Találatok a következő kifejezésre: Ha a lenyeljük lehetünk (10 db)

de
De.
Igen lehetsz!! Sõt a gyomrodon át és a seggeden szülöd meg.
De igen. Egy kutyámajom fog születni!
simán. nem ismered a klasszikus viccet? 2 sperma beszélget: - ott vagyunk már? - még nem. - és most ott vagyunk már? - még mindig nem. - de most már ott vagyunk ugye? - hülye vagy? még csak most hagytuk el a mandulát!
ha te élvezel az õ szájába akkor is te leszel terhes
Ha már a szádba jut, az végzetes.
így is babázni fog :DD
Ezeknél a kérdéseknél mindig elsírom magam, hová jutott a világ. Mert a kérdezõ vagy annyira fiatal, hogy még babáznia kéne, nem ilyeneken gondolkodnia, vagy pedig annyira buta, hogy még az általános iskolában sem figyelt oda. És ezek közül egyik sem vet túl jó fényt társadalmunkra. :*(
szerintem meg csak egyunatkozó fake emberke...
12 éves korában szerintem már éppen itt az ideje hátha akkor késõbb nem kérdez ekkora hülyeséget
A kérdező hozzászólása: Mármint a pornóért.
A kérdező hozzászólása: Azt ne tõlem kérdezd, miért néz pornót.... De az annyától tanulta, de hogy õszinte legyek, én nem vagyok értük oda.
Mekkora agyhalott ri...cokból álló, retek család lehet a tiétek:) Puszi a hasadra:)
és 12 éves kiscsaj miért is néz pornót?
A kérdező hozzászólása: A kedves kérdezõ 12 éves, aki a 17 éves nõvére oldalán tette fel a kérdést, miután megnézett egy pornófilmet.....xDD
hány éves a kérdezõ?
Ha alaposan megrágod és úgy nyeled le, akkor nem valószínû, hogy áldott állapotba kerülsz.

Ha a spermát lenyeljük lehetünk terhessek?

Legjobb válasz: hogy lennél már töle terhes? a gyomorsav szétmarja...hány éves vagy?

