Találatok a következő kifejezésre: Ha a még (32916 db)

Az normális, ha a még a nyolcadik napon is megvan? 17/L

Régen tartott 8-10 napig de már 1-2 éve 5-6 napig szokott. Rendes vérzésrõl beszélek, (pirosról) nem a barnáról ami utoljára van.

Legjobb válasz: 3 és 10 nap között normális, tehát igen, még simán meglehet

3 és 10 nap között normális, tehát igen, még simán meglehet
Ahogy az elsõ válaszoló is írta, 10 napig normális a menstruáció.
ja
A kérdező hozzászólása: köszi

Mi van akkor ha a megàllapodàs ellenére nem jövök vissza és otthon maradunk a gyerekkel?

Gyermekemmel haza akarunk menni magyaroszàgra, végleg, Svàjcban élünk, a férjem portugàl szàrmazàsu és a gyereknek is egyenlöre csak a portugàl utlevele van meg, a férjem csak akkor hajlando alàirni az utazàshoz szükséges engedélyét ha alàirom, hogy vissza is jövünk, de nem akarok, szeretném a vàlopert beadni amit ö is alàirt.

Legjobb válasz: Ha aláírta a válóperes papírokat akkor miért kellene neked visszamenned hozzá? Esetleg látogatóba. Különben is milyen ember az ilyen aki még marasztalná a feleségét közben meg van más csaja!? Nagy döntés elõtt állsz, egyrészt "igazi" apa nélkül marad a gyermeked, másrészt meg nem lesztek boldogok. A tanácsom az, hogy minél hamarabb fogadj egy jó ügyvédet, tudom elég drága de ha az itthoni családod támogat akkor nincs veszve semmi. Ha megoldódtak a problémáid akkor meg úgyis jóra fordulnak a dolgok és még a szerelem is rád talál, és lehet majd õ jobban törõdik kettõtökkel mint az aki képes megcsalni téged. Kívánom hogy minden jól alakuljon veled és a gyermekeddel!

Ha aláírta a válóperes papírokat akkor miért kellene neked visszamenned hozzá? Esetleg látogatóba. Különben is milyen ember az ilyen aki még marasztalná a feleségét közben meg van más csaja!? Nagy döntés elõtt állsz, egyrészt "igazi" apa nélkül marad a gyermeked, másrészt meg nem lesztek boldogok. A tanácsom az, hogy minél hamarabb fogadj egy jó ügyvédet, tudom elég drága de ha az itthoni családod támogat akkor nincs veszve semmi. Ha megoldódtak a problémáid akkor meg úgyis jóra fordulnak a dolgok és még a szerelem is rád talál, és lehet majd õ jobban törõdik kettõtökkel mint az aki képes megcsalni téged. Kívánom hogy minden jól alakuljon veled és a gyermekeddel!
Keress egy ügyvédet, mert ezt nem teheti meg, emberi jogod szabadon élni és a gyereknek is, egyszerûen nem tarthat rabságban.
A kicsi magyar állampolgár is a te jogodon, én a helyedben azt tenném, hogy igényelem a magyar útlevelét, és szépen hazajövök a gyerekkel. A férjed egyszerûen nem teheti meg azt, hogy csak akkor enged el, ha írásba adod, hogy visszamész. Ez nem Szaúd-Arábia, ahol a nõk csak a férjük írásos engedélyével utazhatnak! Szabad, felnõtt ember vagy, add be a válókeresetet, és költözz haza! De vigyázz: a kapcsolattartást a bíróság fogja szabályozni, és neked a válás után is biztosítanod kell a láthatást, ami egy portugál-svájci-magyar viszonylatban elé nehéz lehet. A bíróságon próbálj meg azzal érvelni, hogy az apa nem foglalkozik a gyerekkel, nem vigyáz rá, satöbbi. Ilyen pici gyereket az esetek 99, 9%-ban az anyának ítélnek, úgyhogy én nem aggódnék a helyedben, a férjed meg fenyegetõzzön csak...
Én sem értem, hogy ha beleegyezett a válásba, akkor miért marasztalna? A gyerek miatt? Egyértelmû, hogy ilyen kicsinek még az anyja mellett a helye. Nem tudsz bántalmazásra hivatkozva valamit tenni? Meg kellene kérdezned egy ügyvédet, mert ez elég bonyolult ügy ennyi nemzetiséggel. Nem tudom, hogy ez hogy mûködik nálatok, de az állampolgársághoz tudtommal mindkét szülõ kell. Az én gyerekeim kettõs állampolgárok és csak úgy kaphatták meg (az utólagosat), hogy mindkét szülõ beleegyezett.
Persze, ha nem megy másképp, írd alá hogy visszamész, aztán elfelejtesz visszamenni :) ebbõl semmi hátrányod nem lesz, az tuti. Egyébként szerintem itthon is beadhatod a válást, csak jelentkezz be anyukádékoz lakcímért. Aztán majdcsak lesz valahogy.
A kérdező hozzászólása: A kérdés feltevöje vagyok.Maradni nem tudok, mivel nincsen még sajàt keresetem, mivel a baba nemrégen született és még itthon vagyok vele.Az apuka soha nincsen itthon, csal aludni jàr haza, a gyerekét a kezébe sem veszi.Emellett többször bàntalamzott engem és uj baràtnöje is van.Viszont ö nem akarja, hogy elmenjünk és uj életet kezdjünk.
A kérdező hozzászólása: A papirokat alà irtuk a vàlàsrol, de még nem adtuk be.Bizonyitani tudom, mivel a multkori alkalommal amikor megütött rendört hivtam.Azt meg hogy neki uj nöje van azt nem tudom bizonyitani, mivel a csaj is tagad mindent mert beszéltem vele is.A férjem meg nem fogja azt elvàlalni, hogy neki uj kapcsolata van.Mi vasàrnap akarunk haza repülni, màr a jegyünk is meg van, viszont arrol még nem készült papir, hogy elenged.De mondta hogy csak avval a feltétellel ir papirt alà, ha azt is alà irom, hogy vissza jövünk.A làthatàsi jog, az nem tudom, hogyan lesz, de bàrmikor meg tudja a kicsit làtogatni, nàllunk még lakàst is biztositok neki.
A kérdező hozzászólása: Papir nélkül nem mehetek sehovà, ki utazni ki tudok az orszàgbol viszont vissza jönni nem, de ha nem jövök a birosàg azon nyomba elveszi töllem.Nagy szarba vagyok az az igazssàg.
Hát, ameddig általában fent szokott. Ettõl nem függ.
Nekem 5-6 napig fenn szokott.

