Találatok a következő kifejezésre: Ha a leszakad az (4420 db)

Nudista strandra szeretnénk meni a nejemmel de felek mi van ha erekciom lesz az nem ciki mbsok elót?

Az new baj ha megis es ugy setalok el a vizig hogy lankadjon nem nagyon hamar erekciom van ha pucer n?t latok vagyis nem szolnak ram emiatt ha megis megtortenne

Legjobb válasz: Nem kell tekingetni,mert baj lesz!

Nem kell tekingetni, mert baj lesz!
Ezen tulajdonságodon párod nyilván örvendezik, de nudista strandról eltanácsolnak. Nézegess kevésbé vonzó külsejû nõket. No persze nem akkor, ha neked a csúf a szép.
Szabadstrandon max rádszólnak, de fizetõs strandról, kempingbõl kitesznek érte jópár helyen! Törülközõt vinni kell mindenhova...
Ezt nézik jó néven legtöbb helyen ki is dobnak emiatt. Ha elmész a vízig vagy legyen közvetlen elõtted a párod vagy vigyél törölközõt legalább a vízpart széléig és ha érzed hogy "gond" van eltakarod vele.
A kérdező hozzászólása: Ertem persze tórólkozot de nem bisztos hogy erekciom lenne crak fekek nehogy megtordtenjen lehet a sok ember latan nem fog es hol vannak ilyen strandok ingyenes es fizetös a balcsin
szerintem be
A kitûnõség nem számít annyira (persze ad pár pluszpontot), sokkal fontosabb, hogy az érettségieidet jól írd meg. Az érettségin pedig a jegy sokat nem számít, a százalék a fontos. De igen, viszonylag jó esélyeid vannak, persze attól füg hova.
A kérdező hozzászólása: Tanítóképzõbe tervezek majd menni, Bajára.
simán bejutsz
Volt már az országban olyan, akinek a negatív kampány bejött.
Eljössz velem bolondnak?
Annak nem. Persze sörözni szívesen elmegyek sok emberrel, de fideszes vagy jobbikos kivétel.
"Annak nem." Menj egyedül
Rajtunk kívül is van bolond, de legalább nem fideszes vagy jobbikos. Sörözni velük fogok és nem egyedül!
Ugye nem akartad észrevenni, hogy nem a sörözésrõl van szó, hanem ha bolond vagy akkor menj egyedül. Mégiscsak nagy bolond az aki attól vár jó utat, aki nagy kátyúba vitte a szekeret. vagyis akik az 5 Gonoszra szavaznak.
Tökéletesen értettem, hogy nem a sörözésre gondoltál. Te viszont csak egy birkát kövess, de azt nagyon ám! Õ legalább nem viszi az országot rossz irányba, mint ahogy ezt tapasztaljuk is.
Az viszi az országot rossz irányba aki felvállalja a szerencsétlenül jártak baját, amit mások okoztak nekik felelõtlenségükkel..?! - vörös iszap károsultjainak megsegítése. - Gondolod, hogy az mszp korm.is olyan aktívan segített volna rajtuk, mint a mostaniak tették...?! Gondolod, hogy segített volna a devizahiteleseken, akik a bajt tudatosan okozták...?! Nem szeretek sokat írni, , de ha még maradt benned õszinte gondolat, nem is kell, hiszen talán itt élsz te is Sokan, és én is azért szavaztunk a FIDESZ-...-re, mert az elõzõ nagyon gyûlöletes volt. Nem hivatkozok különbözõ hírcsatornákra, csupán az 5 gonosz szavaira... Különösképpen Bajnaiéra Az általuk elkövetett aljasságukat, mint sarat dobálják a mostani kormányra. amikor ekkora hazugságokat hallok tõlük, kinyílik a zsebemben a bicska, pedig nincs is benne. Már arra gondoltam, ha ezeket visszahozzák a szavazók, megátkozom az országot, pedig szeretem. Aztán gondoltam: semmi szükség rá, megteszik helyettem ezt a nagy rosszat, elkövetõik.
Aki Bajnait gonosznak nevezi, az minimum hibbant. Aki orbán s..ggét nyalja, az meg szellemileg torzult.
Óriásit tévedtem. Nemg ondoltam rólad, hogy ennyire közönséges vagy. mondhatom:mocsok
Nyaljad csak továbbra is a többi mocsok komcsival együtt Bajnaiét Ha tudtam volna, hogy komcsi vagy , vagyis hazaáruló bitang, egy szót se vesztegettem volna rád.
