Találatok a következő kifejezésre: Ha a már 2 hónapja (130 db)

Ha már 2 hónapja megigényeltem a Tgyás-t, és nem utalják ebben a hónapban sem, akkor kit kell felhívjak? Jár már így valaki?

Legjobb válasz: én igen, és gyes lett belõle, de azt meg csak 2 hónapra visszamenõleg kapjuk mag, így buktunk egy kis pénzt :( a telefonszám már nincs meg h kit kerestem ,de egy napig telefonáltam utánna :( :S a teve utcába telefonáltam azt tudom.

én igen, és gyes lett belõle, de azt meg csak 2 hónapra visszamenõleg kapjuk mag, így buktunk egy kis pénzt :( a telefonszám már nincs meg h kit kerestem , de egy napig telefonáltam utánna :( :S a teve utcába telefonáltam azt tudom.
Én személyesen mentem be mert a telefonos ügyintézéssel nem mentem semmire. Muszály volt utánajárni mert hát ugye mindenki pénzbõl él. Minden papíromat vittem magammal. Következõ utalásnál már utalták is. Elnézést kértem mert valamiért "pihenõbe "rakták az ügyemet.
A kérdező hozzászólása: Miért csak Gyes-t kaptál? Megtudhatom? Nálam is esélyes ez.

Nagyon gaz ha mar 2 honapja foglalkozok a Street (getto) Workout-al es meg csak 20 fekvotamaszt es 5 huzockodast birok megcsinalni?

Legjobb válasz: eléggé, én 5 hónapja kondizok, lehetõség szerint elég sok saját testúllyos gyakorlat (huzockodás hátra bicre,tolódzkodás) és 45-50 fekvõ megy, bicepszre 14 húzockodás hátra 2?!O.o

eléggé, én 5 hónapja kondizok, lehetõség szerint elég sok saját testúllyos gyakorlat (huzockodás hátra bicre, tolódzkodás) és 45-50 fekvõ megy, bicepszre 14 húzockodás hátra 2?!O.o
Attól függ honnan kezdted. Ha 5 fekvõ 0 húzódzkodás akkor nem rossz de ha már 1-2 húzódzkodás és 10-15 fekvõ ment akkor nem annyira jó.
Hátra 2? Azzal nem emberkednék de ha csak elírtad a 20-ast az nem rossz.
Nem, de az gáz hogy nem tudod leírni hogy: húzódzkodás
A kérdező hozzászólása: 4. Elnezest tanarur...Ha meg magyar suliba jarnak, akkor lehet hogy le tudtam volna irni helyesen....-_-
Szerintem nem gáz mert én 3-4 hónapja csinálom az utóbbi hónapba nem olyan intenzíven és én a nulláról kezdtem. 30 tricepszes fekvõtámasz, és 8-10 húzódzkodás és 2 felemás muscle-up lendület nélkül. Szerintem nem gáz, és csak így tovább juss el jó messzire ebben a sportágban. Sok sikert!! :)

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

Már 2 hónapja szedek fog gátlót és azt szeretném meg kérdezni h lehetek e terhes ha bennem megy el a barátom? (tudom egyik sem 100%) de elméletileg nem igaz?

Legjobb válasz: Elvileg nem lehetsz terhes..ha 1. mindennap bevetted, kb.azonos idõpontban, 2. megvártátok az 1 hónapot és addig védekeztetek máshogy is (pl. gumival) (bár ez gyógyszer függõ, mindegyiknél különbözõ idõt kell kivárni, hogy védve legyél), 3. ha nem szedtél antibiotikumot (ez gyengítheti a tabit). Amúgy a tabletta arra van, hogy gumi nélkül is lehessen szexelni. De ahogy írtad semmi sem 100 %. Ha nem vagy biztos vegyél egy tesztet.

Elvileg nem lehetsz terhes..ha 1. mindennap bevetted, kb.azonos idõpontban, 2. megvártátok az 1 hónapot és addig védekeztetek máshogy is (pl. gumival) (bár ez gyógyszer függõ, mindegyiknél különbözõ idõt kell kivárni, hogy védve legyél), 3. ha nem szedtél antibiotikumot (ez gyengítheti a tabit). Amúgy a tabletta arra van, hogy gumi nélkül is lehessen szexelni. De ahogy írtad semmi sem 100 %. Ha nem vagy biztos vegyél egy tesztet.
nem lehetsz, pont ez a lényege a fogamzásgátlónak amúgy nekem a doki azt mondta már a 11-12 napon véd
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett el bennem csak már fontolgatuk... köszönöm a válaszokat
A második válaszoló teljesen korrekten összefoglalta a lényegét.Nem lehetsz terhes, ha betartod a szabályokat.Egyébként nem kötekedésbõl kérdezem, de miért kezdtél el tabit szedni, ha nem azért, hogy ne kelljen gumi és megszakítás se vagyis beléd élvezhessen?
A kérdező hozzászólása: Végül is igazad van :P csak féltem h azért mégis "közvetlen befecskendezéssel" kapom :S xd

