Találatok a következő kifejezésre: Ha a lehet telefonálni is, (7 db)

a PRO szóból arra gyanakszom, hogy jóval több funkciója van.
A Skype PRO kifejezetten nagyfelhasználásra való.. pl: Hotelek.
A PRO nem program, csupán egy díjcsomag volt.

Ha tabletba van lehetõség 3G webstick-re, akkor rendben h van netem (20as kártyát tennék bele), de egyben telefonálni is tudok vele? Vagy csak internet célt szolgál a stick?

Legjobb válasz: A 3G modemes tabletekbe ugyanúgy kell beletenni a SIM kártyát, mint bármelyik okostelefonba. Vagyis oldalt. Sticket nem lehet rá csatlakoztatni. De ahhoz, hogy telefonálhass vele, valamelyik mobilszolgáltatótól kell beszerezned a feltöltõkártyás vagy elõfizetéses SIM kártyát, illetve a hozzá tartozó mobil telefonszámot.

A 3G modemes tabletekbe ugyanúgy kell beletenni a SIM kártyát, mint bármelyik okostelefonba. Vagyis oldalt. Sticket nem lehet rá csatlakoztatni. De ahhoz, hogy telefonálhass vele, valamelyik mobilszolgáltatótól kell beszerezned a feltöltõkártyás vagy elõfizetéses SIM kártyát, illetve a hozzá tartozó mobil telefonszámot.
A SIM kártyát netre és telefonálásra is aktiválni kell, ezt a mobilszolgáltatónál teheted meg. Ingyen semmi nincs, még tablettel sem (csak a wifi).
A kérdező hozzászólása: Az rendben van, de csak annyi van odaírva hogy : " 3G Webstick támogatás: Van" akkor arról lényegében, 20-as kártyával tudok telefonálni? mert netem az van rajta.. de errõl a géprõl lenne szó-> [link]
Concorde kinai gagyi.
a webstick nem egyenlõ azzal, hogy beépített 3G modem van benne. az azt jelenti, hogy kapsz hozzá egy USB-OTG kábelt, és abba te usb-s mobilnetes stick-et tudsz csatlakozni, akkor azzal fog mûködni jóesélyel. kérdésre válaszolva, bár már leírták, igen, tudnál rajta akár telefonálni is, de ehhez olyan elõfizetés kell(az ilyen usb-s mobilnetekhez nincs, sõt, mondjuk telekomnál erre figyelmeztettek is, hogy hívást nehogy indítsunk róla, mert ugyan lehet, de drága(nem is szándékoztam volna kipróbálni, szóval nem tudom végülis, mi az igazság, az is lehet, hogy alap esetben hangcsomag nincs is aktiválva).
Vodánál, tabletes elõfizetéses díjcsomagokhoz (3G-s tablethez): van benne hanghívási lehetõség. Havi díja: 9000 ft.


Létezik olyan az interneten hogy ingyenes telefonálás mobil telefonra? Olyant már hallottam hogy vezetékesre lehet de még mobiltelefonra még nem, létezik ilyen? És ha nem akkor melyik a legolcsóbb megoldás amellyel lehet külföldre is telefonálni?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Amíg a mobilszolgáltatók ekkora haszonkulccsal dolgoznak addig kizárt. Senki nem vállalja át tõled egy mobilszolgáltató hívásának a költségeit.

Nem hiszem. Amíg a mobilszolgáltatók ekkora haszonkulccsal dolgoznak addig kizárt. Senki nem vállalja át tõled egy mobilszolgáltató hívásának a költségeit.

Milyen online telefon / VOIP megoldás a legjobb, ha elsősorban Magyarországon akarok telefonálni? A cél hogy minél olcsóbb, vagy ha lehet ingyen legyen. Vonalas számokat, esetleg mobil számokat is.

Legjobb válasz: Ha ingyen akarsz telefonálni vannak megoldások, de ezekkel nekem csak a bajom gyûlt meg. Állandóan megszakad, minõsíthetetlen minõségû. Nekem õk beváltak: http://budgetalk.com Pénzbe kerül, de jó.

Ha ingyen akarsz telefonálni vannak megoldások, de ezekkel nekem csak a bajom gyûlt meg. Állandóan megszakad, minõsíthetetlen minõségû. Nekem õk beváltak: http://budgetalk.com Pénzbe kerül, de jó.
https://www.webcalldirect.com/ 4 éve használom, és megvagyok vele elégedve.

3g s tablet funkcionálhat telefonként is? Tehát ha belerakom az elofizus sim kártyám, akk rendesen lehet vele telefonálni? A sim kártyárol?

Legjobb válasz: Hello! Ha bele lehet tenni sim kártyát akkor igen. Nekem is volt egy tabletem és ugyan úgy lehetett, de sajnos csak kihangosítva ezért én egy fülhallgatót dugtam rá. Nézd meg és próbáld ki. Remélem tudtam segíteni.

Hello! Ha bele lehet tenni sim kártyát akkor igen. Nekem is volt egy tabletem és ugyan úgy lehetett, de sajnos csak kihangosítva ezért én egy fülhallgatót dugtam rá. Nézd meg és próbáld ki. Remélem tudtam segíteni.

Lengyelországbol lehet e magyarországra telefonálni saját sim kártyámrol? Ha nem, akkor Lengyelországban mennyibe kerül a legolcsobb sim kártya, amin valamennyi lebeszélhetőség is van?

Legjobb válasz: Használhatod a saját SIM kártyádat, ha feltöltõs vagy tegyél rá pénzt, ha elõfizetéses, akkor utólag itthon kapod meg a számlát a kinti beszélgetésekrõ is. Esetleg érdemes aktiválni a roaming szolgáltatást. Kint csak kiválasztod a neked megfelelõ szolgáltatót és kész. Nem árt ha elõre tájékozódsz a percdíjjakról.

Használhatod a saját SIM kártyádat, ha feltöltõs vagy tegyél rá pénzt, ha elõfizetéses, akkor utólag itthon kapod meg a számlát a kinti beszélgetésekrõ is. Esetleg érdemes aktiválni a roaming szolgáltatást. Kint csak kiválasztod a neked megfelelõ szolgáltatót és kész. Nem árt ha elõre tájékozódsz a percdíjjakról.
hát igen...pénzt azt tegyél rá, elég drága lehet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!