Találatok a következő kifejezésre: Ha a látja a doki, és (14 db)

6 hetesen és 3 naposan ha még csak üres petezsákot lát a doki abból lehet még valami?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, mert nálunk majdem 7hetesen lett csak. Drukkolok!

Szerintem lehet, mert nálunk majdem 7hetesen lett csak. Drukkolok!
Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Sejtettem, hogy valami nincs rendben. Nagyon sajnálom. Drukkolok Nektek, hogy mielõbb összejöjjön. Viszont úgy készülj, mivel, hogy volt egy vetélésed, a következõ terhességed már automatikusan veszélyeztetett lesz, szóval ha megtudod, azonnal doki és a munkádat, akármit is dolgozol abba kell hagynod, mert feküdni kell. Sajnos ez ezzel jár. Vigyázz magadra! 22 km
Sajnos azt kell írjam, hogy nem valószínû. Nekem az elsõ uh. 6.hetes 3 naposan történt és akkor már volt szívhangja a babának. Ha ez most nem jött össze, ne csüggedj, drukkolok, hogy a következõ mielõbb sikerüljön. 20 km
Velünk is ez volt, és most 32 hetesek vagyunk. ne stresszelj, majd kiderül, a lényeg, hogy ha esetleg tényleg üres, igyekezz ne elkenõdni, az még nem jelent semmit, próbálkozzatok majd újra. de sztem rendben lesztek, még korai, nekem is 8 hetesen szívhanggal együtt ott volt a 2. lányom:-)
Még bármi lehet.Az is elõfordulhat, hogy késõbb volt az ovud. Kb 1 hét és elválik mi lesz. Addig meg csak a jóra és szépre gondolj, elég lesz akkor parázni ha baj van! Minden jót neked!
Na, hogy alakulnak a dolgok feléd? Írd majd meg!
A kérdező hozzászólása: Sajnos elvetéltem és meg kellett mûteni:( Nagyon el vagyunk keseredve:( de várjuk már hogy újra próbálkozhassunk.

Ha a vasárnap vagy hétfőn volt a Pé- m és pénteken megyek hüvelyi UH-ra, akkor lát mát valamit a doki? Látja, hogy sikerült e?

Legjobb válasz: szerintem,nem,bár jó lenne mert tegnap volt PÉ-m és jövõ kedden megyek dokihoz..

szerintem, nem, bár jó lenne mert tegnap volt PÉ-m és jövõ kedden megyek dokihoz..
Azt nem, h sikerült-e teherbe esned, max. annyit, h megrepedt-e a tüszõd és hogy ideális volt-e a méhnyálkahártya vastahsága.
A babát leghamarabb 1-2 héttel a vérzés kimaradása után láthatja UH-n, addig ugyanis túl kicsi.

Mi van akkor ha az egyik teszt pozitiv a második csak halványan a harmadik meg negativ? A dokim megvastagodott nyálkahártyát lát és 4 nap mulva kell visszamennem, de kétségek között vagyok, ha van valakink hasonlo tapasztalata, kérem irjon.

Legjobb válasz: Nekem is késett,pár nap után csináltam 2 tesztet,igaz,hogy egy nap,de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz,megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani,csak annyit,hogy terhes gyanus vagyok,menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött,csináltam egy tesztet ijedtségemben,még mindig pozitív volt,aztán elmentem laborba,ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom,hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)

Nekem is késett, pár nap után csináltam 2 tesztet, igaz, hogy egy nap, de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz, megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani, csak annyit, hogy terhes gyanus vagyok, menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött, csináltam egy tesztet ijedtségemben, még mindig pozitív volt, aztán elmentem laborba, ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom, hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)
Szia! Milyen teszteket használtál? Ha van kettõ pozitív, és az orvos megvastagodott nyálkahártyát látott, sztem baba van a dologban. Tuti babás vagy! Esetleg a teszt képeket feltennéd, többet tudunk mondani!
a csiknak minden keppen erosodnie kell mivel ahogy mullik az ido a hcg szint ugy novekszik , es nem halvanyodnia kell. Az a kerdes hogy ezt mind egy nap csinaltad vagy tobb nap is elmult a tesztek kozott? Megvastagodott nyalkahartya meg csak akkor lehet ha kialakuloban van a terhesseg.

Ha elmegyek dokihoz, és megkérem nézze meg összeszedtem-e valamit, akkor az a vizsgálat hogy működik? Vesz kenetet, aztán egy hét múlva megvan az eredmény, vagy egyből látja mi a helyzet?

Az az igazság, hogy 27 hetes vagyok, és nincs kellemetlen szaga a folyásomnak, meg nincs is semmi extra folyásom(sárgás mint eddig, néha néha szokott lenni WC-zés közben nagyobb nyúlósabb valami, de tényleg semmi "extra")

Legjobb válasz: Szia! A doki leveszi a kenetet és kb. 1 hét az erdmény. De valószínû gombád van, amire ált. canesten hüvelytabit írnak fel. A nyúlós folyás legalábbis jel erre.