Dettó. Így hát mindketten hülyék maradtunk.
Ha hallgattál volna, bölcsnek gondoltalak volna, de mivelhogy szóltál.....
A stadionépítést öncélú pénzkidobásnak tartom, egyre kevesebb ember jár mérkõzésekre. Romániában templomokat építenek adóforintokból, annak sincs értelme, kb 10% jár templomba. Az atomerõmû építését kampánytémává tenni természetesen marhaság, az nem presztízsberuházás, hanem gazdasági kérdés.
Rohadt idegesítõ elolvasni a kérdésedet, a szemet bántja az, hogy nincsen semmi tagolás, vesszõ, és a kérdésed is tök érthetetlen.
Marad ez a silány kampány, mert semmibe másba nem tudnak belekötni, mivel egész okos dolgokat csinált eddig a Fidesz. Ha meg megpróbálnának a szokásos nyugdijemeléssel vagy a Létpénzzel kampányolni, azt már a kutya se veszi be.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szavazók közt akinek van esze, rég észrevette, hogy a törekvés, a kormányt megdöntõ szándék nem érte van, csupán önérdek. A lecsúszottak önérdeke. Bármit bármely arcpirító tisztességtelenséget is vállalnak érte, még azt is, hogy szavazatot kunyerálni menjenek Romániába azokhoz a magyarokhoz akik ellen kampányoltak. Azt is hogy csúfosan meghurcoljanak egy embert; szobrot csinálnak, hogy, ledöntsék, fejét rugdalhassák ettõl remélve a rájuk szavazást. Akik az ö szintjükön vannak azok meg is teszik. Remélem az kevés lesz. Ezek hülyének nézik az embereket.Gondolták ily módon sikerül Orbánt, és kormányát egy szintre degradálni Sztalin személyével.- - Melléfogtak Nem tudhatni mekkora aljasság van még tarsolyukban... az eddigi aljasságaikat tekintve bármi, még megdöbbentõbb aljasság is várható. De legyen bármi, még ha el is érik céljukat, a tettkövetkezmények törvényét nem kerülik el õk sem. Ezért hát, még gyõzelem esetén is hiábavaló lenne az öröm. Itt nem átkozhatom meg õket - és szimpatizánsaikat - (akik....) annyit azonban minden jó érzelmû ember nevében mondhatok amit Toldi Miklós mondott bátyjának: "Jól tudom mi lappang bokrodnak megette, Úgy szeressen Isten, ahogy engemet te."
A kérdező hozzászólása: Az egészhez csak annyit. Azt remélem lesz még Juhász Péternek követõi akik kilépnek Bajnai mögül. (Novemberben én is megtettem.)
Van ott barátom rengeteg kampánytéma. Hála orbán ámokfutásának!
Nem hiszem, hogy silányabb lenne mint a Fidesz "rezsicsökkentés"-e.. ugyanis abból a sok okos dologból amit állítólag csináltak, még ezen az egy parasztbutító szövegen kívül mást nem hallottam... hol az a sok okosság? Juhász Péter kilépett a koalícióból... brühühü... ki a k...va anyja az a Juhász Péter? Melyik csatornából kaparták elõ? Újabb "díszmagyar" - mint a többi - aki esélyt lát arra, hogy most közel araszoljon a mézes bödönhöz... egy újabb csiga, aki azt játsza, hogy van gerince... ilyen már volt, meg most is ilyen ül a bársonyszékbe. FELEJTÕS!!!
A stadionok és az atomerõmû nem elég nagy horderejû téma? Mégis mivel kéne kampányolni egyebek mellett? Talán azzal hogy nem tetszik orbán nyakkendõje? Ne vadíts!
"Az egészhez csak annyit.Azt remélem lesz még Juhász Péternek követõi akik kilépnek Bajnai mögül. (Novemberben én is megtettem.)" Ne búsulj. A rothadáshoz is idõ kell. Minden röfögõ így jár majd idõvel. Egyszer majd csak feltámad azon emberszabásúakban is a lelki ismeret akik most csak röfögnek. Nem akarnak emlékezni, mert akikbe bele vannak gárgyulva azokhoz csak rossz emlék fûzõdik.
De okos vagy Bíró uram! Vagy csak annak hiszed magad?
Na ja. Pedig kitalálhattad volna, mekkora komcsi vagyok. Hiszen segget nyalni csak a komcsik tudnak. Kár hogy utálom orbánt! Ott úgy tudom ismeretlen fogalom a s...ggnyalás!

