Találatok a következő kifejezésre: Ha a lenyeljük (201 db)

Mi történik, ha a lenyelt idegen test nem jut le a gyomorba?

Legjobb válasz: Akkor megakad útközben.

Akkor megakad útközben.
A kérdező hozzászólása: még nem volt ma kaki, de jól aludtam, hála nektek (is), köszi mégesgyszer, és majd mindenképp megírom ha termelt a csajszim :)
tegnap 20:16 vagyok Egy ilyen pici tárgy tutira nem fog elakadni. Ki fog jönni. Az én húgom nagy játéknyelõ volt kiskorában, kulcskarikák különbözõ méretben, golyók, gombok még pálcikát is nyelt (hiába a gondos odafigyelésnek, mindig megtalálta az ilyen "veszélyes" dolgokat).:( De mindent ki tudott kakilni. Nyugodj meg! Nem lesz semmi baj.
Na, mi a helyzet a babáddal? Kijött az a kis katica? Remélem jól aludtál! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem fulladozott, evett, ivott rendesen, csak én ilyen aggódós vagyok, a párom szerint is túlreagálom. Csak ma annyira vártam, hogy kikakilja, és félek, mi van, ha holnap se lesz meg. De megpróbálok nyugodtan aludni, köszi Nektek mindenképp.
Én már írtam neked a másik kérdésnél is. Nem vagyok ugyan orvos, de ha nem a nyelõcsõbe ment volna, akkor fulladozna, de legalábbis köhögött volna erõsen. Ha pedig lenyelte, akkor elõbb utóbb a gyomorba kerül. Ha megakadna elõbb valahol, amit elég nehezen képzelek el, akkor az fájna, jelezné a babád. Evett már azóta, nem sírt evés közben vagy utána? Ha ennyire aggódsz, hívd fel a dokidat, mert nem fogsz tudni éjjel aludni. A párod mit mondott?
Biztos kijön a kakival.Ha elakadt volna, akkor fulladozna.De gondolom nem csinál ilyet?
Szerintem a gyomorba mindenképpen eljut, mivel onnan megy át a belekbe. Ha nem jön ki a széklettel, akkor tényleg megakadt félúton, és akkor valahol a belekben marad az "idegen anyag".
Kicsit bõvebben fejtsd ki, és akkor hasznosabb válaszokat fogsz kapni. Nem kötekedésbõl írom, de így elég nehéz...
Le nyelt valamit a babád? Mennyi idõs? Dokinál voltatok? Honnan tudod hogy nem jutott el a gyomorba?
A kérdező hozzászólása: Na csajok, ma 2 kaki is volt, de nem volt benne a katica:(

Aki Elmex gyerekfogrémet használ: nem baj, ha a baba lenyeli?

Ezt ajánlotta az orvosunk 20 hónaposomnak zománchiba miatt. Eddig Nenedentet használtunk, arra rá van írva, h. lenylheti. Ezen viszont nem látom. Napi 2X, 3X mosunk fogat. Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Nekünk ugyan nem ilyen van és a nagyobbik fiam is már 4 éves lesz, de szeretnélek megnyugtatni, hogy minden fogkrémet a babáknak, gyerekeknek a koruknak megfelelõen csinálják. Tehát ha az van ráírva, hogy pl 6 éves kortól, akkor az már olyan cuccokat is tartalmazhat, amit nem jó ha lenyelnek. A kisebbeknek pedig úgy csinálják, hogy ha lenyelik, ne legyen gond.

Nekünk ugyan nem ilyen van és a nagyobbik fiam is már 4 éves lesz, de szeretnélek megnyugtatni, hogy minden fogkrémet a babáknak, gyerekeknek a koruknak megfelelõen csinálják. Tehát ha az van ráírva, hogy pl 6 éves kortól, akkor az már olyan cuccokat is tartalmazhat, amit nem jó ha lenyelnek. A kisebbeknek pedig úgy csinálják, hogy ha lenyelik, ne legyen gond.
Hát ez nagyon hasznos válasz, hisz az elmex NEM gyermekfogrém. Nem nem nyelheti le.
A kérdező hozzászólása: Kedves Második: mint a kérdésben is olvasható, Elmex GYERMEKfogkrémünk van, amire az van ráírva, hogy az elsõ fogtól 6 éves korig, csak az nincs konkrétan (mint a Nenedentre), viszont fluoridot tartalmaz, ezért aggódom.
Akkor végkép nem értem hol a gond? "Az elmex csökkentett fluorid tartalmú gyermekfogkrém speciálisan a tejfogak tisztítására és ápolására szolgál. Az elsõ tejfog áttörésétõl kezdve az elsõ állandó fog megjelenéséig használható, körülbelül 6 éves korig, míg a gyermek iskolába kezd járni." csökkentett fluoridos megevésre nem ösztönzõ íz és az elsõ tejfogaktól, nos egy 7 hónapos nem fogja maradéktalanul kiköpni!