hogy lennél már töle terhes? a gyomorsav szétmarja...hány éves vagy?
Egyáltalán nem lehecc terges 100% ugy h nyugodtan nyeld le ha van gusztusod:) semmi bajod nem lesz tõle:) (én már sokszor lenyeltem, és nincs baba:) ) Aki azt mondja h igen, annak sólyos felvilágosítás kell!!!
SZERINTEM aki nem tudja eldönteni hogy terhes lesz e ha lenyeli a spermát vagy sem, az SEM agyilag, SEM testileg, SEM életkorban nincs annyira kifejlõdve hogy ilyenen gondolkodhasson!!!! Az ilyenekbõl lesznek az igazi ribancok! Ugyhogy kislány azt ajánlom hogy játsszál a pónikkal, meg nézzed Babart a tévében, a szexualitást pedig FELEJTSD EL jó idõre!!!!! Pffff!!!!
Persze, hogy lehetsz. A baba szépen kifejlõdik a gyomrodban, 9 hónap múlva meg csak kiköpöd és kész is.
Hát nemtom:S de sztem kikakilod vagy pisiled fogalmam sincs így hirtelen:D de nem kell parázni:)
hát ez... :D :D :D ...nagyon gáz
Persze, h hülye vagy!(elõtem szólónak mondom)Gondolkozz már édes.....
heeeee h lehet vki ennyire fogyatek ! alap dolog ha lenyeled akkor terhes leszel sajnos :( ez van fogadd el kesz vege rabasztal :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: XDXDXD :) )))))
jajj hagyjátok abba..ez csak hülyeségbõl írta ki meg hogy idegesítsen minket. szerintetek 18 éves lány kérdezne ilyet? may ha szellemi fogyatékos. na mind1. ha meg komoly a kérdés sztem felejtsd el a szexuális életet.
Azért majd vigyázz, hogy ki ne rúgja a gyerek a fogadat!
Ez a kérdés KAMU. Ha mégsem, akkor agyilag nem igazán vagy fejlett hogy szexuális életet élj...
szerintem eléggé szétoltottátok már szegény fejét, szóval elég legyen. és mostmár reméljük õ is tudja, hogy nyugodtan becumizhatja, ha van rá gusztusa.
Hát akkor elég nagy gondba lennénk, ha ettõl mindenki teherbe esne... :) :F Azt hiszem akkor rosszul járnának a férfiak...
A 18at csak azért írta hogy ne tünjön égõnek. Csak elbaszta mert így MÉG ÉGÕBB.
Igen, lehetsz, ne hallgass másokra, igenis megtörténhet, hogy a torkodon át szívódnak fel spermiumok, lejutnak a méhedbe, és ott megtermékenyülnek és 9 hónap mulva megszületik a csoda. De megesik, hogy félremegy, a tüdõdbe kerül, és mellek formájában fejlõdik a csecsemõ, és ki kell vágni a mellbimbódat, és ott kell kihúzni
Igen lehetsz, de csak ha szamártól származik és én a helyedben nagyon vigyáznék, mert nagyon ragályos, akár bõrön át is felszívódik és ha a barátnõdre rátüsszentesz, õ is terhes lesz. Ez nem vicc.
Kedves kérdezõ! Figyelj már oda a biológiaórákon! Gyanítom, kb. 12-13 éves lehetsz, (késõbb már nem nagyon írják a "köszi" szót y-nal, és XD-ket sem írnak a levelekbe értelmes emberek) és nem tudod, hogy mûködik az emberi szervezet. Ha a spermától terhesek lehetnénk, akkor ha mondjuk krumplit eszünk, rögtön krumpliföldet hánynánk? Ha marhahúst eszünk, kisbocikat fogunk szülni? Terhes kizárólag akkor lehetsz, ha a sperma a hüvelyedbe jut, onnan pedig a méhbe, onnan a petevezetékbe, ahol már vár rá egy kis petesejt, amit megtermékenyíthet. Tessék odafigyelni a tanárra, addig pedig nem szexelni...
Hát hogyne lehetnél! Így születtek nekem is 6-osnikrem 4-szer.
A kérdező hozzászólása: A köszit ugy irom ahogy akarom és nem ugy ahogy azok a .... Magyarországiak...
TE igen
Hogy jön ide a "Magyarországi"? Te tényleg ennyire hülye vagy? Magyarul írsz bazdmeg, akkor ne ugass itt, hogy Magyarországiak! Ha nem tetszik, hogy vannak bizony helyesírási szabályok, akkor inkább ne írj le semmit. Te csökött agyú szerencsétlen barom!
