Találatok a következő kifejezésre: Ha a lapos (119 db)

Mi történik ha a lapos elem két végét a makkhoz teszem?

Csak azért érdekel mert egyik felhasználó irta h jó érzés:O de szerintem nem lehet jó

Legjobb válasz: bennem van egy üveg kékfrankos, de az ilyen kérdésektõl sírni tudnék xD

bennem van egy üveg kékfrankos, de az ilyen kérdésektõl sírni tudnék xD
Laposelemmel nem mûködik, szakírsd le valaminek a kábeljét dugd be a konnektorba és annak a két végét nyomd a farkadhoz. Ha rendesen csinálod 3-4 perc alatt olyan orgazmusod lesz h beszarás!
Kedves Kérdezõ! Az 100% hogy a szüleid be voltak tépve, mikor téged csináltak, igazam van?
Apám, te hülye vagy:)
Szerintem dugd be inkább egy konnektorba:D
Hozzáérinted és világítani fog. xDDD Ekkora ökörséget. xD Kajak mindjárt elsírom magam.
Kipróbáltam. Semmi hatás.
A nyelvedhez érintve csíp. A farkadhoz téve is csípni fog gondolom. Inkább ne próbáld ki. Keress egy csajt, és az majd leápolja a makkod:)
Nekem van lapos elemem....:D de nem fogom kipróbálni :D
na most kiváncsivá tettél de nincs itthon lapos elem szal megvárom amíg valaki megteszi és leírja :D
A kérdező hozzászólása: ne kritizálj én is csak olvastam
Lehet hogy tényleg csipné, mint a nyélvünket. DE: Az asszony vett egy elektromos masszirozót.Vállat és mást kezelgetnek vele, állitható milyen erõsen, és pulzálva csinálja-e vagy sem.Az izmod megmozditja akkor is ha lazán akarod tartani. Azt tettem a makk marcira, semmi.Ráhúztam a "bûrt" vagyis a fitymámon keresztül stimuláltam, fasza volt!Kár, hogy a max-nál nagyobbra már nem lehetett állitani mert úgy lehet hogy még okésabb lett volna. Az elektroszex elképzelhetõ hogy jó... Valami kiscsaj irt be nemrég, laposelemes csiklóorgazmussal kapcsolatban, kiváncsi lennék...

Fiuk! A lapos hasat szeretitek jobban, vagy ha nem teljesen lapos, hanem van rajta egy kicsi plusz?

http://weheartit.com/entry/30607184

Legjobb válasz: mind2 szép tud lenni de a 2. jobban bejön

mind2 szép tud lenni de a 2. jobban bejön
csiki-csiki-csikicsikicsikicsikicsiki! :DDDDD
++++++ Rem. érthetõ :P De az enyhén kockahassal sincs baj! :)
A kérdező hozzászólása: Azt a jelre irtam, nem erre de mind1.
"De az enyhén kockahassal sincs baj! :) " "ami ilyen nagyon kockas?" Kész... erre már nem lehet mit mondani....
A kérdező hozzászólása: Hahah utolso elotti, tetszettel!:D nekem is ilyen van mint a kepen a csajoknak :) Utolso..hmm nemertem, hogy mostanaban mert jon be a pasiknak ennyire egy csajon a kockas has:S:)
Kérdezõ: Igen! :)
mindkettõ nagyon cuki, bármelyik van neked, jól megcsikizném a hasadat h könnyesre nevessed a szemed :P F
A kérdező hozzászólása: Elso! Kockas hasra gondolsz?:D ami ilyen nagyon kockas?
Ha van rajta egy kicsi plusz.

Milyen marú ló a legjobb lovaglásra? Mennyire jó az, ha a lónak alacsony vagy lapos a marja?

Legjobb válasz: ha magas akkor könyen hátra csuszik a nyereg és jobban alá kell párnázni,hogy ne törje fel.talán ha laposabb akkor kényelmesebb de azért az se jó ha tul lapos,kifejletlen ugymond "hátba végzödõ" ez elég csúnya és lovaglás iránt sem bisztos ,hogy elönyös.

ha magas akkor könyen hátra csuszik a nyereg és jobban alá kell párnázni, hogy ne törje fel.talán ha laposabb akkor kényelmesebb de azért az se jó ha tul lapos, kifejletlen ugymond "hátba végzödõ" ez elég csúnya és lovaglás iránt sem bisztos , hogy elönyös.
Hacsak nem szõrén akarsz lovagolni, tökmindegy. Akár alacsony, akár magas marú a ló, lehet úgy nyergelni, hogy ne legyen probléma. A magas marnál figyelni kell, hogy a nyeregnek is megfelelõen magas markamrája legyen, illetve illik jobban alápárnázni. Alacsony marnál ajánlott a szügyhám, hogy helyén tartsa a nyerget, másként könnyebben elcsúszik. Akárhogy is, gyakorlat kérdése, ha jól megtanultál nyergelni, akkor bármilyen a lovad marja, nem okozhat problémát.