Mi ez a bugyuta törvény, hogy a szülőknek kell fizetni a gyerektartást ha a még kiskorú tanuló gyerekük tanul, és az gyereket csinál vkinek?

Valaki linkelhetne már egy jogszabályt,elolvasnám!

Legjobb válasz: van. a gyermekvédelmi törvény. A kiskorúak tetteiért a szülõk felelõsek,õk vállalják a felelõsséget. Akkor is õk fizetnek, ha a gyerek összekarcol egy autót és akkor is, ha nem tanították meg a védekezésre.

van. a gyermekvédelmi törvény. A kiskorúak tetteiért a szülõk felelõsek, õk vállalják a felelõsséget. Akkor is õk fizetnek, ha a gyerek összekarcol egy autót és akkor is, ha nem tanították meg a védekezésre.
de igen, a szülõknek veri le a költségeit mivel a szülõ felelõsséggel tartozik a gyerek 18. évéig
Én személy szerint nem tartom a törvényt bugyutának. Több okból sem: 1. A megszületett gyermek gyermektartáshoz való joga nem sérülhet amiatt hogy a szülei még kiskorúak voltak amikor õ született. 2. Neki ugyanúgy jár a pénz! Miért kellene másként elbírálni egy kiskorútól született gyerek jogait mint aki egy normális felnõtt kapcsolatba születik?? 3. És mivel a kedves apuka még kiskorú, tehát nincs önálló keresete és a szülei tartják el = emiatt a kiskorú apuka szülei, tehát a nagyszülõk kötelessége fizetni. Ebben én nem látok semmi kivetnivalót!
De nincs semmi ha nem fizetik helyette csak majd a kissrácon verik le a tartozást az állam megelõlegezi. Tehat ha a srácnak brmi lesz a nevén arra ráterhelik elhelyezkedik a fizujából vonják kamatokkal együtt. Téhat ha a szülõ nem fizet nem büntetik meg de a gyerek elég nagy adóssággal kezdi majd az életét! Lsd az én példám! Én örököltem pénzt kiskoruként ésmikor 18 lettem megkaptam abbol visszafizettem az államnak.
Én személy szerint nem tartom bugyutának. Az ugyanis elég szégyen, ha a kiskorú fiam teherbe ejt egy lányt. Ez az én felelõsségem is, hiszen az én neveltetésem.
Mi ebben a bugyuta? Miért ilyenkor ki fizesse a gyerektartást? A bátyádnak el kell menni dolgozni, és akkor a fizetésébõl neki kell majd fizetnie a gyerektartást, és nem a szüleidnek.
Ha van egy bugyuta bátyád, aki kiskorúan felcsinál egy lányt, az bizony jórészt a szüleid hibája, hogy nem nevelték megfelelõen. A hibáinkért pedig vállaljuk a felelõsséget, tehát fizessük a gyerektartást, míg a kedves apuka felnõtt nem lesz.
rengeteg sok minõsíthetetlenül rossz törvényünk van, de ez egy okos törvény kivételesen!
Ne aggódj rajta, hisz a gyerek majd felnõ és majd megköszöni és visszaadja a szüleinek a kölcsönt...
A kérdező hozzászólása: Én annak tartom. Ha nekem van egy hülye bátyám aki felcsinál egy lányt, nehogy már az a szüleimen verjék le a költségeit! Van errõl vmi jogszabály?
nagyon is jó törvény ez! egy épp megszületett kis csöppségnek si pont ugyanúgy jár tiszta pelus, egy kád víz, egy adag tápi amit pénzbõl veszünk. ezért mert egy 16 éves neveletlen h.lyegyerek nem képes védekezni csak azért mert zokniban sem fürdik... hát tudod elgondolkodtam a tegnap esti kérdés után, hogy miért nincs arra törvény, hogy nyakon verjük az ilyen gyerekeket? mert a d.gás az megy, de a felelõsség vállalás... amúgy meg nem hiszem, hogy abban a 20.000-30.000 Ft-ba bele fognak halni a szüleid, majd tesódnak nem hoz a jézuska szuper laptopot meg okostelefont és mindjárt meg is van a pénz...
A kérdező hozzászólása: nem az én tesóm annaka kérdezõ gyereke. Csak felidegesítettem magam ezen a törvényen. Pár éve a bátyám is majdnem gyereket csinált egy csajnak.Mondjuk csak vaklárma volt. Még magunknak sincs sokszor kaja, nem hogy a hülye tesóm miatta szüleim kifizessenek az ablakon x összeget. Azt nem tudtam h az állam is kifizetheti a tesóm helyett. ja, és ugyanazt a nevelést kaptuk a bátyámmal mindketten, én mégse vagyok olyan hülye mint õ
de ha az állam fizeti, azt be fogja hajtani a tesódon (és csak akkor fizet, ha nem tudja behajtani a szüleiden) tehát a tesód az elsõ éveit azzal kezdi, hogy az államnak fizeti vissza és közben persze fizeti az aktuálisat is. jó ez a törvény és igazságos
Ki az aki ezt nem érti? Hiszen te mint szülõ vagy felelõs azért, hogy a gyerekednek megtanítsd, mit szabad, és mit nem? Pl. nem szabad -mert egy hatalmas baklövés- kiskorúan védekezés nélkül nemi életet élni...
hA A PALI NAGYKANT JÁTSZOTT AKKOR NEKI KELLENE VÁLLALNI A FELELÕSSÉGET, VISZONT A TÖRVÉNY NEM IGY RENDELKEZIK. A SZÜLÕNEK KELL ELVIINNI A BALHÉT.

