Találatok a következő kifejezésre: Ha a lehet (25859 db)

Már lehet venni a Győri ETO - Bayern München meccsre jegyeket? Ha lehet, akkor hol lehet venni? Ha nem lehet, akkor mikortól lehet?

Elnézést a kicsit ostoba kérdésért, de eddig nem jártam foci meccsekre és nem tudom, hogy ez hogyan zajlik.

Legjobb válasz: Most komolyan lesz egay Gyõri ETO-Bayern München meccs?? Én azt hittem, hogy csak egy kitalált h.ülyeség.... Bocsi az Offért :)

Most komolyan lesz egay Gyõri ETO-Bayern München meccs?? Én azt hittem, hogy csak egy kitalált h.ülyeség.... Bocsi az Offért :)
Persze hogy lesz egy barátságos hülyeség, de alsóhangon 10 rugó a jegy :D
ezen a héten még csak a bérletesek vehettek jegyet, jövõ hétfõtõl vásálrolhat bárki (árusító helyek: ETO Shop, gyõri belvárosi látogatóközpont vagy neten) http://www.eto.hu/index.php?lan=hu&m=120

Ha a tésztán nem érezni hogy romlott attól még lehet az? Az ok amiért kérdezem, hogy kint állt éjszaka fõzés után másnap délig.

Legjobb válasz: Ha tojásos tészta, akkor könnyen lehet romlott. Ha tojás nélküli, akkor max. nagyon száraz lehet.

Ha tojásos tészta, akkor könnyen lehet romlott. Ha tojás nélküli, akkor max. nagyon száraz lehet.
Szerintem annak semmi baja.
Én egészen biztosan kidobnám.
Mi van rajta? Mibõl van a tészta? Én dobnám a kukába :)
a tészta nem romlik valami könnyen...
De ha valami tejszínes, húsos tészta, akkor azért elég necces :) Vagy üres, kopasz tésztáról van szó?

Sokan mondják hogy nem lehet sexelni ha a csajnak menszije van, sokan meg azt mondják lehet? Most akkor lehet vagy nem?

a fogamzásgátlós védekezésre értem.

Legjobb válasz: Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..

Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..
A kérdező hozzászólása: ugy értem olyankor állitólag nem esik teherbe valaki szerint meg ugye pont akkor esik teherbe mert azok a termékeny napok
Ha fogamzásgátlót szed akkor nem mindegy mikor lennének neki? Amúgy meg általában nem a menszesz idõpontjára esik a peteérés. Az elég ritka. De nem kizárt. Édesanyám pl. azt mondta, hogy õk orvoshoz jártak és az derült ki, hogy a menszesz idején van a peteérése.
Teherbe eshet akkor is, igen. Van rá esély. De nem azokat nevezik a termékeny napoknak... Egyébként marhára nem egészséges olyankor szexleni.
1. fogamzásgátló szedése esetén nem értelmezhetõ az a fogalom, hogy "termékeny nap". 2. termékeny napoknak a normál (nem gyógyszerrel kontrollált) nõi ciklus közepét értik, értsd: mensturáció elsõ napjától számított 14. nap környékét. Ekkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek. Ettõl eltérõ napokon is elõfordulhat, de sokkal kisebb eséllyel (hagsúlyozom: Gyógyszer nélküli ciklus!) 3. Fizikailag lehetséges a szeretkezés menstruáció alatt, ha ahhoz mindkét félnek kedve van, semmi nem tiltja, de a szervezet ilyenkor fogékonyabb a fertõzésekre, és sérülékenyebb is. Ezért csak óvatosan! 4. Õszintén, mielõtt elkezdesz szeretkezni, gyógyszerrel elnyomni a ciklusod és mensi alatt szexszelni, elõször tanulj, nézz utána annak, mit csinálsz!!! Ez az elméleti tudás kevés ehhez. Véleményem szerint a minõségi szexhez elméleti tudás is kell. Addig csak állati szinten marad. L27
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Miből lehet észrevenni ha a tejföl rossz?

túl savanyú, vagy sok rajta a savó vagy penészes a teteje? vagy mi?

Legjobb válasz: Megkóstolod és nem finom, savanyú, erjedt. Ha sokat állt akkor penészes is lehet simán. Én megkóstolni szoktam ha finom és nem kiköpni valóan ocsmány ízû akkor ehetõ, ha olyan eldönthetettlen, de még ehetõ kategóriát üti meg akkor valamibe gyorsan belefõzöm, sütöm.

