Találatok a következő kifejezésre: Ha a lecsúszik és (9 db)

Ha séta közben mozog a bébi, tényleg nagyobb az esélye h "lecsúszik" és beékekődik? Fejjel lefelé van, befordúlt már.

Félek,nehogy baj legyen,még korán van.

Legjobb válasz: Nyugi, nem attól indul be a szülés, hogy a baba feje beékelõdik, amikor te sétálsz.. A szülés beindulását a lepényben felszabaduló hormonok okozzák, esetleg valami nagyon komoly külsõ sérülés, de az ugye ritka.. nem az, hogy lecsúszik :))) Nyugodtan mozogj, ha jól esik, sétálj, mert neked is jót tesz.. Én még az utolsó napokon is ugyanúgy végeztem a házi és a kerti munkámat, mint rendesen. Nekem már a 4. babám született, de mindegyikkel végig dolgoztam otthon, rendes idõre születtek.

Nyugi, nem attól indul be a szülés, hogy a baba feje beékelõdik, amikor te sétálsz.. A szülés beindulását a lepényben felszabaduló hormonok okozzák, esetleg valami nagyon komoly külsõ sérülés, de az ugye ritka.. nem az, hogy lecsúszik :) )) Nyugodtan mozogj, ha jól esik, sétálj, mert neked is jót tesz.. Én még az utolsó napokon is ugyanúgy végeztem a házi és a kerti munkámat, mint rendesen. Nekem már a 4. babám született, de mindegyikkel végig dolgoztam otthon, rendes idõre születtek.
nem :)

Nektek is ha bedugjátok és kihúzzátok a punciból a farkatok kicsit lecsúszik a gumi és kb 2 centire log le?

16.5-17cm a farkam tövénél 13venti körbe közepénél 14 elméletileg nem kéne ,hogy csuszáljon mert átlag felsőhatárán vok nem az alján azért lennék kíváncsi másnak is van-e ilyen tapasztalata aki nem kis p4csű

Legjobb válasz: Nekem egyszer benne maradt a barátnõmbe. A lecsúszás sajnos elõfordulhat, fõleg kihúzásoknál érdemes figyelni.

Nekem egyszer benne maradt a barátnõmbe. A lecsúszás sajnos elõfordulhat, fõleg kihúzásoknál érdemes figyelni.
úgy kell felhúzni, hogy ne maradjon benne levegõ, és áll a szerszámod, mint a kõ :D
akkora farkam van mint neked kb, de nem csúszik le, vmit rosszul csinálsz :D 21/F
Húzzál rá gumikesztyût.Az öt újból egy biztos jó lesz.
Velem is elõfordult már, hogy lecsúszkált. Ha érzem, hogy lassan jövök, mindig kiveszem és ellenõrzöm, hogy minden rendben, majd csak utána teszem vissza. :) 24F

Terhességem 31. hetében járok. Néha, ha sokat állok, úgy érzem, hogy a baba szinte lecsúszik és beáll/ül a szülőcsatornába (vagyis nagyon lemegy). Kicsit feszít ilyenkor, de nem görcsöl és mást sem érzek. Normális ez ennyi idős terhesen?

Legjobb válasz: Normális.Valószínû azért van mert már a baba is egyre jobban nõ ilyenkor, na meg a méhed is.A méhet tartó szalagoknak kicsit több feledatuk van és emiatt természetesek a hasonló feszítõ érzések.nekem is voltak idõszakonként amik rendszerint egy két hét alatt megûntek.38 hetes kismama

Normális.Valószínû azért van mert már a baba is egyre jobban nõ ilyenkor, na meg a méhed is.A méhet tartó szalagoknak kicsit több feledatuk van és emiatt természetesek a hasonló feszítõ érzések.nekem is voltak idõszakonként amik rendszerint egy két hét alatt megûntek.38 hetes kismama

Ha a gumi lecsúszik és nem vesszük észre akkor eshetek teherbe?

A problémám a következ?,nem szedek semmilyen gyógyszert, csak a gumit használjuk.Menstruációm után 2 nappal szeretkeztünk, gumival!És a gumi lecsúszott mi meg nem vettük észre. És nem tudom hogy ennek lehet e következménye vagy lesz e következménye,mert a menstruációm el?tte 6 napig tartott vagyis a 8. nap szeretkeztünk!Most még nem eshetek teherbe ugye?Még nem szeretnénk gyereket. Segítsetek!