Szia! A doki leveszi a kenetet és kb. 1 hét az erdmény. De valószínû gombád van, amire ált. canesten hüvelytabit írnak fel. A nyúlós folyás legalábbis jel erre.
nekem a gombát rögtön látta, túros szerû folyás, belül is vannak nyomai, egyébként szerintem is kenetet vesz, lehet antibiotikumot kapsz rá, ha a tenyésztés olyat hoz ki.....ne aggódj, nem nagy ügy
A kérdező hozzászólása: köszi...amúgy tényleg nem normális, vagyis nekek soha nem szokott lenni, kicsit összeáltabb, nyúlós folyás, néha WC-zésnél?Vagy ha volt, egybõl mentetek dokihoz, még ha semmi más tünet nem jelentkezett?
A bakteriális hüvelyfertõzés is ugyanúgy viszkethet, mint a gombás. Saját tapasztalat, sajnos.
A válaszolónak, aki írta, hogy az orvosa rögtön látta, hogy gomba, írnám, hogy nincs olyan ember ezen a földön, aki egybõl meg tudná állapítani pontosan, milyen fertõzésrõl van szó. Ezt csak a laborban tudják megállapítani. Sokszor a gomba mellett más fertõzés/ek is jelen vannak, de az orvosok elintézik azzal, hogy ez csak gomba. Eleinte segíthet a gyógyszer, de késõbb valamikor visszatér a probléma. Sajnos, sok kórokozó van. És a TB nem is támogatja ezeket a vizsgálatokat, úgy tudom. Ha valaki tényleg szeretné kideríteni, hogy van-e valamilyen betegsége, fertõzése, érdemes az összes vizsgálatot elvégezni, sajnos nem olcsó, de érdemes.

Én a Budapest Baross utcai klinikához "tartozom" és ott is fogok szülni! Miért "kell" pénzt adni a dokinak? Mi lesz ha nem adok pénzt, nem látnak el?

Legjobb válasz: Nem "kell" pénzt adnod.Ha fogadott orvosod van,aki akár a szabadidejében is bemegy levezetni a szülésed,azt elõre megbeszéled vele,és adsz neki pénzt.De ha ügyelet orvosnál szülsz,neki nem kell adnod.Én 3x szültem ügyeletes orvosnál,nem adtam pénzt,és semmi hátrányom nem származott belõle.

Nem "kell" pénzt adnod.Ha fogadott orvosod van, aki akár a szabadidejében is bemegy levezetni a szülésed, azt elõre megbeszéled vele, és adsz neki pénzt.De ha ügyelet orvosnál szülsz, neki nem kell adnod.Én 3x szültem ügyeletes orvosnál, nem adtam pénzt, és semmi hátrányom nem származott belõle.
Ha van fogadott orvosod, akkor ki kell fizetned azt az összeget amiben megegyeztetek, ha nincs fogadott dokid, és ügyeletesnél szülsz, akkor nem kötelezõ.
18:21-es vagyok. Amúgy én is ott fogok szülni ügyeletesnél, mert oda tartozom, és én sem szándékozom pénzt adni. Erre most sajna nincs keret.

Ha a doki szerint 18=1hetesen fiunak lata a babat de nem 100%-os mert takarta magat kicsit es a koldokzsinor is ott volt akkor lehet hogy megis csak lany lessz?

Legjobb válasz: A kisfiúkat általában elõbb felismerik az ultrahangon, de ha ennyire takarta magát, akkor még bármi lehet belõle! :D

A kisfiúkat általában elõbb felismerik az ultrahangon, de ha ennyire takarta magát, akkor még bármi lehet belõle! :D
A kérdező hozzászólása: A doki azt monta hogy fiunak latja de hoza tette hogy takarja magat nem fotogen es hogy a koldokzsinor is a labakozot van!!!Probalta nyomni az UH-erosen a hasamra hatha helyet valtoztat de nem valtoztatot aztan megegyszer azt monta szerinte ebbol nehez lessz lany!!!Amugy telyesen mindegy csak egeseges legyen van mar egy fiunk!!!Csak szeretnek elkezdeni vasarolni hogy ne mindent egyszere kelljen es felek hogy ha veszek valami zoldet vagy keket es megis lany lessz akkor meg mit csinalok vele!!!
Szia!Valahogy én is igy vagyok vele.Végig a lábaközt volt a zsinór de két szonográfus látta a fütyit.Vizit után megnézte az orvos nálla viszont semmit se mutatott!Én elkezdtem igy bevásárolni méghozzá kellemes világoszöld dolgokat sárgával kombinálva.Szeretem ezt a színt és ha még is lány lesz nem zavar.Egyébként az üzletben azt mondták lányoknak is viszik a zöldet általában a kék a fiú szín.
Ne aggódj, biztos minden rendben, 2 hét múlva már a szívhangot is hallhatod! Addig is vigyázz magatokra!
Szia! Hasonló cipõben járok mint te, én is 5 hetes vagyok bár számításom szerint 7.szikhólyag 2 mm-es, de én is bízom benne hogy nem lesz gond én jövõ héten megyek UH-ra akkor majd írok sok sikert neked
Így van, de aggódj, adj idõt a kis picurnak, és hidd el minden rendben lesz:-)
Ne haragudj, azt akartam írni NE aggódj.
Nekem is ugyan ezt mondta a doki az 5 hetes Uhangon mint neked.Én is két hét múlva mentem vissza, most már szivhang is volt!! Semmi gond nem lesz, ne félj!!!
Nekem is csak petezsák, benne szikhólyag. Engem is hazaküldtek, 3 hét múlva kell menni. Azt mondták jöjjön az apuka is mert már szívhang is lesz. Ez teljesen normális. Meg az is, hogy aggódsz. Én is aggódok. Semmi baj nem lesz!!!