Az jó dolog ha a barátomnak lenyelem a spermáját?

Fl éve vagyunk együtt, de már az elején rávett erre a dologra mert nem igazán szerettem volna...:D azóta imádom neki csinálni és már a lenyelés is megy! viszont ezt nem mondanám ugy el senkinek a baráti körömben mert nekem egy kicsit ez olyan \\\'megalázó\\\' vagy nem az? tudom h a fiuk szeretik de más szemében nem megalázó?

Legjobb válasz: Én is lenyelem! Amúgy minek mondanád másnak? Ez csak rátok tartozik! Amúgy Én is picit megalázónak érzem, fõleg, hogy a barátnõim szerint undorító az, ha lenyeli valaki... :S sajnos...

Én is lenyelem! Amúgy minek mondanád másnak? Ez csak rátok tartozik! Amúgy Én is picit megalázónak érzem, fõleg, hogy a barátnõim szerint undorító az, ha lenyeli valaki... :S sajnos...
én az elsõ olyan alkalom óta lenyelem. Valahogy eszembe se jutott, hogy nem kellene, gusztustalan vagy megalázó. Szeretem õt, minden nedvét, ezt is. 8) És az õ szájába is belekerül az én nedve, amikor elmegyek. Neki sem visszataszító ez. Szerintem mindenkinek a magánügyei ezek a dolgok, más véleménye nem számít. amúgy szerintem nem kellene, hogy ez a baráti körödben téma legyen. Mondd, hogy ez a TE magánügyed, nem akarsz errõl társalogni és kész. Ha mindkettõtöknek jól esik, akkor csináld nyugodtan, nem megalázó, hiszen szereted!!! 21(L)
Ha a te gyomrod beveszi, miért ne?
Nekem 1x sikerült lenyelni, bár majdnem visszajött. Aztán próbálkoztam máskor, de nem ment. Elkezdtem öklendezni. Nagyon illúzió romboló lehettem... =) Azóta nem is próbálom, de szerintem annyira nem gáz...csak nekem nem megy. De ha mondaná a barátnöm nem itélném el.
Ez egy nagyon jó dolog, hogy ennyire nyíltak vagytok egymással. Fel tudtál oldódni vele és megtetted amit kért pedig elõször nem is akartad! Ez egy jó kapcsolatnak tûnik, nincs itt semmi megalázó.
Elsõ: Szép kis önellentmondásba keveredtél... :D Amúgy rád is vonatkozik, amit az elõbb írtam, szóval neked sincs miért aggódnod. :)
van akiknem nem tetszik van akiknek igen... van aki undorítónak találja valaki nem... valaki az orál sextõl is undorodik valaki nem... Baráti körömbõl szinte mindenféle beállitottságu, más gondolkodásu személy megtalálható.ettõl még elfogadjuk egymást és nem cikizzük vagy kritizáljuk amiatt amit ö elfogadhatonak tart. amugy én is lenyelem, de ha nem tenném tudom, hogy a barátomnak az se okoznak nagy problémát:)
Milyen "más"? És egyáltalán, kit érdekel "más"? Ez a ti dolgotok, rátok tartozik, senki másnak semmi köze hozzá, és éppen ezért az is teljesen mindegy, hogy mit gondolnak róla. Ez egyes-egyedül rólad és róla szól. Ha te ezt nem érzed megalázónak (saját magánvéleményem: szerintem sem az), és õ sem fogja fel úgy, hogy õ ezzel most megalázott téged, akkor nincsen semmi gond. Plusz alapból sincs benne semmi ilyesmi, szvsz. Egyszerûen egy része a szexnek, ami ha mindkettõtöknek jó, akkor egy remek dolog, és kész. Ha neked is jólesik, ízlik is, akkor teljesen jó, és semmi baj nincs vele - annál is inkább, hogy még egészséges is, lévén tele van vitaminnal. :)
Ez csak kettõtökre tartozik és senki másra.Ezért hülyeség is azon gondolkodni hogy megalázó-e.Szerintem nem megalázó.
Második! :) Aranyos vagy! Az a probléma, hogy az én barátnõimnek nem voltak még komoly kapcsolataik, szerintük az orális szex is undorító :S nem is szeretek velük a szexrõl beszélni :D De amúgy mikor szexelünk nem érzem megalázónak, csak mikor ezek a " barátnõim " rákérdeznek és általában letagadom, de akkor is már az orális szexért is fujgatnak, pedig 19 évesek lesznek nemsokára :S Na lényegtelen ez most! :) A lényeg, Kérdezõ, hogy igaza van itt ennek a pár embernek, aki azt írja, hogy nem kell szégyenkeznünk, a lényeg, hogy mindkettõtöknek jó legyen!!! :)
IGEN , dehogy megalázó, örülni fog neki
Jó, de csak ha nem érzed megalázónak. A szeretkezés a kölcsönösségrõl szól, nem az alázkodásról.
Mindent szabad de semmi sem kötelezõ!!! ez legyen számodra az irány mutató a szexben!!! Azt hogy a többiek mit szólnak ne foglalkozz velük! És nem is kell tudnia errõl senkinek sem! Ez a ti kis szexi titkotok!
az elõttem szóló 2 válaszoló 200% hasznos. Én is osztom a véleményüket.Zseniális megfogalmazás.

