Találatok a következő kifejezésre: Ha a lecsúszik (28 db)

Észreveszem ha a gumi lecsúszik szex közben? Bővebben lent

17 éves fiú vagyok és csak akkor dugtam ha volt rajtam gumi. barátn?m jöv? hónapban kezdi szedni a tabikat de addig is érdekel hogy ha szex közben véletlenül rosszul van felhúzva a gumi akkor fogom érezni ha már nincs rajtam?

Legjobb válasz: nem lesz gond, érezni fogod, ha lecsuszik..

nem lesz gond, érezni fogod, ha lecsuszik..

Mit tegyek, ha a szandálom pántja lecsúszik a sarkamról?

A szandál méretre jó, viszont nem csatos, és nem is elég gumis, így kb fix méretű a pánt. Alaphelyzetben pont a méretem, de ha megyek benne akkor pár lépés után lecsúszik a sarkamról. Nincs valami trükk, amivel ezt ki lehetne küszöbölni? Vissza cserélni nem akarom, mert annál jobban tetszik, valami olyan megoldásra gondolok, hogy valami csúszácsökkentő matrica ami megtartja a lábon vagy valami hasonló.

Legjobb válasz: nekem nincs kézügyességem,ezért valakivel akinek van, szûkebbre varratnám! Nekem is van ilyen szandim de nekem nem csúszik le,ezért mondom!

nekem nincs kézügyességem, ezért valakivel akinek van, szûkebbre varratnám! Nekem is van ilyen szandim de nekem nem csúszik le, ezért mondom!

Mit tegyek ha folyton lecsúszik a pántnélküli koktélruhám?

Holnap megyek egy házibuliba,ahol mindenki kicsípi magát.Nekem is van egy szép pántnélküli koktélruhám,viszont mellben nem vagyok erős és folyton csúszkál.PErsze lesz alattam pántnélküli melltartó,de az is vele együtt csúszkál.Idegesítő,hogy félpercenként meg kell igazgatnom.Van erre vmi praktika? Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Esetleg tûzd hozzá a melltartódhoz vagy pár öltéssel varrd hozzá.

Hozzákapcsolhatod a melltartóhoz, vagy egy vékony, színben hozzáillo pántot varrsz a ruhához.
Esetleg tûzd hozzá a melltartódhoz vagy pár öltéssel varrd hozzá.
szöögeld a gerincedhez meg a bordáidhoz, a szögbelövõ király hozzá
A kérdező hozzászólása: nm tömöm ki:D azt hiszem akkor marad a huzogatás, de köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Ez nem rossz ötlet, megprobálom.Köszönöm
vagy a gagyibb megoldás, ha normális melltartót veszel fel, és még az fölé egy bolerót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Színben passzoló hullámcsattal is oda tudod erõsíteni, én így szoktam, nekem is van egy ilyen idegesítõ ruhám. :D
ne igyál koktélt!!
tömjed ki

Egy jobb munkalehetőséget találtam a mostaninál, csakhogy napokon belül kezdenem kellene. De ha a felmondási időmet le tölteném a mostani helyemen, lecsúsznék róla. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Csak úgy tudsz továbblépni, ha meg tudsz egyezni a jelenlegi munkáltatóddal. Elvileg ilyenkor beleszoktak menni, hogy nem kell letölteni a teljes felmondási idõt. Gyakorlatilag valahol már olvastam, hogy nem is tarthatna vissza, ha Te szólsz hogy sikerült más cégnél munkát találnod. De mindenrõl papír kell, szóval olyat ne csinálj hogy csak úgy gondolsz egyet és nem mész be.

Csak úgy tudsz továbblépni, ha meg tudsz egyezni a jelenlegi munkáltatóddal. Elvileg ilyenkor beleszoktak menni, hogy nem kell letölteni a teljes felmondási idõt. Gyakorlatilag valahol már olvastam, hogy nem is tarthatna vissza, ha Te szólsz hogy sikerült más cégnél munkát találnod. De mindenrõl papír kell, szóval olyat ne csinálj hogy csak úgy gondolsz egyet és nem mész be.

A gumi szeretkezés közben ha félig lecsúszik, akkor oldalt folyhat ki sperma? Lehetek ettől terhes? Vegyek be inkább 72 órás tablettát?

Legjobb válasz: Ha egybõl észreveszitek, elvileg nem folyik ki belõle semmi. De mondjuk ha nem veszitek észre és úgy csináljátok végig, akkor a mozgás hatására "kipumpálódhat" belõle az anyag... Te tudod, hogy hogy történt. Szerintem nem kell a tabi, csak összezavarod a szervezeted. Kicsi az esélye, hogy így ess teherbe.

Ha egybõl észreveszitek, elvileg nem folyik ki belõle semmi. De mondjuk ha nem veszitek észre és úgy csináljátok végig, akkor a mozgás hatására "kipumpálódhat" belõle az anyag... Te tudod, hogy hogy történt. Szerintem nem kell a tabi, csak összezavarod a szervezeted. Kicsi az esélye, hogy így ess teherbe.
Egyáltalán nem lehetsz így terhes mivel, ha csak félig csúszott le a gumi (nem teljesen) és a barátod pénisze elegendõen merev volt akkor nem jöhetett ki az oldalán semmi. De amikor visszahúzzátok a helyére azt lehetett volna látni, h van ott valami. Amúgy ne aggódj

Most menő, ha valaki nem hord sem övet, sem alsógatyát, s a lecsúszó nadrágját mindig fel húzogatja?