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

Legjobb válasz: nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.

nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: És mikor a legalkalmasabb a dolog hogy teherbe essek?
Szerintem használj online menstruációs naptárat (pl. ciklus.hu), ott van „naptármódszer nézet” is, kiszámítja neked, hogy mikor mekkora eséllyel eshetsz teherbe. (Persze ez nem azt jelenti, hogy amikor a számítások szerint nem esélyes, akkor tuti, hogy nem, ahogy az 1. hozzászóló is írta, de azért jó képet mutat a termékeny napokról).
Peteérés általában a ciklus közepén van, a menstruáció elsõ napjától számolva kb 12-16 napon. Ez függ attól is, hogy rendszeres-e, és milyen hosszú a ciklusod. Ha babát szeretnétek, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, azokkal viszonylag könnyen kimutatható, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban esélyesebb a teherbe esés. De ahogy az elsõ válaszoló is írta, bármikor elõfordulhat spontán peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek :)

Mi lesz a valóvilág villájával ha vége lesz az alekosznak valónak?

Lebontják? És a stúdióval mi lesz ?

Legjobb válasz: Hát vagy csinálnak 5. részt (ehhez lehet átalakítják kicsit majd), vagy lebontják. Az elõzõt is lebontották a show után nem sokkal.

Hát vagy csinálnak 5. részt (ehhez lehet átalakítják kicsit majd), vagy lebontják. Az elõzõt is lebontották a show után nem sokkal.
simán lebontják
az alekosznakvaló az a cool tv-n megy, semmi köze a villához!!!!a szerelem a legfelsõbb szinteken, na az van a villába.nemtudom amúgy mi lesz vele.:)

Nagy szégyen, ha a gyereknek az anyától lesz a neve?

apukával külön vagyunk, de annyit megígért, hogy adja a nevét a gyereknek. de nem akar semmit segíteni, mondtam nem is kell, ha így áll hozzá. a lényeg, hogy az anyja viszont le akarja beszélni, hogy ne vállalja el az apaságot. nem tudom mi lesz ennek vége. de az én családom speciel azok után, hogy majdnem kitagadt(elõször, mert gyereket vállalok egyedül) de most aztán végképp lenéznek, hogy még a nevet is nekem kell neki adni. most egész életemben szégyenkeznem kell, meg a gyereknek is, HA így alakulna?

Legjobb válasz: Nem hinném. Ettõl senki sem lesz kevesebb! A te döntésed!