Megkóstolod és nem finom, savanyú, erjedt. Ha sokat állt akkor penészes is lehet simán. Én megkóstolni szoktam ha finom és nem kiköpni valóan ocsmány ízû akkor ehetõ, ha olyan eldönthetettlen, de még ehetõ kategóriát üti meg akkor valamibe gyorsan belefõzöm, sütöm.
Az érzékszervi bírálat, magyarul a kóstolás. ha neked nem ízlik, ne fogyaszd el. tejfölnél sem a savanyúság, sem a só mennyiség nem releváns minõsítõ. a savanyúság szubjektív érzés, ki így, ki úgy szereti. a savó értékes , természetes anyag, egyszerûen fel kell keverni a sûrû tejföllel és máris homogén lesz. a penész más kérdés, bár, ha idõben észreveszi valaki, azt is ki lehet mélyen kannállal alányúlva emelni a többi közül, de biztos, ami ziher, ne bajlódjunk vele, inkább dobjuk ki.
***... savó mennyiség...

Ha a gyermekem Németországban született (2010-ben), az apja és én is magyar állampolgárok vagyunk, (így ö is az lett) lehet e valamennyi idö után automatikusan német, esetleg kettös állampolgár? Ha ö lehet én is megkaphatom utána?

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy az hogy egy adott országban születik akor még nem kapja meg az állampolgárságot, pláne ha egyik szülõ sem az adott ország állampolgára. de az meg pláne abszurdum lenne ha ezekután még te is megkapnád :) ilyen nincs ez nem így mûködik.

én úgy tudom hogy az hogy egy adott országban születik akor még nem kapja meg az állampolgárságot, pláne ha egyik szülõ sem az adott ország állampolgára. de az meg pláne abszurdum lenne ha ezekután még te is megkapnád :) ilyen nincs ez nem így mûködik.
A kérdező hozzászólása: ezért kérdezem... A konzulátuson zagyváltak vmit, hogy 8 év után mi is megkaphatjuk egy ismerös emlegetett valami 4 évet, én sem tudom. Nem mintha ez lenne a legfontosabb csak gondoltam, ha lehetösege van ra. Sajnos mindenki mást mond, minden portálon mást írnak, még a konzulátuson sem tudnak megegyezni, hogy is van pontosan. Ha majd egyszer világos lesz a helyzet...
jah én is félreértelmeztem kicsit a kérdést. tehát ti még most is ott éltek? és már elég régóta? mert akkor más lehet a helyzet.. sõt ha már annyi ideje akkor tényleg nem kizárt hogy megkaphatjátok ti is.. azt hittem hogy csak épp kint született a gyerek de ti itthon éltek már.
A kérdező hozzászólása: egészen pontosan 5 éve élünk kint és úgy tervezzük, szeretnénk még maradni. A magyar állampolgárságomat nemnagyon szeretném feladni, ha kettösre mód van úgy megfontolnám. Bár lehet nincs rá lehetöség, akkor úgysem aktuális.
az én nagyim amcsiba ment és amikor az unokatesóim megszülettek, automatikusan amerikai állampolgárok lettek de a nagyim ettõl még nem lett amerikai állampolgár és ez tuti így volt40 évvel ezelõtt

Mi lehet ha a mensi nem vérzéssel kezdödik, hanem barnázással? Mostanában kell megjönnie.

duphastont szedtem 4 napja fogyott el.de a mensi nekem vérrel kezdödik

Legjobb válasz: Lehet egy picike hormonzavar, de lehet, hogy most így jön meg de lehet, hogy babád lesz. Minden lehet :-)!

Lehet egy picike hormonzavar, de lehet, hogy most így jön meg de lehet, hogy babád lesz. Minden lehet :-)!
A kérdező hozzászólása: este fürdésnél piros lett, de kevés és nem valami igazi vér.görcsölök is, nem bizom a babában.de reménykedem
A kérdező hozzászólása: és megint semmi csak barna foltocska csak, azt hittem fürdés után hgoy végre vér, de nem , most mi van akkor?
Nekem az elsõ fiam jelzett így be. Dettó így. De én nem szedtem D-t.

Ha a derekam 50-54 cm attól még lehet rajtam fölösleg nem?

Legjobb válasz: ha alacsony vagy akkor persze h lehet. Egyébként meg lehet hogy valaki derékig sovány, de csípõtõl lefele meg kerekebb.

ha alacsony vagy akkor persze h lehet. Egyébként meg lehet hogy valaki derékig sovány, de csípõtõl lefele meg kerekebb.
Ha 140 cm vagy. A fölött nem hinném.
Azért az 50 és 54cm között van kölönbség, én 165cm vagyok, 56 cm a derekam és van rajtam 1 kis felesleg.
Ez nem gyógyszer, nyugodtan szedheted, de ha bizonytalan vagy, akkor az orvosodat kérdezd meg.
Lehet kálcium pezsgõtablettát inni, én is ittam napi rendszerességgel. A terhesség nem feltétlenül jelenti azt, hogy tönkre mennek a fogaid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!