Találatok a következő kifejezésre: Ha a kis (2105 db)

A naggyal.
A kérdező hozzászólása: Én is így tudtam, de fõ a megerõsítés nagyon köszönöm.
Szûrés mindenképpen kell.
Es futes is 25-27 fok. mert a kishalak nagyon erzekenyek. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint cselekszem, köszönöm a tanácsokat!:)
Nagyon szivessen. De ha belso szuro van akkor ne legyen eros az aramlas. es ha nincs noveny akkor e levegoztezo sem art. de ezt egyutt is meg lehet oldani egy szivacsszurovel ami a levegopumpa csatlakosztac.

Az mekkora gondszerintetek, ha a kis ajkam nagyobb mint AZ ÁTLAG csajoké?

Legjobb válasz: az enyém is nagyobb,és gyûlölöm -.-

az enyém is nagyobb, és gyûlölöm -.-
Én szeretem a salátapuncit. 24/F
Nembaj, nekem akkor is jó lennél.
Nem a punci számít, hanem a punci tulajdonosának az arca!
Azt se tudják mit szólna hozzá ha lenne egy barátjuk de gyûlölöm-_-'' le kéne vágni nem?! tiszta hülye
ha mutatsz képet tudunk nyilatkozni
ha szeret a partnered, akkor is izgatónak fogja találni...
A kérdező hozzászólása: Biszexuális vagyok, volt már dolgom pár csajjal;)
a belsõ a lényeg nem a külsõ :D és ez a puncikra tényleg igaz :D amúgy "átlag" .. :D ilyen sok csajét láttad már élõbe ?:D am nem baj az 19F
Hát ha jó az összkép sztem nincs vele gond. Sokan fel töltetik az ajkukat stb. Örülhetsz is neki vmilyen szinten mert így megspóroltál 1 szépészeti mûtétet.
Én úgy vagyok a puncival, mint Gombóc Artúr a csokival. :)

Mit csinaljak ha a kis cicam fosik?

Egyszer hànyt is.

Legjobb válasz: hülye b*zi ha nincs értelmes vàlaszod akkor dugulj el!