Nem hinném. Ettõl senki sem lesz kevesebb! A te döntésed!
Dehogyis! Az én lányom az én vezetéknevemet kapta, nem szégyen, ugyan már! Sõt viccelni is szoktam vele, hogy õ a kis húgom.:)
Nekem különleges nevem van, elõször csak az én nevemet, most az apjáéval közös nevet kapta. Én egy percig nem éreztem, hogy most ez szégyen. Ne foglalkozz senkivel, ha úgy alakul, hogy a te nevedet viseli se történik semmi.
Kérdezõ, miért lenne már szégyen? Ha nekünk lenne gyerekünk a párommal, én (férfi) valszeg megpróbáltam volna egyenesen rádumálni, hogy az Õ családnevét kapja, ugyanis náluk a családban csak lányok vannak, tehát az õ nevük kihal, ellenben nekem már van gyerekem a saját nevemen elõzõ kapcsolatból, az tutin nem hal ki már... A névviselésnek és a tartásdíjnak meg nem sok köze van egymáshoz, akár házasságban is lehetnek az anya nevén a gyerekek, ott is csak egy megkötés van, hogy az adott házasságból születõ minden gyereknek azonos a családneve, hogy aztán az az apáé, az anyáé, vagy a kettõ kötõjellel, ez a pár döntése. A sipákoló kõkonzi vínasszonyokkal meg ne foglalkozzál, õk ottfelejtõdtek a XIX. században kb...
Ne foglalkozz senkivel! Neked is lehet még boldog családi életed! :)
azért nem vállalja, mert ha elismeri az apaságot, akkor késõbb fizetésre kötelezhetõ..
Igen akkor az anya apukája nevét írják be. Szóval ugyan úgy az anya nevét kapja.
Nézd #27, mindenki abból és azt von le, amit akar... felnõtt fejjel nem szabad ezzel foglalkozni, nem szabad függeni mások véleményétõl...
#30, nem egészen. Közben utána nézten, úgy szól a szabály, hogy: Apa neve: Az anya legközelebbi anyai ági férfi felmenõjének családi neve, DE az anya mást is kérhet, ha az más jogos érdekét nem sérti vagy a gyerekre nézve nem sérelmes. Tehát az anyai ági férfi felmenõ, pont azért valszeg, hogy ne megegyezõ legyen az anyáéval lehetõség szerint. http://www.szekszard.hu/digitalis_ugyfelszolgalat_/gyamhivat..
Lehet köríteni de igazság szerint mindenki levonja elsõre az igazságot, hogy lányfejjel született agyerek és az apa még az apaságot sem vállalta. De nem gondolnám, hogy ez a ti szégyenetek.
A kérdező hozzászólása: én eddig is úgy voltam vele, szólok a gyámnak intézzék õk. csak amikor a gyámügy el kezdett az apáról lebeszélni...ezek után nem is tudom ugyan mit intéznének... szóval van idõm a gyerek 3 éves koráig. az nagyon jó. addigra tuti rendezõdik minden, mert pont a mostani, meg jövõ év a netzes csak.
Kérdezõ (#32), szerintem félreértetted, a gyámügy nem az apaság megállapításáról akart lebeszélni, csak a névviselésen való problémázásról. A félreértés oka meg annyi, hogy még mindig makacsul tartja magát ez a "nevére vesz" = apaság c. zöldség, holott már jó rég óta (a ma is hatályos Csjt 1952!) nincs összefüggés a kettõ között, attól, mert valaki elismeri az apaságot, vagy bíróságon megállapítják az apaságát nem "adja a nevét" automatice a gyereknek, az apaság ténye és a gyerek neve különálló dolgok. Ha tisztázott az apaság, akkor az van, hogy a két szülõ együttesen dönt a gyerek nevérõl (még házasságban is így van), tehát ha az apa nem akarja, akkor a gyerek nem viseli az õ családnevét, és azt kikényszeríteni sem nagyon lehet, ebben igaza van a gyámügynek, ebbe nem szabad energiát ölni. Ettõl még apa, az összes apai joggal és kötelességgel egyetemben.
A kérdező hozzászólása: de én eleve a gyámügynek csak az apa nevérõl beszéltem, õk keverik bele az apaságot az egészbe. mintha egy lenne a kettõ.
Nem szégyen.Egy valamit ne felejts el, ne legyél te olyan nagy lelkü egy ilyen emberrel szembe aki, semmibe nem akar segíteni!Mi az, hogy nem is kell??na ne legyél ennyire önérzetes.Pereld csak be gy.tartásért.Az a pénz a gyerekedé annyival is több jut neki!!legyen része ennek a jó embernek része benne ha más kép nem, fizessen utána.ha már 1pár kis cipõvel több jut neki már megérte! Nehogy már röhögjön a markába mikor te kiteszed a szived lelked a gyerekért.Majd jön az ovi jön a suli amikor csak a könyvek lesznek 20-40ezerbe.és a gyereked még nem kapott enni ruhát mindent ami kell.Adjad te ezt sokkal lejebb büszkeségbõl még egy gyerek sem lakott jól.nem kell neked mártírnak lenni!