Ha hátul lapos a fejem, hogyan kössem össze a hajam?

Sajnos ilyen béna fejformát örököltem, emiatt mindig csak kiengedett hajjal vagyok, ami meg sem tudok növeszteni, mert akkor nagyon rálapulna hátul a fejemre.:( Szeretném lófarokban is hordani néha. Hogy csinálhatnám meg, h ne t?njön olyan laposnak hátul? Most vállig ér? hajam van, ami hátul kicsit rövidebb. De ha tudtok vmi jó hosszú hajat, akk meg is növeszteném akár:)

Legjobb válasz: Talán ha hosszú hajat szeretnél,akkor úgy,hogy felül olyan 3-4 centis és így fokozatosan lefelé,és ritkuljon el a vége..Tökre divatos is,és nem lesz lapos a hajad..Tapasztalat(Y):DD csak tanuld meg jól kezelni.. a copffal pedig próbálkozz,hogy hogy áll jól,esetleg kérdezz meg egy fodrászt,ha legközelebb arrafelé jársz: ) Remélem tudtam segíteni:) 16/l

Talán ha hosszú hajat szeretnél, akkor úgy, hogy felül olyan 3-4 centis és így fokozatosan lefelé, és ritkuljon el a vége..Tökre divatos is, és nem lesz lapos a hajad..Tapasztalat(Y):DD csak tanuld meg jól kezelni.. a copffal pedig próbálkozz, hogy hogy áll jól, esetleg kérdezz meg egy fodrászt, ha legközelebb arrafelé jársz: ) Remélem tudtam segíteni:) 16/l
Hát, mintha csak rólam írtál volna...ha lófarokba fogom a hajam akkor elõtte kicsit megtupírozom azt a részt ahol a haj össze lesz fogva!így az valamivel emeltebb! Különben szeritnem ehhez a fejformához az a legideálisabb hosszú haj, amikor tépettre van nyírva! Ha ezt a hajat elõre hajtott fejjel száríttod meg akkor a töveknél egy kicsitt emeltebbek lesznek a hajszálak, ez optikailag nagyít majd:P hát remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát, akkor még próbálkozok a felkötéssel, jól meg fogom tupírozni ;) Egyébként én is úgy szoktam hajat szárítani, hogy minél jobban meg legyen emelve a töve. De néha úgy érzem folyamatos felesleges harcot vívok a hajammal. :P Meg olyan is eszembe jut már, h jó lenne, ha be lehetne ültetni oda hátulra vmi kis fejimplantátumot :D Irigylem a szép fejformájú lányokat:P nekik olyan könnyû!:D
Ez így van! De azért ne keseredj el:) ahogy már írtam, nekem is olyan a fejformám és ennek ellenére is van egy pasi az életemben aki a lapos fejemmel együtt szeret:)
Ja sajnos nekem is ilyen a fejem :S anya azt mondta hogy azért mert nem császárral születtem és az ilyen gyerekek, akik természetes úton születnek, megnyomosik a fejük amikor átbújnak a szülõcsatornán. Amúgy én nem szoktam összefogni a hajam emiatt. Csináld azt hogy elõl a fufrurészt hátratûzöd. Tehát így: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://forum.sanomabp.hu/..
Ezzel semmi baj nincs. Olyan és kész. Pasikat nem zavarja, az a lényeg, hogy mikor õk izgatják, akkor keményedjen meg ha csak pár mp-re is, akkor látják, hogy tetszik, amit csinálnak. Az igazán lapos vagy befelé forduló bimbó majd szoptatásnál jelenthet problémát, de azt a baba megoldja majd, õsi ösztön :)
persze, akkor, ojasmi mint pandoranak volt VV -ben
Nekem is ilyen volt, de most szoptatok és kiemelkedve marad...szerintem jobb a lapos mellbimbó. 19/L A párom üzeni 21/F: Nincs vele semmi gáz, míg nagy mell tartozik hozzá. =D
Ezt most nem értem.Nem minden nõnek igy müködik?:D (kivéve aki szoptat)
ja elvileg lapos... de ha szoptattál akkor lehet hogy már radarozik mindig...
A kérdező hozzászólása: lehet kicsit félreértett egy-két válaszoló amikor izgalom éri akkor is hamar ellaposodik ..persze h minden nõnek így mûködik de a többi nõnek alapállapotban is kicsit kiemelkedik a bimbóudvarból ha neten rákerestek laposmellbimbó ott látjátok mirõl kérdeztem és akkor kérném a válaszokat
hu, ha egyfolytaban kiemelkedne a noknek, akkor az eleg ciki lenne. gondolj bele, poloban es nemszivacsos melltartoban mindig latszana.
A mell általában így mûködik. Inger hatására nõ csak meg a bimbó. Modelleknél a hideget használják. Te maradj inkább a barátodnál ;)
Hehe. Még jó, hogy csak akkor emelkedik ki. Enyém is ilyen, barátom imádja "puha" állapotában is, de mikor hozzáér egybõl megkeményedik :) Legalább látják a pasik, hogy élvezzük a dolgot :P
Ui.: mért ne tetszhetne hamar kiemelkedih ha inget ér...
Elõzõvel kell teljes mértékig egyet értenem :) (22/ffi)