Legjobb válasz: Szia!Igaz nagyobb az esélye a l3-l4. napon való teherbe esésnek, de minden megtörténhet. Hallottál már az esemény utáni tablettáról? Szerintem fel kellett volna keresned egy nõgyógyászt, még mindig szivesebben irnak fel neked egy tablettát mint, hogy megszakitsák a terhességed. Nem szégyen segitséget kérni és senki sem fog elitélni a tetteidért. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Szia!Igaz nagyobb az esélye a l3-l4. napon való teherbe esésnek, de minden megtörténhet. Hallottál már az esemény utáni tablettáról? Szerintem fel kellett volna keresned egy nõgyógyászt, még mindig szivesebben irnak fel neked egy tablettát mint, hogy megszakitsák a terhességed. Nem szégyen segitséget kérni és senki sem fog elitélni a tetteidért. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Ha lecsúszik a nuvaring attól még hat? Mármint sokszor kell újra feljebbnyomnom. és tovább is tartott a menzesz sokkal. és barnás folyás volt. Ez normális? Terhesség kizárt!

Legjobb válasz: Ha lecsúszik attól még hat. Igazából akár ki is veheted egy idõre, ez benne van a leírásában is. A menzesz hosszúságával és a barnás folyással mindenkép keress meg nõgyógyászt!

Ha lecsúszik attól még hat. Igazából akár ki is veheted egy idõre, ez benne van a leírásában is. A menzesz hosszúságával és a barnás folyással mindenkép keress meg nõgyógyászt!

10 hetesen kell-e félnem a diabétesz vizsgálat eredményétől ha néha-néha lecsúszik pár chips és csoki? Szerintetek?

Mostanában inkább a chips-t kívánom(abból is a sósat) és nem az édeset.Nem iszom édesít?szeres italokat inkább gyümileveket és ásványvizet.

Legjobb válasz: nem a chips vagy a csoki mennyisege dont a terheleses vizsgalaton, akkor nem ehetsz majd egyiket se, ha hajlamos vagy a cukorbetegsegre, akkor ugy is az lesz az eredmeny, ha csak gyumolcsot eszel nasinak

nem a chips vagy a csoki mennyisege dont a terheleses vizsgalaton, akkor nem ehetsz majd egyiket se, ha hajlamos vagy a cukorbetegsegre, akkor ugy is az lesz az eredmeny, ha csak gyumolcsot eszel nasinak
Elsõ vagyok!! Ne félj, ezzel az erõvel, végigparázhatnád a terhességed, mert mindig vagy ezt hallottad, vagy valaki köhögött, stb. Nyugi, minden rendben lesz.Élvezd ezt a szép állapotot!! Viszont annyi, hogy a sok nasizás közepette arra azért figyelj, hogy ne hízz nagyon sokat.
Mármint a cukorterheléses vizsgálatra gondolsz? Mert akkor nem. Vérvételre éhgyomorral kell menni, elõzõ este meg azért ne egyél meg 5 tábla csokit. Ha nem erre gondoltál akkor bocsi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:) Igazából attól félek a legjobban hogy cukorbeteg leszek a terhesség alatt.Az apukám anyukája cukorbeteg, senki más a családban.
tök mindegy mit eszel, sajnos benne vagyok a témában. Egy egészséges szervezetben szinte állandó a cukorszint, ha 5 tábla csokit, 1 kg szõlõcukrot eszel is meg, bármit soha semmilyen körülmények között nem mehet x érték fölé. Ha kicsit feljebb megy az már csökkent glukóz-tolerancia (diéta kell) illetve ha bizonyos határ fölé, akkor kialakult cukorbetegség.
elso vagyok, nekem anyukam cukorbeteg, nekem semmi bajom es a terhesseg alatt sem volt baj a cukrommal
Hopp!!!! masodik, nem elso, bocsi es meg annyit, hogy baratnom csaladjaban senki sem volt cukorbeteg, o megis beteg volt terhesseg alatt
Én a tehesség alatt lettem cukros szurtam magam megszültem két három hónap mulva elmúlt.ne idegeskedj!

A szemoldok piercing mindenkinek lecsuszik idovel? Es ha mar megunta valaki es kiveszi, akkor mennyire csunya marad a lyuk?

Legjobb válasz: egyik ismerõsömnek volt és kivette és nem is látszik egyáltalán, mert a szemöldöke eltakarja (pedig nem nagy a szemöldöke)

egyik ismerõsömnek volt és kivette és nem is látszik egyáltalán, mert a szemöldöke eltakarja (pedig nem nagy a szemöldöke)
Idõvel (pár év) elvékonyodik a bõr, olyankor célszerû újra szúratni, vagy kivenni. Nekem nem maradt nyoma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!