Kérdezõ (#34), akkor duplán igazuk van, mert egyfelõl a névviselés kikényszerítése majdnem hogy lehetetlen (ugyanis semmi jogi jelentõsége), másfelõl ugye szóba sem kerülhet a névviselés kérdése az apaság tisztázása nélkül. Ugye nyilván nem úgy mûködik, hogy odamegy anyuka, hogy "az én gyerekemnek a Kovács Pisti az apja, legyen Kovács Bercike", hanem vagy házasság alapján, vagy elismerés alapján, vagy bírósági ítélet alapján elõbb meg kell állapítani az apaságot, és csak ha ez megvan, utána lép életbe a fõ szabály, miszerint "a gyerek vagy az anyja vagy az apja családnevét viseli, vagy a kettõt kötõjelesen, a szülõk közös döntése szerint"
A kérdező hozzászólása: de egyedülálló nõ esetében hogyan állapítanak meg "apaságot", amikor nincs mellette férfi? szóval egyedül neveli, nem apával. vagy apának hívják magát a "donort" is? szóval aki másra nem jó
#37 IGEN, jogilag a gyerek apja általában az, akitõl genetikailag származik, kivéve az örökbefogadás esetét - ott az örökbe fogadó apa - illetve a spermadonor közremûködésével történt mesterséges megtermékenyítést, ahol a beavatkozással egyetértõ férj vagy élettárs.
A kérdező hozzászólása: ez jó jel. csak akkor meg a gyámügyet nem értem, hogy miért akarnak engem és így valószínû az apát is lebeszélni arról, hogy elvállalja.
Kérdezõ (#39), eddig Te állítottad, hogy csak a névviselésrõl kérdezted a gyámügyet, ld #34. Most akkor mirõl akartak lebeszélni, az apasági státusz rendezésérõl, vagy a családnév-polémiáról? (elõbbi érthetetlen lenne, utóbbi teljesen jogos)
Szerintem ne érdekeljen már. Van pár ilyen ismerõsöm akinek a vezetéknevét az anyjától 'örökölte' de nem különösen zavarta sosem. Késõbb se lesz belõle semmi. Volt akinek sokáig nem is tudtam, hogy nincs apja meg, hogy az anyja nevén van. Annyira nem. Sõt, nálunk úgy van, hogy apa nevén vagyunk de pl:. én szívesebben lennék anya vezetéknevén mert az õvé sokkal gyakoribb és általánosabb, a sajátom meg állandóan félrehallják, félremondják és félreírják. Ja meg egybõl tudják, hogy ja õ ennek meg annak a rokona.
A kérdező hozzászólása: #40 én a névrõl beszéltem, õk meg az apaságról. de ha ez kell a névhez, ahogy fentebb írta valaki, akkor értem miért hozták témába. #41 mivel valahol tehetetlennek érzem magam, eljön az idõ, hogy már nem fog érdekelni
azt hiszem akkor az én környezetem csak ennyire modern, hogy több ismerõsnél az anyja nevét kapta a gyerek, pedig házasok... nekem egyáltalán nem az jut eszembe, hogy tuti lányfejjel szülték, fõleg manapság, amikor a házasságot annyian elítélik
Kérdezõ (#42), szóval akkor az van, hogy az apaság rendezése iránti igényed jogos, és abban a gyámügy KÖTELES segíteni. A névviseléssel meg nem szabad foglalkozni, mert egyfelõl sok cécó, másfelõl kevés esély a nyerésre, harmadjára meg semmi jelentõsége néhány vínasszonyt leszámítva... (az apaság megállapítása UTÁN ugye a szülõk közösen döntenek. Ha nem tudtok megállapodni, akkor egy idõ után a gyámügy hivatalból dönt, ahogy akar. Viszont ez valamelyikõtöknek nem fog tetszeni - ha a Te neved kapja akkor neked, ha az apáét, akkor neki - szóval a téma a bíróságon folytatódik... évek, és vagy 50%, hogy végül bukod... cserébe meg semmi jelentõsége sem a jogok, sem a kötelességek szempontjából, csak a pletykagép vénasszonyoknál van jelentõsége amíg nem találnak más témát, vagy amíg be nem kussoltatja õket valaki...)
A kérdező hozzászólása: ha viseli a nevét, nem vonnám el tõle a gyereket, de egy olyantól, aki megtagadja...
Szerintem az a szégyen, mikor olyan nevét viseli egy gyerek, akivel soha életében nem fog találkozni.
A kérdező hozzászólása: erre azt mondták, hogy vissza nem vonható, meg nem változtatható nem értelek elõzõ
A kérdező hozzászólása: *családi/vezetéknévrõl van szó
A kérdező hozzászólása: de én azt kikötöttem, hogy nem kell a pénze. és erre mondta, hogy ok, adja a nevét, csak ugye az anyós is ott van...de pont most az anyós nyugtat, írtam neki, hogy ez nálunk valahol szégyen. meg nekem segít itt a családom, szóval nem a pénz kell, meg stb. mondta próbál segíteni. hát nem tudom...