Fiúk! Melyik tetszik jobban egy csajon, a lapos has, pici poci vagy ha kockás?

Legjobb válasz: A legtöbb fiú a pici pocira szavaz, mert az szerintük nagyon szexis. :) Nekem volt már kockás hasam, lapos hasam, de mióta az évek alatt a kerek fenékhez pici poci párosult, aratok. :)

A legtöbb fiú a pici pocira szavaz, mert az szerintük nagyon szexis. :) Nekem volt már kockás hasam, lapos hasam, de mióta az évek alatt a kerek fenékhez pici poci párosult, aratok. :)
pici poci párti vagyok
hülye vagy ne hizz már rá :D:D
pici poci
lapos has. kockás kizárva, a pici poci jöhet még:P
lapos picipoci :) ) az olyan jó :)
Nekem tetszik a kockás is :D Csak a túl lapos nem, mint pl ez: http://metropolita.hu/wp-content/uploads/has_has2.jpg Ennek valahogy olyan nem egészséges, anorex beütése van. De ez pl. remek *.* (baloldali...) http://pink.ize.hu/_files/pics/00000/00000832.jpg
szexi kis pici poci :)
Általában alapos, izmosabb, kockás, de azért egyben kéne látni az embert (férfit, nõt) hozzá.
Lapos has enyhén kockás / csík has közepén (rectus vagy mijafas a neve :D )
Pici poci vagy lapos has sose tudtam dönteni :D
pici poci (:
A kérdező hozzászólása: Akkor a kemény munkával megszerzett kockahasammal mehetek a fenébe? Pasim is könyörög h tüntessem el, és teljesen feleslegesnek érzem ezek után a "szenvedéseket"...
szerintem is a pici poci :DD
Lapos.
pici poci a legjobb :)
Nálam a lapos a nyerõ.
Lány vagyok pici pocival.. És úgy örülök, hogy ez nektek tetszik :D :P Kicsit olyan megnyugtató.. :)
Én is pici poci mellett szavazok :)
http://www.bodyrock.tv/2012/01/26/day-4-week-4-the-30-day-ch.. kockás :D nem muszáj ennyire de nekem ez is tetszik :$

Szeretnék filmet nézni tv-n de laposon lejátszva hdmi kábellel összekötve őket és hogy tudnám megoldani azt h a tv-n legyen majd hang és kép is a laposon viszont ne menjen a hang? Ha lehet le is tudjam csukni a kijelzőt anélkül h a gép kikapcsolna!

Konkrétumok lapos: packard bell win7

Legjobb válasz: Én pendrive-ról nézem.Így tudom használni a tv távirányítót és nem kell a laptophoz rohangálni az irányítás miatt.

Én pendrive-ról nézem.Így tudom használni a tv távirányítót és nem kell a laptophoz rohangálni az irányítás miatt.
A kérdező hozzászólása: És fullhd filmet is visz a tv gond nélkül ami 14-16 gb?
Eddig egy 12Gb-os film volt a legnagyobb méretû film amit néztem mivel 16Gb-os a pendrive-om de azt vitte simán.

