Találatok a következő kifejezésre: Ha a leszakad (12042 db)

Milyen lenne ha a jövőben nem lenne állami nyugdíj és mindenki abból élne öreg korában amit élete során félrerakott? Mert gyakorlatilag ez lesz 50 év múlva, ugyanis több nyugdíjas lesz mint gyerek.

Legjobb válasz: Ha továbbra is ilyen remek bérek lesznek, akkor elég érdekes lesz nyugdíj nélkül az idõsek megélhetése. Pályakezdõként, diplomával nagyon aktív álláskereséssel több mint 1 év után találtam munkát, amivel most keresek 80 ezer forintot. Jobb fizetésrõl egyelõre álmodni se merek, így is örülök, hogy van hol dolgozni. Nagyon spórolok mindennel, így jobb esetben egy ezresem marad hónap végére, de általában csak párszáz forint. Egy év alatt meg tudok takarítani nagyon szerencsés esetben kb. 10 ezer forintot. Most vagyok 25 éves, ha 65 éves koromig dolgozok ilyen körülmények között, akkor nyugdíjas koromra lesz összesen 400 ezer forint megtakarított pénzem. Ha nem lesz állami nyugdíj, mire én odáig jutok, akkor arany életem lesz a megtakarított pénzembõl. Egyébként szerintem lassan már az lesz, hogy nem is lesz nyugdíjkorhatár, hanem addig dolgozz, amíg meg nem döglesz.

Ha továbbra is ilyen remek bérek lesznek, akkor elég érdekes lesz nyugdíj nélkül az idõsek megélhetése. Pályakezdõként, diplomával nagyon aktív álláskereséssel több mint 1 év után találtam munkát, amivel most keresek 80 ezer forintot. Jobb fizetésrõl egyelõre álmodni se merek, így is örülök, hogy van hol dolgozni. Nagyon spórolok mindennel, így jobb esetben egy ezresem marad hónap végére, de általában csak párszáz forint. Egy év alatt meg tudok takarítani nagyon szerencsés esetben kb. 10 ezer forintot. Most vagyok 25 éves, ha 65 éves koromig dolgozok ilyen körülmények között, akkor nyugdíjas koromra lesz összesen 400 ezer forint megtakarított pénzem. Ha nem lesz állami nyugdíj, mire én odáig jutok, akkor arany életem lesz a megtakarított pénzembõl. Egyébként szerintem lassan már az lesz, hogy nem is lesz nyugdíjkorhatár, hanem addig dolgozz, amíg meg nem döglesz.
Szerintem az lenne az ideális állapot, ha egyáltalán nem lenne állami nyugdíj (és egészségbiztosítás), de ehhez az kell, hogy az emberek képesek legyenek annyira elõre gondolkodni, hogy tudják, hogy érdemes fizetni a nyugdíjjárulékot (így manyup-oknak) és kapjanak olyan fizetést, amibõl lehet is. Persze az állam elherdálta a nyugdíjpénzeket, ezért ha el akarja odázni az összeomlást, nem szüntetheti meg az állami nyugdíjrendszert.
Ez lenne a jó helyzet. Csak ugye amikor az állami nyugdíjat kitalálták, akkor még erre nem volt mód. Mindenesetre én azt gondolom, hogy ma a fiataloknak mindenképpen elõre kell gondolkozni, mert jó eséllyel mi leszünk azok, akinél kivezetik az állami nyugdíjat.
50 év múlva pont hogy jobban rendezõdik.A legtöbb nyugdíjas a baby boom idõszakból származik ami 40-50 év ért véget Magyarországon.Tehát gyakori volt hogy hatan-heten voltak testvérek.50 év múlva már rég kihal az a generáció és arányos lesz a nyuggerek száma.
Nem izgat a téma. Kezdettõl fogva azon vagyok, hogy senkitõl se kelljen függenem, legfõképpen ne Magyarországtól. Megtakarítások, befektetések, hogyha tényleg nem lenne nyugdíj, akkor is bõven meg tudjak élni.
"nyugger= cigány kedves kérdezõ.. és azokból baszott sok születik" Akkor irtani köll ûköt.
Helyreállna a rend.
vagyis most félreértettem.aztakurv.a most inkább nemirok ide többet :D
nyugger= cigány kedves kérdezõ.. és azokból baszott sok születik
A kérdező hozzászólása: "50 év múlva pont hogy jobban rendezõdik.A legtöbb nyugdíjas a baby boom idõszakból származik ami 40-50 év ért véget Magyarországon.Tehát gyakori volt hogy hatan-heten voltak testvérek.50 év múlva már rég kihal az a generáció és arányos lesz a nyuggerek száma." A felmérések és elõrejelzések pont az ellenkezõjét mutatják. Nagyon kevés gyerek születik, de sokan vannak azok akik 40-50 év múlva nyugdíjba kerülnek. HA belegondolsz abba, hogy sokan még 2. gyereket se vállalnak, akkor átlagban 1, 5 gyerek fog eltartani 2 szülõt.
"nyugger= cigány kedves kérdezõ.. és azokból baszott sok születik" Elég kevés a nyugdíjas _korú_ cigány. A baj az, hogy a dolgozó is.

