Találatok a következő kifejezésre: Ha a lényege (280 db)

Olyan zenét keresek, amivel be lehet szólni valakinek, de mégsem túl durva. Az sem baj, ha a lényeg a sorok között van. Van valakinek ötlete?

Igazából egy csajnak lenne, aki nagyon durván átvágott embereket, és szeret mások háta mögött dumálni.. Most jól esne a lelkemnek egy burkolt -vagy nem annyira burkolt- célzás.. Nem akarok lealacsonyodni a szintjére, de... ;)

Legjobb válasz: Children of distance - Engedj el Children of distance - Gyûlöllek (mindkettõben vannak ilyes fajta lányoknak beszólás..) Meg Fankadelinek és Subb Bass-nak vannak még jó szövegei.. :D

Children of distance - Engedj el Children of distance - Gyûlöllek (mindkettõben vannak ilyes fajta lányoknak beszólás..) Meg Fankadelinek és Subb Bass-nak vannak még jó szövegei.. :D
killakikitt - gádzsik, gádzsik 2 Day - nyári szerelem ;) ezek mondjuk kicsit durvák :DDD

A pasim paszív az ágyban, nem izgatja fel a petting semmilyen formája, csak ha a lényegre térek. Mit tegyek?

Unja a pettinget,pedig én viszonozni is szeretném neki is.De nem reagál semmire.Sem a nyak-,a fül-,a has- csókolgatása nem izgatja fel.

Legjobb válasz: esetleg megmaszírozhatnád a hátát,persze erotikusan, vagy simogasd a fenekét.az sem rossz otlet,hogy orálisan kielégitsd de szerintem meg nyugodtan kiengedheted a szádbol ha beleélvez,nincs abban semmi.valoszinu,hogy egy férfi sem nyelné le a nok helyében akkor mért várnák el tolunk. remélem megtorik a jég!:)

esetleg megmaszírozhatnád a hátát, persze erotikusan, vagy simogasd a fenekét.az sem rossz otlet, hogy orálisan kielégitsd de szerintem meg nyugodtan kiengedheted a szádbol ha beleélvez, nincs abban semmi.valoszinu, hogy egy férfi sem nyelné le a nok helyében akkor mért várnák el tolunk. remélem megtorik a jég!:)
A nyak hátsó részén fönt ha simogatod az jól szokott esni a legtöbb embernek. Valamint simogathatod a mellkasát és a nemiszeve körüli területet, vagy a nemiszervét. Ha orálisan kielégíted az biztosan nagyon jó lesz neki, talán még te is élvezni fogod. De ne köpd ki, mert az illúzióromboló. És ezerszer jobb érzés ha úgy élvezhet el, hogy a szádban van.

Ha mensi előtt 37 szokott lenni a hőm, akkor ha teherbe estem magasabbnak kell lennie? Vagy elég akkor is a 37, csak az a lényeg, hogy fennmaradjon?

Legjobb válasz: Csak az a lényeg, hogy fennmaradjon! Egyébként még az se biztos. A testhõmérsékletet sok egyéb dolog is befolyásolja, van akinek leesett a hõje, mégis terhes maradt. Szóval a lényeg a pozitív teszt! :)

Csak az a lényeg, hogy fennmaradjon! Egyébként még az se biztos. A testhõmérsékletet sok egyéb dolog is befolyásolja, van akinek leesett a hõje, mégis terhes maradt. Szóval a lényeg a pozitív teszt! :)
Ha 15-16 napig magasan van a hõd, az már valószínûleg babát jelent. AMit te kérdezni szerettél volna, az lényegében az, hogy mindenképp háromfázisúnak kell-e lenni a terhesgörbének. Nos a terhesek 95 %-ánál valóban háromfázisú a görbe ( vagyis a beágyazódás után még 2-3 tizedet felmegy a hõ) de ott az a maradék 5 %, akinél meg nem megy még feljebb.... Viszont ha leesik a hõ, és már pozitívat teszteltél, akkor az utalhat sárgatest elégtelenségre, ami miatt elvetélhetsz, úgyhogy ebben az esetben nem árt felkeresni egy orvost.

Ha kémia tanár szeretnék lenni, teljesen mindegy, hogy milyen középiskolába járok, csak az egyetem/főiskola a lényeg?

Legjobb válasz: Igen. De nyilván ha olyan középsuliba jársz ahol alig van kémia akkor nehéz dolgod lesz, de még az sem kizáró ok. Csak a felvételi tárgyakból legyen érettségid, az hogy elõtte mit tanultál lényegében mindegy a felvételi szempontjából.