19 éves lány vagyok és még szűz 5 hónapos vagyok a barátommal és már szeretném vele a szexet mert megbízok benne de félek h fájni fog ha várok vagy 2 hónapot akkor is ugyan olyan érzés lesz szóval ha most fáj akkor 2 hónap múlva is fog?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy mennyire lazítod el magad és mennyire nem figyelsz másra.Bár ha vastag a szûzhártyád akkor fájni fog.úgy mondd kikell bírni. De csak annyit tudok tanácsolni,hogy télleg lazulj el,csak arra gondolj hogy szereted a barátod semmi másra:) sok sikert

Attól függ, hogy mennyire lazítod el magad és mennyire nem figyelsz másra.Bár ha vastag a szûzhártyád akkor fájni fog.úgy mondd kikell bírni. De csak annyit tudok tanácsolni, hogy télleg lazulj el, csak arra gondolj hogy szereted a barátod semmi másra:) sok sikert
Ha szereted, és elõtte felizgattátok egymást, azért az nem akkora fájdalom.Inkább csak kellemetlen lehet, de az sem kötelezõ, mint ahogy a vérzés sem.Valahogy nõk milliárdjai kibírták, mint ahogy a szülést is, pedig az összehasonlíthatatlanul nagyobb fájdalom. De ezek szerint még nem vagy felkészülve rá.
én speciel nem éreztem semmit. de mond beszélj errõl barátodnak, h félsz, de mégis szeretnéd. beszéljétek meg. nem azt mondom h percrõl percre, de beszélni kell róla, úgy mindkettõtöknek könnyebb, és a lelki kapocs is erõsödik. bátran szólj neki ha faj, ha máshogy szeretnél valamit. hidd el kedvedre fog tenni. L/18
Ö.... figyelj csak, az hogy 19 éves vagy és 5 hónapja vagytok együtt ez még nem elég ahhoz, hogy szexeljetek... volt már petting? egyáltalán feltérképeztétek már egymást? tudja, hogy mi a jó neked? tudod, hogy mi a jó neki? a szex nemcsak abból áll, hogy puuffff bele a közepébe, oszt jól van. Az emberek nem azért szexelnek, mert x éves vagyok vagy mert már ennyi ideje együtt vagyunk.... ez sokkal többrõl szól. és ne feledkezzetek meg a védekezésrõl sem. amúgy az a véleményem, ha az elsõ szeretkezés elõtt kellõképpen feltérképezitek egymás testét, akkor elég nagy eséllyel indulsz arra, hogy nem fog fájni. persze minden ember más és más. de ha elég nedves vagy, ha , ár elõtte játszottatok, ha már nem fáj, mikor pl az ujjával kényeztet, akkor nem hiszem, hogy gond lesz.
Hát ha azalatt a 2 hónap alatt sokat ujjaz a barátom téged, akkor valószínûleg kicsit mégjobban kitágulsz, így pcit kevésbé is fájhat.:)

Van 1 fiú aki már 7-8 hónapja tetszik ezt ő is tudja. Volt neki egy barátnője akit nagyon szeretett az dobta de még amikor jártak akkor megigérte ha szakit vele a csaj akkor jár velem már 2 honapja szakitottak megkérdezzem tőle?

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!

Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!
Nyugodtan szedheted, bár én eléggé meghíztam tõle
Szia! Az elevit csak megfelelõ vitaminokkal segiti a szervezeted, az elevit nem segit a teherbeesésen. Én 8 hónapig szedtem folyamatosan mire sikerült teherbe esnem. Szóval ne hagyd abba. Vegyél inkább ovu tesztet, hogy a megfelelõ idõpontban legyetek együtt.
Nyugodtan folytathatod, nem teszel vele kárt magadban, mi több, mint másfél éve próbálkozunk. At Elevit csak a szükséges vitamint pótolja a szervezetedben.
Szedheted, de abba is hagyhatok, hiszen azt mondják, hogy vagy a tervezett terhesség elõtt 1-2 hónappal, vagy pedig ahogy a terehesség a tudomásodra jut! Szerintem akkor sem leszel elkésve, ha akkor kezded szedni amikor megtudtad, hogy kismama vagy! Én is szedtem 3 hónapig, de én kicsit meghíztam tõle, ezért úgy döntöttem, hogy majd ha kisbabát várok folytatom a szedését! Szorítok, hogy minél elõbb jöjjön nálatok is a gólya :) !!
én az újat szeretném majd elkezdeni szedni.
Szia.Én fél éve szedem és még nem vagyok terhes.Ez csak egy vitamin, nyugodtan szedheted akármeddig!

Lehetek terhes ha gyógyit szedek már 2 hónapja és mind a két alkalommal megjött?

Legjobb válasz: nem igaz.. vannak olyanok, amelyek mar az elsõ szemtõl is védenek. vagy max. a 2. honaptol.