Te igen(de CSAK te...), de ha az indiai gyapjas bálna tejét orron át szívod fel, megszakítható a terhesség. Különben ilyen esetekben a gyerek a SEGGEDEN ÁT születik meg. Ez véresen komoly!!! én 6 évesen így szültem elõször, 14 hónapig vajúdtam. És mi lett az eredmény: egy szép nagy aranybarna szar. Ma is ott õrzik Buzeranczia királyságának trónterme mögött(amúgy a "gyerek" apja a sárkány, csak b*szik tartásdíjat fizetni...) Ha 18 évesen ilyet kérdezel, akkor hogy ismered föl a faszt?
terhess nem leszel, de terhes sem.
ez igen:) gratulálok;) okos vagy 18 éves létedre:D csak így tovább...
A kérdező hozzászólása: XDXDXDXDXD :) ))))) :D:D szal 18 és fél vok.... :) )))))
A kérdező hozzászólása: kösszy :)
A kérdező hozzászólása: Jah és kül mi lesz a spermával ha lenyeljük...?Hova jut vagy mi?
Igazuk van, tényleg várnod kellene még a szexualitással. Figyelj inkább oda biológia órán, és akkor megtudod, hogy milyen folyamatok zajlanak a testedben- gondolok itt arra, hogy az emésztés és a megtermékenyülés vagy éppen a vérkeringés teljesen más csatornákon zajlanak. A kérdéseden pedig goondokozz el: ha a punciba tennél egy kiflit, akkor jóllaknál? Nem, pont a külön folyamatok miatt...
Persze, h hülye vagy!(elõtem szólónak mondom)Gondolkozz már édes.....-----> vicc volt.. pfffff.... (a bizonyos elõtted szóló)
Természetesen nem! Akkor ha lenyelsz egy cseresznyemagot, akkor fa nõ a gyomrodban? Édes Istenem, tényleg nem viccbõl mondják, hogy a szex nem a kislányok játékszere, ahhoz azért felnõttnek kell(ene) lenni! Jártál bioszórákra? Szerinted mi lesz bármivel, ami a gyomrodba kerül?
Ja, és nem terheSSek, hanem terheSek!!!!! Könyörgöm, hagyjátok már ezt az igénytelen betûkettõzést, vagy ha ezt még nem tanultad nyelvtanból, akkor tényleg nem vagy még elég idõs a szexhez!!!
Biologia órán középiskola 3. osztályba kezdik el venni az emberi szaporodást. A kérdést feltevõ sztem 12-13 éves lehet..
szerintem fiatalabb, 12-13 évesen nekem már volt 3 felvilágosító órám, jó, nekem az osztályfõnököm az szexmániás volt:D amúgy olyan 4.es lehet. én akkor tanultam elõször. de teljesen mindegy, én akkoriban még nem gondolkodtam azon, hogy kinek a spermáját nyeljem le, és jelenleg 16 éves fejjel sem szívesen venném a számba azt az anyagot. pedig lenne rá alkalmam. no mindegy. nõj föl, tanulj, figyelj, és ne avatkozz az idõsebbek dolgába.
hagyatok mar beken a kerdezot azert kerdezte mert nem tudta es aki tudja ra a valaszt az irja le , aki nem tudja az halgasson!!!!!! kedves kerdezo:ha a spermat lenyeled nem lehetsz terhes!
Persze hogy lehetsz, és 1 nap mulva kijön az Alien! Ripley meg jön és szétlövi...
persze hogy lehetsz!!!! Egy nap mulva meg kijön az Alien!
persze hogy lehetsz!!!! Egy nap mulva meg kijön az Alien:)
Még hányszor jön ki az a hülye Alien????
Hogy hány éves a kérdezõ? A kérdés alapján kb a 8 és fél & 9 és háromnegyed közé teszem!
nem leoltjuk a kérdezõt, csak elmondjuk a véleményünket. amúgy meg kismillió ilyen kérdés volt már a honlapon, legalább keressen vissza, és ne égesse magát. az ész.
Nekem az tetszett: És hova kerül a sperma, ha lenyeljük? Hova kerül az étel ha lenyeled? Tudod le megy a hasadba, a gyomorsav lebontja, majd a vékonybélbõl a vitaminok felszívódnak a többi pedig egy kupac kaki.
A nemi betegségeket el lehet kapni? Mégis csak az AIDS-es spermája kerül a szájba a pasinak, nem?