A kérdező hozzászólása: hülye b*zi ha nincs értelmes vàlaszod akkor dugulj el!
Nézd nekem két fajtatiszta macskám van, és köszönöm, igen okosnak tartom magam a témában! Táp: acana, orijen, royal canin(sokféle tápja van) Alutasakos: Schesir, Animonda, Natures Menu Lehet még neki nyers husit (csirkemell, pulykamell)(DISZNÓ TILOS!) adni én csont nélkül szoktam. Illetve fõtt csirke és pulykahúst szintén csont nélkül!
A kérdező hozzászólása: értem, de nekem az orvos azt mondta hogy nyers hust ne adjak a cicàmnak, mert beteg lessz töle.
töröld fel
Hát inkább Te nem értesz a macskákhoz, már nem is haragudj.Aki nem tudja, hogy a macskáknak nincs szükségük tejre az nagyon buta!!!Nem bírják lebontani a tejcukrot ami a tehéntejben van!!Ezért fosnak!Nézz utánnna kérlek!Ellett választava az anyjától, már nincs szüksége tejre, ez egy régi tévhit.A Wiskas egy gyagyi kaja, hiába szerinted nagyon jó.Acana, Orijen, Brit Cat, Hill's ami márka és tele van hússal, nem szeméttel igaz, hogy drága, de ez nem egy agyonreklámozott vacak.
Az igazság az, hogy van olyan macska, amelyik bírja a tehéntejet is, nem lesz baja tõle (fõleg ha vizezve van), de van olyan is, amelyik nem bírja, hasmenést okoz nála. Ha már tudjuk, hogy a mi macskánknak nem lesz tõle baja, akkor adhatunk neki, bár egyébként szerintem túl sok értelme nincs, a tejben sok hasznos anyag nincs, jobban járunk ha inkább normális, jó minõségû tápot adunk neki helyette. Viszont ha tudjuk, vagy sejthetõ, hogy esetleg nem bírja a tehéntejet, akkor ne adjunk neki, mert akkor csak állandósítjuk a hasmenést és mindenféle emésztési gondokat. Ha mégis akarunk neki tejet adni (mondom, szerintem túl sok értelme nincs), akkor vegyünk neki laktózmentes cicatejet vagy gyermektápszert, esetleg kecsketejet, azt jobban szokták bírni. De nyugodtan ki lehet hagyni a tejet az étrendbõl, ha már nem kölyökmacskáról van szó. Esetleg még kis mennyiségû aludttej, tejföl is szóba jöhet, de csak kisebb mennyiségben, pl. egy kanálról nyalja le.
A kérdező hozzászólása: Hé! elöször is én nem tehén tejjel itatom a kis cicamat!! ja és én ezeket az orijen tapokat nem tudom be szerezni mivel Kanadàban élek, és lehet hogy TE még nem halottàl dobozos macska tejröl amit kis cicusoknak lehet adni. Az én cicamat tul koràn vàlasztottàk el az anyukàjàtol, pàr hetes még csak! El ismerem, hogy màr többen mondtàk hogy a Whiskas nem jo a macskàknak mert hullik töle a szörük! Ja és be vàlt a diéta amit irt az egyik vàlaszolo, (föt csirke mell és rizs)
Kanadában csak Whiskas táp van mi?Na ne hazudjál már ekkorát.:D
örülök, hogy bevált
A kérdező hozzászólása: Nem csak Whiskas tàp van -.- csak tudod a macskàm eléggé vàlogatos, nem eszik meg minden szart.
A kérdező hozzászólása: Vicuska87:Mondj egy tàpot vagy konzervet ami jobb a Whiskas-nal, ha annyira okos vagy az ilyen témakörben. jaa és a akii ezt irta h "Tejet adtàl neki bazzee azért fosik"-szerintem egy kis cicusnak még kell innia tejet, nem rég vàlt meg az anyjàtol. A tobbi hasznos vàlaszt koszii!!és ja aza csirke melles cucc jot tett a cicusnak, koszi!
Tejet adtál neki bazze...azért fosik.
A Viszkász, az egy nem drága konzerv, sõt olcsó sz.r! Ezektõl a marketing tápoktól Viszkász, Friszkíz, Kitekat, bármi más jobb lehet!
De ha nem is akarsz neki nyers húst adni, attól még fõve, sütve adhasz neki igazi húst. Vagy legalább olyan tápot, ami nagyrészt húsból van, nem ilyen szójás, hamus, meg ilyenek, mint a legtöbb táp.
Nem lesz beteg tõle, fõleg nem ha lemosod mielõtt odaadod neki. Nyilván ha szennyezett, romlott, akkor lehet tõle beteg, de akkor az ember is az lesz. De a macska nem hülye és sokkal jobb a szaglása az emberénél, ha nem muszáj, nem éhezik, akkor a romlott húst nem eszi meg. Csak nyers disznóhust nem szabad nekik adni, mert van egy fertõzés, ami a disznókban elég gyakori és attól beteg lehet a macska. De fõve, sütve azt is lehet neki adni. Illetve ha ilyen fertõzött disznóhúst vágott a hentes és ugyanazzal a késsel vág más húst, akkor elvileg átmehet a másik húsra. De azért ez nagyon ritkán fordul elõ. Nekem 12 évig minden nap evett nyers húst a macskám.
Whiskas sem a legjobb, persze elmegy. Ha jobbat akarsz menj el egy jobb állatkereskedésbe, ott fognak neked tudni ajánlani jobbakat. Én minden nap adtam neki nyers húst is, nem sertést, attól baja lehet, általában marhát. És néha csirkemájat, ezt sem szabad neki sûrûn adni, mert beteg lehet tõle és mehet tõle a hasa. De egy kis csirkefarhát meg olcsóbb nyers húsok is megteszik, belsõségek, stb. Emellet persze kaphat konzervet, száraztápot is, de a fõ fogás nálunk a nyers hús volt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom! hàt én nem olcso konzervekkel tömöm:) ) wiszkàszt adok neki mindig mégegyszer koszi
Ha többször ment a hasa, akkor egy kis fõtt csirkemellet kell neki adni fõtt rizzsel, azt egyen egy darabig. Lehet azért is ment a hasa, mert nem szokta még meg az új kosztot, ha mással eteted, mint amit eddig evett. Plusz a legtöbb boltban vásárolható kaja elég rossz minõségû, fõleg az olcsóbb fajták.
Vidd el orvoshoz, lehet férges, vagy elkapott valamit! Ha nem jut elég folyadékhoz, akkor könnyen kiszáradhat!
szerintem is inkább töröld fel :DDD
A Viszkász a sz.r, már ne haragudj! A tápok legalja! A macska felfújódik tõle, hullik a szõre, és rengeteg a végtermék tõle, hisz csak átmegy az emésztõrendszerén, nagyon kevés dolog szívódik fel belõle!