Lányok ti lenyelitek a párotok spermáját? És ha valaki lenyeli lehet tőle vmi baja?

Legjobb válasz: Én nem nyelem le, mert rossz az íze. Bár volt mikor lenyeltem, mert az akkori pasim szerette, semmi bajom nem lett tõle. :)

viva la fiesta... wháttáfák????
Barátnõm mindig lenyeli. És még soha nem lett baja tõlem. :D De, ha belegondolsz... ha lenyeli, akkor kanibál?
Én eddig még egyszer sem köptem ki:) Nekem eddigi barátaim spermájának nem volt különösebb íze.
Ha be vagyok indulva akkor símán. :) Van, hogy kifejezetten kellemes az íze. 22l
Én nem nyelem le, mert rossz az íze. Bár volt mikor lenyeltem, mert az akkori pasim szerette, semmi bajom nem lett tõle. :)
Ha félrenyeli, megfulladhat. Ezen kívül nem nagyon...
Vitaminal van teli semmi bajod nem lesz, söt a hormonoknak nagyon jo, de olvas utána!!
[email protected] megsértõdik ha lenyelik felhívja a medvedisznóembert meg babinénit és kihánytatják velük a gechhhittt
Nem tudtad, hogy a spermában ciánkáli, arzén, higany és urán 238 izotóp is van? Nem tudtad, mi? Most aztán jó nagy szarban vagy... És a gyerekkel mi lesz? Terhes is lehetsz...
Nem lesz tõle semmi bajod. Én is le szoktam nyelni, az íze semleges.

Fiúk nektek mi az izgatóbb? Ha a lány orál után lenyeli, vagy diszkréten egy zsepibe kiköpi? Utána ugyanúgy csókoljátok meg a lányt mint előtte?

Csináltam már a barátomnak, volt, hogy lenyeltem (akkor tök meglep?dött, hogy hát ? nem mondta hogy nyeljem le), volt hogy kiköptem(azért se szól semmit) de mégis melyik a tetszet?sebb, jobb érzés nektek?

Legjobb válasz: Én barátnõm is lenyeli. Nem szólnék neki ha kiköpné, de szerintem az olyan mintha én is köpködnék miközben orálisan kényeztetem. Utána szokott egy korty vizet inni, meg én is így nem zavaró senkinek sem.