Facebook-on megosztok egy linket és ezt írja ki ha a meg akarom nézni:"A beágyazás kérésre letiltva Megtekintés a YouTube-on". Miért?

Legjobb válasz: Mert ha feltöltesz egy videót youtube-ra akkor be lehet állítani, hogy csak ott (www.youtube.com) oldalon keresztül lehessen megnézni. Beágyazódik ugyan máshova is, de átnavigál majd az eredeti oldalra.

Mert ha feltöltesz egy videót youtube-ra akkor be lehet állítani, hogy csak ott (www.youtube.com) oldalon keresztül lehessen megnézni. Beágyazódik ugyan máshova is, de átnavigál majd az eredeti oldalra.

Baj az ha a meg csak 2eves fiam mar pisztolyosdit jatszik?

Nincs jatek pisztolya,de akarmilyen fadarabbal pisztolyosdit jatszik?nem hamar ez meg?tudom minden fiucska jatszik igy.De 2evest meg nem lattam,vagy nem figyeltem meg nagyon.ferjemmel nagyott nevetnek*(en mar annyira nem)ugy jatszanak,hogy papat "lelovi"az meg elesik es ez nagyon tetszik a fiamnak,jokat nevetnek aztan.Mit csinaljak mert nagyon erdekli,meg a kardozas is.ez most 1hete.2eves fiatok hogyan jatszik?

Legjobb válasz: gyermekpszichológia: ha a kicsi nevet miközben lelövi apát akkor nincs baj. akkor kezdõdik a baj ha totál komoly arccal esetleg gúnyosan vicsorogva lõ.

gyermekpszichológia: ha a kicsi nevet miközben lelövi apát akkor nincs baj. akkor kezdõdik a baj ha totál komoly arccal esetleg gúnyosan vicsorogva lõ.
a vicsorgást úgy értem hogy igazán gúnyos. akkor mondják azt hogy elfolytott düh van benne. egyébkét a férjem kiskorában is nagyon korán játszott ilyesmivel megmaradt jóóóóó sokáig aztán hivatásos katona lett most napi kapcsolatban van "velük"
hát nem kell 2 évesen ilyeneket nézni a TV-ben...
hát én sem örülnék a helyedbe, de olyan nagy baj szerintem sincs, de apával beszélni kellene hogy hagyjon fel az ilyen játékkal, tegyen úgy az apa, hogy észre se veszi.hátha leszokik róla, én nagyon nem örülnék ha 2 éves fiam pisztolyosat játszana.viszont valahonnan tényleg veszi ezeket a dolgokat, és nem biztos, hogy az a jó, hogy jókat nevetünk rajta.
lányom van magyar népmeséket és mátyás mesét nézetek vele az erõszakmentes.
A kérdező hozzászólása: koszike utolso.ferjem szereti az akcios filmet, neha nezi nem mindig, de akarmilyen filmben van lovoldozes, meg az allat filmekben is van puska.sot a mesekben is.ne mar.
nyugi. nem lesz gyilkos... jó út? Õ szereti. és ez a lényeg. tévé: nézzetek inkább állatos filmet müsort. ha elhagyja hát múlandó ha marad akkor figyelni kell. Nem lesz gond. A fiúk ilyen katonásak...
A kérdező hozzászólása: azt hiszem, hogy arra, hogy duhot erezzen meg kicsi, de lehethogy eloszor nevetes van es ha okosabb lessz akkor mar duh is lessz.a ferjed jo utat valasztott, de mi ha az en fiam meg egy gyilkos lessz.most nem ezen gytorodok, de azert belegondolok.biztos a teveben latta, mikor valami filmet neztunk.
A kérdező hozzászólása: akkor csak remelhetem, hogy az a nevetes nem gunyos vicsorgas.de nevetesnek nez ki.koszi
A kérdező hozzászólása: koszike mindenkinek.nepmeseket is szokott nezni.nemorulok neki az biztos, nem mindennap jatsza, de azert elojon nala.baratnom fia is hamar kezdte most 6eves es meg mindig kardozik pisztolyozik.o szerinte ez normalis, hisz fiu.De akkor is feltem