B kategóriás jogosítvánnyal vontható-e kéttengelyes utánfútó ha a kis teherautóm ösztömege 2700kg?

Legjobb válasz: ha egy évesnél régebbi a jogsid. egyébként meg: http://totalcar.hu/tanacsok/tanacsos/040825a/

ha egy évesnél régebbi a jogsid. egyébként meg: http://totalcar.hu/tanacsok/tanacsos/040825a/

Mit tehetnek egy 15 éves lány szülei, ha a kis csitrit egy 49 éves ember tologatja?

(mellette más fiatal lányokat is hülyít)

Legjobb válasz: Megkeresik, feldarabolják, elégetik, a hamvait meg a dunába szórják. Ha nincs hulla, nincs bizonyíték, akkor "gyilkosság sem volt"

Dexter biztos bevágná az óceán mélyére... és az is kéne neki.
a lányomat meg jól elverném, ezt még hozzá tenném
Megkeresik, feldarabolják, elégetik, a hamvait meg a dunába szórják. Ha nincs hulla, nincs bizonyíték, akkor "gyilkosság sem volt"
vágják pofán a pasit, és gondolkodjanak el arról hogy milyen szülõk ha ennyi józan észt nem vertek a lányuk fejébe
ha lenne egy 15 éves lányom és megtudnám, hogy egy 49 éves balhere pumpálja, a faszinak levágnám a faszát
az kemény pedofília
15 évesen engem is tologatott egy hasonló korú :D
annonim ellátják a baját. õ tudni fogja, hogy mirõl van szó
A kérdező hozzászólása: Ja, a "buszos bácsi" sorra dugta már a fél sulit...
milyen buszos? mikor csinálják? érdekes ez a kérdés, mert egy szülõ már megoldotta volna, ugyanis városban ilyen buszok nincsenek, kisebb településen igen, nyilván nem menet közben csinálják, rengeteg kérdés van még, N
Addig élne a csávó, de a kis k*rva is kapna a pofájára.
10es! 9es vagyok. Buszon nagyon jól meg lehet oldani az ilyen dolgokat. De hidd el, hogy nagyrészt a szülõk hibája, hogy a lány ilyenekbe belemegy... Én sem jókedvembõl álltam össze egy idõsebb pasassal akkoriban. Szóval nem feltétlen a pasit kellene hibáztatni, õ "csak" kihasználja a helyzetet. Nyilván az idõsebbtõl az elvárható, hogy észnél van, na de azét a lányka is ott akar lenni szerintem...

Az normális ha a kis szemérem ajkaim teljesen kilógnak a nagy szemérem ajkaim alól?

13 éves vagyok !!

