Találatok a következő kifejezésre: Ha a lyme-kóros, (2 db)

Ha a kutyám lyme-kóros, én is megfertőződhetek ha pl. megharap és vérzem, vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Nem, a lyme kórt csak kullancsok terjesztik. Itt egy hasznos oldal a dologgal kapcsolatban: http://www.umann.hu/vizitura/mtsz/lymekor.htm

Nem, a lyme kórt csak kullancsok terjesztik. Itt egy hasznos oldal a dologgal kapcsolatban: http://www.umann.hu/vizitura/mtsz/lymekor.htm

Mit tegyek ha lyme kórós a lányom?

Sajnos az 5 éves kislányom lyme kórós lett. meg kaptuk a megfelelõ gyógyszeres kezelést (antibiotikumos kezelés) és egyáb immunrendszer erõsítõ vitaminok. ill. én adok neki természetes élõflórás terméket (actimel joghurtos ital) a gyógyszer mellékhatása a hányás,hányinger,hasmenés,fej/hasfájás. A hányás kiatt ezért nem aggódtam annyira..de belázasodot!! elõszõr ilyen 37,2 körül volt de nemrégen már 38?5ig felment..adtam neki lázcsillípítót igy lement 37?6-ra de az antibiotikumot már nemtudta megenni 1-2 napja mert kihányta. A láz miatt nagyon aggódom..Gondoltam arra is hogy azért lett lázas mert a kezelés nyagyon erõs neki.De lett neki ujabb kiütése (kokárda=lyme kór kiütés) és ezért holnap orvoshoz megyek vele..lehet hogy korházba kell maradnunk..ezért nem tudom hogy mire számítsak, és hogy MIÉRT LÁZAS? Kérem aki tud tanácsot adni elsõsorban a LÁZ miatt azt nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: Hát nem vagyok orvos, de lehet hogy nem segített az antibiotikumos kezelés. Azért egy ügyelet nem lenne rossz, biztos ami biztos alapon... Ha láz van akkor gáz van, ezen az elven vagyok.

Hát nem vagyok orvos, de lehet hogy nem segített az antibiotikumos kezelés. Azért egy ügyelet nem lenne rossz, biztos ami biztos alapon... Ha láz van akkor gáz van, ezen az elven vagyok.
hívd ki az ügyeletes orvost! MOST!
Így van, nem szabad holnapig várni, ez nem játék! Ügyeletes orvos azonnal!
A kérdező hozzászólása: rendben...akkor intézem...köszönöm szépen
Én annyit fûznék hozzá, hogy miután a láza normalizálódott, vidd el egy lyme specialistához, mert a normál orvosok nem sokat tudnak róla. Engem Lakos doktor kezelt ki évekkel ezelõtt, gyógyultnak nyilvánított, és azóta sincs semmi tünetem.
Ez a herzheimer reakció, a pusztuló bacik okozzák. A Jarisch-Herxheimer reakció (a gyógyszeres kezelés során a kórokozók pusztulása következtében kialakuló reakció: láz, klinikai kép súlyosbodása Fontos hogy nem szabad abbahagyni a kezelést!!!
Homeopátiával teljesen meg lehet gyógyítani, vérvizsgálattal igazoltan. Nekem apuám , állataim gyógyultak ki belõle. Én õt ajánlom: [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!