Egyszerûbbet tudok, mint a vita: elmész gyógyszertárba vagy DM-be vagy patikába és kérsz terhességi tesztet...
nem igaz.. vannak olyanok, amelyek mar az elsõ szemtõl is védenek. vagy max. a 2. honaptol.
3 hónap kell ahhoz, hogy kifejtse a fogamzásgátló tabletta a teljes hatását! Az hülyeség, hogy az elsõ szem már kifejti! :D Azt esemény utáni tablettának hívják!
en mercilont szedtem, a DOKI MONDTA h az elsõ szemtõl véd. az orvostól ne legyetek már okosabbak!! 9 honapig szedtem, az elsõ szem bevétele utan 2 héttel mar nem hasznaltunk ovszert és nem lettem terhes.
Akkor nem tudom ti milyen fogigátlót szedtek, aminek 3 hónap kell, hogy védelmet nyújtson. Nekem a Gracial-nál az elsõ levél után lehetett. A Lindynette-nél ha jól emlékszem 1 hét volt. Nem hiszem el, hogy itt okoskodtok!!! 3 hónapig szedni a semmiért??! Az ilyen válaszok miatt lesznek félretájékoztatva a fiatalok. A kérdezõnek pedig üzenem, hogy tutira nem vagy terhes, csak még nem bízol meg a gyógyszerben. Szerintem nem parázz, inkább érezd jól magad! Én is sokáig paráztam, de én olyan vagyok, hogy simán merek kérdezni a dokitól. Szerintem te is jobban járnál, mert sokszor nem a megfelelõ választ kapod kevésbé tapasztalt emberektõl. Ahogy a doki mondta úgy csináld a szedését, ha ez megtörtént, akkor nem lehetsz terhes! Minden jót kívánok neked!:)
Mit nem lehet azon megérteni, hogy attól független, hogy azt mondják, hogy már az elsõ levél után sexelhetsz, még teherbe eshetsz!!! Ha BIZTOSRA akarsz menni 3 hónap kell(ene)... De csinálja mindenki úgy, ahogy akarja! :)
Te úgy állsz hozzá, hogy használó vagy, Én meg személy szerint tudom azt, hogy hogyan mûködik a hatásmechanizmusa, a munkámból kifolyólag! Az, hogy nem lettél terhes a véletlenen és a szerencsén múlik... Ha nem hiszed, érvelek azzal, hogy a 28 napból, vegyük az egész ciklust, mindössze 16-18 óra az, mikor a nõ nagy valószínûséggel teherbe eshet... Minden tabletta a hormonháztartásra hat. És hogy a progeszteron illetve az ösztrogén szint olyan mértékben gátolva legyen, ahhoz el kell telnie bizonyosan több idõnek! Nem egy nõvel találkoztam, sajnos, akik azért jöttek abortuszra, mert hasonlót tanácsolt nekik az orvosok... :(
Ez a jó dolog, hogy csinálják az emberek ész nélkül a dolgot, de azt se tudják, mirõl van szó... Tudod, hogy mi az egyik legfontosabb jele a terhességnek? :O NEM JÖN MEG! Amúgy a tabletta 3! hónap után nyújt biztos védelmet!
Nem nem vagy terhes!
Sziasztok, ha fogamzásgátlóról van szó, akkor sokan írnak itt sok sok sületlenséget. A kérdezõnek a válasza: Nem, nyugodj meg, nem lehetsz terhes :) Megjött, szedted is, semmi baj :) :) . A többieknek... fõleg annak aki itt hónapokról magyaráz. Én tényleg szakmabeli vagyok. Mivel a legelsõ fogamzásgátló tablettát a menstruáció elsõ napján kell bevenni, így már az a havi ovulatio-t leállítja. És csodák csodája, ha nincs peteérés, nincs baba... Ajánlatos azonban várni 2 hetet, a spontán peteérés miatt, de a normál peteérés megszûnte után ez is megszûnik (ha egyáltalán fenn állt volna, mert igen ritka). És nem azért mennek gyógyszer mellett abortuszra, mert rossz tanácsot kaptak az orvostól, hanem mert antibiotikumot szedtek mellette, hasmenésük volt, hánytak és ezzel csökkentették a gyógyszer hatását. Ha ezek közül egyik sem történt meg, akkor beleestek abba az 1% alatti határba, akinek nem vált be a tabletta. Üdv: Egy egészségügyis
ne haragudj, de én jobban hiszek az orvosnak meg a betegtájékoztatónak..
ha rendesen szeded, nem. vannak olyan gyogyszerek amelyek csökkentik a hatasat. ha ezeket elkerülöd, vagy ovszerrel védekezel akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek=D Megnyugtattatok=D
tök jó ötlet betegnek 4 hónapja lejárt kaját adni...
A kérdező hozzászólása: Nem én adom, én nekem jött csak nem ettem és most akarom kipróbálni, mert gyomoremésztési problemem van.
nem lehet, ki kell dobni
Bõrgyógyász és a borotválás abbahagyása!
Menj orvoshoz! Gyorsan meg tudja oldani a problémádat. Nõgyógyászhoz, mert azok sebészek is. Az egyik ismerõsöm is járt így. Neki nem szõrtüszõ volt, hanem valami kelés-szerû.
Menj el az esztékába, de nem kell rögtön a sebészetre menned....ott fognak felírni neked egy kenõcsöt...én ugyan igy voltam. 15/F Jobbulást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!