom meg 19 és szûz. egyszer egy beszélgetés során mondtuk el egymásnak, hogy hát, szûzek vagyunk :) és végülis, örültünk neki :) jó volt elsõnek lenni egymásnak :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nincs kapcsolatom, csak hát foglalkoztat a dolog... Viszont van egy lány, akivel egy többnapos házibuliban együtt leszünk, és annak ellenére, hogy nem járunk, talán megtörténhetne a dolog, nyilván, ha mind a ketten benne lennénk. Tehát mondjuk úgy, hogy az alkalom futókaland lenne, de régóta ismerjük egymást. Ez esetben? :) (Köszönet az eddigi válaszokért.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az uccsó választ is, nagyon rendben volt. :)
Figyelj ne parázz, legjobb lesz ha rám bízod.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni. Nem a méret a lényeg, drága. Fõleg egy szûz lánynak. Nyugi. Ne szedj semmit. Hajrá.
b*zdmeg 16 az nagy!nem átlagos és nem is átlagalatti méret!
vegyél be viagrát! lesz vagy 20 centi, ha nem több!
Az elsõ alkalom sosem tökéletes. Ha aggódsz, szerezz be egy potencianövelõt. Biztos a siker!
Ne ajánlgassál már potencinövelõt egy fiúnak ha még szûz a barátnõje... A 16az rendben van bõven. Elsõ alkalommal úgyse lesz olyan jó a lánynak úgyhogy szép óvatosan.Ne potencianövelõvel...
a méreted miatt ne aggódj, teljesen jó. ha meg sikítani fog az orgazmustól, akkor k*rvára lesz*rja, hogy mekkora. a másik problémádra meg azt tudom javasolni, hogy maszturbálással próbáld meg elhúzni a dolgot, hogy ha közel a csúcs, akkor hagyd abba és pár perc múlva folytasd.
A szûz barátnõdnek még a 16 centis, tök átlagos méretû farkincád is óriási lesz. A szûz lányok olyan szûkek, hogy azt magad sem hinnéd el. Ha azt akarod, hogy jobban élvezze, akkor izgasd a csiklóját is kézzel, relatíve kevés nõnek van egyáltalán hüvelyi orgazmusa.
Mereven 16. Ez inkább átlagon fölüti. Nem kell ezen növelni!! Légy magabiztos! Igaz én lány vagyok, így nem biztos hogy jól mondom, (ha nem, kérlek javítsatok ki). Úgy tudom, hogy segíthet, ha akció közben, mikor már érzed hogy közel van, akkor leállsz egy picit. Vagy ha magadnak csinálod akkor próbáld elnyújtani. 21 L

Miért nincs merevedése a páromnak, ha csókolózunk, simogat engem? (ő még szűz, és szerelmes is belém )! Várom a leveleiteket, hozzászólásaitokat!

Legjobb válasz: Lehet,hogy fél,és gondolkoziknem tud ellazulni,meg akar felelni és ezen jár az esze.Pedig gondolkodni és szexelni nem lehet együtt.

Lehet, hogy fél, és gondolkoziknem tud ellazulni, meg akar felelni és ezen jár az esze.Pedig gondolkodni és szexelni nem lehet együtt.
Hát lehet hogy csak szimplán neki ennyi nem elég hozzá...Ha esetleg tovább haladtok valószínûleg lesz.
A kérdező hozzászólása: Értem ! Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: tovább mentünk , de csak úgy lett merevedése , hogy õ csinálta magának...
Türelem, ezt is tanulni kell!! Hozzá van szokva a marka erõs szorításához. Próbáld símogatni, vagy szájjal ingerelni, hogy oldódjon a gátlás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!