Igen. De nyilván ha olyan középsuliba jársz ahol alig van kémia akkor nehéz dolgod lesz, de még az sem kizáró ok. Csak a felvételi tárgyakból legyen érettségid, az hogy elõtte mit tanultál lényegében mindegy a felvételi szempontjából.

Ha a tojásokat gőz felett habosra keverem, akkor lényegében nyersek maradnak?

Legjobb válasz: Lényegében megfõnek.A gõz +100 fok.

Lényegében megfõnek.A gõz +100 fok.
Nem marad nyers, mert a magas hõfok miatt kicsapódik a fehérje, vagyis megfõ.
A gõz fölött vert hab fõtt hab lesz, vagyis nem nyers. bátran használhatod bármire, abszolut csíramentes, ha esetleg valami kórokozóra gondoltál volna.
Nem marad nyers, mert a magas hõfok miatt kicsapódik a fehérje, vagyis megfõ.
A kérdező hozzászólása: A egyéves babámnak nem mertem adni belõle, mert neki nyers tojást még nem lehet. Mivel nem forr fel, ami az edényben van, ezért gondoltam, hogy nyers marad.
Amúgy evett már a baba tojásfehérjét? Csak mert elõbb a sárgájához kell "szoktatni", kis adaggal, azután jöhet a fehérje. Nehogy allergiát okozzon. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Már eszik mindent a tejen kívül.
Szerintem minden le van benne írva, ami kell. Nekem érthetõ volt.
igen minden le van írva benne, ha egy 100 oldalas könyvhöz lusta vagy, hogyan akarsz edzeni?
Az már más kérdés, hogy mivel értek benne egyett, és mivel nem... de a lényeg, és minden amit mondani akar a könyv az nekem átjött.
Van egy facebookos csoport ahol segítenek, de amúgy ha ncore-ról letöltöd szét vannak szedve a gyakorlatok külön pdf-ben, ezt a könyvet nem azért írták meg hogy neked lényegre törõ legyen. Vagy lusta vagy, vagy nulla a szövegértésed, van 6 gyakorlat benne 10-10 fokozatra szedve.
A kérdező hozzászólása: De engem nem érdekel, h mi történt vele a börtönben... Engem az edzés érdekel.
van vagy 100 oldal az a könyv abból kb 10-20 az hogy mi történt vele, a többi meg az edzés... ne legyél ilyen lusta... amúgy meg elõrelapozni lehetetlen?
Cseszdmeg, ez nem edzés kötet, ha csak gyakorlatok érdekelnek akkor bodybuilder.hu. A fegyencedzés egy KÖNYV, nem gyúrómagazin, ahova összesûrítenek 100 gyakorlatot 2 sor írás mellé.
Kinyitod a könyvet.Megkeresed benne azokat a fotókat, amiken egy gyakorlatokat végzõ fickó van.Ezeket kitéped, a könyv többi részét kidobod.A kitépett részeket elejétõl végéig, lassan, becsülettel végigcsinálod.Az edzésedrõl naplót vezetsz, hogy lásd a fejlõdésed, és megszeretsd az olvasást!
Azért fura ez nekem. Mert én végig olvastam azt a nem tudom hány oldalas könyvet (a lényeg az, hogy nem túl rövid), holott tudtam, hogy edzeni nem fogok vele, mert hasonló edzést csinálok, csak csoporttal, edzõvel stb. Ráadásúl kedvem sem lenne otthon egyedûl szorakoznom vele... Ennek ellenére kölcsön kértem:) Csak arra akartam kilyukadni, hogy a SAJÁT érdekedben muszály lesz utána járnod a dolgoknak! Mert senki nem fog felelõséget vállalni érted, csak te magad! Ha lusta vagy utána olvasni, akkor ne akarj edzeni sem!
Lényegében ez így van. 24/F
Méret is lényeges, de a forma a legfontosabb. Kerek vagy izmos vagy körte, szép legyen. :)
Igaz! Egy méretes darab is lehet formás, kivánatos, izgató, stb! F.
Teny, hogy ha kicsit molett is a hölgy ami nekem alapban nem tetszik, egy szep fenekert barmikor megfordulok. Meg akkor is ha a többi nem tetszik.
Sokféle pichaforma bejön. A sportoló lányok kerek feszes hátrafelé álló feneke is imádható, az igazán nõies forma elõnézetben kerekded széles csípõjû nõk a legkedvencebb, imádom ha nagy feneke van egy lánynak, szinte megveszek tõle annyira izgat. Mellékesen néha szeretem a kövér lányshegget is, ami azért elég csülkös már, A lényeg, hogy betikkadt fokhagymagerezd méretû laposseggû vézna nõket nem szeretem! GYerekes, etiópia feeing, semmi nemi izgalom nincs bennük.
Imádom, ha helyes, markolnivaló popsija van egy nõnek. Legyen formás, a mérete már mellékes :)
Nincs rá recept.Vagy rá nézek, és tetszik, vagy nem. Markolászni is így van, ha jó érzés, akkor fogom még.
Nekem mindegy csak punci legyen alatta!!!!
A kérdező hozzászólása: Mert az már szerintem nagyon nagy túlsúly és nem a van mit rajta fogni kategória. Bár valakinek bejön az is nem ítélek el senkit :)
Most miért nem arra gondolsz? :) )
Életem legnagyobb élménye egy 184 centis 135 kilós német lány volt! Isteni volt franciázni vele-