Lányok! Mennyire számít mostanság a lapos, esetleg még kockás has is? Mennyire zavar titeket ha egy srácon van 1-2 kg plusz?

Legjobb válasz: Engem abszolút nem zavar, de azért nem lenne gond, ha az egy két plsu alatt lenne pár izom is, nem kellenek kockák, de ne legyen az egész lötty állagú.

Engem abszolút nem zavar, de azért nem lenne gond, ha az egy két plsu alatt lenne pár izom is, nem kellenek kockák, de ne legyen az egész lötty állagú.
Nekem nem tetszik az izom semennyire, a természetes szép test jön be, nem amikor át van formálva.
Engem nem zavar.Ami fontos, legyen önmagára igényes.Legyen ápolt, széles vállú és magas.
Kell h legyen néhány kg +. A "teknõsbékás" verzió nem tetszik, tehát amikor egy kiú ki van gyúrva izom minden felé ... nekem nem tetszik, egy kis poci, kerek fenék is épp cuki, és lehet szexi is.
olyan ha se gg ek tetszenek? igen van :P
én nagy kerek se gg párti vagyok, szóval nem gond 20L
Engem egyáltalán nem zavar (már csak azért sem, mert én sem vagyok modellalkatú)-szumóbirkózó ne legyen, de átlagban inkább egy testesebb, ducibb pasi jön be inkább, mint egy túlgyúrt vagy egy nagyon gebe.
Én csak a mackós pasikat szeretem :) 22/L
bezony, mivel 1 liter/20tskg lenne az optimális folyadékbevitel egy napra. lehet sírni.
hát én 1 hetet feküdtem gipszelve, de ugyanannyit zabáltam mint addig, és hát 1 hét alatt lett egy kicsi pocim. erre mit mondott barátnõm? azt hogy tök jó és teccik neki és nehogy le merjem fogyni, végre van egy kis fognivaló. hozzátenném én pont ugyanigy vagyok az õ pocijával :) ) am mindketten vékony alkatuak vagyunk
hülyegyerek, az a plusz 1-2 kiló pont annyit tesz, hogy megittad-e aznap a szükséges 4-5 liter vizet. marha nagy hülyeség kilókban mérni a "felesleget". Honnan tudod, hogy most három vagy tizenhárom kilót kéne leadnod, hogy jól nézz ki? egyedül a tükör számít ilyen kérdésekben.
A kérdező hozzászólása: Nem szó szerint értettem az 1-2 kg-ot. De ha így jobban tetszik akkor: Pár kg felesleg....
"szükszéges 4-5 liter víz" ... ezen besírtam xD
hagyjál már, ha én 5 litert innék naponta a kemény 80 kilómmal, kipukkadnék xD, ez hülyeség, min. 2 liter, azt csõ, de, hogy min. 4 az sok!
Egyáltalán nem zavar! Úgy imádom, ahogy van. :)
nekem annyira nem jön be a full kockás has, ha pl tv-ben vagy a strandon látok ilyen srácot persze megnézem, de én tartom magam emellett a kijelentés mellett "kocka has, üres fej" :) (tisztelet a kivételnek) de volt ilyen ismerõsöm és vagy nagyon buta volt vagy úgy el volt szállva magától hogy csak na...Persze mint mondtam vannak kivételek. Nekem a macisabbak jönnek be :) a Párom is Maci, azaz lassan medve :D :) De így szeretem :) L21
Szerintem semmi baj azzal ha valaki egy kicsit kerekebb a kelleténél.Ha normális ember akkor nincs gond. És én se szeretem a kigyúrt pasikat. Jobb átölelni ha van rajta mit fogni.:)
Hm. Nem értem a csajokat. :D Én imádom, ha egy férfi izmos. Kockahassal meg minden. Természetesen valami hosszú évek kemény sportolói munkájából összeszült természetes izomzattal, nem ilyen porokon nevelkedett kondiszörny... De ez szerintem valami távoli álomkép, mert életbe nem kerültem még össze olyan sráccal, akinek olyan teste lett volna, hogy már a látványától is besírok. Pedig nagyon szeretnék egy ilyet dehát...:D Ez van. 20L
én mackós típust szeretem... De ha izmos is vagy akkor se legyen túlzás, kis plusz nem árt.. :) 19L
tökmindegy, csak ne legyen kockás, nekem nem tetszik amikor ilyen darabos a test, a sima vonalakra szavazok
Azért 1-2 kg plusztól nem tûnnek el a kockák (feltéve, ha vannak), és nem lesz sörhasad..
A kérdező hozzászólása: De az elõbb nagy, kerek s eggekrõl volt szó :D Csak azért kérdeztem :)
A kérdező hozzászólása: Ilyen is van? :O :)
szerintem nagyon sokat számít..! azt mondom h a kockahasú pasiknál nincs jobb..! *-* akinek van kockahasa az itt jelentkezhet ;)

