Találatok a következő kifejezésre: Ha a leesik (174 db)

Szereti a szagotokat.
Jelölés? Arra gondoltam, hogy azért fekszik rá, hogy a ruha átvegye az õ szagát.

Csajok ha a fiúk hülye kérdéseket tesznek fel nektek akkor nektek leesik hogy esetleg tetszetek neki?

Úgyértem hogy normális ember nem emgy oda csak azért egy lányhoz legyen ismer?s /ismeretlen hogy megtudja pl h mi a kedvenc kajája esetleg mit csinált aznap, miylen órája lezs miylen könyvet olvas stb.... Legalábbis sztem . Szóljon ha valaki ezzel nem ért egyet. Amúgy csak én érzem úgy hogy ezek a kérdések cikik? Mert ha megnézek pár kérdést mindig ezeket látom kérdezz sokat ezt és ezt...

Legjobb válasz: igen, ebbõl nekem tutira leesne :D a lányoknak ennél kisebb jelek, célzások is leesnek... Néha tévesen, de próbálkozni szabad :)

igen, ebbõl nekem tutira leesne :D a lányoknak ennél kisebb jelek, célzások is leesnek... Néha tévesen, de próbálkozni szabad :)
igen de amilyen ronda béna vagyok ez tuti nem igaz!!
nem ciki!! 2.
Velem is történt már ilyen. A szitu, hogy épp táncot tanultunk volna, de a beállítással szenvedtünk. A pasi egyszer csak felállt és odajött hozzám azzal a szöveggel hogy "ti most lefagytatok?". Hát mit mondjak hirtelen köpni-nyelni nem tudtam.... Ja és hozzáteszem, hogy 27 volt a csávó, de szerintem aranyos:) 18/L
Szerintem tök jó ha a fiú akár ilyen formában is elmeri kezdeni a beszélgetést. De mondjuk az a "Bocsi, mennyi az idõ?....stb. (az ilyen full átlagos kérdéseket) nem árt kerülni .
En eszrevennem..:) de vannak kivetelek is...az egyik osztalytarsammal(fiu) nagyon joban vagyok, minden titkunkat megosztjuk egymassal, de szigoruan csak baratok vagyunk! De szerintem a tobbseg nem igy van;)14/L

Mikor van peteérés? Ha a hőmérséklet leesik vagy felmegy?

Legjobb válasz: Szia! A legtermékenyebb idõszak elött leesik a hõ,az ösztrogén termelése miatt.

Szia! A legtermékenyebb idõszak elött leesik a hõ, az ösztrogén termelése miatt.

Ha a reggeli hőm "hirtelen leesik" 36, 2-re, másnap 36, 5, és ez marad 4 napig, majd felmegy 36, 7-36, 8-ra, azt jelenti h volt pém, igaz? De mikor a legjobb együtt lenni?

Úgy tudom, ha már magas a h?, megvolt a pé?! Onnantól érdemes akciózni h leesik a h??

Legjobb válasz: Hát ha leesik a hõd akkor kb. 15 órád van arra, hogy a megtermékenyüljön a petesejt, mert kb. addig életképes. De mi van ha dolgoztok épp akkor? Ez így elég necces. Érdemes kitapasztalond, hogy kb. hányadik nap van PÉ-s, és akkor elõtte 2 nappal, aznap, ill. utána 2 nappal kéne szexelnetek. A sperma 4-5 napig is elélhet, szóval így nem maradsz le semmirõl! sok sikert. 32 hetes ikerpocakos

Hát ha leesik a hõd akkor kb. 15 órád van arra, hogy a megtermékenyüljön a petesejt, mert kb. addig életképes. De mi van ha dolgoztok épp akkor? Ez így elég necces. Érdemes kitapasztalond, hogy kb. hányadik nap van PÉ-s, és akkor elõtte 2 nappal, aznap, ill. utána 2 nappal kéne szexelnetek. A sperma 4-5 napig is elélhet, szóval így nem maradsz le semmirõl! sok sikert. 32 hetes ikerpocakos

Ha a hő leesik 3.4-re, de a menstruáció elmarad, és a hő is felugrik 37.1, 37.3-ra, akkor biztos a terhesség?