Lifetilt diéta lényege? Ti miben látjátok a lényegét ha csak 3 mondatban mesélhetnétek róla?

mik a legfontosabb dolgok számotokra bel?le, ha az egészet nem is tartjátok be?

Legjobb válasz: Utolsó: de mivel te nem adsz neki pénzt, így nem biztos, hogy bármit is el akar érni nálad. nagyon megszoktátok a fogyasztói társadalmi szerepet. nem minden azért van, hogy neked tetsszen, nem muszáj megtanulni hogy s mint kéne pl. táplálkozni, ha nem tetszik senki sem erõlteti.. amúgy builder.hu-n objektíven le van írva a normális táplálkozás alapja, de rá lehet keresni szálkásító étrendre is. lifetilt-en ír testalkatról és egyéb okosságokról is, amit lehet máshol nem emelnek ki, de én nem is tartanám olyan fontosnak. egy alapvetõen hízékonyabb és egy vékonyabb testalkatú embernek is ennie kell, + nyilván edzenek is. aki hízékonyabb, majd örül, hogy kevesebbet is elég ennie, több fizetõeszköz marad a pénztárcájában, én ennyit szentelnék ennek a résznek. ott többet ír a blogger.

Utolsó: de mivel te nem adsz neki pénzt, így nem biztos, hogy bármit is el akar érni nálad. nagyon megszoktátok a fogyasztói társadalmi szerepet. nem minden azért van, hogy neked tetsszen, nem muszáj megtanulni hogy s mint kéne pl. táplálkozni, ha nem tetszik senki sem erõlteti.. amúgy builder.hu-n objektíven le van írva a normális táplálkozás alapja, de rá lehet keresni szálkásító étrendre is. lifetilt-en ír testalkatról és egyéb okosságokról is, amit lehet máshol nem emelnek ki, de én nem is tartanám olyan fontosnak. egy alapvetõen hízékonyabb és egy vékonyabb testalkatú embernek is ennie kell, + nyilván edzenek is. aki hízékonyabb, majd örül, hogy kevesebbet is elég ennie, több fizetõeszköz marad a pénztárcájában, én ennyit szentelnék ennek a résznek. ott többet ír a blogger.
õ nem egészséges életmódot (1) és kalóriadeficitet tart (2) és egy férfi írja (3).
1. Ha nem olvasod végig, cseszheted, én A-tól Z-ig ajánlom. 2. Ez nem "Lifetilt diéta", nem az író találta ki, hiszen ha elolvasnád tudnád, hogy nem õ szarta a spanyolviaszt: azt mondja, amit ebben a kategóriában oly sokan mondogatunk, hogy a legtutibb módszer a kalóriadeficit. Azaz számold ki, mennyi kalóriára van szükséged a fogyáshoz, és annyit vigyél be. Semmi újat nem mond ezzel, mégis hiteles. 3. Azért hiteles, amiért a legtöbb támadást kapja: a stílusa miatt. Magunknak sem valljuk be, de - fõleg egy nõnek - igenis ez kell, hogy mondja valaki a "szemünkbe", hogy kövér disznók vagyunk, és ha nem változtatunk, ott rohadunk meg egyedül, XL-es ruhákban miközben mások kitartással és odafigyeléssel bomba alakot érnek el. Mert errõl van szó, megmutatja, hogy az átlagos, hétköznapi ember, te, vagy én, vagy a szomszédasszony is képes elérni az álomalakot, csak tenni kell érte. Érdemes végigolvasni az egész blogot elejétõl a végéig, mert nagyon motivál, nagyon hajt, nagyon ott van.