pfff de lenulláztatok basszus:) miért is?semmi bajom alenyeléssel, de azért neh már ezen muljon bármi is...azért sztem nem ugyanaz ha egy lányt nyalnak..az egy kicsit sos víz izû folyadék, a pasiknak meg egy nagy csomag slejm állagú trutyi amit egybe kell lenyelni...nem egyforma...de mondom nekem nincs vele bajom, ha olyan kedvem van lenyelem, ha nem, nem, de hogy ezért rám szóljon a párom?hát érdekes lenne....nem értem mért fáj egy srácnak ha a barátnõjének nincs gyomra lenyelni..a srácnak ugyis jó volt...én teljes mértékben megértem azokat a csajokat akik nem bírják...
Én barátnõm is lenyeli. Nem szólnék neki ha kiköpné, de szerintem az olyan mintha én is köpködnék miközben orálisan kényeztetem. Utána szokott egy korty vizet inni, meg én is így nem zavaró senkinek sem.
én általában mindig smárolok barátnömmel, miután leápolt. engem hidegen hagy, végülis belölem jött a cucc, meg ha ö se undaorodik töle, hogy a szájában van, akkor én milyen alapon tegyem ezt. valamilyen szinten izgat is.
Én pl le szoktam nyelni, általába iszok utána valamit, hogy még se érezze az izét, õ is szokott utána mikor nekem csinálja...persze ha nincs kéznél semmi iható akkor ugyanugy megcsókoljuk egymást és egyálltalán nem undorodunk tõle:) mi ebbõl egyálltalán nem csinálunk nagy ügyet:P
én mindig lenyelem, és eddig mindenki akivel voltam imádta. ne köpd ki zsepibe, mert az szerintem eléggé illúzió romboló lehet neki. :/ dehogy gondol bele, hogy mi volt! arra gondol hogy ezaz a barátnõm olyan mint egy pornós :D de tényleg! ne görcsölj ezen. L/19
Én akkoris megcsókolom utána a barátomat, ha nem akarja. Nekem ne nyávogjon, õ része az, tûrje. Én se sztrájkolok miután orálisan kényeztetett és meg akar csókolni, akkor õ se ;) :D
Ez természetes, hogy már nem úgy csókol meg mint elõtte, mert a sajátot nyalogatni az egy kicsit bu-zis. Sok lány zsepizik, ami szerintem eléggé lehangoló. Inkább hagyd a testedre menni, azt szeretik a fiúk, én mondom.
A pasiknak az az izgató ha lenyeled, vagy ha az arcodra-melledre-... mehet, de az semmiképp sem izgató, ha beleköpöd egy zsepibe... L/25
Nyeld le!:D
Hát nem tom..a barátom mindig azt mondja neki mindegy mit csinálok a spermájával(kiköpöm vagy lenyelem...)akkor már ugyis kinn van..:) nem is értem mért zavarja a pasikat ha utána kiköpi valaki?minek kéne akkor izgatónak lenni?hisz elmentek, nem mindegy nekik?..
A kérdező hozzászólása: Nekem sem az ízével volna bajom, csak az állag meg a mennyiség...Nem is ez a lényeg, csak szeretnék örömet szerezni neki de nagyon. Kicsit jó volna feldobni a szexet mert kezd sablonná válni. ...ha van esetleg ötlet azt is szívesen olvasnám! Szülõkkel lakik õ is meg én is, így kissé korlátozva vagyunk. :(
en lenyelem. mikor nicns kedvem lenyelni, akkor alapbol zsepibe megy, nem pedig kikopon. szerintem a lenyeles a legkevesebb, ha bajod van vele, inkabb ne engedd a szadba, mert az izet nem a nyelocsoben erzed. nem? a baratom is undorodik a sajatjatol ugyh utana csak puszit adok/kapok, nem is eroltetem. ha keznel vna, iszok vmit vagy utana kimegyek 1 gyors oblogetesre.
De én ezen mindig csodálkozom, hogy a csajnak nincs gyomra lenyelni, milyen undi az állaga, stb...De könyörgöm!!! Ott van a szátokban x ideig mig nem bányásszátok elõ a zsepit. Akkor nektek nem undorítóbb ott tartogatni, hadd érezzétek még tovább az ízt, állagot, stb. Nem egyszerûbb nyelni egyet gyorsan? Te is hamarabb tul vagy rajta, pasid is lényegesen jobban értékeli. Ez persze nem azt jelenti hogy én így gondolom, én semmit nem tartok rajta gusztustalannak és nagyon szívesen lenyelem, nálam ez nem kedv függõ, hogy ha van kedvem nyelem, nincs, akkor kiköpöm. Csak mondom ezt a felfogást tényleg nem tom megérteni... Másik meg hogy a paik utálnak csókolózni utána, mert hogy érzik az ízét...könyörgöm, lenyeljük, nem cucctól csöpögõ szájjal megyünk oda, én pl sose érzek semmilyen ízt akkor se mikor õ csinálja nekem és csókol meg utána és õ se vágja a fintorokat, meg semmi...sztem miután lenyeltem, baromira nem érezni az ízét. Nem tom, ez a saját tapasztalat, csak csodálkozom egyesek írásain.

Fiúk, szerintetek k*rvás, ha a lány lenyeli a spermát?