Baj ha a meg kellet volna már jönnie (28. napom) és nem érzek semmit hogy megakarna jönni? Semmi mellfájdalom semmi:S Gond lehet vajoN?

ebben a honapban valamiért nincs semmi elörejelzés:S

Legjobb válasz: Semmi gond sincs belõle! Nagyon szép neveket lehet ma már adni a babáknak! Pl: Dzsenifer esetleg Dzsesszika!

Semmi gond sincs belõle! Nagyon szép neveket lehet ma már adni a babáknak! Pl: Dzsenifer esetleg Dzsesszika!
A megszakítás nem megfelelõ védekezés. Vegyél egy tesztet, abból minden kiderül. Remélem nincs gond : )
barooooom? éééééén? tudod én szedek foggátlót így akármikor akárhol szexelhetek a barátommal, és nemkell kihuzogatnia sem a péniszét éppen akkor amikor elmenne, nyugodtan belémélvezhet ésmégcsak terhes sem leszek. na ki a barom?? :D háháháháháháááá
gond? ugyan? édesek a kisbabák ^^
háháháháháááááá...újabb terhes gyakorikérdéseen parázó, aki a megszakítástól teherbe esett....gratulálunk, nemte vagy az elsõ. kezdhettek gondolkodni a baba nevén.
gpont?
A kérdező hozzászólása: Ma ujra voltam a dokinal norcolut-ot kaptam :S Labori vizeletem is negativ aztmondta h ha nem jön meg terhes vagyok ( gyogyszer utan) mennyi az eselye h tevedett a labori vizelet vizsgalat ?
1:100hoz sztem..hány éves vagy?mert ha16-17 akkor elöfordul h kimarad remélem nem v terhes, barátod nem aggodik?
Annyi komment van, mind nem olvasom vegig, nem tudom koztuk volt-e mar az en kerdesemre valasz, de azert megkerdem. Mikor voltal utoljara a baratoddal egyutt?
most ne haragudj, de kellett ez neked??
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok de aggodik csak arra gondolvan hogy 4 tesztem negativ lett maival együtt+ labori vizelet vizsgalatom is negativ volt igy nem tudjuk hogy tenyleg mi lehet 22.én voltam baratommal utoljara együtt 2 perct sem.:S else ment azelöt meg 04.én akkor is ez volt mint 22.én és az menstruaciom utan volt 1-2 nappal.szedtm fogamzasgalot is ha ez szamit..csak 2, 5 honapja abbahagytam kis idöre
A kérdező hozzászólása: dec.22.-én(ugy hogy elsem ment ma reggel is teszteltem egyet elsö vizeletböl negativ lett szinten ez is már 4. negativ teszt +labori:S Hormonzavarom lehet ?
A kérdező hozzászólása: Azóta sem jött meg:S, orvoshoz csak hétfõn tudok vissza menni, ezen kivûl az orvos hétfõn azt mondta amikor nála voltam , hogy ugye laborba kaptam beutalót vizelet mintát kellet vinni elsõ vizeletbõl, na szóval orvos azt mondta , hogyha ez negatív akkor kapok gyógyszert, hogy megjöjjön a menstruációm:S, És , hogy" rendbetesz". Nemtudom, hogy tényleg olyan kevés esélynek tûnik számomra, hisz párommal úgy trtént a megszakításos , hogy else ment..szóval itt az is van , hogy az aktus 2 percnél tovább nem tartott és ez kétszer történt meg úgyan ugy mint kettö egyik december honap elejen gondolom azt kimutattak volna a 28. -i teszteim stb.. max a 22.-it nem, de a labor vizeletem eredménye is negativ lett.+ 2, 5 honapja én fog gatlot szedtem, de nov megjött most meg nem:S lehet hormon zavar ? :Sis. Mellem nem faj.Csak aggodom azert a 3 neg+ labori.neg. után is mivan ha mégis..:S, Nem tudom még mi lesz orvosnál azt még megirom mit törtent! Hasam nyomkodom sajnos és már fáj:S Ja és vaginán belül mi lehet az ami kemény és kicsit hosszukás gömb, mintha nem magához a vaginához tartozna belül ugyertbe h nem az egész "resze" van a falán:S Nem is tudom hogy leirni :S Tippek ? :S
Már az egész ország érted izgul, hogy mi van veled! Írj már végre valamit!
derék/hátfájás barnás folyás az terhességre utal:S:S:S még mindig semi??
A kérdező hozzászólása: Megirom:)
Ha valami is valtozik ird meg, kiv vagyok.
A kérdező hozzászólása: Fájogat a derekem neha neha nem erösem minth amegszeretne jönni de csak folyás..:Ssemmi más..lehet annyi volt a menszesz az akis barna a folyásban ?:Sanno:S sajnoshetfön tudok csak gyogyszert iratni :S