Nőként vagy himneműként nagyobb szégyen, ha valakinek lapos a mellkasa?

De most komolyan kérdezem...mert kismellű pornósztárok vannak, de olyan keskenyvállú, mellizomtalan himneműekröl nem nagyon hallottam, akikről a nők nagy része álmodozna.

Legjobb válasz: Remélem nem gondoltad komolyan azt, hogy mellimplantátum -.-

Remélem nem gondoltad komolyan azt, hogy mellimplantátum -.-
Nekem például igazán semmi problémám nincs a kidolgozatlan mellkassal, fura vagy sem. Sokkal visszataszítóbb számomra ha agyon van gyúrva.
igen, igen mert csak a csirkehústól lehet fejlõdni -.-' És szerinted aki vegetáriánus és mégis ki van gyúrva na az hogy csinálja? okoska...
Azért ne hasonlítsuk már össze a 900.000 forint értékû mellmûtétet a havi max 8000 forintos kondibérlettel és a kajálás meg nem egy extra dolog amire külön kell költeni csak meg kell válogatni, hogy mit eszel, szal igazából még jobban is jársz anyagilag!
Magyarul te jobban elvárod, hogy egy kismellû nõ mûttesse meg magát, mint azt, hogy egy vézna srác kezdjen magával valamit. Ez igen.
esetleg illusztráld, hátha én olyan vagyok!!!
Te észlény kalóriától nem lesz izmos valaki, maximum dagadt. Bár a csajnak megnõ a melle a kalóriától. Én nem járok edzõterembe csak itthon edzek keményen, nem kell olyan nagy kajálás, még panasz nem volt rám.. sõt. Fiúnak ciki, lánynak nem bár nem annyira vonzó. De az is hoy mi vonzó relatív. IGEN SZÉGYEN HA EGY FIÚ NEM ÚGY NÉZ KI MINT EGY FIÚ akármilyen fura is...
A kérdező hozzászólása: csak értitek, egy laposmellû nõ simán talál teljesen vállalható pasit akármikor, én meg örüljek ha valami random ocsmányság összefekszik velem, mert ugye én nem vagyok nõ, hogy nekem mindent lehessen.
A kérdező hozzászólása: a kalória az kalória...izom nem lesz napfénybõl meg levegöböl meg brokkoliból!
A kérdező hozzászólása: IIIIIGEN?:D tudod milyen drága a csirkehús pl? Mert ugye az kell...Azért ne abból indulj már ki, hogy mindenki cska ugy eljárkál gyurni és fejlödik az izom...én pl jártam fél évig és ott is hagytam mert mások legalább 2x gyorsabban fejlödtek és nem erölködtek annyira mint én.
A kérdező hozzászólása: remélkem nem gondoltad komolyan, hogy kondizás és kajálás, ami mind pénzbe kerül ugye.
A kérdező hozzászólása: mellimplantátum, de különben mondom akkor is tud érvényesülni ha kicsi a melle.
Férfinek lehet "szégyen", mert õ tud rajta változtatni. A nõ nem tehet róla, ha kicsi a melle.
Látod, kérdezõ, ez így megy: csak a nõknek van joguk külsõ alapján válogatni, de ha egy férfi teszi ugyanezt, rögtön le van cseszve, h mit képzel magáról.

Ha nem lapos a fenekem mehetek modellnek?

Nem ezzel szeretnék els?dlegesen foglalkozni, és igazából eddig eszembe sem jutott, csak múltkor egy modellked? ismer?söm mondta, hogy próbáljam meg, akár csak "hobbi" szinten.

Legjobb válasz: Majd kiderül...nem?

Majd kiderül...nem?
hát próbáld meg... mi nem vagyunk szakmabeliek... õk ezt másképp nézik, mint egy átlag ember....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!