Legjobb válasz: miért az mennyivel nõiesebb ha kiköpi ? :D én még Sosem köptem ki, mindig lenyelem. Ha egyszer már a számban van nem mindegy?! meg sokkal egyszerûbb is, én nem undorodok tõle ugyhogy nálunk ez nm probléma. Ha fiú lennék nem szeretném azt látni az orgazmusom utan fel percek hogy köpköd a barátnõm, abból nekem az jonne le hogy nem is akarta igazán és gusztustalannak tartja. 18/L

miért az mennyivel nõiesebb ha kiköpi ? :D én még Sosem köptem ki, mindig lenyelem. Ha egyszer már a számban van nem mindegy?! meg sokkal egyszerûbb is, én nem undorodok tõle ugyhogy nálunk ez nm probléma. Ha fiú lennék nem szeretném azt látni az orgazmusom utan fel percek hogy köpköd a barátnõm, abból nekem az jonne le hogy nem is akarta igazán és gusztustalannak tartja. 18/L
Dehoyg is! Ez a helyes cselekedet. Ugye D?
Nem krvás. Imponáló:) Azok a legjobb csajok.
A prostik lenyelik fõleg ha fizetsz érte.A sperma egyáltalán nincs tele vitaminnal és egyéb egészséges dolgokkal.
http://hvg.hu/egeszseg/20101011_antidepresszans_hatasu_sperma Ugyanúgy bejuthat a szervezetbe szájon keresztül, mint puncin.
A sperma többek között C-vitamint, kalciumot, klórt, kreatint, fruktózt, tejsavat, magnéziumot, nitrogént, foszfort, káliumot, nátriumot, B12-vitamint és cinket is tartalmaz. A k*rvák igen egészségesek. Igaz, ezek nem nagy mennyiségben vannak jelen egy adagban, de sok kicsi sokra megy.
Akkor egyél sokat!:)
Csak tényeket írtam, véleménynyilvánítás nélkül. Miért szólsz be, kisfiam?
Te vagy az, Apu?Nem is tudtam, hogy 74 évesen itt nyomod.Amúgy ezen az oldalon mindenki nyilváníthat véleményt, jobb ha tudod, papa. A spermában nagyon elenyészõ mennyiségben van vitamin fehérje és egyebek.Én inkább maradok a tejtermékeknél.
Hihetetlen, te kötözködsz, de az enyémet törli a moderátor... Szóval: ezen az oldalon mindenki nyilváníthat véleményt, amennyiben a kérdésre ad választ. Te nem ezt tetted, te csak gyökér módon beszóltál. Én is leírtam, hogy kevés van benne ezekbõl a dolgokból, nem értem, miért ismétled meg. Egyébként a tejtermékek nagyon rossz tápanyagforrások, nem kell hinni a nagymamának. Húst kell enni zöldséggel.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de légyszi privátba vitatkozztok :)
Egyáltalán nem k*rvás, sõt...:)
Pedig ha a k**ák lenyelnék nagyon egészségesek lennének, mert az ondó telis-tele van vitaminokkal, és tápanyagokkal :D igazi apatej :D
Igen, mert te is nyelsz, mint egy torkosborz!
Azám :D mármint helyes cselekedet, nem k*rvás hanem pornós :D ez nagy különbség :D
nekem nemoszt nemszoroz, csak takarítás szempontjából jobb ha lenyeli.
Dehanemnyelni akkor is õ takarít :D
Ha nem nyilvánosan csinálja, akkor nem mind1?
De teljesen mindegy, bár nyilvánosan ki nyel ondót? :D
Ha pénzt kérsz érte.:)
Mostani barátnõm van hogy lenyelni, van hogy nem :D volt már, hogy öklendezett tõle :D de na, hát nincs mindig formában az ember :D
A k..vák általába nem nyelik le. Hiszen ha lesz..nak egy nap 20-30 pasit, annak a g..ije mégis hová férne beléjük? Szóval ha lenyeli egy csaj, azzal bizonyitja a szeretetét , és az odaadását a hõn imádott párja iránt.
#9 Leszel a barátnõm? :D
Nem ribis, csak ha pénzt kérsz érte.:)

Szereted, ha csaj lenyeli a ge*it? :D Te kóstoltad már a sajátodét/másét? :D

Arra lennék kíváncsi, hogy szeretitek-e, ha mi, csajok lenyeljük a spermát? Nekem nincs most pasim, még nem szex-eltem, de jó lenne tudni, hogy mi a jó nektek. Elég, ha a szánkra élveztek vagy le is nyeljük? :D Miért jó, ha lenyeljük? Az íze milyen?