elõször rühelltem mert tényleg nem láttam benne semmi világmegváltó ötletet+a stílus elég nyers de aztán megszoktam 2 hónap alatt leadtam 8 kg-t. nekem ez megérte.
"Azért hiteles, amiért a legtöbb támadást kapja: a stílusa miatt. Magunknak sem valljuk be, de - fõleg egy nõnek - igenis ez kell, hogy mondja valaki a "szemünkbe", hogy kövér disznók vagyunk, " Már bocsi, de én nem a lifetilt-es para.szt hangnemet szoktam meg otthon, s ezáltal nem vagyok hajlandó senkitõl sem eltûrni, hogy "lehülyézzen", miközben iszom a szavait. Már csak 5 kg plusszom van, tehát nem vagyok vágómalac, de ha normális hangnemben írodott volna a blog, akkor olvasnám. Így kb. 3 sor után abbahagytam. Szóval nálam épp, hogy kedvesen lehet elérni valamit.
"Ha te még arra is lusta vagy, hogy végigolvasd (akármi is legyen benne, jó vagy rossz), úgysem fogod betartani sem ezt, sem mást." Off..bocsi... Minden oldalon van egy-két megsavanyodott alak, aki csak rossz indulattal és lenézõen tud válaszolni?! Honnan jönnek az ilyen patkányok??? Lifetilt: sajna nem olvastam, mert nem tetszik a hangnem, a suttyó paras.zt stílus, de ha valahol átfordítanák EMBERI nyelvre, akkor érdekelne. Kalóriadeficitet pedig csinálom...
"Mik a legfontosabb dolgok számotokra belõle, ha az egészet nem is tartjátok be?" Én betartok mindent. Minden egyes részlet fontos. Csak így érsz el valamit.
A kérdező hozzászólása: Végig olvastam, épp ezért vagyok kiváncsi, kinek mi a legfontosabb dolog belõle.
Ha te még arra is lusta vagy, hogy végigolvasd (akármi is legyen benne, jó vagy rossz), úgysem fogod betartani sem ezt, sem mást.
nagyon sok konditermes edzés és futás és nagyon kemény szénhidrátcsökkentett diéta. nem találta fel a a spanyolviaszt. minden a kitartáson múlik.
de hül.yén fogalmaztam.. Õ nem egészséges életmódról ír? közben kalóriadeficiet tart, nemde? és a blog írója egy férfi. itt a 3 gondolat, az elsõ kettõ ami releváns.
A lifetilt szerintem egy az egyben az amit az amerikai beachbody.com csinál nagyjából már vagy 10 éve.

Mit jelent: "fordítsd oda a másik orcádat is"? Mi ennek a tanításnak a lényege? Miért jó az, hogy ha valaki rosszat tesz nekünk, akkor "segítjük", hogy még többet tegye?

Legjobb válasz: Nem vagyok vallásos, ezért úgy érzem hogy objektíve a következõ a lényeg: Ha más neked rosszat tesz, és te arra rosszal válaszolsz, akkor az adok-kapoknak sohasem lesz vége. Ellenben ha te jót teszel a másikkal ilyenkor, talán õ is elgondolkodik, és kevesebb gyûlölet lenne. Persze ez csak vélemény, a vallásosak biztosan jobban megtudják ezt értetni velünk.