4 napja késik, és reggeli (majdnem egész napos) rosszulléteim is vannak, el?tej szer? is szivárgott... A teszt negatív, ugye lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szóval akkor újra... Ha a hõ leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció elõtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hõ is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?

A kérdező hozzászólása: Szóval akkor újra... Ha a hõ leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció elõtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hõ is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?
A kérdező hozzászólása: Csak azért írok, mert kíváncsiak voltatok. Voltam dokinál, van baba:) Köszi mindenkinek a drukkot
nem tudom, de kiváncsi lennék majd rá, hogy végül mi is lett.
Kedves Válaszolók! Ne mondjuk azt, hogy kismama, mikor nem tudhatjuk biztosra! nagyon rossz, ha aztán meg csalódik... a hõ másmiatt is megemelkedhet, ha tünetet meg sokszor csak beképzeljük, produkáljuk. bocsánat, hogy ezt írom. persze drukkolok!
sajna szerintem nem vagy terhes. ki kelettvolna hogy mutassa a teszt
én a negatív tapasztalatomat írom le. Nekem 6 napot késett, és nekem is magas volt a hõm, és egy rakás más tünet is meg volt, de sajna a 6. napon meg is jött nagyon erõs görcsölés közepette. Tehát ne éld bele magadat.
Nagyon ajánlom a CLEARBLUE tesztet(1500-2000Ft)!!Egy nemrégi felmérés szerint a legérzékenyebb teszt!! De ettöl függetlenül menj el dokihoz, mert az egyik kollegám feleégének még 6 hetesen is - volt az összes tesztje, januárban volt 1 éves a kisfiuk:)
Gravii HCG, Gabriel, Easy Perganent, ezek mind 20-as érzékenységûek. Vagy a Qupido, ami 10-es de kevés helyen lehet kapni. A Coraxra is azt mondják érzékenyebb a többinél. Simán lehetsz babás sezrintem. Sõt szereintem az is vagy, ha ezek a tünetek. Szóval nézz holnap egy újabb tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem, One Minute-val (25ml-nél jelez pozitívat). Amúgy az elsõ babánál 6. héten lett pozitív. Ugye attól lehet baba, hogy még nem mutatja? És melyik érzékenyebb még ennél is? köszi
Hát eléggé gyanús vagy, szint majdnem biztos hogy terhes vagy! Figyu ma teszteltél? Mennyit maradt el a mensid? Vegyél még egy tesztet egy érzékenyebbet és nézd meg reggel.
szívbõl gratulálok!

Kicserélik ha a laptop billentyüzetének pár gombja leeseet?

Legjobb válasz: persze. jó pénzért mindent.

persze. jó pénzért mindent.

Ha valakinek leesik a körme (teljesen) sose nő már vissza?

nem történt meg velem csak kiváncsi vagyok:)

Legjobb válasz: De visszanõ :-)

De visszanõ :-)
dehogyisnem, azonnal elkezd visszanõni.
én meg úgy jártam, a 2. vagyok különben, hogy gyerekkoromban ahogy kinyitottuk a liftajtót, átment a lábujjam fölött, és a nagylábujjamon a körmömet lenyiszálta teljesen. de legnagyobb megdöbbenésemre egyáltalán nem fájt, a mai napig nem értem, hogy lehet, meg sem éreztem, utána sem fájt, nem is vérzett vagy ilyesmi. és nagyon hamar teljesen visszanõtt.
Úgyvan. Nekem egy sebesülés miatt le is tépte az orvos a nagylábujjamon a körmöm gyerekkoromban. Hát nem volt kellemes :)
Nagypapámnak az egyik ujján leesett, de visszanõtt. Kicsit hullámosabb mint a többi, de rendesen visszanõtt. Általában mindenkinek visszanõ teljesen pár hónap alatt (kb. 6 hónap) de van amikor a sejtek talán mátrix sejtek? nem biztos... na szóval amikor annyira megrongálódnak, hogy már nem tud visszanõni a köröm. De ez az eset nagyon ritka.