sztem ma fog megjönni neked!de érzel már vmit?sok folyás feszülö mell??v még mindig nem?
A kérdező hozzászólása: Ez a 10. napom:) ma megyek vissza nögyogyaszhoz eredmennyl:) es kapok gyogysert ha minden igaz.:) Ja és nm hiszem hogy ha terhes lennek akkor meg az orvosok is negativ eredmenyt adnanak vissza :S
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszolok szerintetek hogy voltam labori vizsgalaton is" vizelettel ha nem voltam nögyogyásznál taláán nem ö adott szerintetek beutalot ? leis irtam h 2 negativ teszt + , egy laboratoriumi is negativ ..orvos azt mondta hetfön hogy ha negativ kapok gyogyszert és meghozzuk a menszit...nem csak rögtön baj lehet ..lehet hormon zavar is.
ha meg nem jön meg, akkor aggodhat. hiaba negativ a teszt.
na 17 vagy és abbahgytad a fogi gátlot, ilyenkortényleg hormon zavaros lehetsz!plusz még a korod miatt mert ilyenkor kezd beállni rendesen aciklusod, szal ha negativ lett a teszted is(mai)akk sztem nem vag az.sztem csak megborult 1 kicsit a hormonrendszeret=)nyugi, és vedd be amit a doki irt fel
A kérdező hozzászólása: Szedem :) Csak azert aggodom megis nehez elkepzelni hoyg terhes vagyok ennyitöl + a negativ tesztek meg a labori is remelem nem tevedett :S köszönöm a segitseget:) kedves vagy es mindenki masnak is köszönöm!! Irok meg mi történik:)
Na jo. Orvendek annak, hogy megjott.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok:) Igen szoltam róla édesanyának:) . Csütörtök reggel megjött ennyi idõ után holnap megyek vissza az orvoshoz, nem tudom mi lehetett ez :S!!
Es en mar azt is irtam, h nem fogok az osszes valaszt vegig olvasni.
17éves, irta már
Meg mindig nem jott meg?:o:o Szuleidnek mondtad mar?Amugy hany eves vagy. Nem tudom hogy volt mar errol szo? Az osszes valaszt nem olvasom vissza
akkor biztos azért , mert meg fog jönni, nekem ált.mikor ezt érzem rá kb 3-4napra jön meg
A kérdező hozzászólása: Tegnap vettem be az utolso szem gyogyszert amit az orvos felirt elvileg 4-5napon belül meg kell hogy jöjjön..:S " de aztmondta ha nem jön meg terhes vagyok" .. akkor kérdezem én mi ertelme is volt a labori vizelet vizsgalatnak ? :S ( negativ volt ugyebár) ..de ha igy aztmondja hogy ha ettöl nem jön meg trehes vagyok akkor sok ertelme volt.. 4 negativ teszt + a labori már téyleg nem tudom mittegyek várok :S aztan legkésöbb hétfön megyek vissza az orvoshoz :S ha terhes lennek akkor 2 honapos ?:Sha minden igaz gondolom ilyenkor már azért lennének valami jelek, de nekem csak a gyogyszer szedése közbe voltak néha megjövös érzéseim ( Norcolut):S remélem azért mert megjön:S
naa miújság? : )
A kérdező hozzászólása: meg 2 napig szedem a gyogyszert utana ra4-5 napra meg kell hogy jöjjön azt mondta szoval kb péntekre aztan visza kell mennem:S Nagyon félek..azota ugyebar csinaltam meg mutltkor reggel tesztet amit irtam ha azis negativ volt akkor nem ertem annak mar csak kikelett volna mutatnia ha 22.-én lett valami "baj" megirom majd hogy milett :) !
Az orvos mit mondott? A gyogyszertol mennyi ido utan kellene megjojjon?
na, és akkor erre mindenképpen szükséged volt? máskor ne legzel ilyen feleõtlen. :S
én (kérdezö)értettem az lényeg:D egyébként megjött már a gyógyszertõl?
A kérdező hozzászólása: a 2. valaszomnal meg az h "szedem" a valaszolo valsazra irtam ugyanis kaptam egy gyogyszert amitöl meg kell jönnie Norcolut. de elötte szolonal oda irtam h szedtm...2, 5 ig kb ez elött
A kérdező hozzászólása: kedves valaszolo... oda van irva h 2, 5 honapja mar nem szedem.. mert szunetet tartottam..es meg most sem szedem.
mi a f.sz van most?? szeded?? akkor meg miért aggodsz?? ha szeded, akkor NEM LEHETSZ TERHES!! marmint igen, de csak ha jo par szemet kihagysz, nem potolod, és nem védekezel gumival.