Mit vegyek neki? Most leszünk egy hónaposak, eddigi tapasztalataim alapján igazából a legjobb ha ott leszek vele . Talán egy Cherry Queen elég lesz?

Õ 16/l én 18/f

Legjobb válasz: Semmit szerintem, minek az ajándék??? Elég ha adsz neki egy nagy csókot és ennyi. Szerintem olyan fölösleges, bõven elég lesz, ha mellette vagy.

Semmit szerintem, minek az ajándék??? Elég ha adsz neki egy nagy csókot és ennyi. Szerintem olyan fölösleges, bõven elég lesz, ha mellette vagy.
1 hónapnál szerintem fölösleges bármit is venni. Majd esetleg késõbb, pl.1 év után. Legyél vele, ennyi elég lesz. :)
Semmit! Mi 2 hét múlva leszünk 1 évesek, de csak a fél éves fordulóra vettünk egy "gyereket"(kutyát) egymásnak.:) 1 hónap után költöztünk össze így nem kell osztozkodni rajta:) )) De errõl beszéljetek, mert ha mégis az egyikötõk vesz a másiknak a másik meg nem vesz az nagyon kellemetlen tud lenni. 22/L
szerintem mivel Te vagy a fiu, egy szál rózsa hogy emlékszel rá és ebbõl az alkalomból.SZerintem ez egy szép gesztus és ha õ nem vesz semmit az sem baj hisz ez csak egy virág, de ha vesz is valamit akkor meg Te is adtál! :) legyetek boldogok!
Miért kell egy hónapot ünnepelni, most komolyan???
tudod ha szerelmes az ember akkor akár minden napot órát és percet megünnepelne hogy a kedvesével lehet! mért kell ezért igy bántani a másikat??
Majd az elsõ évfordulóra vegyél vmit neki, havonta ki akarsz költekezni? Legyél a barátnõddel és mondd meg neki h te hosszú távra tervezel és nem a hónapokat akarod számolni, hanem az éveket ;)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 2 válaszoló köszi a tippeket a többiektõl is Azoknak pedig akik beosztani akartak elmondanám olvasd el a kérdést ott is ott van csak nem egyértelmûen kifejezve "legjobb ha ott leszek vele" köszi

Mekkora az esélye, hogy méhnyakrákom lesz, ha a párom előző nőjének ilyen betegsége volt?

Legjobb válasz: Nem mondom, hogy nem lesz, de ha lesz, annak nem ez lesz az oka...

Nem mondom, hogy nem lesz, de ha lesz, annak nem ez lesz az oka...
hát van esélyed de nem amiatt
Van esélyed... HPV pl... De nem biztos, vizsgáltassátok meg a barátodat.

Ha a pociban sokat mozgott a baba, "kint" is aktív lesz, ill. ha "bent" nyugisabb volt, akkor nyugodt baba lesz később is? Ha sokat mozog, valószínű, hogy egészséges lesz?

Van összefüggés?

Legjobb válasz: Szerintem nincs összefüggés ezek között a dolgok között. Legalábbis ha sokat mocorog bent nem hiszem hogy kint is aktív lesz, ill. fordítva. Az ha pedig sokat mozog hogy egészséges lesz, hát szerintem ez se feltétlen igaz. Lehet hogy van aki hisz benne, de szerintem ez olyan dolog, mint pl. ha ez van akkor fiú lesz, ha az van akkor lány. Ezek csak babonák szerintem, de aztán lehet valaki hisz benne én speciel nem. És lehet valakinek bejön, szerintem az általába véletlen, de biztos lesz olyan aki tapasztaltabb nálam.:) Itt "kint" :) teljesen más ingerek, hatások érik mint odabent a jó melegbe, fél homályba én ebbõl gondolom hogy nem feltétlen olyan lesz kint mint bent.