Legjobb válasz: Amennyiben a pasinak bejön és neked se "derogáló" szerintem érdemes. Én személy szerint szeretem ha lenyeli, de ha lány nem szeretné nem erõltetném, még nem kóstoltam, de az íze pasinként változó :)

Amennyiben a pasinak bejön és neked se "derogáló" szerintem érdemes. Én személy szerint szeretem ha lenyeli, de ha lány nem szeretné nem erõltetném, még nem kóstoltam, de az íze pasinként változó :)
Szerintem még 50szer tegyétek fel ugyanazt a kérdést, kicsit másképp fogalmazva...
Szerintem undorító. Az arcra/szájra élvezés csöppet perverz, de ha a csaj nem undorodik tõle, akkor lehet. Egyébként nekem sincs most senkim... F/27
hány éves vagy, 12??
szerintem menj, aludj egyet:)
bár téged is inkább lenyeltek volna anno
Hány éves vagy õszintén?
Egy ronda nagypofájú gecci lehetsz a valóságban....:D Tûzre a kis csitrikkel!
SZiasztok, én is felpontoztam mindenkit :D:D:D A nyomorult Te vagy...én már adtam egy korrekt választ, csak Te nem értetted..mert csak 11-es az IQ-d :DDDD
A kérdező hozzászólása: Ti még mindig itt vagytok? xDDDDDD nem unjátok még? xDDDDDD De viccesek vagytok istenem, szánalmas emberek LOL! :DDDDDD Lepontoztam mindenkit HAHA! Csákányka nyomorkák xDDDD
Hmm.A fogalmazásodból kiderül hogy TE(igen te, ne pislogj) nem vagy több 11 nél.Mert ha több lennél akkor oda írtál volna valami reális kort.Bár lehet azt se hitte volna el senki:P kellemes álmodozást.Flegma pi*sa
elõzõ vagyok, 14-f
Szerintem az izgató nagyon ha a lány lenyeli a spermát és játszik vele de fõleg az hogy ez neki is tetszik különben nem jó
jaaaaaaj úúúúúriiiiisteeeeeen lepontoz minket, megyek sírok anyunak:(:( û õõõõ. amúgy meg. hogyha annyira nem érdekel a véleményünk, akkor... minek kérdezel?:O:O:O:O
én meg felpontoztam mindenkit háhá :D valaki pontozzon fel engem is, így fair :P
Szerintem meg növeszd meg a pattanásaidat a mellkasodon aztán kérdezz ilyeneket
A kérdező hozzászólása: Lepontoztam mindenkit barátnõmnél... :DDDD Csocsesz XD
hûûûû de menõ vagy. és ezzel most szerinted kinek lesz rosszabb? csak te tûnsz méginkább kis hülyének.
A kérdező hozzászólása: nyelem be mint a kacsa XDXDXD te meg szopod mer le vagy pontozva XDXDXD
Ezek után úgy megnézném az arcodat, amikor majd elõször teletöltik a kis szájacskádat, te pedig nyelni fogod engedelmesen, mintha annyira ízlene... :D
A kérdező hozzászólása: anyátokat xD levagytok xD
vagy még 3 szorosan is ezazz ahwww :DXD
Pontozzá má le* elírtam de így legalább kétszeresen lepontozhatsz xD
énis felpontoztam mindenkit potozzámá le :D
A kérdező hozzászólása: le lett pontozva mindenki a suliból puszika :)
Én is felpontoztam mindenkit.. :D Amugy szerintem sem vagy több 11-nél... mi minek irjunk normális választ ha te se tudtál normális választ irni?.. szánalmas p*csa :)
A kérdező hozzászólása: érdekelsz? XD
Hûhasztakrva, lepontoz minket, mostmár lehetünk emosok... :'(
A kérdező hozzászólása: Nem 11 éves vagyok, de igazából lényegtelen. Aúgy qrvára hidegen hagy a véleményetek, én egy normális választ nem kaptam, mióta beírtam, szerintetek én vagyok a hülye? :D Gondolkozzatok már el kicsit magatokon! :D Mindenkit pontozok le a francba, szóval nekem nem gáz, ha írtok! :DDD