Szerintem semmi kep nem vagy terhes. A teszt mar regen ki kellene mutassa, ha megis az lennel.
naa akkor jolvan=)örülök és ovatosan
tudja h van álnegaativ, de már 3teszter is csinált. mikor kellett volna megjönnie nekem 10nap volt a legtöbb amig késett
Lettel-e beteg?
inkább vegyél már 1 tesztet ahelyett h itt idegeskedsz ez idö alatt már 20xor meg lehett volna járni a gyogyszertárat. ja és nem értem miért nem lehet ezt megérteni minden kis p.cs meggondolatlan irkálja ide h jaj most terhes lettem jaj most mi legyen.. elhiszem h rossz és tanácstalan vagy de sztem épeszü ember egyböl tudja h megszakitásos modszer az nem jo a biologia tanárnöm mesélte h a férjével ö is igy nyomta és 9honap mulva kopogtattot az ikerpár.. elmondom én óvszerrel csinálom nem szedek fogamzásgátlot és a barátom sem szereti de elviseli mivel szeret és 19éves vagyok megtehetném h szedek de nem mert nem birja a májam ennyi.és ha nekem késett ovszerrel is akk is rohantam tesztért de nem volt semmi bajom
1. igen, lehet gond. A megszakítás nem védekezés. De ezt gondolom te is tudod. 2. A barátodnak nem jó óvszerben. Na szép...akkor inkább vállalsz egy terhességet csak hogy a barátodnak jó legyen? 3. Van még más védekezési módszer. Ja és ne barmozd le azokat, akik megszólnak, igazuk van. Én sem értem, hogy ugyan milyen válaszokat vársz??? Senki nem fogja azt írni, hogy úgysem lesz gond. És azért nem írják ezt, mert felelõtlen vagy, nagyon jól tudtad h nem védekezés amit csináltok. A barátod már ne haragudj, de igen csak az õ kényelmét helyezi elõre. Na mind1. Tesztelj, ha már eltelt 14 nap az aktus óta. Remélem nem lesz gond, és megjön az eszetek!
bocs, elirtam.. * a spirál
egyetértek veled. utolso. én is ugatom mindenhol, h ne sirjon, h lehet-e terhes, ha már volt annyi esze, h ne védekezzen.. mindent ajánlottam. a fogamzasgatlo nem jó, mert meddõ lesz ( de bezzeg az abortusz az sokkal jobb ), az ovszer nem jó, mert " nem birja a párja ", a kup az drága, az spirál?? jajj, hát azért az orvoshoz is el kellene menni.. ne nyuljon hozzá a nõgyógyász, mert az fáj.. de bezzeg az nem fog fájni, ha majd kikaparják belõle a gyereket, mert megszakitással " védekezik ". fel vok háborodva :S
hát...õ a 235245128463823532151. kérdezõ aki ebben a témában tesz fel kérdést:D és így 24 éves fejjel baromi rossz látni h még mindig ennyi a felelõtlen és éretlen kis csitri. (hameg idõsebb az mégrosszabb) az elején szép szóval próbálkoztam, magyaráztam mindnekinek h miért ne csinálják, ötleteket adtam ha nemakar se óvszert, se tablettát, de ezek egyre többen vannak komolyan, és már az agyam eldobom tõlük és nembírom megállni h ne írjak be vmi kedveset az ilyeneknek....feleslegesen koptatom itt a klaviatúrát hacsak szaporodnak és szaporodnak azilyen tudatlan hülyék, énmár megtettem a magamét és beleõrültem. sajnos ezvan:D
mekkora szánalmasok vagytok már. egymásnak beszólogatni..pf..egyikõtök sem rendelkezik megfelelõ agyi szinttel, mert csak a [email protected] dobáljátok egymásra... amúgy kedves kérdezõ, csinálj egy terhességi tesztet és megoldódik a kérdésed.
hát én 8 éve szedem és nemvagyok terhes, ellentétben veled aki már most parázik h mivan ha teherbe esett, nekem még egy ilyen sem volt, úgyhogy 2nk közül nemtudom megint ki az óvodás...:D és a gyerekes szint is rád jellemzõ, h megszakítással védekezel aztán meg itt sír a szád. a 15-16 évesek árasztják el az ilyen kérdésekkel ezt az oldalt. na ki a gyerekes?:D háháháháháááá
