Találatok a következő kifejezésre: Ha a lehet telefonálni (16 db)

Melyik az az android alkalmazás amivel lehet telefonálni ha wifi és nem kártyáról szedi a pénzt?

Egyszer hallottam egyik ismer?sömt?l, hogy úgy szokott hívni hogy van wifi-re rámegy aztán neten keresztül. Mondta nekem hogy ez valami android alkalmazás és ennek a nevére lennék kiváncsi. (Sony Ericsson neo V-m van ahoz is jó?)

Legjobb válasz: skype

skype
Viber Ha van WIFI és a másik személynek is megvan az alkalmazás...
Igen, a Viber. De ahhoz mindkét félnek netkapcsolatban kell lennie, okosteló szükséges hozzá, illetve, hogy õ is Viber tag legyen. Ha mindkét félnek van WiFije akkor ingyenes, bár úgy hallottam, hogy 3G-n se csinál nagy adatforgalmat.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. de nekem olyan program kell amivel ugyanolyan telefonos kapcsolatot lehet létesíteni mint hálozatos hívás közt. De ennél az egyik hálozaton van a másik wifirõl
Ilyen ingyenes alkalmazás nem létezik. Legalábbis én még nem találtam rá, pedig keresem gõzerõvel.

Ha a nokia 7070 prims telefonhoz adnak sztereo fülhallgatót az azt jelenti, h lehet azzal telefonálni?

Úgy értem, hogy tudok úgy telefonálni vele, mintha haedsettel beszélnék?

Legjobb válasz: Természetesen lehet. Ahol a kábel kettéagazik vagy egy kis egység, amiben benne van a mikrofon, és a hívásfogadó gomb.

Természetesen lehet. Ahol a kábel kettéagazik vagy egy kis egység, amiben benne van a mikrofon, és a hívásfogadó gomb.


Valaki tud egy olyan programot tabletre amivel lehet telefonálni és bármelyik telefon kicseng rajta? (a program google playen legyen de ha nem ott van nem gond)

Kaptam egy tabletet és rengeteg programot kerestem ami telefonálásra való de a telefonomat próbáltam felhívni és nem mutatott semmit.Lécci segítsen valaki!

Legjobb válasz: Ingyen telefonálás nincs. A szolgáltatások 99%-ához elõre be kell fizetni egy összeget, és azt tudod lebeszélni. Az 1% hátterében valamilyen susmus van.

Ingyen telefonálás nincs. A szolgáltatások 99%-ához elõre be kell fizetni egy összeget, és azt tudod lebeszélni. Az 1% hátterében valamilyen susmus van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.De az az 1% nagyon rossz háttérhangot ad?Megtudnád adni azt a programot esetleg ha van ingyenes?
1%-ot értsd: nem tudok ilyenrõl, ami nem azt jelenti, hogy nincs, de nagyon nem jellemzõ. Ha van is ilyen szolgáltatás, nem biztos, hogy holnap v. két hét múlva is lesz.
A kérdező hozzászólása: Ja értem.
a PRO szóból arra gyanakszom, hogy jóval több funkciója van.
A Skype PRO kifejezetten nagyfelhasználásra való.. pl: Hotelek.
A PRO nem program, csupán egy díjcsomag volt.
Hívni nem, csak internetezni.
A kérdező hozzászólása: de azt olvastam, h pl a galaxy tab 2, 3 al lehet, meg a nexus 7 el is, tesztbe írták
Igen. Interneten keresztül skypeval.
A kérdező hozzászólása: öhm, nem a skypra írták, mert az ugye internet alapú, de majd utánanézek és kérdezek máshol is

Milyen online telefon / VOIP megoldás a legjobb, ha elsősorban Magyarországon akarok telefonálni? A cél hogy minél olcsóbb, vagy ha lehet ingyen legyen. Vonalas számokat, esetleg mobil számokat is.

Legjobb válasz: Ha ingyen akarsz telefonálni vannak megoldások, de ezekkel nekem csak a bajom gyûlt meg. Állandóan megszakad, minõsíthetetlen minõségû. Nekem õk beváltak: http://budgetalk.com Pénzbe kerül, de jó.

Ha ingyen akarsz telefonálni vannak megoldások, de ezekkel nekem csak a bajom gyûlt meg. Állandóan megszakad, minõsíthetetlen minõségû. Nekem õk beváltak: http://budgetalk.com Pénzbe kerül, de jó.
https://www.webcalldirect.com/ 4 éve használom, és megvagyok vele elégedve.

3g s tablet funkcionálhat telefonként is? Tehát ha belerakom az elofizus sim kártyám, akk rendesen lehet vele telefonálni? A sim kártyárol?

Legjobb válasz: Hello! Ha bele lehet tenni sim kártyát akkor igen. Nekem is volt egy tabletem és ugyan úgy lehetett, de sajnos csak kihangosítva ezért én egy fülhallgatót dugtam rá. Nézd meg és próbáld ki. Remélem tudtam segíteni.

Hello! Ha bele lehet tenni sim kártyát akkor igen. Nekem is volt egy tabletem és ugyan úgy lehetett, de sajnos csak kihangosítva ezért én egy fülhallgatót dugtam rá. Nézd meg és próbáld ki. Remélem tudtam segíteni.
Bemehetsz oda, ahol vetted. lehet, a kártya nem jó hozzá.
Hol vetted? Független, vagy a kártyád szolgáltatójáé?
A kérdező hozzászólása: T-Mobile-os, a szerzõdés meghosszabításával vettem
Vidd be szervizbe, hátha ott többet mondanak. :/
Vedd le a mobilinternetkapcsolatot a telefonodrol es jo lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!