Szeretem, ha le is nyeli a végén, de azt nem szeretném, ha a párom gec*nek hívná közben, ez olyan közönséges... Amúgy lehet szidni, de én a sajátomat nem szoktam kóstolgatni. Másét meg aztán fõleg nem. 24/F
és te érted, hogy ilyenkor még fölösleges felkészülni? fogyatékos ribi.
A kérdező hozzászólása: maradj már!!!! nem akarok csak fel szeretnék készülni majd az alkalomra!!!!! érted te????
szánalmas vagy angyalom, hogy egyáltalán eszedbejut ez a kérdés, bõven ráérsz még ezzel foglalkozni, te elfajzott kis k.rva! 15-6 éves korod elõtt nem kéne g.cit nyelni, de te úgyis fogsz. szánalom a köbön!
A kérdező hozzászólása: Több vagyok 11-nél nem kell aggódni.. ti meg húzzatok a jó ______ francba! ;)
bas*ad meg magad! mit képzelsz? ne ezeken gondolkodj majd ha lesz pasid... -.-" utállom amikor az ilyen éretlen pi*csák mint te ilyet kérdeznek inkább FOGD BE
Figyelj kislány, miután ezt elolvastad görgess egy kicsit feljebb és olvasd el mi van a lap tetejére írva pirossal! Menni fog? ;)
A kérdező hozzászólása: 11, baj?
A kérdező hozzászólása: Ti meg minek jöttök ide??? Húzzatok innen, ha valami nem tetszik!!!
A kérdező hozzászólása: 17.24-es köszi szépen!
minek teszel fel provokáló kérdéseket, hogyha nem bírod a kritikát? ez igenis provokáló kérdés, mert milliónyi ilyen volt már. elolvashattad volna azokat is.
A kérdező hozzászólása: nem találtam olyan kérdést amibe mindent leírtak volna. azért tettem fel semmi másért, és mit kell kritizálni azt sem tudjátok ki mi vagyok hány éves! nem vagytok kicsit szánalmasak amugy?
talán 11 évesen nem ilyenekkel kellen foglakozni nem gondolod?? utánna meg jön egy ilyen kérdés hogy jajj segítség teherbe estem h monmdjam meg a szüleimnek?mit kell csinálnom!!! undorító vagy h 11 évesen ezen töröd a fejed!
nem vetted még észre, hogy minél jobban elküldöd az embereket, egyesek annál jobban piszkálnak?:D pl én is:D
te akartad, hogy válaszoljunk, nem fogunk elhúzni :D
és ha húzzunk innen, akkor mégis minek kérdezel tõlünk, akik szánalmasak vagyunk?:P jóval több vagy 11-nél? mennyivel?:D fél évvel? 2 évvel? esetleg még 3-mal is?:O:O
A kérdező hozzászólása: nem 11 vagyok jóval több!!!!!! húzzatok innen
Akkor majd én összefoglalom Neked: a pasik szeretik , ha a nõk szájába élvezhetnek, és a nõ lenyeli a váladékot ..de ha ezt te elsõre bejátszod, akkor az süt le rólad, h egy kis ribanc vagy az ilyen jellegû "játék"-hoz el kell telnie egy kis idõnek, és ki kell alakulni egy olyan bizalmi kapcsolatnak, amit nem 11 évesen fogsz elérni..
akkor több kérdést kell megnézni, több kategóriában!:O okoska. hidd el, millió ilyen kérdés volt már, és az összes kérdésedre megadják a választ. csak lehet, hogy 3 másodpercnél több ideig kellett volna olvasgatni, bár tudom, hogy ez a mai 10-13 éves korosztálynak már rennnndkívól fárazstó.
te kérdezed tõlünk, hogy nem vagyunk szánalmasak? :D eléggé ironikus, hogy ezt egy olyan kérdezi, aki gyakorikérdéseken akarja megtanulni a szopást. 15/L
jah pár héttel/hónappal vagy több 11nél mi?
A kérdező hozzászólása: Most mi van?