ok, nem szedsz fogamzasgatlot, mert faj a fejed tõle. de akkor megbizható módszernek csakis az óvszer, és a kup kombinálását ajánlom, mert külön a kup, és külön az óvszer nem biztonságos. nekunk már sokszor elszakadt, pedig tudtuk használni, még mielõtt vki okoskodni kezdene. de azért kisebb az esélye, h fogamzásgátló mellett esel teherbe, mint megszakitásos " védekezéssel ". ugyh ilyen szempontból nem támadhatod le a fogamzasgatlot szedõ válaszolót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ :)
Rengeteg pár óvszerrel védekezik és nincs vele gondja. Nem hiszem, hogy a barátod belehalna, ha használnátok. Jobb így minden hónap végén idegeskedni? De ha nem akartok óvszert, legalább valamilyen spermicid fogamzásgátlót használj! (pharmatex termékek)
A kérdező hozzászólása: Ja és kedves humoros " nyugodtan belém élvezhet terhes se leszel ovodás válaszolo" ha nem tudnád fog.gatlo mellett is ugyan ugy teherbeeshett az ember :) Te nagyon BUTA:) Most pedig menj máshova játszani:) és a sexuális életed ujságold máshol.. nem igazan vagyok rá kivancsi:) sorry:D
A kérdező hozzászólása: Idáig szedtem több fajta fogamzásgátlót egy ideje abba hagytam mert migrénem lett. Óvszerben nem jo barátomnak és ez nagyon kellemetlen... 2 nagyon humoros gyerekes válaszolo huzzon a jo édes ....ODA:) NEM VAGYOK KIVÁNCSI A GYEREKES SZINETEKRE:)
a megszakitás nem jó módszer. ne csodálkozz, ha teherbeesel. miért nem védekeztetek?? normalisan?????
A kérdező hozzászólása: Hát ez valami szörnyen vicces:) .. Te meg kezdj el magadon gondolkozni"háháháháhá":) BAROM:)
ha ennyire felelötlenek vagytok h nem védekeztek..teszt mi más
nah miújság? :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok beteg . Teszteltem negativ eredménnyel de még mindig semmi.
nem akarlak megijeszteni, de létezik álnegativ teszt is. :S menj el orvoshoz is.
Nogyogyasznal voltal mar?o biztos tobbet tud mondani h mert nem jott meg. szerintem most mar kizart h teherbe estel volna.
A kérdező hozzászólása: Negativ az eredmény (szoval akkor a laboratoriumi eredmény is negativ + 3 negativ teszt) de még mindig nem jött meg :/:S
remelem, h tanultal az esetbol, es maskor rendesen vedekeztek majd.
na? :)
A kérdező hozzászólása: 3-ra megyek a eredményért, aztán megirom:S ..csak lenne már vége ennek az aggodalomnak :S
Ird meg h mi lett az eredmeny
A kérdező hozzászólása: Beutalot kaptam vizeletet neznek elvileg abbol meglesz biztosan h terhes vagyok e vagy sem :S Remélem abbol 100% r amegmondják:S
1 perc védekezés nélküli szex is okozhat terhességet. akkor is bejuthatnak, sõt be is jutnak spermiumok az elõváladékból. egy vizsgálatra számits, egy kacsa nevû eszközzel fog megvizsgálni, meg törletet venni. aztán ujjal is megvizsgál, megnézi a petefészkeidet. maskor védekezz normalisan.
A kérdező hozzászólása: Nyálkás és krémes folyásom is van egyaránt, nem érzek semmi arra utalo jelet hogy megakarna jönni egy hete késik a menstruáciom:S Azt tervezem hogy elmegyek rovoshoz 18 év allati vagyok mire számithatok az orvosnál?
Szerintem nincs gond. De ha továbbra sem jön meg, irány a doki! Hiszen mégiscsak õ tud biztosat mondani.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel ismét teszteltem Coray be sure direct tesztel elsö vizeletböl ismét negativ. Aggodom..még mivan ha:S gondolom ha 22.-én teherbe estem volna.. már kimutatta volna.. vagy az az elötti együtlétemet (22.én volt utoljára testi kapcs.) akkor se ment el senki, csak az elöválladék lehet a bökkenö:S Habár 1 perc nem tudom mit ért :S
Akkor szerintem nincs gond :) Meg fog jönni, csak ne stresszelj!
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem clearblue-val negativ eredménnyel már 2. teszt
létezik álnegativ teszt is. az orvos tud csak biztosat mondani.
akk vegyél még1et, ha mind a 2 negativ akkor örülj 1 még semmire sem elég bizonyiték. nekem 10napot késett és kb 5tesztet vettem
csinálj tesztet