Lehetnek pozitív mellékhatásai ha a lány lenyeli "azt", vagyha a bőrre megy?

Lehet, hogy hülye kérdés, (akkor bocsi) csak kíváncsi voltam.

Legjobb válasz: Az én véleményem az, hogy erre nem igazán van bizonyíték. Szerintem pasik terjesztik, nem éppen önzetlenül. Az viszont tény, hogy a rendszeres szexuális élet, ami kielégítõ és elegendõ egy nõ (és természetesen a férfiak) számára mindenképpen szépítõ hatással bír, több szempontból is. Fiziológiai hatása a szaporább pulzuson, a mélyebb légzésen, a fokozott izzadás során leadott plusz méreganyagok miatt (stb) jelentõs, ámde lényeges a kielégülés és boldogságérzés miatti stresszcsökkentõ, hangulatjavító hatás is(ez a bõrre, hangulatra, emésztésre, ezeken keresztül az általános egészségi állapotra is hatással van). Lélektanilag pedig felbecsülhetetlen értéke van annak, ha az ember intimen együtt lehet a szerelmével, aki szereti, megbecsüli, kívánja õt és viszont. Ez szintén minden szinten pozitív hatással van - nem csak a nõkre, férfiakra is. Tehát a csodaelixír nem az, amire utaltál, bár kétségkívül rendelkezik pár olyan összetevõvel, aminek akár ilyen hatása is lehetne, ha valaki naponta ezzel kenegetné magát, de szerintem bármelyik középkategóriás kozmetikum lazán lepipálná egy autentikus összehasonlító vizsgálatban. :)

Az én véleményem az, hogy erre nem igazán van bizonyíték. Szerintem pasik terjesztik, nem éppen önzetlenül. Az viszont tény, hogy a rendszeres szexuális élet, ami kielégítõ és elegendõ egy nõ (és természetesen a férfiak) számára mindenképpen szépítõ hatással bír, több szempontból is. Fiziológiai hatása a szaporább pulzuson, a mélyebb légzésen, a fokozott izzadás során leadott plusz méreganyagok miatt (stb) jelentõs, ámde lényeges a kielégülés és boldogságérzés miatti stresszcsökkentõ, hangulatjavító hatás is(ez a bõrre, hangulatra, emésztésre, ezeken keresztül az általános egészségi állapotra is hatással van). Lélektanilag pedig felbecsülhetetlen értéke van annak, ha az ember intimen együtt lehet a szerelmével, aki szereti, megbecsüli, kívánja õt és viszont. Ez szintén minden szinten pozitív hatással van - nem csak a nõkre, férfiakra is. Tehát a csodaelixír nem az, amire utaltál, bár kétségkívül rendelkezik pár olyan összetevõvel, aminek akár ilyen hatása is lehetne, ha valaki naponta ezzel kenegetné magát, de szerintem bármelyik középkategóriás kozmetikum lazán lepipálná egy autentikus összehasonlító vizsgálatban. :)
Ha punciba megy, akkor megszolal a telefon es ezt mondjak benne: '9 honap mulva eletet fogsz adni egy masik lenynek!' De lehet csak varosi legenda, nemtudom :$
enyhe pozitív hatást kimutattak különbözõ kutatások de az értéke nemsokkal a 0 felett van ami viszont tény hogy a nemi aktus és az orgazmus alatt felszabaduló hormonok nagymértékben befolyásolják az emberi testet f/36
Ha bõrre kerül, akkor pórusösszehúzó hatást tesz ki ami annyit jelent, hogy szépíti a bõrt, lenyeléssel kapcsolatba annyit mondanék, se jó se rosszhatása nincs, max annyi hogy a pasidnak izgatóbb:)
A kérdező hozzászólása: Köszii mindenkitõl a válaszokat:)

Milyen káros hatásai lehetnek annak, ha valaki néha lenyeli a rágóját? (úgy ha már elolvadt a szájba) )

Legjobb válasz: A rágót, ahogy lenyeled az úgy is jön ki :) olyan anyagokból van amit a gyomor sav képtelen lebontani

A rágót, ahogy lenyeled az úgy is jön ki :) olyan anyagokból van amit a gyomor sav képtelen lebontani
Hát nem vagyok benne biztos, de szerintem nem káros. Az unokatesóim kiskorukban mindig lenyelték, és emlékszem, hogy mindig kijött belõlük úgy egyben...

Ha lenyelem a spermát ugye attòl nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ne mûvelj semmiféle intim dolgot még tíz évig, és menj aludni.