Ha a petezsákot látja a doki, és ha nem lesz benne semmi, akkor mikkortól kezdek el érezni?

Legjobb válasz: HA BABÁRA GONDOLSZ HOGY AZT MIKORTÓL FOGOD ÉREZNI ARRA SAJNOS VÁRNI KELL KB 16-20HÉT KÖZÖT KEZD MOZOGNI HA CSAK PETEZSÁK VAN AZ NEM BAJ AZ AZT JELENTI MÉG KORAI A TERHESSÉG 6-7HÉTNÉL SZOKOT ÉLETJEL MUTATKOZNI HA PEDIG NEM SZERTNÉD A BABÁT ÉS VÉREZNI A KÉRDÉS AKKOR AZT A DOKIDAL KELL MEGBESZÉLNI ATTÓL HOGY MÉG A PETEZSÁKBA NINCS SEMI MÉG TERHES VAGY DE REMÉLEM NEM ERRE VOLTÁL KIVÁNCSI GRATULA A BABÁHOZ

HA BABÁRA GONDOLSZ HOGY AZT MIKORTÓL FOGOD ÉREZNI ARRA SAJNOS VÁRNI KELL KB 16-20HÉT KÖZÖT KEZD MOZOGNI HA CSAK PETEZSÁK VAN AZ NEM BAJ AZ AZT JELENTI MÉG KORAI A TERHESSÉG 6-7HÉTNÉL SZOKOT ÉLETJEL MUTATKOZNI HA PEDIG NEM SZERTNÉD A BABÁT ÉS VÉREZNI A KÉRDÉS AKKOR AZT A DOKIDAL KELL MEGBESZÉLNI ATTÓL HOGY MÉG A PETEZSÁKBA NINCS SEMI MÉG TERHES VAGY DE REMÉLEM NEM ERRE VOLTÁL KIVÁNCSI GRATULA A BABÁHOZ

Szerintetek mit jelent, ha egy beteget kemó kezelés alatt egyedül raknak egy szobába, és a doki csak annyit mond, hogy indokoltnak látja? Előtte mindig többen voltak a szobába.

Legjobb válasz: Valószínû, hogy olyan hatással van rá a kemo, ami másokban visszatetszést okozhat. (folyamatos hányás)

Valószínû, hogy olyan hatással van rá a kemo, ami másokban visszatetszést okozhat. (folyamatos hányás)
Gondolom a sugárzás miatt. Nõvérem egyszer kapott egy sugár gyógyszert a pajzsmirigyére. Nem fektették be, de közölték vele, hogy a család és a gyerekei 5 napig nem tartózkodhatnak vele egy helyiségben.
A kérdező hozzászólása: Semmi ilyen nem történt, ezért vagyunk aggódással.
Kemótól legyengült az immunrendszer, így óvják a fertõzéstõl.

Hogyan tudják szülés után a dokik ha szükséges összevarrni a méhszájsebet, vagy belül a hüvelyt? Csak belegondoltam és nem tudom elképzelni hiszen hogy látnak oda be stb?

Legjobb válasz: Nézd meg, mekkora egy kisbaba feje. Na szüléskor annyira kitágul a hüvely. Azon keresztül bármit kényelmesen látni :)

Nézd meg, mekkora egy kisbaba feje. Na szüléskor annyira kitágul a hüvely. Azon keresztül bármit kényelmesen látni :)
nem kell belátni, ugyanis a méhedet kihúzzák belõled, és úgy varrják... a férjem látta.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz... Gyakorlatban is volt szerencsém hozzá:S Semmit nem éreztem a belsõ varrásból, pedig nyilván könyékig ott turkált a doki. Amikor a gátat varrta, na, akkor már kapálóztam, mert elment az érzéstelenítõ hatása, úgyhogy kaptam még egyet. Annyira ki van tágulva az ember, hogy észre sem vesz egy kéznyi pluszt:)
ne kérdezd hogyan , de állatólag "kifordítják" a hüvely falát ebben az esetben. Nekem legalábbis ezt mondta valaki, de lehet hogy nem szó szerint kell érteni ezt a kifejezést.Egyébként semmit nem érzel ezekbõl a dolgokból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!