Ne legy buta o gyereke akkor el kell fogadnod a penzt mert az jar a gyereknek nem neked. Egyszer alakulhat ugy az elet hogy szugseg lehet a penzre pl tovabbtanulas kulfoldi ut stb. A neve nem is kell a jog szerint kotelezd az apasag elismeresere. A penzt tedd egy szamlara. Anyos meg fogja be o vere is a gyerek es ez kotelez. Ne hagyd magad ne legy ostoba mert megbanod.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. az már biztos ha az én nevem kell adnom, nem halok bele :) de mi van, ha én sem adom?..
Szerintem ez abszolút nem számít. Fõleg ha az anyuka neve szebb, mint az apukájé. Különben meg honnan tudhatnák, hogy nem volt-e az apukának ugyanaz a vezetékneve, mert ilyen is van. (mindkettõ lehet Kis vagy Szabó vagy Kovács)
Kérdezõ mi az, hogy te se adod a neved?Mi van ezt nem értem.
Te sem adod? Orult vagy? A te gyereked nem ? Szerintem agyadra ment a terhesseg. Ha nem ismered el a gyereket akkor orokbe adjak de mivel a tied anya neve orokke a te neved lesz.
A kérdező hozzászólása: hát nálunk az õ neve jóval szebb, mint az enyém. amúgy a gyámhatóság is pont, hogy le akart beszélni engem arról, hogy az apja nevét kapja a gyerek...a bonyolult hátterek miatt gondolom, vagy nem teljesen értem, na mindegy. 15# "Helyzet és kedv függõ, hogy elmagyarázom-e a tényleges helyzetet, vagy hagyom, hogy gondoljonak rólam amit akarnak." ugye hogy az ember úgy érzi, hogy magyarázkodnia kell valahol? vagy "gondoljanak amit akarnak"-tehát valószínûsíthetõ. hogy rosszat...:( #16, 14# úgy gondoltam kitalálok én egy vezetéknevet és kész.
Kérdezõ (#17), Te nem találhatsz ki semmit. A törvény valahogy úgy szól, hogy ebben az esetben a gyámhatóság képzelt apa bejegyzésével zárja le a születési anyakönyvet, és ez esetben a bejegyzett képzelt apa vezetékneve lesz a gyerek vezetékneve.
"ugye hogy az ember úgy érzi, hogy magyarázkodnia kell valahol? vagy "gondoljanak amit akarnak"-tehát valószínûsíthetõ. hogy rosszat...:(" - és? Mit érdekel az tééged, hogy más mit gondol, azt gondol, amit akar... õ azt gondolja, hogy a gyerek ígymegúgy, én meg azt gondolom, hogy az illetõ egy begyöpösödött seg*fej, és kvittek vagyunk:)
Nem...mi házasok vagyunk, de így is felmerült...mert nem biztos, hogy továbbviszik a nevemet. Aztán átbeszéltük, kiderült, hgy a fiútesója sosem akar gyereket, mígy az övékét sem vinn tovább senki. Még agyaltam azon, hogy a jelenlegi kötõjeles nevemet kapják agyerekek, de a héten elvetettem, amikor nagyon sokat kellett teljes névvel aláírjak...baromi hosszú egyben../21 karakter/
A kérdező hozzászólása: 18# és mit takar az a "képzelt apa" fogalom? 19# igazad van, nem azzal kell törõdni, h mások mit gondolnak. örülnék, ha az emberek nem Alapból gondolnának rosszat, meg szánakoznának
Ui Manapság nem szégyen ha egyedülálló anya vagy...nem a te szégyened lenne, ha az lenne sem, hanem a gyerek apjáé...
nem szégyen.. az a szégyen, ha valaki nem vállalja saját gyerekét
A kérdező hozzászólása: hát igen. én arra is gondoltam, ha nem vállalja, akkor a gyereket sem fogom megmutatni neki soha az életben.
A kérdező hozzászólása: csak valahogy olyan szánalommal tekint rám pl bnõm is, aki viszont normális családi állapotba vállal gyereket, szeretõ férjjel
Elmehetnél smasszernek is.
Nagyon jó! "Úgy szeretlek, majd megeszlek" Nem értem, mi a gond...XD
Tökéletes. Vágd le magad, ne éhezzenek a kóbor kutyák.
Hülyék Paradicsoma :xD
A kérdező hozzászólása: Ahogy elnézem, sok itt a humorral rendelkezõ válaszoló .....
SZTEM TE SZIMPLÁN HÜLYE VAGY
Szerintem nem pont az a legmegfelelõbb. Miért nem leszel inkább állatorvos?:)
Vega-étterembe igen:D Viszont loúológus inkább javaslom, ne legyél, mert az mostanában nagyon felkapott lett!:D:D
A kérdező hozzászólása: szakács is jó lenne?
Ha 'állatbarát' vagy, akkor találj ki mást.
A kérdező hozzászólása: az milyen szer?
Legyél hentes szakács én is az szeretnék lenni.