Ne mûvelj semmiféle intim dolgot még tíz évig, és menj aludni.
ötven-ötven.
De teherbe lehet esni. Amikor lenyeled a spermát akkor az lemegy a gyomrodba, ott a gyomor tovább küldi a spermát a belekbe elõször a vékonybélbe és majd végül a vastag bélbe na, de amikor a sperma bekerül a vékonybélbe, nagyon közel van a petefészkez és a hímivarsejtek átjutnak a vékonybél vékony falán és így a másik oldalról termékenyül meg a nõ.
Ha a nõ szájába élvezek, én lehetek attól terhes? 24/F
Gratulalok az uj anyukanak :DDDDDD
Ééééés megvan a mai nyertes kérdés!
De és kifelé kirúgja a fogad! Ezért kell vigyázni a fogakra, e miatt mondják! :D
nem, hacsak nincs összenõve a gyomrod és a petefészked.
Terhe nem, de hogy hülyébb vagy mint tegnap, az biztos!
Ha a pali életrevaló, a sperma is átrág mindent, úgyhogy gratula az új anyukának megnézetném magam a helyedben...

Lehetek attól terhes ha lenyelem a barátom spermáját?

Legjobb válasz: Sõt, kilences ikrek lesznek :D (Viccet félretéve: N.E.M.)

Sõt, kilences ikrek lesznek :D (Viccet félretéve: N.E.M.)
18 éven felülieknek van ez az oldal!!!!!! Nem tiniknek akik éppen mostanság kezdték el!!! Nem gondolod, hogy mielött elkezdted szexuális felvilágosítás órán kellet volna részt venned!!!! Szóval terhes nem lehetsz max több fehérjében gazdag vitamint vittél be a szervezettedbe!!Sokan vannak ugy hogy lenyelik nem tudom, hogy van gusztusotok hozzá!!
úgy imádom ha valaki több 100 felkiáltójelet tesz a mondat végére :DD amúgy nem, nem leszel tõle terhes. -.-"
N.E.M. = Naná Eminemet megveszed
Persze csak olyankor felul jon ki es kirugja a fogaidat. De ne aggodj, a tejfogak helyett jon majd masik...
okosabb biztos nem leszel :)
Hogyne.
Jesszus ez komoly?Ez a kérdés még ma is aktuális?Anyukámék idejében volt sláger ez a kérdés
nem leszel terjes attol csak nyugotan D ):
Persze!! A saját nyáladtól is!!! Te jó ég! Mielött ágyba bújsz vkivel igazán utána nézhetnél a dolgoknak. Nevetségesek ezek a jellegû kérdések!!!!
nem lehetsz terhes :)
Szia kiscsillag! Mielõtt elkezded a szexuális életedet mindenképp legyél tisztában azzal hogy mit teszel és mi miért van! Nem tartom bölcs dolognak, hogy már ondót akarsz nyelni mielött tisztában lennél a tested mûködésével !! Itt az idelye egy szexuális felvilágosításnak. Ha már ide be tudsz lépni és fárasztani a jó népet a kérdéseiddel javaslom a googlet! Az a baj, hogy még semmit nem tudtok magatokról és már azonnal jár az eszetek hogy szopjatom :-P ezért van sok gyereknek gyereke!! Bocsika
Kamu kérdés. Ha meg igazi, ne g*cit nyeljél még, hanem olvassál utána a dolgoknak, bár tudom ez manapság nem divat, sõt ciki.
Már a gondolattól, hogy lenyeled is terhes lehetsz... csak óvatosan!
-.- nem
lehetsz igen
te tényleg ilyen ostoba vagy? -.-
ikszdé
AIDS !!!! Ha valaki HIV virussal fertõzött, akkor igen. Bár jelenleg kicsi a valószínûsége, de ha úgy folytat- ják a mai fiatalok, ahogy itt olvasom, 40 éven belül ki- hal egész magyarország.
Édszes??? Csak hogy tanulj is valamit: AIDS.
Engedd az arcodra és nem leszel , de nem hiszem hogy a barátod aids-es lenne...
Édszes= Éder (Krisztián) F*deszes Igen lehetsz, non veszélyes
Már a kérdés feltevése is Edsel jár.
A kérdező hozzászólása: oké, AIDS, de most nem ez a lényeg Siettem, elírtam bocs.
Édsz???? Édszes biztos, hogy nem lehetsz. Max AIDS-es...de inkább tanulj dugás helyett, lehet, hogy hasznodra válik...
Ha az lenne, akkor a csóktól már te is az lennél.
igen
Nem hinném, hogy az AIDS-tõl kéne félni a legjobban, szerencsére nálunk viszonylag ritka betegség, viszont van ezer más betegség, amit el lehet kapni nemi úton és persze a nemkívánatos terhesség is elkerülendõ. Ha már lesz*pod, akkor a lenyelés már nem oszt nem szoroz.