Nem vagyok vallásos, ezért úgy érzem hogy objektíve a következõ a lényeg: Ha más neked rosszat tesz, és te arra rosszal válaszolsz, akkor az adok-kapoknak sohasem lesz vége. Ellenben ha te jót teszel a másikkal ilyenkor, talán õ is elgondolkodik, és kevesebb gyûlölet lenne. Persze ez csak vélemény, a vallásosak biztosan jobban megtudják ezt értetni velünk.
Egyetértek az elsõvel. Ez egyike azon dolgoknak, amit a legtöbb keresztény nem ért, és ezért nem is tart be (tisztelet a kivételnek!), pedig ez az egyik legfontosabb elve az egésznek. Sajnos azonban van ezzel egy gond is, nevezetesen az, hogy a rossztevõk egy igen jelentõs hányada soha nem gondolkodik el (épp ezért rossztevõ), és egyszerûen csak még lelkesebben és még nagyobb élvezettel használja ki mindazokat, akik hagyják kihasználni magukat. Ez leginkább csak akkor mûködik, ha az egész nagy nyilvánosságot kap, és a széles nyilvánosság is annyira felháborodik már az egészen, hogy valamiképp közbeavatkozik - lásd pl. Gandhi és India függetlenségének kivívása. De nagy általánosságban sajnos ritkán éri el az eredeti célt. Mindent egybevetve jóval célravezetõbb szerintem az, ha az ember határozott, kiáll magáért és megvédi magát, viszont ha valami mód adódik rá, akkor próbálja valamiképp ráébreszteni a rossztevõt, hogy rossz úton jár. Csak sajna még ez sem lehetséges mindig.
szia, én is az elsõ hozzászólóval értek egyet. Gandhi mondta: a szemet szemért törvény betartása végül az egész világot vakká teszi. Igaza volt. Ez a törvény nem tesz gyengévé téged, erre Gandhi volt a legjobb példa, aki a bibilia elvek megvalósításával (amúgy hindu volt) a briteket fegyver nélkül kiebrudatla Indiából, egyszerû, békés, passzív ellenállással. Azt pedig ne felejtsük el, hogy egy kereszténynek nem az a fontos, hogy egy gonosz világban mennyire életképes, hiszen tudjuk, milyen embernek kell lenni ahhoz....
Ennek az a lényege, hogy régen az egyszerû ember ne lázadjon fel az urai ellen, hiszen Jézus is azt tanítja, hogy úgy fogadj el mindent, ahogy van, és törõdj bele, mert az neked jó.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ezt a szemléletet nem teszem magamévá, köszi :) )
Ez esetben életképesebb leszel ugyan, viszont "igazi keresztény" már nem. De ha ez amúgy sem volt célod, akkor persze semmi gond. :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok igaz keresztény, sajnos (vagy nem sajnos) nem úgy neveltek, viszont a Bibliát mint irodalmi mûvet igen nagyra tartom, és ebbõl kifolyólag sokszor olvasom. Sok tanításával egyet is értek, és igyekszem alkalmazni is, ez nem lesz olyan.
Azt jelenti, hogy te minden körülmények között maradj meg jónak, tisztának.. stb.. vagyis azokba na helyzetekben is, mikor sérelem és- hiszen ha ugyanúgy visszavágnál, te sem vagy különb. :)

Ha nem a méret a lényeg, akkor mi?

Mindenhol azt olvasom, hogy nem a méret a lényeg, hanem hogy tudja használni. Mi számít nektek jó technikának? Mit?l lesz valaki béna az ágyban, és mit?l nem?

Legjobb válasz: A méret azért lényeg. Nem gondolom hogy egy 10 centissel nagyon lehetne játszadozni. Na most itt csak a szexrõl beszélek, nem pedig olyanról mikor két ember szerelmes és megoldják.

A méret azért lényeg. Nem gondolom hogy egy 10 centissel nagyon lehetne játszadozni. Na most itt csak a szexrõl beszélek, nem pedig olyanról mikor két ember szerelmes és megoldják.
tudd hasznalni az a lenyeg:)
Hiába technikázik, ha nincs mivel...
Hát a méret az a lényeg. Az hogy nem azt olyanoknak írják vigasztalásul akiknek kicsi van.
Nekem volt 10 cm-es férfival dolgom, és úgy el tudta látni a bajom, hogy ihajj. Szóval igenis lehet azzal is technikázni bõven. ;) Különbözõ pózok, erõs lökések, jó elõjáték. Persze nem biztos, hogy mindenkinek jó lenne, de nekem(!) az volt.
én amondó vagyok h a technika a lények.volt olyan barátom akinek 9 centis volt a pénisze mégis sikerült megtalálni a megfelelõ pózt a gyönyörhöz.Ne aggódj azon h a méret a lényeg.Az áltanános méret 16 körül van. Aki meg szereti a nagyobbat akkor meg ne irja azt h csak az a lényeg:) én a kicsit is szeretem:D
Ne felejtsük ki a rusnyaság-faktort :)
a vastagság.
az h kitudjon elégíteni. én csaj vagyok, gõzömsincs milyen a jó technika, de állíthatom h elégítettek már ki jól kisebb pénisszel is, és nagyobb pénisszel is, de olyaniasvolt h nagyvolt a pénisz, de nemélveztem annyira a szexet.
akinek kis farka van akkor az halálra van itélve igaz? lol

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!