Ha a hitelhez az van írva, hogy 8, 21%–11, 32%, akkor mégis hogy lesz a futamidő végén több, mint 2x a visszafizetett összeg?

FHB kamattámogatott lakáshitelr?l van szó, 12,5 millióra a banki kalkulációs papírokban a 20 éves futamid? lejártával 25-26 millió van írva?

Legjobb válasz: Ennyi simán lesz, jó számolt.

Ennyi simán lesz, jó számolt.
A kiírt kamat egy évre vonatkozik, nem a teljes futamidõre...
Az a százalék az éves költség, nem az összköltség a teljes futamidõre.
Éves kamat, azaz évente ennyi %-nyi tevõdik hozzá a tartozáshoz. Valamint kamatos kamat lehetõsége is szerepel.
A kérdező hozzászólása: Jaa, akkor azthiszem mégis értem. De felháborító milyen "gonoszak" ezek...
A bank a befektetõk, betétesek pénzét adja kölcsön. Tehát Te például elégedett lennél a pénzedre 1%-os kamattal?
Gondolj bele adsz nekem 12, 5 milliót én 20.év múlva visszafizetek neked 13 milliót. Fele annyit nem fog érni 13 millió, miközben a te lakásod értéke növekedett. Azért ebben is van ráció.
A kérdező hozzászólása: persze, értem már. :) Azthittem, hogy ennél bonyolultabb a dolog, de magától értetõdõ

Ausztriában dolgozók! Ha a munkaszerződésben az áll, hogy SV-Nr: 0000, akkor az azt jelenti, hogy nem leszek bejelentve?

Téli szezonban fogok kint dolgozni, munkaszerz?désben ez áll, az SV szám mellett. El?ször megyek ki... vagyis még nem volt ilyen számom, de ha már eleve beírt 0000-át akkor lehet nem fog bejelenteni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!