Lehetek terhes ha lenyele a spermát?

Legjobb válasz: Aha, és ugyebár a gyerek ott jön, ahol betették, így kirúgja minden fogad.

Aha, és ugyebár a gyerek ott jön, ahol betették, így kirúgja minden fogad.
Sõt, akkor ikreid lesznek. -_-
a élien így csinálja
Ne higgy senkinek, ki akarnak tolni veled!!! Igenis terhes lehetsz, én is így lettem!
ez már pusztítóan alpári!
mér, hogyan máshogy lehet terhes?
Ez a kérdéskör azt hiszem, az ált. iskolás biológia 7. osztályában kerül kitárgyalásra. Szóval, ha csak lenyeled: NEM, a gyomorsav elpusztítja a kis g*eciket.
Inkább ne szexelj! Még orálisan sem! Inkább olvass el egy biosz könyvet, hogy miként fogan meg egy baba! De annyit elárulok, hogy nem a gyomorban fogan, ezáltal nem is lenyelni kell hozzá.:)
Nem, max az agyadba megy fel és a maradék agysejtjeid is elpusztítja.
Foo-gya-téék!

Ha lenyelem a spermát, kaphatok valami betegséget? Ha meg a mensruáicóm, és a párom belém élvez, lehetek terhes?

Legjobb válasz: A legnagyobb hibád, hogy anyád magzatvizében nem volt cápa.

A legnagyobb hibád, hogy anyád magzatvizében nem volt cápa.
Nem. Te már ennél csak jobban lehetnél, bármi is történjen.
nem lesz semmi bajod.ha lenyeled :) nem a legkellemesebb íz, de nem lesz :) Attól függetlenül NE élvezzen beléd, mert a spermium 1 hétig termõképes.

Beteg lehetek - e, ha lenyelem a dinnye illetve meggy magot, amikor eszem a gyümölcsöt?

Válaszoljatok és el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Hát én õszintén szólva nem hiszem, hogy bármi bajod lehetne tõle. Mondjuk én az összes magot kiszedem a gyümikbõl, mert nem szeretem.

Hát én õszintén szólva nem hiszem, hogy bármi bajod lehetne tõle. Mondjuk én az összes magot kiszedem a gyümikbõl, mert nem szeretem.
a dinnyemagtol nem lesz bajod. a meggy magod azért nem nyelném le.
Nem. Én már nyeltem mind a kettõt sokszor. Meggymagot mondjuk inkább gyerekkoromban. De ez a magnyelés annyira nem gáz, hogy tulajdonképpen a növények azzal a céllal nyomják nekünk a gyümölcseiket, hogy lenyeljük a magjukat, és ezzel távolabb juttassuk õket segítve az elterjedésüket.
Nem hinném, hogy beteg leszel.A dinnyébõl én is kiszedem a magot.Meggymagot még nem nyeltem le.Elõbb-utóbb úgyis távozik belõled.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!! Megnyugtattatok! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!