Ha a meg garancias telefonom teljesen leszedheto hatlapjara festek egy kicsi mintat, akkor elveszik a garancia? (Mondjuk ha nem tavolithato el a festek. )

Legjobb válasz: Igen, mert a termék rongálásának számít. Ne nagyon festegesd, de ha lefested és majd a késõbbiekben szervízre van szüksége a telónak, fogod a hátlapját és higítóba mártod. De ez sem garancia arra hogy teljesen leszedni a festéket. Szóval hagyd békén. Inkább rendelj új hátlapot és azt fesd :)

Igen, mert a termék rongálásának számít. Ne nagyon festegesd, de ha lefested és majd a késõbbiekben szervízre van szüksége a telónak, fogod a hátlapját és higítóba mártod. De ez sem garancia arra hogy teljesen leszedni a festéket. Szóval hagyd békén. Inkább rendelj új hátlapot és azt fesd :)

Ha a meg akarom "dugni" a bnőmet, mit mondjak neki?

tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nem vagy maradi teljeses igazad van!:) Ilyet se szoktam gyakran hallani egy fiútól.:D (elõttem lévõnek szól) A kérdésedbõl megítélve nem állsz rá készen és a kapcsolatotok se tart olyan szinten.

2 és fél éve vagytok együtt, te 23 vagy, és még nem szexeltetek? Türelmes vagy, az biztos. Menjetek fel valamelyikõtök lakására, puszi-puszi simogatás, a töbi menni fog magától.
Nem vagy maradi teljeses igazad van!:) Ilyet se szoktam gyakran hallani egy fiútól.:D (elõttem lévõnek szól) A kérdésedbõl megítélve nem állsz rá készen és a kapcsolatotok se tart olyan szinten.
Egy ilyen kérdésbõl ítélve, én azt ajánlom cseperedj még "dugás" elõtt.
hát ne mondd, hanem inkább cselekedj. De ha így állítasz oda hozzá, hogy: "Meg akarlak dugni" ne számíts túl sok jóra.
Hát etõl tuti kifutna a világból. Pettingeltetek már, simogattad kicsit intimebben, lekerült már pár ruhadarab? Szerintem ráérsz még "dugni". Az ember a barátnõjét (gondolom azért mert a barátnõd mert szereted) nem megdugni szokta hanem szeretkezni vele. Vagy csak én vagyok maradi? 22/f
Nem kell ezt mondani. Ez pont olyan, mint az együtt járás, azt se szokták normál esetben megkérdezni, hogy akkor mi most járunk? Mert az elég gyerekes... Döntsd le finoman az ágyra és kezd el simogatni, csókolgatni, ha akarja úgy is engedni fogja, ha nem, nem. 26/F
"2 és fél éve vagytok együtt, te 23 vagy, és még nem szexeltetek? Türelmes vagy, az biztos." én inkább más szót használtam volna.
Kapd el a grabancát! Ha legközelebb találkoztok: TÉPD LE A RUHÁID, KÖTÖZD AZ ÁGYHOZ, DUGD A SZÁJÁBA A KUKIDAT. MAJD TOLD BE NEKI! BIZTOS ÉLVEZNI FOGJA :)
Vegyétek már észre, hogy ez a kérdés kamu!!!! 23 évesen 2 és fél éve járnak és még nem feküdtek le? Ez egyetlen esetben lehetséges, ha valami mélyen vallásos idióta párról van szó, esetleg aszexuálisak mind a ketten, vagy iszonyat prûdek. Viszont aki az utóbbiak közé tartozik, az nem írja le a "dugni" szót... Tényleg ennyire vakok vagytok? :D
Azt hittem ilyen 15 éves lehetsz.:D Akkor bocsi. Beszélj vele errõl, ha meg nem szeretné bátorísd egy kicsit azzal, hogy óvatos leszel és vigyázni fogsz majd rá.:)
Ne mond! Csináld!
11:40nek köszi Kérdezõ: Pettingeletetek már, vagy egyáltalán csináltatok már valamit egymással? Beszélgettetek szexrõl? Ennyi idõ alatt biztos szóbakerült már. Így tudhatod mi a barátnõd álláspontja. Ezek alapján könnyebb lenne elindulni h mit szeretne. 22/f
A kérdező hozzászólása: 23 éves vok és 2 és fél(1 hét mulva) éve vagyunk együtt!
Pontosan azt amit írtál.

Ha a suli végén veszek egy sony xperia v-t (junius) akkor nagyobb játékokra jo lesz még 2 évig?

Vagy nekem megéri-e iphone 5-öt venni(be tudom szerezni olcson) nekem (12 eves vok). Csak az iphone vásàsrlásban kapcsolatban egy dologtól félek : el akarják majd lopni?

Legjobb válasz: hát figyelj, júniusig még mennek lejjebb az árak, és jönnek úgy készülékek. Valószínûleg, addigra ezért az árért amit most tervezel rászánni (mondjuk 50 ezer forintot) akkor addigra már valószínûleg, jobb telefont tudsz venni. De ha olcsón, tudsz szerezni iphone-t akkor én azt venném, de ha tényleg lényegesen olcsóbb. Nem rossz telefon, sõt, de azért vannak olyan dolgok amik nem tetszenek benne, pl hogy nem lehet kivenni az akksit, meg nagyon sérülékeny, ha valami baja van egybõl vinni kell valahova ahol megcsinálják jópénzért, nincs az, mint egy androidos telónál, hogy valamrlyik haver egy sörér, újratelepíti vagy akármi. szóval majd eldöntöd ha odajutsz :D de ha tényleg olcsón tudod beszerezni azt az iphone-t akkor vedd azt, max eladod és lesz rajta hasznod :)

hát figyelj, júniusig még mennek lejjebb az árak, és jönnek úgy készülékek. Valószínûleg, addigra ezért az árért amit most tervezel rászánni (mondjuk 50 ezer forintot) akkor addigra már valószínûleg, jobb telefont tudsz venni. De ha olcsón, tudsz szerezni iphone-t akkor én azt venném, de ha tényleg lényegesen olcsóbb. Nem rossz telefon, sõt, de azért vannak olyan dolgok amik nem tetszenek benne, pl hogy nem lehet kivenni az akksit, meg nagyon sérülékeny, ha valami baja van egybõl vinni kell valahova ahol megcsinálják jópénzért, nincs az, mint egy androidos telónál, hogy valamrlyik haver egy sörér, újratelepíti vagy akármi. szóval majd eldöntöd ha odajutsz :D de ha tényleg olcsón tudod beszerezni azt az iphone-t akkor vedd azt, max eladod és lesz rajta hasznod :)
2 évig valószínû bírná az újabb játékokat is, pl. egy Galaxy Nexus is 1.5 éves kb, és még teljesen rendben van a hardvere, bír mindent akadozás nélkül. Ebbõl kiindulva Xperia V is még elfogadható lesz 2 év múlva. Ha meg valaki ki akar rabolni, akkor az akármilyen telefonod van el fogja venni. Olyan nem nagyon van, hogy meglátják a telefont a kezedbe, és csak azért akarják ellopni, mert látják, hogy iPhone, hanem azért mennek oda már alapból, hogy elvegyék.
A kérdező hozzászólása: Koszi :-) És nekem megéri az iphone 5?
Mennyi az az olcsó? :DD
amúgy igen. mert ha a bolti áránál mondjuk csak egy 10essel olcsóbb akkkor haggyad a fenébe
A kérdező hozzászólása: Nem 10-és el Hanem 100-assal
Klóóóóón.
A kérdező hozzászólása: Nem
hát akkor az vagy lopott vagy klón akkor azt inkább hagyd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!