Szerintem nincs összefüggés ezek között a dolgok között. Legalábbis ha sokat mocorog bent nem hiszem hogy kint is aktív lesz, ill. fordítva. Az ha pedig sokat mozog hogy egészséges lesz, hát szerintem ez se feltétlen igaz. Lehet hogy van aki hisz benne, de szerintem ez olyan dolog, mint pl. ha ez van akkor fiú lesz, ha az van akkor lány. Ezek csak babonák szerintem, de aztán lehet valaki hisz benne én speciel nem. És lehet valakinek bejön, szerintem az általába véletlen, de biztos lesz olyan aki tapasztaltabb nálam.:) Itt "kint" :) teljesen más ingerek, hatások érik mint odabent a jó melegbe, fél homályba én ebbõl gondolom hogy nem feltétlen olyan lesz kint mint bent.

Ha a 28. ciklusnapon se volt még ovum akkor már nem is lesz?

PCOS-s vagyok, fél év 3-as kezelés után most jött meg elõször, úgyhogy azt se tudom hány naposak a ciklusaim vagy, hogy van e egyáltalán peteérésem. Azért reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordulhat hogy lesz, de valószínûbb hogy nem. Gondolom lassan mész vissza kontrollra (terheléses vérvétel), és ha javultak az értékeid, akkor reménykedhetsz rendszeresebb ciklusban, babában. Ha nem, akkor gyógyszert kell váltani. Az elsõ nekem sem vált be. De ha fél év után most jött meg elõször, akkor várj türelemmel, nem biztos, hogy azonnal beáll 28 napra, valószínûbb, hogy azért még lesznek hosszabb-rövidebb ciklusok, míg beáll 28 nap körülire. Türelem, kitartás, jó úton haladsz. :-)

Szia! Elõfordulhat hogy lesz, de valószínûbb hogy nem. Gondolom lassan mész vissza kontrollra (terheléses vérvétel), és ha javultak az értékeid, akkor reménykedhetsz rendszeresebb ciklusban, babában. Ha nem, akkor gyógyszert kell váltani. Az elsõ nekem sem vált be. De ha fél év után most jött meg elõször, akkor várj türelemmel, nem biztos, hogy azonnal beáll 28 napra, valószínûbb, hogy azért még lesznek hosszabb-rövidebb ciklusok, míg beáll 28 nap körülire. Türelem, kitartás, jó úton haladsz. :-)
Nekem a 30. napon szokott lenni, pozitiv ovuteszttel es feloldali alhasi fajdalommal. Szoval ha valoszinütlen is, lehetseges!

A felemelkedés elmélet hívei szerint, mi lesz 21-e után, ha nem lesz semmi aznap?

Azt tudom hogy a felemelkedés hívei szerint a fénymunkások azaz ?k meg mi az emberiség aznap rezgünk át együtt egy másik dimenzióba vagy létsíkra. Gyakorlatilag az egész elmélet erre a napra koncentrálódik és folytatódik egy másik helyen.

Legjobb válasz: 21-én vizsgázom gépészeti rendszerekbõl. Egyelõre nehéz megmondani, hogy utána mi lesz. Ha sikerül, akkor valószínûleg ortó módon beb*szok, ha nem, akkor januárban megyek megint.

21-én vizsgázom gépészeti rendszerekbõl. Egyelõre nehéz megmondani, hogy utána mi lesz. Ha sikerül, akkor valószínûleg ortó módon beb*szok, ha nem, akkor januárban megyek megint.
Szerintem 21-én csak a magányos nõk éjjeliszekrény-fiókban felejtett vibrátorai fognak rezegni, más nem.
Na menj szépen vissza a szobádba, mára elég volt a számítógépezés. Hamarosan megkapod az esti gyógyszereid, Veronika.
elefazssiv le dsavlo

Ha a rejtett fájlokat átteszem másik rendszerre, ott is rejtett lesz?

Frissítette magát a Win7, minden fájlom ikonja elt?nt, de a végén kiderült, csak rejtettek lettek a fájlok. Engedélyeztem azt, hogy lássam ?ket, de ha feltöltöm netre, újra teszem a rendszert, és letöltöm onnan, ahova feltettem ?ket, akkor már az új rendszeren is rejtett fájlok lesznek?

Legjobb válasz: Egy fájl csak akkor lesz rejtett,ha azzá teszed.Ha letöltöd,attól még nem lesz az.