Mennyi a minimum métere annak, ha valaki leesik valahonnan, és BIZTOSAN belehal?

Szerintem 5 méterről már simán meghal. De ezt még csodával túlélheti...nem?

Legjobb válasz: attól függ mire esik. ha jól tudom az eiffel torony volt a legmagasabb pont, ahonnan leesett valaki és túlélte

attól függ mire esik. ha jól tudom az eiffel torony volt a legmagasabb pont, ahonnan leesett valaki és túlélte
Másfél méteres zuhanásba is bele lehet halni. Az a lényeg hogy landolsz. Mellesleg vannak rá példák hogy a 4. 5. 6. emeletrõl kiesett emberek is túlélik a zuhanást. Az pedig barátok között is 10 méter feletti magasság.
Ismert olyan eset, hogy valaki 40 méterröl esett le, és pár karcolással megúszta...
van aki fél emeletbe is van aki a 10 emeletet is túléli ha mondjuk bokorra esik.
A kérdező hozzászólása: Betonra esésre..?
Ismerõsöm negyedik emeletrõl esett betonra, háttal. Kómába esett, két hónapig nem volt magánál, de most már a sántításán kívül nem látszik semmi. Ha fejre esel, akkor én mondok neked egy 5. emeletet.
A világrekord 10160 méter. (Nincs elírás.) Ejtõernyõ nélkül. Tehát ha az a kérdés, hogy BIZTOSAN, akkor konzultálj Felix Baumgartnerrel.

Terhesség elején hogy alakul a testhő? Még magasan van vagy lehet ingadozó is? Ha néha leesik, az rosszat jelent?

Legjobb válasz: Terhesség alatt már nem kell hõt méricskélni, nincs semmi jelentõsége! Rakd el jó mélyre a lázmérõt, mert csak aggódni fogsz, ha esetleg lentebb esik, vagy ingadozik! Boldog babavárást!4

Terhesség alatt már nem kell hõt méricskélni, nincs semmi jelentõsége! Rakd el jó mélyre a lázmérõt, mert csak aggódni fogsz, ha esetleg lentebb esik, vagy ingadozik! Boldog babavárást!4
A ciklus második felében a hõ felfele megy, akkor is ha nem vagy terhes. Ennek a termelõdõ progeszteron az oka. Amikor megjön akkor a progi szint leesik ezzel együtt a hõ is.
10 hetes vagyok nekem soha amiota terhes vagyok nem ment fel a höm, eleinte mericskeltem de aztan rauntam, 35, 5-36, ennyi.en is furcsaltam, irtam kerdest az oldalra azt irtak nem mindenki egyforma.nem attol van a baba nem?

Ha a nemvárt után 2 nappal leesik a hőm 36, 9-ről 36, 6-ra, lehetek babás?

http://ciklus.hu/images/diagramok/f2ca6fa77ff48ad87143d9082d.. A vérfolt, inkább csak nagyon világos-barnás folyás.

Legjobb válasz: Hát ha esik le a hõd, az nem jó jel, valószínû meg fog jönni.

Hát ha esik le a hõd, az nem jó jel, valószínû meg fog jönni.
Én menstruációra szavaznék, hiszen 3 napja már vérezgetsz. De a holnap végleg eldönti majd.
A kérdező hozzászólása: Nálam nem szokott ilyen barnás folyás lenni, mielõtt megjönne. Ezért nem tudom hova tenni:(
Sajnos attól, hogy nem szokott, most még lehet...
A kérdező hozzászólása: Értem:( Na, majd holnap jelentkezem:) Remélem minden ok lesz.
Szerintem is megjön. A sok barnázgatás lehet progi hiány is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!