Találatok a következő kifejezésre: Ha a letöltök egy mobil (4 db)

Ha a pc-émre letöltök egy mobil témát és az vírusos, akkor a mobilom is vírusos lesz?

Legjobb válasz: Amennyiben a telefonod a vírus számára ismert operációs rendszert (pl. Windows) futtat, akkor esély lehet a fertõzésre. Amúgy semmi esély nincs rá.

Amennyiben a telefonod a vírus számára ismert operációs rendszert (pl. Windows) futtat, akkor esély lehet a fertõzésre. Amúgy semmi esély nincs rá.

Lehetseges-e a videokapcsolat egy angliai PC es egy magyarorszagi mobil kozott, ha mind kettore letoltjuk a SKYPE-ot? A mobilt Angliaban vettem, de a mobilba magyar SIM kartyat tennenk?

Legjobb válasz: Persze,ezt összelehet hozni,nekem E 51 es telón rajt van a Fring program és a mobilról tudok Skypolni is és Msn ezni is.

Persze, ezt összelehet hozni, nekem E 51 es telón rajt van a Fring program és a mobilról tudok Skypolni is és Msn ezni is.

Ha letöltök egy játékot mobilra a zedgéről akkor csak rákell rakni a telefonra és megy is?

Legjobb válasz: ha nincs tömötrítve akkor csak rá kell rakni igen

ha nincs tömötrítve akkor csak rá kell rakni igen
A kérdező hozzászólása: ráraktam USB-n de érvenytelen alkalmazást jelez.
Nem árt megnézni hogy milyen tömörítést használ a telód. Lehet hogy nincs Java a telefonodon, és ezért nem tud indulni. Nekem a játékaim 95% onnan van és mûködik!


Ha letöltök egy appot vagy játékot a gépre, hogy teszem át a mobilomra?

A mobiles24.com-ról töltenék, de nem tudom hova másoljam be a fájlt (androidos és Kiesen keresztül)? Aki tud segíteni írjon légyszíves, köszi

Legjobb válasz: hagyd a kiest. memoria kártyára másolj. usbvel összedugod a telót és a memkarit amugy is külön meghajtóként érzékeli, nem?odamásolod és kész

hagyd a kiest. memoria kártyára másolj. usbvel összedugod a telót és a memkarit amugy is külön meghajtóként érzékeli, nem?odamásolod és kész
A kérdező hozzászólása: próbáltam úgy, de azt írt rá hogy nem lehet úgy másolni, viszont a mem kártya download mappájába kell rájöttem! köszi azért!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!