Egy fájl csak akkor lesz rejtett, ha azzá teszed.Ha letöltöd, attól még nem lesz az.
A kérdező hozzászólása: A frissítés tette azzá, én nem nyúltam hozzá, de köszönöm a válaszodat, szóval akkor format C után nem lesz az, most megnyugodtam :D
Nem-nem.Ha újra teszed a win7-et, akkor alapból rejtett lesz a biztonság érdekében.Ha feloldod a rejtettséget, akkor nem lesz az.Ha kimásolod és visszamásolod, akkor sem lesz az.Ezek egyébként csak a rendszer fájlok.Total Commanderben van még ilyen, hogy az újratelepítésekor alapból nem mutatja a rejtett fájlokat, csak ha te megengeded neki.
A kérdező hozzászólása: óh, értem! köszönöm :)

Ha a szempillaspirálomba engedek egy-két csepp vizet hogy folyósabb legyen lesz valami baja? Vagy mivel lehet felhígítani?

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz, én mindig így csinálom, ha már kezd beszáradni. Sokkal szebben fest utána, nem lesz csomós.

Semmi baja nem lesz, én mindig így csinálom, ha már kezd beszáradni. Sokkal szebben fest utána, nem lesz csomós.
A kérdező hozzászólása: Köszii <33
Én azt olvastam, hogy ha csomósodik akkor szemcseppet kell bele rakni és attól hígabb lesz :)

Ha szerelmes leszek egy emberbe majd ő is tud róla, idővel kölcsönös lesz a szerelem?

Legjobb válasz: Ez nem szuggeráció kérdése. Ha nem tudod meghódítani, akkor nem lesz kölcsönös.

Ez nem szuggeráció kérdése. Ha nem tudod meghódítani, akkor nem lesz kölcsönös.
Igen. Ezért is kell vigyázni, kinek hozod a tudtára. Nehogy a fél város szerelmes legyen beléd.
Sajnos nem feltétlen! De ezt a helyedben gyorsan megtudakolnám és ha nem a válasz akkor lépni kell mert meg fog kinozni a dolog! Barátságról szó sem lehet!!!
nekem egyszer az volt h szerelmes volt belem egy fiu de en nem voltam bele....es ez tartott kb harom evig...aztan rajottem h enis szeretem....de akkor o mar mast szeretett... egyszer meg az volt h egy masik srac mondta h belem van zugva ...es en valahogy amikor megtudtam h szerelmes belem...enis szerelmes lettrm.bele...

Ha szemüveges leszek ugyyanúgy ismerkedhetek vagy hátrány lesz a fiúknál? 14/L

Legjobb válasz: Az eszed hiánya lesz hátrány az értelmesebbeknél.

Az eszed hiánya lesz hátrány az értelmesebbeknél.
Nem hátrány, bár én például sosem éreztem magam vonzónak szemüvegben. Nekem is 14 éves koromban lett szemüvegem, és iszonyúan elment tõle az önbizalmam, úgyhogy inkább csináltattam kontaktlencsét. De egy csomó csajt ismerek, akinek jól áll. És nem hiszem, hogy ez egy pasinál is kizáró ok lenne.
Mondjuk én pont egy mélytorkos szituációra gondoltam... ;)
Ennyi idõsen én is ugyanezt gondoltam, de rájöttem amit az utolsó is mond, hogy bizonyos helyzetekben elõnyös, és a fiúknak is bejön mert kihívást jelenthet egy szemüveges lány (=okos sztereotípia) csak ki kell választani a megfelelõt, ami illik a stílusodhoz :) elõször mikor megkaptam fél évig nem is nagyon hordtam de aztán rájöttem hogy pedig igenis jól áll rajtam és csinossá és egyedivé teszi az arcomat, karakteremet, azóta nagyon szeretem :) 18/L
Bizonyos szituációkban kimondottan erotikus...
Attól te még ugyanúgy szemüveges leszel szal olymindegy, hogy kinek mi a véleménye:) Tapasztalatból mondom, mert énis szemüveges vagyok egy ideje, és ha jól választod ki a keretet akkor nem lesz hátrány:) 15/L
A kérdező hozzászólása: *tetszen
A kérdező hozzászólása: Csak sajnos annak akinek kéne, hogy tetszene nemfog sõt!!
nálam nem hátrány.ha normális és illik a fejedhez, stilusordhoz.
Ellenkezö! Tudod milyen sexy egy jó szemcsis lány?!
A szemüveg nem hátrány, sõt. Lehet karakteresebbé teszi az arcot. Csak ki kell választani a megfelelõt ;)
A kérdező hozzászólása: *ugyanúgy
A kérdező hozzászólása: Suliban én sem fogom hordani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!