A fiúk szeretik, ha a csaj lenyeli, lenyalogatja?

Tudom, hülye egy kérdés, de kiváncsi vok, h van-e aki nem szereti. Pl. ha utánna csókolózunk akkor nem fura, hogy a saját "ízüket" érzik a csaj szájában? nah ezt a kérdést már megint jól feltettem, el?re is bocs.

Legjobb válasz: Fiú vagyok.Ha veled lenyeleti,akkor õ miért undorodik tõle?Engem nem zavarna,ha már képes rá hogy lenyelje.Az ilyen pasinak nem kéne lenyelni a spermáját.Most aztán lehet lepontozni,nem érdekel!

Fiú vagyok.Ha veled lenyeleti, akkor õ miért undorodik tõle?Engem nem zavarna, ha már képes rá hogy lenyelje.Az ilyen pasinak nem kéne lenyelni a spermáját.Most aztán lehet lepontozni, nem érdekel!
Az én barátom imádja ha orálisan kényeztetem, fõleg ha lenyelem utána a...-t. Viszont utána szigorúan tilos szerinte puszit vagy csókot váltani. Õ nem szereti érezni a saját ízét. Miután egy rágót bevettem utána már mehet a csók. Elég idegesítõ, de végülis logikus.
Az én párom szereti, tetszik neki, hogy lenyelem, ez is szerintem az teljes elfogadás része... hát igen érezni utánna a csóknál, de azért elég hamar elmúlik, s aztán már nem zavaró, de neki sem tetszett a saját íze...- mondtam is neki, hogy no akkor nekem...lenyelem, de nekem sem mindig tetszik az íze, de azért lecsúszik :P Sõt az én páromnak az is tetszik, ha a kezével csinálja nekem, s olyan lesz tõlem a keze, s akkor ha az ujját kicsit nyalogatom... nekem az én saját ízem, hát nem kellemetlen az íze, de azért nem hiányzik..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Barátom mindig megcsókol utánna:) Nah jó, ezért is hülye a kérdés. De várom a további válaszokat is, fiúktól elsõsorban:)
én is le szoktam nyelni a barátomnak, és õ sem viszolyog utána a csóktól, sõt. szerintem nem is szabad, milyen már, hogy rágót kell bevenni, hogy ne érezze azt, amit az elõbb a szádba eresztett... na mindegy. egyébként ha egy picit szétnézel itt (kérdezõ), akkor látod, hogy csomó pasi tett már föl olyan kérdést, hogy "a barátnõm miért nem akarja lenyelni? én úgy szeretném!". fene tudja miért jó nekik, de ha ennyire jó, hát legyen meg ez az öröme. de ha a barátom egyszer is kijelentené, hogy nem csókol meg, mert spermaízû a szám, hát leshetné, mikor nyelem le legközelebb.
mindig lenyelem a barátomét
Én nem nyelem le, és utána nincs csók, inni szoktam utána kicsit és akkor nem gáz, de sztem nem kiváncsi a saját ízére.Én sem engedem neki miután õ csinált jót h megcsókoljon, eleinte még engedtem de mivel õ sem engedi ezért én sem.Volt már mikor lenyeltem de aztán rögtön ittam rá mert nem vmi jó az íze.De attól függ h mit eszik illetve iszik elõtte.Az ananásztól más lesz az íze és az kibírható.

Fiúk! Nektek miért jó, ha a lány lenyeli a spermátokat?

Miért okoz ez örömöt?

Legjobb válasz: hát még nem volt ilyenben részem, de nem is vágytam rá, hogy a barátnõm lenyelje. pontosabban mondva ha akarta se volna engedtem volna meg neki.

hát még nem volt ilyenben részem, de nem is vágytam rá, hogy a barátnõm lenyelje. pontosabban mondva ha akarta se volna engedtem volna meg neki.
mert akor nem kell letörölni sehonnan!
igazából nem az a jó ha lenyeli hanem az a rossz ha kiköpi baromi kiábrándító amikor köpködi kifelé
Mert ez is az elfogadás jele. Én sem törlöm feszt le a punciját háztartási papírral, mikor kinyalom és benedvesedik...
Gyorsan kicsókolja a szájából :D
1: nem engedted volna meg neki? Aztán azt mégis hogyan..? :)
En nem varom el tole mivel en se tennem meg gusztustalan
Mert így érezteti velem, hogy teljesen befogad. Nincs annál lehangolóbb, ha finnyáskodva kiszalad a WC-be köpni.
Engem beindít :)
Mert ezzel is kifejezi hogy mennyire szeret
1-es te hülye vagy...

Mi történik a lenyelt ondóval? Egészségtelen ha a barátom orális kielégítése után lenyelem?

Legjobb válasz: nem gyomorba való. sosem volt oda való. csak a férfiak találták ki,mert elmebetegek. ne nyeld le ha nem akarod.

nem gyomorba való. sosem volt oda való. csak a férfiak találták ki, mert elmebetegek. ne nyeld le ha nem akarod.
gyomor gyereked lesz
szegény ketteskének milyen kiegyensúlyozott, örömteli sexuális élete lehet.. :D
bocs..egyeskének..
Azért mert nem nyeli le, máris rossz a szexuális élete -.-'
Az ondóban sok szelén van, jót tesz az egészségednek, bár a párod ugyanennyi szelént veszít a testébõl. Talán ezért élnek tovább a nõk?
Elvileg sok benne a vitamin. Semmi bajod nem lesz tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!