Több ilyet láttam mostanában. Most nem a boxert hanem a seggüket villantják. Ez divat lett vagy honnan ered?

Legjobb válasz: azért mert melegszendvicsek mind ,kis nyomi pávák, a gyász egye meg a hajhagymájukat

azért mert melegszendvicsek mind , kis nyomi pávák, a gyász egye meg a hajhagymájukat
Nem volt még "szerencsém" ilyesmit látni :D De remélem nem is kell, mert messzemenõen kimeríti a vizuális környezetszennyezés fogalmát. Egyébként nem értem, hogy mi a jó ebben. Szerintem igénytelen. Ehhez képest egy letolt gatya kilógó boxerrel majdhogynem egy esztétikus valami XD
Szerintük igen. Szerintünk NEM!!!
m*g*h = 1/2*m*v² g*h = 1/2*v² v = ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!! ;)

Ha a gumi lecsúszik és nem vesszük észre akkor eshetek teherbe?

A problémám a következ?,nem szedek semmilyen gyógyszert, csak a gumit használjuk.Menstruációm után 2 nappal szeretkeztünk, gumival!És a gumi lecsúszott mi meg nem vettük észre. És nem tudom hogy ennek lehet e következménye vagy lesz e következménye,mert a menstruációm el?tte 6 napig tartott vagyis a 8. nap szeretkeztünk!Most még nem eshetek teherbe ugye?Még nem szeretnénk gyereket. Segítsetek!

Legjobb válasz: Szia!Igaz nagyobb az esélye a l3-l4. napon való teherbe esésnek, de minden megtörténhet. Hallottál már az esemény utáni tablettáról? Szerintem fel kellett volna keresned egy nõgyógyászt, még mindig szivesebben irnak fel neked egy tablettát mint, hogy megszakitsák a terhességed. Nem szégyen segitséget kérni és senki sem fog elitélni a tetteidért. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Szia!Igaz nagyobb az esélye a l3-l4. napon való teherbe esésnek, de minden megtörténhet. Hallottál már az esemény utáni tablettáról? Szerintem fel kellett volna keresned egy nõgyógyászt, még mindig szivesebben irnak fel neked egy tablettát mint, hogy megszakitsák a terhességed. Nem szégyen segitséget kérni és senki sem fog elitélni a tetteidért. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Ha a barátnőmmel a zuhanyzó alatt akarok szexelni gumival akkor van vm amire oda kell figyelni? Gondolok itt arra, hogy lecsúszik könnyen a gumi? Vagy nem ajánlatos mert a síkosító hamar lejön róla? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Elsõ a biztonság,lehetõleg ne essetek el,ne legyetek mindenhol szappanosak.Saját tapasztalat,hogy vízre kivülrõl annyira nem síkos a lány,belül persze igen,de ez a dolog nehezíti a behatolást.Sok síkosító vizes alapú,ami vízre feloldódik,szóval használni lehet az elején. 23 L

Elsõ a biztonság, lehetõleg ne essetek el, ne legyetek mindenhol szappanosak.Saját tapasztalat, hogy vízre kivülrõl annyira nem síkos a lány, belül persze igen, de ez a dolog nehezíti a behatolást.Sok síkosító vizes alapú, ami vízre feloldódik, szóval használni lehet az elején. 23 L

Ha séta közben mozog a bébi, tényleg nagyobb az esélye h "lecsúszik" és beékekődik? Fejjel lefelé van, befordúlt már.

Félek,nehogy baj legyen,még korán van.

Legjobb válasz: Nyugi, nem attól indul be a szülés, hogy a baba feje beékelõdik, amikor te sétálsz.. A szülés beindulását a lepényben felszabaduló hormonok okozzák, esetleg valami nagyon komoly külsõ sérülés, de az ugye ritka.. nem az, hogy lecsúszik :))) Nyugodtan mozogj, ha jól esik, sétálj, mert neked is jót tesz.. Én még az utolsó napokon is ugyanúgy végeztem a házi és a kerti munkámat, mint rendesen. Nekem már a 4. babám született, de mindegyikkel végig dolgoztam otthon, rendes idõre születtek.

Nyugi, nem attól indul be a szülés, hogy a baba feje beékelõdik, amikor te sétálsz.. A szülés beindulását a lepényben felszabaduló hormonok okozzák, esetleg valami nagyon komoly külsõ sérülés, de az ugye ritka.. nem az, hogy lecsúszik :) )) Nyugodtan mozogj, ha jól esik, sétálj, mert neked is jót tesz.. Én még az utolsó napokon is ugyanúgy végeztem a házi és a kerti munkámat, mint rendesen. Nekem már a 4. babám született, de mindegyikkel végig dolgoztam otthon, rendes idõre születtek.
nem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!