Legjobb válasz: Sokunknak ez sexinek tûnik.

Sokunknak ez sexinek tûnik.
Sok nõnek ilyen, esztétikailag nem valami szép, de egyébként teljesen rendben van.
Ne aggódj, normális.
Teljesen normális és hogy mi a szép, és mi a kevésbbé szép azon állandóan lehetne vitatkozni. Ha mindenkinek ugyanaz lenne a szép, akkor nagyon sok lány és fiú pár nélkül maradna!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszolt !! :)

Hogy néz ki ha a kis kuki bevan gyulladva?

Kisfiam 11 hónapos és pár napja nagyon húzkodja a kukiját valamint egy kicsit bepirosodott a hegye.de ha hozzáérek vagy bekenem neki akkor nem sír.

Legjobb válasz: off. Bocsi. Engem is érdekel, mert pont most este fürdésnél vettem észre, hogy neki is piros a teteje, de nem fáj neki.

off. Bocsi. Engem is érdekel, mert pont most este fürdésnél vettem észre, hogy neki is piros a teteje, de nem fáj neki.
szia, én ma megkérdeztem a védõnõnket, azt mondta, kamillateával mossam neki, minden tisztába tevéskor, de ha 2 nap múlva nem múlik, akkor tetrán kenõcsöt kenjek rá. Nem tudom neked mennyi idõs a fiad, de nekem azt mondta valószínû a foga miatt van, megváltozott a pisi összetétele. Ha a tetrantól sem múlik akkor csütörtökön vigyem le a dokihoz. Elsõ voltam.
bocsi, most láttam, hogy 11 hós...kicsit fáradt vagyok:-)

Ha a "kis" Magyarországon született emberek lélekszámát számoljuk, akkor csak 9, 7 millióan vagyunk. Igaz lehet?

Legjobb válasz: Nem,kevesebben vagyunk. Csak szeretik ide számolni a cigányokat.

Nem, kevesebben vagyunk. Csak szeretik ide számolni a cigányokat.

Lesz valami baja a fűnek, ha a kis gumókat bankkártyával választom szét?

Csak kézzel szabad elmorzsolni, vagy veszít valamit a hatásából ha bankkártyával választom szét? Azzal szoktam elosztani tekerés el?tt.

Legjobb válasz: Nem lesz baja eddig én is mindig valami hasonlóval morzsoltam pl diákkal személyivel...

Nem lesz baja eddig én is mindig valami hasonlóval morzsoltam pl diákkal személyivel...
annyira mindegy neki , h mivel szeded szét én körömvágó ollóval aprítom
A hamu többszáz fokon fog égni. Ha száraz szarral morzsolod fel attól sem lesz baja. Tipp: dohány-, pipabolt: kör alakú tenyérbemászó színes kis dobozka amit ketté lehet nyitni és éles mûanyag fogak sorakoznak benne. Azzal morzsold.
Ha van pénz a kártyádon, akkor semmi baja nem lesz!
Nem lesz semmi baja.
Nem lesz semmi baja.-.- Inkább foglalkozz valami mással...
szánalmas... úristen... te hülye vagy?!
De buta kérdés ez!!! Mitõl lenne baja? Esetleg a rajta levõ bacik...ha ha ha de az úgyis füstté válik!!!!!!
Ha a gyep csomós, akkor én felül szoktam vetni. Az is egy megoldás, hogy gyakrabban nyírod, ezáltal sokkolod a növényt és arra kényszeríted, hogy oldalirányba nõjön. Ezzel sûrûsödik a fû, tehát nem áll majd gumókban. A fûtápgranulátumot lehet kézzel kisebb darabokra morzsolni, nem veszít a hatásából, de sok értelme nincs, inkább csak plusz munka. Nem tudom, a bankkártya hogy jön ide, talán csak hencegni akartál, de ha annyira gazdag vagy, fogadj fel inkább egy kertészt, az nem a neten fog tanácsot kérni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!